Έλεος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παίδες. Έχει παρατηρήσει κανείς αδύναμο σήμα Wi-Fi στο Switch σε σχέση με το smartphone του πχ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Το wifi στο δικό μου τουλάχιστον είναι τραγικά απαράδεκτο. Σε σημείο που στο κινητό έχω 2/3 στο Switch δεν μπορώ να συνδεθώ καν.Στο ένα μέτρο από το ρούτερ στο Switch έχω 2/3 αντί για φουλ σήμα...Αργότερα με το online play θα έχω πολύ σοβαρό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Το wifi του switch ειναι για τα μπαζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Συμφωνω και σε εμενα το wifi ειναι χαλια, για την ωρα δεν κανω κατι που να χρειαζομαι το ιντερνετ και δεν το βλεπω να το χρειαστω ποτε. Κατι demo που κατεβασα απλα πηγα κοντα στο ρουτερ.Εχει παρατηρησει κανεις αλλος οταν βρισκεις αυτα τα korok seeds οταν πεταγονται αυτα τα περιεργα λενε κατι που ακουγεται παρα πολυ σαν "γεια χαρα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Χαχαχα ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Εχει παρατηρησει κανεις αλλος οταν βρισκεις αυτα τα korok seeds οταν πεταγονται αυτα τα περιεργα λενε κατι που ακουγεται παρα πολυ σαν "γεια χαρα" Λέει "Ya ha-ha" Μία συλλαβή διαφορά από το "Ya ha-ra" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Το wifi του switch ειναι για τα μπαζα. όντος είναι για τα μπάζα. Εγώ πάντως στο dock του το έχω συνδέσει με ethernet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 φανταζομαι θα το εχουνε σημειωσει για την επομενη εκδοση ^ προσωπικα ενα step up σε "premium" μοντελο με λιγο καλυτερη αυτονομια, οθονη AMOLED και πιο ανετη λαβη ( για handheld mode) θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη, ειδικα τωρα που βγηκε και αυτο το "leak" για τα save files .... http://www.nintendolife.com/news/2017/06/rumour_leaked_switch_sdk_hints_at_save_data_transfer_and_guest_logins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν δούμε AMOLED οθόνη σε προϊόν της Nintendo νομίζω ότι το τέλος του κόσμου θα είναι αρκετά κοντά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν δούμε AMOLED οθόνη σε προϊόν της Nintendo νομίζω ότι το τέλος του κόσμου θα είναι αρκετά κοντά. Ε κάπως έτσι - θα αλλάξει τροχιά η γη και θα φύγουμε για το άλφα του κενταύρου! (Καλή φάση εδώ που τα λέμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Είμαι σίγουρος στο επόμενο θα βάλουν Samsung οθόνη Super Amoled 2K+ και με υποστήριξη HDR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Brace yourselves παιδιά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Συνεχίζεται η φαιδρή κατασπατάληση πόρων για να γίνουν ports τίτλοι από το Wii U. Αρχίζω και απογοητεύομαι με αυτό το θέμα. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Brace yourselves παιδιά! Το συγκεκριμένο artwork το δημοσίευσε η PG στα πλαίσια του εορτασμού για το launch του γιαπωνέζικου λογαριασμού twitter της εταιρίας. Δε νομίζω να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ανακοινώθηκε Direct για το Splatoon 2 αυτήν την Πέμπτη: EDIT: Σχετικά με το Bayonetta από το σχετικό θέμα του neogaf: Of course, even though the Red and Blue is the respective game's main colors, people are making the connection that those specific red and blue resembles the red and blue of the Neon Switch. Platinum even liked/retweeted a Tweet making the connection. Κάποιος επίσης παρατήρησε: Τhe shape of the guns make a big S for Switch. Βέβαια δεν έχουν και πολύ σημασία αλλά ποτέ δεν ξέρεις...EDIT2: Tο Direct θα έχει διάρκεια γύρω στα 25 λεπτά. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2017 από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις