RedPanda Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχεις μαζέψει όλα τα αστέρια στο πρώτο Mario Galaxy; Όχι. Έχεις παίξει πολλά δυσκολότερα platformers από αυτό; Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι αλήθεια, για να παίξεις ποδοσφαιράκι πρέπει να είναι τουλάχιστον pegi 99. Τόσο άγχος, πολυπλοκότητα, σενάριο.... Προσωπικά, προσπαθώ να βρω το χαμένο νόημα του super-mario (με τις 1000 παραλλαγές). Δεν μπορεί μόνο να πηδάς χελώνες και να μαζεύεις νομίσματα. Έχει νόημα όλο αυτό, απλά δεν το βρήκα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Όχι. Ναι. Άρα χωρίς να το έχεις τερματίσει έχεις βγάλει συμπέρασμα. Οκ, με κάλυψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τι νοημα εχει ολο αυτο; Δεν του αρεσει το στυλ παιχνιδιων της Nintendo. Ωραια, και; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Προσωπικά, προσπαθώ να βρω το χαμένο νόημα του super-mario (με τις 1000 παραλλαγές). Δεν μπορεί μόνο να πηδάς χελώνες και να μαζεύεις νομίσματα. Έχει νόημα όλο αυτό, απλά δεν το βρήκα ακόμη. Ξεπέρασες το όριο της αποδεκτής υπεραπλούστευσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Άρα χωρίς να το έχεις τερματίσει έχεις βγάλει συμπέρασμα. Οκ, με κάλυψες. Γιατί τόση επιθετικότητα; Υπάρχει κάποιος μοναδικός λόγος που πρέπει να μαζέψετε ΌΛΑ τα αστέρια για να έχει κάποιος γνώμη; Με τα μισά ας πούμε, δεν τερματίζει το παιχνίδι; Ξεπέρασες το όριο της αποδεκτής υπεραπλούστευσης... Προφανώς, αφού ο άλλος αναφέρει ότι τα ενήλικα παιχνίδια πρέπει να έχουν βυζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τι νοημα εχει ολο αυτο; Δεν του αρεσει το στυλ παιχνιδιων της Nintendo. Ωραια, και; Ε, μάλλον μπήκε να σχολιάσει σε λάθος νήμα, τότε. Εμένα που δεν μου αρέσουν τα ποδοσφαιράκια δεν μπαίνω στο νήμα του FIFA να το διατυμπανήσω, duh. Γιατί τόση επιθετικότητα; Υπάρχει κάποιος μοναδικός λόγος που πρέπει να μαζέψετε ΌΛΑ τα αστέρια για να έχει κάποιος γνώμη; Με τα μισά ας πούμε, δεν τερματίζει το παιχνίδι; Αναφερόμαστε στη δυσκολία των παιχνιδιών αυτών. Άρα δεν θα μιλήσουμε για απλό playthrough. Γιατί με την ίδια λογική, και το DKCR που ανέφερε ο φίλος ευκολάκι είναι αν δεν έχεις σκοπό να μαζέψεις όλα τα παζλ και τα γράμματα. Προφανώς, αφού ο άλλος αναφέρει ότι τα ενήλικα παιχνίδια πρέπει να έχουν βυζιά. Μπορείς να διαβάσεις την κουβέντα από την αρχή. Δεν μίλησα για βυζιά στο ξεκάρφωτο. Μίλησα για βυζιά όταν κάποιος άλλος είπε ότι είναι «δύσκολο κυρίως για τα παιδιά που απευθύνεται». Εκτός κι αν θεωρείς όντως ότι ένα tactical turn-based RPG απευθύνεται σε παιδιά, οπότε και δεν έχει νόημα να μιλάμε εφόσον δεν γνωρίζεις το αντικείμενο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι αλήθεια, για να παίξεις ποδοσφαιράκι πρέπει να είναι τουλάχιστον pegi 99. Τόσο άγχος, πολυπλοκότητα, σενάριο.... Προσωπικά, προσπαθώ να βρω το χαμένο νόημα του super-mario (με τις 1000 παραλλαγές). Δεν μπορεί μόνο να πηδάς χελώνες και να μαζεύεις νομίσματα. Έχει νόημα όλο αυτό, απλά δεν το βρήκα ακόμη. Κουραστικός για ακόμα μια φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Κουραστικός για ακόμα μια φορά. Αν και δεν σε ξέρω (δεν θυμάμαι να συνομιλήσαμε ξανά) ας πω και εγώ το τσιτάτο μου. Παραγωγική-ουσιαστική συνεισφορά για μια ακόμα φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σχετικά με τις πλατφόρμες της Ν η αυξανόμενη δυσκολία είναι στάνταρ και δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο των παιχνιδιών της. Σε γενικές γραμμές απλά το βλέπω σαν easy mode όταν ακριβώς δεν μαζεύεις τίποτα, normal όταν μαζεύεις τα περισσότερα και hard όταν τα καλύπτεις όλα. Με λίγα λόγια ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται από την ενασχόληση με το παιχνίδι η οποία αναγκαστικά θα σε οδηγήσει να μάθεις καλύτερα τους μηχανισμούς του. Επίσης θεωρούσα πως κάποια παιχνίδια δεν είναι και τόσο δύσκολα όταν όμως τελευταία πρόσθεσαν σε κάποια παιχνίδια πόσες ζωές έχουν χαθεί αναθεώρησα την άποψη μου. Απλά το παιχνίδι σου δημιουργεί αυτήν την εικόνα κάτι που είναι επιτυχία γιατί παραμένει διασκεδαστικό. Γενικότερα το όλο θέμα casual vs hardcore vs core έχει ξανασυζητηθεί στο θέμα και δεν βγήκε κάποιο πόρισμα όπως δεν πρόκειται να υπάρξει και τώρα. Γνώμη μου είναι πως η αισθητική δεν έχει σχέση με αυτά, ούτε και η πολυπλοκότητα των μηχανισμών που πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι οδηγεί αυτόματα σε αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Επίσης το pegi δεν έχει σχέση με αυτά όπως σωστά αναφέρθηκε. Κατά την γνώμη μου εξαρτάται από το στήσιμο του παιχνιδιού και από την ενασχόληση του παίκτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εμένα που δεν μου αρέσουν τα ποδοσφαιράκια δεν μπαίνω στο νήμα του FIFA να το διατυμπανήσω, duh Ίσως πρέπει να μπεις στο νήμα του Fifa να γράψεις ότι το παιχνίδι, που έχει Pegi 3, απευθύνεται σε νήπια και ότι σίγουρα έχει κάποιο νόημα να κλωτσάς και να τρέχεις πίσω από ένα σφαιρικό αντικείμενο, απλά δε μπορείς να το βρεις. /sarcasm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ένα ποδοσφαιράκι (όπως και κάθε αθλητικό παιχνίδι) δεν έχει κάποιο άλλο νόημα, εκτός του να κλωτσάς την μπάλα. Αν εσύ βρεις, πες μας και εμάς. Ένα super mario, δεν έχει κανένα απολύτως άλλο νόημα, εκτός από το πα μαζεύεις αστέρια. Ξεκολλήστε από τα βαθύτερα νοήματα που δεν πιάνουμε εμείς οι μη φανατικοί. Ένα super mario που θα είχε την πριγκίπισσα ροδάκινο (μπλιαχ) να τρέχει με το βρακί, θα είχε pegi 18. Αλλά θα παρέμενε το ίδιο σαχλό παιχνίδι. Το σκάκι έχει pegi 3. Μια χαρά παιχνίδι είναι, αλλά δεν έχει κάποιο σενάριο η υπόθεση. Πέρα από τα παιχνίδια της Nintendo-platform (περί ορέξεως κολοκυθόπιτα) υπάρχουν εκατοντάδες άλλα ήδη που απουσιάζουν. Κάποια που έχουν και σενάριο βρε παιδί μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα platforms τα παίζεις για το σενάριο. Άσε όλους αυτούς τους πληρωμένους που πάνε και τους βάζουν υψηλές βαθμολογίες. Παραγωγική-ουσιαστική συνεισφορά για μια ακόμα φορά. Και σε αυτό είσαι στην κορυφή. Συνέχισε έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 @paparoupas11 Το μόνο νόημα που έχουν τα παιχνίδια είναι να διασκεδάζουν τον παίχτη. Το καθένα επιλέγει διαφορετικο τρόπο να το κάνει. Εμένα τον "φανατικό" λοιπόν από τα mass effect πχ μου άρεσε πολύ το σενάριο ενώ το gameplay δε με γέμισε. Στο AC: black flag πχ δε μου αρεσε ουτε το σεναριο ούτε το gameplay αλλά ξόδεψα πολλές ώρες κάνοντας ναυμαχίες και παίζοντας το mini game με το εμπόριο στην καμπίνα. Στο Super Mario Maker ξόδεψα πάνω από 200 ώρες κι ας μην έχει καθόλου σενάριο. Το until Dawn δε με κράτησε. Θέλω να καταλήξω ότι το σενάριο δεν είναι παρά ένα από τα πολλά κομμάτια που συνθέτουν ένα παιχνίδι. Αντιλαμβάνομαι ότι για σένα είναι μάλλον το πιο σημαντικό. Για άλλους όχι. .... In other news, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 EEE.............. Κατι μου θυμιζει ολη αυτη η διαμαχη..... Μακρυ και κοντο...... Χμμμμμ Α ναι..... Καλυτερα γραφικα ο commodore ναι αλλα εχει περισσοτερα χρωματα ο amstrad 6128.... :::::::::: Μαλλον καλο θα ειναι να υπαρχει ποικιλια στην εν λογο κονσολα για να καλυψει ολους τους παιχτες. aaax Θυμαμαι μια εποχη με ταληρακια στα ηλεκτρονικα Εκει να δεις σεναριο κ παιδικοτητα..... Απο τους σκληρους αλα ροδα τσαντα και κοπανα που εφευγαν απο τα μπιλιαρδα , φλιπερακια και μποουλινγκ προς τα ηλεκτρονικα, και συναντουσαν τα πιτσιρικια με την μαμα τους που δεν καταλαβαινε την διαφορα απο metal slug στο ladybug... Που εαν ειχες spectrum zx το saboteur η το antiriad ελεγες οτι ειχε σεναριο, καλα το 386 η 486 με ενα fate of atlantis / x-wing / le chuck's revenge, commodore 64 παιζοντας elite, ηθελες να κρατας σημειωσεις. Για να μην πω defender of the crown σε amiga, atari st glory days παιζοντας the sentinel ..... δεν τα ελεγες ευκολακι, και ας τα επαιζαν παιδια και οχι μονον. Το ιδιο σε ζελντες.... Τωρα το school dayz η το pyjamara δεν ειχαν πολυ σεναριο, αλλα ευκολα; τα λες ευκολα; Θυμαται κανεις το thanatos, το cauldron; Τα leisure suit larry, strip poker ηταν πολυ παιδικα; Απλα τοτε δεν υπηρχαν ακομη τα ESRB/PEGI, τωρα ας μην τα χρησιμοποιουμε για να μετραμε το μακρυ και το κοντο μας. Υπαρχουν ποικιλα παιχνιδια που αντιστοιχουν στην ψυχοσυνθεση του καθενα και στην ηλικια του για καθε κονσολα. Αφηνω χαλαρα το switch ps4 xbone και PCακια με ολα τα παιχνιδια τους για μια πιτσιρικα σαν την karen που διαφημιζει το switch, να την βγαλω βολτα στην μηχανη και οτι γινει. (Οταν εισαι παντρεμενος με παιδια, δραση σε κονσολα δεν βρισκεις πια, ενηλικη και μη..... ) Συνηθως τα παιδια προσπαθουν να παιξουν "ενηλικα" παιχνιδια γιατι μεσα απο την προσομοίωση πραγματικοτητας ετοιμαζεται ο ενηλικας.....GTA εσενα σκεφτομαι... που οι πιτσιρικαδες μαθαινουν την ενηλικίωση πρώτα σαν παρωδία (καλα ας μην κακοχαρακτιριζω τα παιδια, εδω εχουμε ανθρωπους στην βουλη και στην κυβερνηση που δεν τους εμπιστευομαι ουτε να μου μαζεψουν τα σκουπιδια με τα χερια τους μιας και αυτο θελει κοινη λογικη, οχι να μιλουν και καλα στο ονομα μου).... Και εδω που μια κονσολα παιχνιδιου δειχνει ξεκαθαρα αυτο που ειναι, παιχνιδι, για χαλαρωση, χασιμο χρονου, αποβλάκωση οικειοθελώς (οχι κομματικώς), να άγχος για την παιδικότητα της.... Βρε εχει πολλα φρουτα ο μπαχτσές. Μην σας νοιαζει. Μια κονσολα ειναι. Θα εχει παιχνιδια για ολα τα γουστα, και ναι περισσοτερο παιδικα απο την σονυ και μικροσοφτ. Κακη ειναι η ποικιλιά; O tempora o mores...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις