Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί απευθύνεται σε παιδιά?

Τα ραμπιτς πιο πολυ παιδια τα βλεπουν, αλλα οποιος θελει και του αρεσουν παιζει

Δημοσ.

1 χρόνος CD Media: Πείτε μας την απόψή σας για τον επίσημο αντιπρόσωπο!

Όσοι πιστοί μπείτε και ψηφίστε ! (για την ψήφο δεν χρειάζεται καν να είστε μέλη του ninty.gr)

Γιατι εχουμε δικαιωμα για μονο 3 ψηφους και οχι για απειρους? αφου ειναι να βαλετε "κοφτη" δεν θα επρεπε να ειναι στην μια ψηφο?

Δημοσ.

Γιατί οι άντρες παίζουν games με βυζιά και άντερα, όχι με κουνέλια, duh.

Αμαν αρπάχτηκες αμέσως. Το θέμα ήταν η δυσκολία και κατ'εμέ είναι το ν1 θέμα που έχει η nintendo από το 90 που την γνώρισα σε σχέση με σήμερα -και μου κάνει τα παιχνίδια τους αδιάφορα*. Νομίζουν πως αν κάνουν τα παιχνίδια αστεία από άποψη δυσκολίας θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Και αυτή την ηλίθια ιδέα δεν την έχει μόνο η nintendo αλλά παράδειγμα η Square με το World of Final Fantasy και η Sony με τα sequel του little big planet.

*εκτός από το DCK returns

• Moderators
Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι όποιο παιχνίδι έχει χαμηλό pegi απευθύνεται σε παιδιά , βλέπε FIFA το οποίο απευθύνεται σε νήπια (pegi 3).

Ξέρεις τώρα, "άλλο αυτο", "μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα" και οι λοιπές γνωστές σαχλαμάρες, όταν το επιχείρημα που μόλις κάναμε γυρνάει εναντίον μας...

Αμαν αρπάχτηκες αμέσως. Το θέμα ήταν η δυσκολία και κατ'εμέ είναι το ν1 θέμα που έχει η nintendo από το 90 που την γνώρισα σε σχέση με σήμερα -και μου κάνει τα παιχνίδια τους αδιάφορα*. Νομίζουν πως αν κάνουν τα παιχνίδια αστεία από άποψη δυσκολίας θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. Και αυτή την ηλίθια ιδέα δεν την έχει μόνο η nintendo αλλά παράδειγμα η Square με το World of Final Fantasy και η Sony με τα sequel του little big planet.

Σε ποιά games αναφέρεσαι;
Δημοσ.

PEGI 7 είναι για παράδειγμα και το Elite: Dangerous, το σύστημα δεν είναι recommendation για ποιές ηλικίες "πρέπει" να το παίζουν αλλά αν η θεματολογία και το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Δημοσ.

Δεν είναι αστεία η δυσκολία.Προσπαθησε να πάρεις τα πάντα στα Super Mario και έλα πες μου.Τις τελικές πίστες στο Mario του wiiu τις έπαιξα πάνω από 100 φορές.
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ποιά games αναφέρεσαι;

Σχεδόν ότι είχα παίξει από τα τοπ παιχνίδια του Wii. Με φωτεινή εξαίρεση το DCK returns. Πες μου κάποιο μοντέρνο παιχνίδι της nintendo που θεωρείς προκλητικό.

Δημοσ.

Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές, η τρόπος που σχεδιάζει πλέον τα παιχνίδια της η Ν είναι να ξεκινούν από μικρή δυσκολία και να φτάνουν μέχρι μέτρια δυσκολία για έναν απλό τερματισμό, ώστε να είναι βατά και προσιτά και στις μικρές ηλικίες. Πιστεύω αυτό εννοεί ο φίλος παραπάνω με το "αστεία". Η δυσκολία αυξάνει όμως σε πίστες μετά τον τερματισμό και στη συλλογή όλων των collectibles.

Δημοσ.

PEGI 7 είναι για παράδειγμα και το Elite: Dangerous, το σύστημα δεν είναι recommendation για ποιές ηλικίες "πρέπει" να το παίζουν αλλά αν η θεματολογία και το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Αστα αυτά σε τα μας, αφού έχει Αθηναϊκές πινακίδες!!! 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σχεδόν ότι είχα παίξει από τα τοπ παιχνίδια του Wii. Με φωτεινή εξαίρεση το DCK returns. Πες μου κάποιο μοντέρνο παιχνίδι της nintendo που θεωρείς προκλητικό.

Α πολύ ωραία, Wii era, λοιπόν:

https://youtu.be/6Cq6YqXe_hU

Έχεις μαζέψει όλα τα αστέρια στο πρώτο Mario Galaxy; Έχεις παίξει πολλά δυσκολότερα platformers από αυτό;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...