Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν υπαρχουν παραλληλες κυκλοφοριες μεχρι να βγει το επομενο metroid ή φυσικα και το zelda(που λογικα και αυτο θα παει για τελος κυκλου κονσολας μαλλον)τοτε ας παρει οσο χρονο χρειαστει,ειδικα μιας και διαβασα οτι θα ειναι και αλλο studio.

Το μονο που ελπιζω ειναι να εχουμε και αλλες metroid μεταφορες στο Switch οπως βλεπουμε στο 3ds καλη ωρα.

Εως τοτε αναμενω και το νεο amiibo που ανακοινωθηκε που βλεπω να γινεται με το καλημερα sold out

https://www.amazon.com/Amiibo-Samus-Aran-Metroid-2-Pack/dp/B071GPJ9TV/ref=sr_1_1/130-7244159-8216509?ie=UTF8&qid=1498363674&sr=8-1&keywords=045496893330

Ποιος περίμενε παιχνίδι σαν το Xenoblade Chronicles 2 να έχει στόχο το 2017

Εγω παντως το παραδεχομαι οτι επεσα(ευχαριστα)εξω στο παραπανω μιας και δεν πιστευα οτι θα πηγαινε για τελη του 2017 αλλα για αρχες του 2018.

Εντομεταξυ το Ni No Kuni ειχε πιο παλια κυκλοφορησει για nintendo ds στην Ιαπωνια. Δεν βγαζουν και ενα Ni No Kuni 2 στο Switch να υπαρχει παραπανω ποικιλια jrpg ρε γμτ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο ARMS είχε καλή κυκλοφορία στην Ιαπωνία και η Ν δείχνει να το σπρώχνει παράλληλα με το Splatoon κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και ελπίζω να συνεχίσουν να δίνουν την δυνατότητα σε νέα ταλέντα να πραγματοποιούν τις ιδέες τους:

https://www.youtube.com/watch?v=vpkJ0rqKcyA

Όταν πλέον έχουμε φτάσει στις γιορτές και γνωρίζουμε το πρόγραμμα κυκλοφοριών για το πρώτο τρίμηνο-εξάμηνο του 2018 τότε θα κρίνω καλύτερα πόσο must have είναι το σύστημα γενικότερα.

Επεξ/σία από mansa2k

για όποιον θέλει τον κολέκτορα του mario rabbids θα τον βρείτε μόνο στο Γερμανικό amazon καθώς ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει εξαντληθεί

https://www.amazon.de/Mario-Rabbids-Kindom-Battle-Collectors/dp/B071K6LGM7/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1498429999&sr=1-2&keywords=mario+rabbids

την ίδια ώρα στην Ιαπωνία... ;P

Να ερθουν διακοπες στην Ελλαδα να τα αγορασουν απο εμας να ανεβει και ο τουρισμος :D

Περαν της πλακας τετοιες ουρες με ομπρελες στην βροχη ή με αντισκοινα που βλεπουμε σε διαφορα τεχνολογικα προιοντα οπως launch video games και κονσολων ή και κινητων δεν ξερω αλλα οποτε τα εβλεπα με επιανε μια καταθλιψη για καποιο λογο -_-

για όποιον θέλει τον κολέκτορα του mario rabbids θα τον βρείτε μόνο στο Γερμανικό amazon καθώς ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει εξαντληθεί

https://www.amazon.de/Mario-Rabbids-Kindom-Battle-Collectors/dp/B071K6LGM7/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1498429999&sr=1-2&keywords=mario+rabbids

Νομίζω μπορεί να γίνει παραγγελία και απο το site της ubisoft που απο οτι φαίνεται υπάρχει απόθεμα.

Υ.Γ : Μετάνιωσα που δεν πήρα την συλλεκτική του Zelda :(

• Moderators

Περαν της πλακας τετοιες ουρες με ομπρελες στην βροχη ή με αντισκοινα που βλεπουμε σε διαφορα τεχνολογικα προιοντα οπως launch video games και κονσολων ή και κινητων δεν ξερω αλλα οποτε τα εβλεπα με επιανε μια καταθλιψη για καποιο λογο -_-

Σε πιάνει αντίστοιχα κατάθλιψη όταν βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να πανηγυρίζουν το γκολ που έβαλε ο random αγράμματος πολυεκατομμυριούχος στον τελικό του CL ή όταν άτομα ποδοπατιούνται στη συναυλία της αγαπημένης τους μπάντας/στην πρεμιέρα της αγαπημένης τους ταινίας ή η κατάθλιψη της ματαιοδοξίας περιορίζεται στα τεχνολογικά/gaming πράγματα; :P

Υ.Γ : Μετάνιωσα που δεν πήρα την συλλεκτική του Zelda :(

Μη δίνετε ρε 70 ευρώ για ένα σκέτο game, καλύτερα κάτι παραπάνω για τις σπέσιαλ εκδόσεις.

• Like 3

Απο θήκες / τσαντάκι για προστασία εχετε να προτείνετε κατι η αν έχει κανενας κατι ηδη , υπάρχουν παρα πολλά και δεν μπορώ να αποφασίσω

• Moderators

Απο θήκες / τσαντάκι για προστασία εχετε να προτείνετε κατι η αν έχει κανενας κατι ηδη , υπάρχουν παρα πολλά και δεν μπορώ να αποφασίσω

Εγώ έχω τσιμπήσει αυτό, που χωράει άπειρα πράγματα μέσα, αλλά σύντομα θα το κάνω ditch σύντομα για χάρη αυτού που έρχεται παρέα με case.

Να ερθουν διακοπες στην Ελλαδα να τα αγορασουν απο εμας να ανεβει και ο τουρισμος :D

Να γινει και κανενας σεισμος 9,8 ριχτερ και θα μετατοπισθουν οι ουρες στα συντριμμια εκκλησιας...

Αγελαιο ενστικτο, πιο βασικο και απο την σαρον στοουν....

Θλιβει ασταματητα....

Εγω το νιωθω και στις ουρες εκπτωσεων, γηπεδων ποδοσφαιρου κλπ....

λεμμινγκς παιδι μου....

Εγώ έχω τσιμπήσει αυτό, που χωράει άπειρα πράγματα μέσα, αλλά σύντομα θα το κάνω ditch σύντομα για χάρη αυτού που έρχεται παρέα με case.

Στο κομμάτι του ditch λίγο σε έχασα αλλά δεν πειράζει. Αυτή η καποτα προστασίας με θήκη ποτέ θα κυκλοφορήσει; Η τιμή που λέει 39 δολάρια Αυστραλίας είναι με μεταφορικά;

Ωραία φαίνεται αυτη η θήκη μου φαίνεται θα πάρω την αυθεντική γιατι θα το μεταφέρω αρκετά τώρα στις διακοπές και θα πάρω και την αλλη οταν κυκλοφορήσει

την ίδια ώρα στην Ιαπωνία... ;P

Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι που έγραφαν πως η αγορά της Ιαπωνίας είναι μικρή λες και τα 22 εκατομμύρια 3DS που έχουν πουληθεί είναι αμελητέος αριθμός (μπόινγκ). Λες και το NSW δεν έχει την δυνατότητα να πουλήσει ως φορητό (μπόινγκ, μπόινγκ). Λες και το Splatoon 2 θα παραμείνει στα ίδια νούμερα με το πρώτο παιχνίδι (4,8 εκατομμύρια) όταν στο μεταξύ είχε κυκλοφορήσει στο WiiU, μια εμπορικά αποτυχημένη κονσόλα (μπόινγκ, μπόινγκ,μπόινγκ).

Τώρα πέφτουν σε κατάθλιψη και τα λάθη (για να είμαι ευγενικός δεν γράφω μπούρδες) που είχαν γράψει παλιότερα τις έχουν αντικαταστήσει με οκ και άκυρο..... Μόνο ένα Πρόεδρος μιας Επιστημονικής κοινότητας θα μπορούσε να τα πράξει αυτά. Από τα πολλά μπόινκγ και τις αντιφάσεις έχει ζαλιστεί και ο ίδιος. 

Επισκέπτης

Αν υπαρχουν παραλληλες κυκλοφοριες μεχρι να βγει το επομενο metroid ή φυσικα και το zelda(που λογικα και αυτο θα παει για τελος κυκλου κονσολας μαλλον)τοτε ας παρει οσο χρονο χρειαστει,ειδικα μιας και διαβασα οτι θα ειναι και αλλο studio.

Το μονο που ελπιζω ειναι να εχουμε και αλλες metroid μεταφορες στο Switch οπως βλεπουμε στο 3ds καλη ωρα.

Εως τοτε αναμενω και το νεο amiibo που ανακοινωθηκε που βλεπω να γινεται με το καλημερα sold out

https://www.amazon.com/Amiibo-Samus-Aran-Metroid-2-Pack/dp/B071GPJ9TV/ref=sr_1_1/130-7244159-8216509?ie=UTF8&qid=1498363674&sr=8-1&keywords=045496893330

Εγω παντως το παραδεχομαι οτι επεσα(ευχαριστα)εξω στο παραπανω μιας και δεν πιστευα οτι θα πηγαινε για τελη του 2017 αλλα για αρχες του 2018.

Εντομεταξυ το Ni No Kuni ειχε πιο παλια κυκλοφορησει για nintendo ds στην Ιαπωνια. Δεν βγαζουν και ενα Ni No Kuni 2 στο Switch να υπαρχει παραπανω ποικιλια jrpg ρε γμτ?

Το Ni No Kuni είχε πρώτα βγει για το ds γι' αυτό και μου έκανε έκπληξη που το 2 δεν ανακοινώθηκε για το switch. Ιδιαίτερα όταν η Level-5 τα πάει μια χαρά με την Nintendo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...