Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι η σύγκριση με τέτοιου είδους συσκευές είναι εντελώς άκυρες. Μιλάμε για συσκευές σε εντελώς διαφορετικό price range, χωρίς mobile physical controls και χωρίς φορητότητα, που προορίζονται για εντελώς διαφορετικό κοινό από το gaming κοινό. Όπως είχα πει και παλιότερα, αν κάποιος θεωρεί ότι ένα laptop ή ένα tablet αντικαθιστά το NSw, τότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτά προς NSw μεριά. Προφανώς και είναι ένα κομμάτι H/W που δεν κάνει για τον ίδιο.

Φυσικα.

Μιλαω ως αντιπαραδειγμα τι μπορει να κανει καποιος που θελει να παιξει τετοιους τιτλους, με λιγοτερες υποχωρησεις. Ειμαι ξεκαθαρος πιστευω για το τι θελω και τι περιμενω απο το συστημα.

Οπως καλη ωρα θελει κανεις αυτα που περιγραφεις παραπανω, επισης θα πρεπει να κοιταξουν και τις αλλες εναλλακτικες, αν θελουν οπωσδηποτε να παιξουν τετοια παιχνιδια.

Γιατι δεν λεω, καλη η σκεψη του να βγει μια ξεχασμενη μεταφορα, η ιδεα του να υπαρχουν παραπανω παιχνιδια / επιλογες ακουγεται καλη ιδεα, και ολοι θελουμε να επενδυσει μια εταιρια στην αναπτυξη νεων τιτλων.

Η ιστορια ομως μας λεει, πως πρακτικα οι εταιριες βγαζουν στη Nintendo παλαιοτερες η και ξεχασμενες σειρες με ελαχιστες, αν οχι καθολου προοπτικες για νεους τιτλους, και αυτο το βρισκω προσωπικα καταντια για οποιοδηποτε συστημα.

Δεν ξερω αν μπορω να αναλυσω περαιτερω το σκεπτικο και το ολο προβλημα που εχουν τετοιες κινησεις απο τις εταιριες, οσοι θεωρουν σπουδαια νεο τις κυκλοφοριες των Skyrim/Fallout ας τα παρουν και να διασκεδασουν, μακαρι να βγει και συλλογη Assassin's Creed για να γεμιζει η βιβλιοθηκη του μηχανηματος.

Ξερω που οδηγουν τετοιες κινησεις και τι βλεπεις εχουν, και δεν εχω κανενα λογο να επενδυσω σε αυτα, ουτε και να τα βλεπω θετικα.

Δημοσ.

Το χειρότερο (ο πάτος του βαρελιού για την ακρίβεια) ήταν επί WiiU. Στο Switch μια χαρά τα πηγαίνει προς το παρόν.

Διαφωνώ. Το ότι το Skyrim που έχει βγει παντού βγαίνει και στο Switch δεν αλλάζει τίποτα. To WiiU στην αρχή είχε καλύτερο support, μετά δικαιολογημένα το παράτησαν.

Αντικειμενικά το ότι το Switch δεν έχει MonHunt World δεν δικαιολογείτε. Μικρότερα παιχνίδια σαν το Secret of Mana remake πάλι δεν είναι στο Switch.

http://www.siliconera.com/2017/09/01/monster-hunter-xx-switch-sold-48-95-initial-shipment-japan/

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα.

Μιλαω ως αντιπαραδειγμα τι μπορει να κανει καποιος που θελει να παιξει τετοιους τιτλους, με λιγοτερες υποχωρησεις.

Οι λιγότερες υποχωρήσεις από που βγαίνουν?

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις με αυτά?

Δημοσ.

Αντικειμενικά το ότι το Switch δεν έχει MonHunt World δεν δικαιολογείτε. Μικρότερα παιχνίδια σαν το Secret of Mana remake πάλι δεν είναι στο Switch.

http://www.siliconera.com/2017/09/01/monster-hunter-xx-switch-sold-48-95-initial-shipment-japan/

Αλλη λαμπρη κινηση τωρα, του να μην εχει ανακοινωθει το Monster Hunter XX ακομα για την δυση. Γιατι σιγα θα πει κανεις, τι και αν τα προηγουμενα ειναι παιχνιδαρες και με καλες πωλησεις, εδω θα βγει απο το 2011 το Skyrim.

Για το Secret of Mana δεν ειναι τοσο περιεργο, οχι δηλαδη απο την μερια της sony. Βλεπεις η Square Enix ειναι απο τις κοντινοτερες εταιριες προς αυτους, κατι τετοιες κινησεις δεν ειναι σπανιες. Ακομα και που κυκλοφορει σε πρακτικα νεκρο συστημα, στο psvita.

Οι λιγότερες υποχωρήσεις από που βγαίνουν?

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις με αυτά?

Εκτος θεματος και παλι, κατσε ψαξε στο google ποσα χρονια πριν ξεπεραστηκε η Tegra X1 και απο ποσους, και τι δυνατοτητες εχουν.

Κοιταξε παραλληλα και γιατι δεν ειναι ηλιθιοι στις μεγαλες και σοβαρες εταιριες, να "πνιγουν" την αναπτυξη ενος τιτλου στις δυνατοτητες των κονσολων, και γιατι κυριαρχει το DX12 πανηγυρικά.

Δημοσ.

Δεν μου απάντησες.

Έχεις παίξει σε αυτά?

Από ψύξη πως πάνε?

Πως παίζεις on the go?

Δεν βγαινει ακρη, καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Όταν δεν έχεις τι να πεις όντως δεν βγαίνει άκρη.

Και του χρόνου.

Πραγματι, εδω οι εταιριες εχουν στο νου τους τι καρτες γραφικων ειχαν βγει πριν πεντε χρονια, για να ξερουνε τι θα κανουνε με την νεα γενια.

• Moderators
Δημοσ.

Εκτος θεματος και παλι, κατσε ψαξε στο google ποσα χρονια πριν ξεπεραστηκε η Tegra X1 και απο ποσους, και τι δυνατοτητες εχουν.

Λαμπρά, επομένως πάμε -για ακόμα μία φορά- στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου:

Έστω ότι το NSw φόραγε τον επεξεργαστή του φθηνότερου από τα μηχανάκια που έδωσες πριν. Και ας υποθέσουμε ότι άξιζε τα μισά χρήματα από αυτά που αξίζει αυτό το μηχανάκι. Θα το αγόραζες εάν κόστιζε 500 ευρώ; Εάν ναι, συγχαρητήρια κι εγώ το ίδιο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα ήμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα. Εάν όχι, μόλις κατανόησες γιατί φοράει Χ1. :)

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ. Το ότι το Skyrim που έχει βγει παντού βγαίνει και στο Switch δεν αλλάζει τίποτα. To WiiU στην αρχή είχε καλύτερο support, μετά δικαιολογημένα το παράτησαν.

Φυσικά και αλλάζει. Το WiiU ήταν απόλυτα ικανό να τρέξει skyrim και δεν το είδαμε ποτέ. Τι άλλαξε με το switch; Προφανώς όχι κάτι που σχετίζεται με την δύναμη του μηχανήματος. Τώρα για το World προφανώς και φαίνεται χαζό να μην υπάρχει στο switch αλλά από την άλλη και πάλι είναι έκδοση σταθερής κονσόλας/PC τη στιγμή που η βασική σειρά έχει παρθεί η απόφαση χρόνια πριν ότι θα είναι φορητή. Ισως κάποια στιγμή επαναφέρουν το Monster Hunter ως βασική μορφή σε σταθερές πλατφόρμες αλλά προς το παρόν το X (και ΧΧ) είναι τα βασικά παιχνίδια και συνεπώς το συνυπάρχουν σε μια κονσόλα και το World και το ΧΧ θα ήταν κάπως χαζό. 

Δημοσ.

Λαμπρά, επομένως πάμε -για ακόμα μία φορά- στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου:

Έστω ότι το NSw φόραγε τον επεξεργαστή του φθηνότερου από τα μηχανάκια που έδωσες πριν. Και ας υποθέσουμε ότι άξιζε τα μισά χρήματα από αυτά που αξίζει αυτό το μηχανάκι. Θα το αγόραζες εάν κόστιζε 500 ευρώ; Εάν ναι, συγχαρητήρια κι εγώ το ίδιο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα ήμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα. Εάν όχι, μόλις κατανόησες γιατί φοράει Χ1. :)

Στην πραγματικοτητα συμφωνουμε για διαφορετικα πραγματα.

Ειναι γνωστο πως για Χ-Ψ-Ω λογους δεν ειναι εμπορικα εφικτο να ακολουθουν οι κονσολες τους υπολογιστες, οπως και γιατι η Nintendo επιλεγει αυτη την πολιτικη με τις δυνατοτητες των συστηματων τους. Δεκτα ολα αυτα.

Αλλα.. Οταν εχουμε τετοιες περιπτωσεις, με αντιστοιχες μεταφορες, οπου ξερουμε ηδη πολυ καλα τι σκοπο εχουν.. Χανεται για εμενα το νοημα να ταχθω υπερ μιας μεταφορας, εις ονομα της εμπλουτισης μιας βιβλιοθηκης. Αν αντιστοιχως ηθελα να παιζω με φορητο τροπο αυτους τους τιτλους, θα επαιρνα ενα καλο tablet. Οχι το Switch.

Θελω να σε ρωτησω το εξεις. Εισαι υπερ της ιδεας να εχει το Switch 10 καλες/αξιολογες/πετυχημενες μεταφορες, οπως ας πουμε Skyrim/Fallout/Doom/Assassin's Creed κτλ, απο το να επενδυουν σε νεες καλες ιδεες οι ιδιοι, η και να βοηθουν στην μεταφραση/διακινηση τιτλων επιπεδου Monster Hunter XX;

Ακομα και σε αντιστοιχια 1/10.

• Moderators
Δημοσ.

Θελω να σε ρωτησω το εξεις. Εισαι υπερ της ιδεας να εχει το Switch 10 καλες/αξιολογες/πετυχημενες μεταφορες, οπως ας πουμε Skyrim/Fallout/Doom/Assassin's Creed κτλ, απο το να επενδυουν σε νεες καλες ιδεες οι ιδιοι, η και να βοηθουν στην μεταφραση/διακινηση τιτλων επιπεδου Monster Hunter XX;

Ακομα και σε αντιστοιχια 1/10.

Θα στο θέσω διαφορετικά από τον τρόπο που με ρωτάς. Θα σου πω γιατί αγόρασα NSw day one και τι -δεν- περιμένω από αυτό. Αγόρασα NSw γιατί με ενδιαφέρουν τα 1st και 2nd-party games της Ν και γιατί είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τα δύο προηγούμενα φορητά τόσο σε πληθώρα όσο και σε ποιότητα τίτλων. Στην πορεία και αφού το είχα αγοράσει εμφανίστηκε ένας ακόμα λόγος που ενίσχυσε την αγορά μου: τα indie games, που είναι κομένα και ραμμένα για φορητό mode, αντί για την τηλεόραση. Προς το παρόν είμαι καλυμένος μέχρι το τέλος του χρόνου, έχουν ήδη βγει μερικά αξιοσημείωτα exclusives (Arms, Splatoon 2 και Mario+Rabbids) και περιμένω τα επόμενα δύο που θα δείξουν άσχημα τα δόντια τους στο NSw (Odyssey και Χ2). Στο μεταξύ θα κυκλοφορήσουν και κάμποσα indies που με ενδιαφέρουν (τα κυριότερα είναι τα RIME και Axiom Verge), οπότε μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχω αρκετά πραγματάκια να παίζω στο NSw.

Αυτό που δεν περιμένω όμως, είναι να ασχοληθούν οι major 3rd-party devs με το NSw, πέραν από μερικά remasters όπως το Skyrim ή το Rayman Legends. Φαίνεται από τις δηλώσεις που πόσταρα πιο πάνω του dev του FIFA. Πριν καν κυκλοφορήσει το game, ξεκινάμε θάβοντας το H/W, καθαρά κατευθυνόμενες δηλώσεις για να μας δείξει προς τα που θα πάει το πράγμα στα χρόνια που έρχονται. Long story short: ναι, θα με ενδιέφερε να δω ΑΑΑ 3rd-party τίτλους στο NSw, όμως ρεαλιστικά μιλώντας αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι το NSw θα έχει την πληθώρα των 1st και 2nd-parties του 3DS και θα ακολουθήσει παρόμοια εμπορική πορεία.

• Like 1
Δημοσ.

Getta robo ετυχε λογω δουλειας να ειμαι σε νησι χωρις gaming pc η σταθερη κονσολα.

Δεν χρειαζεται να σου πω πως θα βολευε μια κονσολα σε μεγεθος κινητου αν ειχα μαζι μου ειτε 3ds ειτε το switch που μπορεις να παιζεις ολοκληρα παιχνιδια και οχι το 90% απο τις mobile βλακειες οπως το mario run.

Αυτο ηταν που ειχα ξενερωσει πιο παλια με το psp.

Αγοραζα παιχνιδια κουτσουρεμενα σε modes οπως το burnout και το τοτε pro 5 σε σχεση με τις ps2 εκδοσεις τους,τεραστια ξενερα.

Στο μονο που μου τα χαλαει η nintendo ειναι κυριως στα μικρο θεματα με το wifi αλλα με single player παιχνιδια τυπου zelda μικρο το κακο.

Επισης οι τιμες ειναι για αρκετο καιρο υψηλες,δεν ειναι οτι καλυτερο για δεδομενα Ελλαδας δυστηχως.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...