Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Εμφανέστατα δεν είναι δυνατόν να μεταφερθεί αυτούσιο στο Switch οπότε μυρίζομαι αν ισχύει κάποιου είδους έκδοση ή side story του στυλ Castlevania Mirror of fate ή έστω μεταφορά τύπου Dragon Quest XI στο 3DS. 

Αν τώρα πραγματικά θέλουν να φέρουν το ίδιο παιχνίδι και την ίδια εμπειρία προφανώς και θα έχει τεράστιες εκπτώσεις στον οπτικό τομέα. Εγώ πάντως δεν το πιστεύω αυτό το σενάριο. Ποντάρω σε ένα από τα παραπάνω. 

Δημοσ.

H N θα έχει έντονη παρουσίαση στην gamescom αυτήν την χρονιά. Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ:
Nintendo announces its Gamescom stream schedule

*+2 ώρες για Ελλάδα.

Υπενθυμίζω πως θα παρουσιαστεί νέο υλικό από το Super Mario Odyssey και το Metroid 2.

-Nέος χαρακτήρας για το ARMS:

-Fire Emblem Warriors: Limited Edition revealed και νέο trailer:

fire-emblem-warriors-limited-edition-656

It contains the game itself, a three-disc soundtrack and character art cards. 

https://www.youtube.com/watch?v=Yds6Dwtn-LM

Το FEW θα κυκλοφορήσει 20 Οκτωβρίου.

Γενικότερα νέα:

-Η Ν πρόσθεσε την δυνατότητα πληρωμής μέσω paypal αλλά μόνο για το eshop Ιαπωνίας αλλά αργότερα θα επεκταθεί παντού

-HAL Laboratory starting to develop mobile games, first title out this fall

-ARMS: another Global Testpunch happening this weekend

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι πρόκειται για την "chibi" version και όχι για την κανονική.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-08-22-final-fantasy-15-pocket-edition

Αυτό θα είναι το κανονικό game με ίδιο σενάριο/chars, λιγότερα γραφικά και με κανονικό J-RPG χειρισμό;

Εάν ναι, τότε θα είναι καλύτερο από το «μεγάλο» FFXV. Σίγουρη αγορά για μένα. :D

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αφορά το paypal μου το έβγαλε κανονικά και έκανα link το paypal μου με την nintendo αλλα δεν δοκίμασα να κάνω καποια αγορά να δω αν δουλεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο αφορά το paypal μου το έβγαλε κανονικά και έκανα link το paypal μου με την nintendo αλλα δεν δοκίμασα να κάνω καποια αγορά να δω αν δουλεύει

UPDATE: It's worth noting that while the Switch eShop is region free, PayPal payments are not - so while it's straightforward picking up games from the Japanese or American stores if you've a PayPal account for either region, you're out of luck if you've only a UK PayPal account. Apologies for any confusion.

Edit: Η πληρωμή μέσω paypal έγινε διαθέσιμη και στην Ευρώπη.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.

Το demo του Pokken Tournament είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.. :-)

(δυστυχώς επιτρέπει να παίξεις μέχρι 15 μάχες)

Δημοσ.

Το demo του Pokken Tournament είναι διαθέσιμο για κατέβασμα.. :-)

(δυστυχώς επιτρέπει να παίξεις μέχρι 15 μάχες)

Απ'ότι διάβασα, μπορείς απλά να το διαγράψεις και να το ξανακατεβάσεις αν σου τελειώσουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...