chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 αν σου αρέσουν τα puzzle game αξίζει. Αν και λίγο δύσκολο αλλά γενικά είναι πολύ καλές οι πίστες του.
mansa2k Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=UI0ET9kjE90 To FE Warriors τρέχει στα 30fps, τουλάχιστον το demo που έδειξαν στην Ε3. Από εμένα καληνύχτα εκτός αν αλλάξει κάτι μελλοντικά. Ένα πράγμα έπρεπε να κάνεις σωστά ρε Koei-Tecmo, να τρέχει το παιχνίδι στα 60fps. Λες και θα πάρει κανείς το παιχνίδι με γνώμονα να δει γραφικά στο NSW. Ελπίζω τουλάχιστον η Intelligent Systems και η Ν να προσανατολίζονται στα 60fps.Edit: Φαίνεται πως και το Βomberman R θα ακολουθήσει με 40% στο eshop σύμφωνα με το reddit. Παρόλα αυτά ο σύνδεσμος στο facebook έχει κατέβει.
skritikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έχει βρει κανείς καλύτερη τιμή για preorder του Switch/Splatoon 2 bundle από τα 370 του Amazon.de; Ευχαριστώ!
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έχουμε καμια εικόνα πως πάει μεχρι στιγμής το switch στην ελλάδα και στην ευρώπη γενικότερα ? 1
Deghinsea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έχουμε καμια εικόνα πως πάει μεχρι στιγμής το switch στην ελλάδα και στην ευρώπη γενικότερα ? "Switch managed to sell 105,000 units in France at launch. Since then, the console has gone on to sell over 250,000 units. Comparing that to Wii U, the older system sold 289,000 units by December 2013 (14 months). Switch did that in just four months." http://nintendoeverything.com/switch-sales-surpass-250000-units-in-france/ Για άλλη χώρα δεν έχω δει αριθμούς. Edit: Φαίνεται πως και το Βomberman R θα ακολουθήσει με 40% στο eshop σύμφωνα με το reddit. Παρόλα αυτά ο σύνδεσμος στο facebook έχει κατέβει. Όντως. Το Super Bomberman R είναι σε προσφορά από σήμερα στα 29,99 ευρώ από 49,99 ευρώ. ..... https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=l33IYMlyOOA 1
Deghinsea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Story trailer για το βιβλίο Seasons of Heaven, στο οποίο θα είναι βασισμένο το ομώνυμο παιχνίδι που έχει ανακοινωθεί για το Switch. https://www.youtube.com/watch?v=fNI_v-R4BvI
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έχουμε καμια εικόνα πως πάει μεχρι στιγμής το switch στην ελλάδα Οτι πωλησεις εκανε ηταν κλασσικα τον πρωτο καιρο με το zelda που ολως τυχαιως ηταν και στο top 10 πωλησεων. Μετα απο αυτο αντε στην καλυτερη να δουμε με το mario κατι αντιστοιχο(και αν). 1
dekulinkgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Περαστε μια βολτα απο ενα public(στο συνταγμα που ειχα παει πρεπει να ειχε καμια 10αρια κονσολες) και θα καταλαβετε πως τα παει στην Ελλαδα.....
orck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Περαστε μια βολτα απο ενα public(στο συνταγμα που ειχα παει πρεπει να ειχε καμια 10αρια κονσολες) και θα καταλαβετε πως τα παει στην Ελλαδα..... Συγνωμη, δεν καταλαβα. Βασικα γιατι μας νοιαζει πως παει το Switch; Εχει κανεις μετοχες της Nintendo η νοιαζεται για το γενικο καλο και την αναπτυξη γενικοτερα; Παει δεν παει καλα θα βγουν καποια πολυ καλα παιχνιδια. Το ιδιο πιστευω για το Wii U το οποιο ανακαλυψα πολυ αργα, μεταχειρισμενο, δεν ξερω γιατι ηταν αποτυχημενο αλλα τις παιχνιδαρες του τις εχει (παιχνιδαρες ετσι οπως εγω το εννοω, χωρις αιματα και περιτη βια)
Deghinsea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Συγνωμη, δεν καταλαβα. Βασικα γιατι μας νοιαζει πως παει το Switch; Εχει κανεις μετοχες της Nintendo η νοιαζεται για το γενικο καλο και την αναπτυξη γενικοτερα; Παει δεν παει καλα θα βγουν καποια πολυ καλα παιχνιδια. Το ιδιο πιστευω για το Wii U το οποιο ανακαλυψα πολυ αργα, μεταχειρισμενο, δεν ξερω γιατι ηταν αποτυχημενο αλλα τις παιχνιδαρες του τις εχει (παιχνιδαρες ετσι οπως εγω το εννοω, χωρις αιματα και περιτη βια) Μπορεί μετοχές στην Nintendo να μην έχουμε (αν και θα είχαμε βγάλει καλά λεφτά τον τελευταίο χρόνο), το θέμα είναι ότι όσο πιο καλά τα πάει μια κονσόλα, τόσο πιο πιθανό είναι να δεις ακόμη περισσότερες παιχνιδάρες σε αυτήν. Για παράδειγμα αν το wiiu τα είχε πάει καλά και δεν αναγκαζόταν η nintendo να το σκοτώσει στα 4 χρόνια, μπορεί το Odyssey και το Metroid να έβγαινα σε αυτό. Σίγουρα μας συμφέρει όλους να τα πάει καλά το Switch σε παγκόσμιο επίπεδο για να στηρίξουν κι άλλες εταιρίες με παιχνίδια αλλά και εδώ στην Ελλάδα γιατί θα υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μεταχειρισμένων τίτλων.
dekulinkgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Συγνωμη, δεν καταλαβα. Βασικα γιατι μας νοιαζει πως παει το Switch; Εχει κανεις μετοχες της Nintendo η νοιαζεται για το γενικο καλο και την αναπτυξη γενικοτερα; Παει δεν παει καλα θα βγουν καποια πολυ καλα παιχνιδια. Το ιδιο πιστευω για το Wii U το οποιο ανακαλυψα πολυ αργα, μεταχειρισμενο, δεν ξερω γιατι ηταν αποτυχημενο αλλα τις παιχνιδαρες του τις εχει (παιχνιδαρες ετσι οπως εγω το εννοω, χωρις αιματα και περιτη βια) Δες το post #7249. To θεμα ειναι οπως λες και το wiiu εχει παιχνιδαρες αλλα αναγκαστηκε να το σκοτωσει η nintendo.Με το swtich δεν πιστευω να γινει αυτο γιατι μεχρι στιγμης τα παει περιφημα.
Deghinsea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Έρχεται το nights of azure 2 στις 27/10! Ίδια μέρα με το Odyssey....
orck Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Οκ παιδια καταλαβαινω τι λετε. απλα απο την δικη μου οπτικη γωνια πραγματκα δεν εχει καμια σημασια. Εχω λιγο χρονο για παιχνιδια (πλεον) και 5 καλα παιχνιδια να βγαλει εγω ειμαι ικανοποιημενος, εδω δυσκολα καταφερνω να τερματισω παιχνιδι λογω ελλειψης χρονου και βαρεμαρας μετα απο λιγο η αρκετο καιρο.Μακαρι να παει καλα το Switch, απο οτιδηποτε υπαρχει διαθεσιμο εκει εξω ειναι αυτο που ταιριαζει καλυτερα με το γουστο μου οσον αφορα το στυλ των παιχνιδιων του. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Και limited edition (στην Αμερική, αλλά κατά τα 99% θα έρθει κι εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις