Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω κάτι (αν μου επιτρέπεις) φίλε Mansa2k? Ενώ κατέχεις τις γνώσεις και ψάχνεσαι και αν θες έχεις και 5 (αν όχι 15)  γνώσεις παραπάνω - κάτι τέτοια Post σου πραγματικά απομακρύνουν - αποδυναμώνουν τα ομολογουμένως πολύ δυνατά επιχειρήματα σου. 

Άστο να πάει - συνέχισε με τις αναλύσεις σου και μην ασχολείσαι με επικρίσεις - μπορείς να προσφέρεις πιο πολλά αποφεύγοντας τέτοια low post. Καταλαβαίνω το Mood και την αιτίασή του αλλά σου έχεις/βγάζεις  βγάζει ένα attitude που λέμε.

..Αυτό φιλικά από κάποιον που διαβάζει το blog σου.

Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι που έγραφαν πως η αγορά της Ιαπωνίας είναι μικρή λες και τα 22 εκατομμύρια 3DS που έχουν πουληθεί είναι αμελητέος αριθμός (μπόινγκ). Λες και το NSW δεν έχει την δυνατότητα να πουλήσει ως φορητό (μπόινγκ, μπόινγκ). Λες και το Splatoon 2 θα παραμείνει στα ίδια νούμερα με το πρώτο παιχνίδι (4,8 εκατομμύρια) όταν στο μεταξύ είχε κυκλοφορήσει στο WiiU, μια εμπορικά αποτυχημένη κονσόλα (μπόινγκ, μπόινγκ,μπόινγκ).

Τώρα πέφτουν σε κατάθλιψη και τα λάθη (για να είμαι ευγενικός δεν γράφω μπούρδες) που είχαν γράψει παλιότερα τις έχουν αντικαταστήσει με οκ και άκυρο..... Μόνο ένα Πρόεδρος μιας Επιστημονικής κοινότητας θα μπορούσε να τα πράξει αυτά. Από τα πολλά μπόινκγ και τις αντιφάσεις έχει ζαλιστεί και ο ίδιος. 

3 εκατομμύρια πωλήσεις δεν έχει φτάσει περίπου ως τώρα?

Επεξ/σία από Steve_Sheep
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από όσα game έχω αγοράσει και έχω παίξει στην κονσόλα.

1. Zelda

Ότι και να πει κάποιος γιαυτό το game απλα θα είναι λίγο. Οχι μόνο είναι άπειρο σε ώρες αλλά δεν βαριέσε ποτέ να εξερευνείς τον κόσμο του. Σπάνια το συναντάς σε game να έχουν δημιουργήσει ένα τόσο καλά ισορροπημένο χάρτη και gameplay. 

Για μένα δεν νοείτε κάποιος να λέγετε gamer και να μην παίξει αυτό το game. Οχι μόνο Goty για το 17 αλλά το κατατάσσω στα game όπως το Tomb Raider, Resident Evil, Monkey Island που όταν είχαν πρωτοβγεί είχα αυτή την αίσθηση ότι ο συγκεκριμένο τίτλος γράφει ιστορία στο χώρο του gaming. Τόσο απλά. 10/10

3. I am Setsuna

κλασικό Γιαπωνέζικο rpg. Η ιστορία του εχει ενδιαφέρων και σε κρατάει αλλά το gameplay του δεν είναι και τίποτα φοβερό. Γενικά είναι φτιωχό στο σετάρισμα των χαρακτήρων και έχει και αυτά τα γιαπωνέζικα grinding κτλ. Σε μερικά σημεία τα boss του είναι πανδύσκολα να τα περάσεις και θέλουν συγκεκριμένη στρατιγική. Θα του έβαζα ένα 6/10

4. Disgaea 5 

Ενώ δείχνει ένα χαζοχαρούμενο game έχει ένα φοβερό gameplay που βασίζεται στο turn base. Χαρακτήρες, διάλογοι και αυτή η ελαφρότητα στον κόσμο του διασκεδάζει. Είναι από τα game που ευχαριστιέμαι να παίζω συν ότι είναι μεγάλο κόλλημα. 8/10

5.Arms

Φοβερό fighting game σε βάζει αμέσως στο gameplay του, με άμεσο online καλά mod και πολύ χαβαλέ. Κυρίως για τουρνουά με παρέα είναι ο απόλυτος χαβαλές 9/10

6.

NBA Playgrounds. Το απόλυτο game για να παίζει με το φορητό. Και το διπλό του έχει χαβαλέ αν γνωρίζουν και οι δύο το gameplay ζτου. 7/10

7.

Snake Pass

Ομορφο puzzle game αν και αρκετά δύσκολο μέχρι να συνηθίσεις το gameplay του., 

7/10

8.

Fast RMX

Αν σας αρέσει αυτό το είδος των game θα το αγαπήσετε και αυτό. Αμεσο, καλό gameplay, καλό online.

7/10

• Like 4

Βασικά σαν 2ο παιχνίδι μου σκέφτομαι το NBA Playgrounds ή το mario cart , για το NBA Playgrounds το σκέφτομαι γιατι καπου ειχα διαβάσει για διάφορα προβλήματα + το οτι δεν εχει πολλα modes να παίξεις δεν εχει δηλαδή περιεχόμενο αν και προσωπικά δεν με πηράζει τοσο αυτο αν υπάρχει γενικά στα παιχνίδια που αγοράζω η δυνατότητα για online με αλλους παίχτες

Βασικά σαν 2ο παιχνίδι μου σκέφτομαι το NBA Playgrounds ή το mario cart , για το NBA Playgrounds το σκέφτομαι γιατι καπου ειχα διαβάσει για διάφορα προβλήματα + το οτι δεν εχει πολλα modes να παίξεις δεν εχει δηλαδή περιεχόμενο αν και προσωπικά δεν με πηράζει τοσο αυτο αν υπάρχει γενικά στα παιχνίδια που αγοράζω η δυνατότητα για online με αλλους παίχτες

Θα σου προτεινα το mario kart 8 ειδικα αν δεν το εχεις παιξει συο wiiu ειναι must τιτλος για multiplayer αλλα και single player.Εκπληκτικος τιτλος.

Οσο αφορα το nba playgrounds εχει προκυψει ενα θεματακι με το παιχνιδι αυτο.Ψαξε στο neogaf να δεις τι συμβαινει καλυτερα.

Πρωτο πραγμα που θα σχολιασει καποιος ειναι το 1tb του κουτιου με οτι αυτο συνεπαγεται.

Βασικά το πρώτο που θέλω να σχολιάσω, ξέρω γω κάτω δεξιά γράφει ποιός έκανε το render...

HmsLSkW.png

• Like 4

[ψειρας mode] 

λιγο που γοογκλαρα το θεμα με τις ταμπλετες, ειδα οτι καποιοι εχουν "κρυα" θερμοκρασια στο χρωμα και καποιοι αλλοι "ζεστη" με αποτελεσμα να κιτρινιζει λιγο η οθονη. 

αυτη που μου δωσανε οταν εκανα αντικατασταση  ηθελε να  "γραψει" καποιες ωρες λειτουργιας  γιατι στην αρχη ροζιζε αρκετα το ασπρο χρωμα ( αντιπροσωπευτικο παραδειγμα -> http://imgur.com/Zy8TFLQ ) , τωρα που σταματησε να με ενοχλει αυτο παρατηρησα  σημερα  οτι εχει πεσει αρκετα η ενταση στα ηχειακια, πχ ειμαι gerudo town και η μουσικη ακουγεται πολυ σιγα ενω εχω το volume ενα σκαλι πριν το τερμα. 

εκανα πριν λιγο και ενα μικρο "τεστ" με το βιντεο απο το mario odyssey developer diary ( το βρηκα σημερα στα "news" ) και δεν ακουγοτανε αρκετα δυνατα η ομιλια  του Ιαπωνα ακομα και με το volume στο τερμα, θα ορκιζομουνα οτι στην προηγουμενη ταμπλετα ο ηχος μπορουσε να γινει αρκετα δυνατος ( σπανια εβαζα την ενταση πανω απο το 60% )  ενω σε αυτη οχι,  λετε να  να μιλησω παλι με το service ? [/ψειρας mode]

ΥΓ : δεν υπαρχει τιποτα στο μπροστινο μερος που βρισκονται τα ηχεια, ουτε εχω βαλει  screen protector ...

YΓ2  : και στο mario odyssey trailer  ( το πρωτο οχι αυτο στην E3 ) ο ηχος ειναι λιγο "ψοφιος",  fast RMX ακουγεται δυνατα το menu αλλα και λιγο παραμορφωμενα ... 

Ποιος θα μου πει τι παιζει με αυτη την θηκη και τσαντουλα μεταφορας;
Δεν εχω ξανασχοληθει με kickstarter και δεν εχω καταλαβει ακριβως, δινω τωρα τα 39 AU $ και περιμενω μεχρι να ξεκινησει η παραγωγη για να μου το στειλουν;
Υπαρχει κινδυνος να φαμε φολα, να πουνε οτι δεν βγαινει και κρατανε τα χρηματα για να πανε ενα ταξιδακι;
Μεταφορικα;
Εχει παρει κανεις αλλος;

https://www.kickstarter.com/projects/1274541538/switchcase-case-with-replaceable-grips-for-nintend?ref=nav_search

Ποιος θα μου πει τι παιζει με αυτη την θηκη και τσαντουλα μεταφορας;

Δεν εχω ξανασχοληθει με kickstarter και δεν εχω καταλαβει ακριβως, δινω τωρα τα 39 AU $ και περιμενω μεχρι να ξεκινησει η παραγωγη για να μου το στειλουν;

Υπαρχει κινδυνος να φαμε φολα, να πουνε οτι δεν βγαινει και κρατανε τα χρηματα για να πανε ενα ταξιδακι;

Μεταφορικα;

Εχει παρει κανεις αλλος;

https://www.kickstarter.com/projects/1274541538/switchcase-case-with-replaceable-grips-for-nintend?ref=nav_search

Γενικά στο σύστημα με το kickstarter βάζουν κάποιους στόχους δηλαδή να μαζευτεί κάποιο ποσό. Αν πιαστεί ο στόχος, ξεκινάνε τις εργασίες και μπορεί και να φτάσει μέχρι την παραγωγή το προϊόν κάποια στιγμή. Σε κάθε άλλη περίπτωση είθισται να δίνουν refunds.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...