orck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παλαιουρας ο mathador η γιαγια και ο παππους μου το ελεγαν στο μερος Ποσα χρονια ειχα να το ακουσω αυτο. Οποτε τα Swith ειναι γεματα με κωλοβακτηριδια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οι μεταφορές στο NSw δεν είναι όπως οι μεταφορές σε άλλα συστήματα. Η φορητότητα αλλάζει τα δεδομένα, είναι μεταφορές που τις παίρνεις μαζί σου στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στο μέρος κλπ. Δεν ειμαι σιγουρος αν εννοεις σχετικα με την διαταξη των πληκτρων η κατι αλλο. Ο καθενας πηρε το μηχανημα για τους λογους του. Εμενα με ενδιαφερουν οι αποκλειστικοτητες, πρωτιστως φυσικα της Nintendo και των λοιπων ομαδων της. Αν ηθελα να παιξω παλαιοτερα φορητα παιχνιδια θα επαιρνα ενα tablet με windows 10 που στη τελικη και καλυτερα θα ειναι, και παραμετροποιήσιμα με mods κτλ. Τωρα για οσους θα ηθελαν να δουνε γενικοτερα μια μεταφορα, ενταξει, κατι τετοιο τους καλυπτει φανταζομαι. Θα περιμενα ομως νεο και εμπλουτισμενο περιεχομενο, απο μια απλη μεταφορα. Πχ στο Skyrim να ειχε στοιχεια απο τα Fire Emblem. Ελπιζω τωρα, ολο αυτο το κυμμα μεταφορων, να μην ειναι εις βαρος των νεων τιτλων και κυκλοφοριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Υπο προυποθεσεις δεν ειναι ασχημες. Αλλα αυτο το πραγμα τωρα ειναι απλα ξαναζεσταμενο φαγητο. Οποιος θελει να παιξει και να απολαυσει Skyrim, Fallout και ολα αυτα, μπορει να το κανει στον υπολογιστη, και που τρεχουν και καλυτερα. Ας προσθεταν καποια αποκλειστικα στοιχεια, οπως ειχε γινει πχ στο tekken tag tournament wii u, απο το απλα να κυκλοφορουν παλαιοτεροι τιτλοι με το κιλο. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να πάρω το PC μαζί αλλά κάτι το full tower κάτι η 50αρα τηλεόραση τελικά ήταν λίγο δύσκολο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Οποτε τα Swith ειναι γεματα με κωλοβακτηριδια; Το περνάω με οινόπνευμα κάθε τόσο. Δεν ειμαι σιγουρος αν εννοεις σχετικα με την διαταξη των πληκτρων η κατι αλλο. Ο καθενας πηρε το μηχανημα για τους λογους του. Εμενα με ενδιαφερουν οι αποκλειστικοτητες, πρωτιστως φυσικα της Nintendo και των λοιπων ομαδων της. Αν ηθελα να παιξω παλαιοτερα φορητα παιχνιδια θα επαιρνα ενα tablet με windows 10 που στη τελικη και καλυτερα θα ειναι, και παραμετροποιήσιμα με mods κτλ. Τωρα για οσους θα ηθελαν να δουνε γενικοτερα μια μεταφορα, ενταξει, κατι τετοιο τους καλυπτει φανταζομαι. Θα περιμενα ομως νεο και εμπλουτισμενο περιεχομενο, απο μια απλη μεταφορα. Πχ στο Skyrim να ειχε στοιχεια απο τα Fire Emblem. Ελπιζω τωρα, ολο αυτο το κυμμα μεταφορων, να μην ειναι εις βαρος των νεων τιτλων και κυκλοφοριων. Υπάρχει Win10 tablet που παίζει Skyrim; Δεν το ήξερα. Αλλά και πάλι, θα είχες θέμα με τον χειρισμό. Έχω ψάξει εξονυχιστικά το θέμα gaming/streaming σε κινητό/tablet, έχω mount για Χ1 gamepad, mount για PS4 gamepad και ipega-9023. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα joycons. Συγκεκριμένα για το NSw Skyrim, έχει τις εξής διαφορές από την Special Edition των X1/PS4: 1) Παίζει on-the-go. 2) Παίζει με motion controls. 3) Έχει κάποια εξτραδάκια από Zelda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να πάρω το PC μαζί αλλά κάτι το full tower κάτι η 50αρα τηλεόραση τελικά ήταν λίγο δύσκολο! Υπαρχουν πολλα tablets με windows 10, με μπολικη μνημη και καλυτερες καρτες γραφικων. Διαβασε ξανα τι γραφω. Υπάρχει Win10 tablet που παίζει Skyrim; Δεν το ήξερα. Αλλά και πάλι, θα είχες θέμα με τον χειρισμό. Έχω ψάξει εξονυχιστικά το θέμα gaming/streaming σε κινητό tablet, έχω mount για Χ1 gamepad, mount για PS4 gamepad και ipega-9023. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα joycons. Συγκεκριμένα για το NSw Skyrim, έχει τις εξής διαφορές από την Special Edition των X1/PS4: 1) Παίζει on-the-go. 2) Παίζει με motion controls. 3) Έχει κάποια εξτραδάκια από Zelda. Ναι, υπαρχουν καλα tablets εδω και καποια χρονια. Το Switch εχει μια Tegra X1 - T210 που ειναι απο το 2015. Υπαρχουν εδω και χρονια καλυτερες. Οντως κερδιζει στο σημειο του χειρισμου, αν και υπαρχουν επισης καποιες αρκετα καλες λυσεις απο τριτους κατασκευαστες για τα tablets. Η υποστηριξη motion contol ειναι το καλυτερο που προσφερει, και δεν γνωριζα πως θα υπαρχει υλικο απο το Zelda οπου ναι ειναι πολυ καλα νεα. Ελπιζω και το Fallout να ακολουθησει μια παρομοια συνταγη, απο το απλα να κυκλοφορησει στο Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχουν πολλα tablets με windows 10, με μπολικη μνημη και καλυτερες καρτες γραφικων. Διαβασε ξανα τι γραφω. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ένα στα 340€ που να παίζει και τα αποκλειστικά της Nintendo και μεταφορές από τρίτους που θέλω on the go. Ποιο προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ένα στα 340€ που να παίζει και τα αποκλειστικά της Nintendo και μεταφορές από τρίτους που θέλω on the go. Ποιο προτείνεις? Κανενα προφανως. Εγω θελω ειτε μεταφορες οπως το Fast RMX που και προσθεσαν πραγματα και εχει και βελτιωσεις, παρα να ξοδευει μια εταιρια χρηματα για μια απλη και παλια μεταφορα, και να τον ταιζει σε οσους αργησαν 5-6 χρονια να τον δουν, αντι πχ να δουμε ενα νεο και ενδιαφερον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θέλω και παλιές μεταφορές μέσα σε αυτά ώστε να μπορώ να παίζω παντού. Αν για παράδειγμα έβγαζαν τα 3 Dark Souls ή ακόμα και τα 2 πρώτα αν θεωρήσουμε πιο βαρύ το τρίτο θα τα έκανα προπαραγγελια και ας τα έχω και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε λοιπον διαφορετικη αποψη για το αν θα πρεπει να μια εταιρια να επενδυει πορους στην αναπτυξη νεων παιχνιδιων αντι να γεμιζουμε καθε φορα με μεταφορες. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανεξοδη μια μεταφορα τετοιου επιπεδου βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν το τσίμπησα και εγώ, γιατι καλό το Wii U, αλλα σαν το Zelda στην τουαλέτα δεν υπάρχει τίποτα Ψάχνω το I Am Setsuna, σε Physical, γιατι δε θέλω να μπλέξω με Eshop. Το θέμα είναι οτι το βρίσκω μόνο απο Amazonoebay και αρκετά πιο ακριβά απο το Digital. Υπάρχει αλλου και δεν το βρίσκω, η απλά πρέπει να μπλέξω με Amazon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άμαζον αναγκαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θέλω και παλιές μεταφορές μέσα σε αυτά ώστε να μπορώ να παίζω παντού. Αν για παράδειγμα έβγαζαν τα 3 Dark Souls ή ακόμα και τα 2 πρώτα αν θεωρήσουμε πιο βαρύ το τρίτο θα τα έκανα προπαραγγελια και ας τα έχω και τα 3. Δε φανταζεσαι ποσο θα ηθελα μια τετοια συλλογη.Μακαρι να μας ακουσουν και να το πραξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε λοιπον διαφορετικη αποψη για το αν θα πρεπει να μια εταιρια να επενδυει πορους στην αναπτυξη νεων παιχνιδιων αντι να γεμιζουμε καθε φορα με μεταφορες. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανεξοδη μια μεταφορα τετοιου επιπεδου βλεπεις. Δεν κοστίζει σε καμία περίπτωση όσο η δημιουργία νέου παιχνιδιού. Ούτε χρειάζεται τον ίδιο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν κοστίζει σε καμία περίπτωση όσο η δημιουργία νέου παιχνιδιού. Ούτε χρειάζεται τον ίδιο χρόνο. Οχι σε καμια περιπτωση δεν κοστιζουν τοσο, αλλα κοστιζουν δεκαδες χιλιαδες, αν οχι εκατονταδες χιλιαδες, και επισης τον καταλληλο χρονο για να κανουνε debugging κτλ. Και εγω τουλαχιστον προτιμω να παιζω εστω μια ολοκληρωμενη, και ανωτερη επιλογη, απο το να παρω απλα μια μεταφορα. Τα PC παιχνιδια τα παιρνω στο PC και του Switch θα τα παρω στο Switch. Δεν υπαρχει πχ διαγαλαξιακη περιπτωση να αγοραζα τα Dark Souls στο Switch, η μιση μαγεια ειναι στο σχεδιασμο του κοσμου, οπου κακα τα ψεματα σε μικρη οθονη η με την X1 δεν θα ειναι η ιδια εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Άραγε το Breath of the Wild τι να λέει από σχεδιασμό κόσμου? Εν τω μεταξύ τα Dark Souls να θυμίσω ότι εκτός από το 3 έχουν βγει σε πιο αδύναμα από το Switch μηχανήματα. Και όχι, δεν είναι παιχνίδια PC. Είναι multiplatform. Αλήθεια στο PC τα παίζεις σε 4Κ με τουλάχιστον 60FPS? Ή συμβιβάζεσαι με κατώτερη εμπειρία σε σχέση με κάποιον που έχει το αντίστοιχο μηχάνημα? Γενικά το να παραπονιέται κάποιος που έρχονται παιχνίδια είναι λίγο αστείο. Η άλλη επιλογή για την εταιρεία θα ήταν να μη βγάλει τίποτα και όχι να βγάλει κάτι εντελώς νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις