Steve_Sheep Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν νομιζω να λεει κατι,ειδικα μετα και την ανακοινωση του metroid prime. Η κονσολα πουλαει καλα και ο κοσμος αν βγουν αξιολογα exclusives θα την τιμησει αυτο ειναι το ζητουμενο. Το μονο που ισως μπερδεψει καπως τα πραγματα επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι τι ακριβως θα γινει αργοτερα με το online. Το οποίο MP4 θα βγει μάλλον στο switch 2 - light κτλ (κάτι αντίστοιχο με την sony δηλαδή ps5 κτλ). Μου θυμίζει την φάση Zelda-WiiU και μετά από 5~6 χρόνια βγήκε και δεν είχε και καμία σχέση με αυτό που έδειχναν (προσωπικά την έφαγα). Όπως και να έχει ποντάρω στο online του switch να έχει σχέση με την ... Virtual Console! Θα είναι κίνηση ματ. Άλλωστε ποιος Ninty fan θα τα ξανασκάσει για τα ίδια παιχνίδια ακόμα και με έκπτωση. Ελπίζω δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Το οποίο από MP4 θα βγει μάλλον στο switch 2 - light κτλ (κάτι αντίστοιχο με την sony δηλαδή ps5 κτλ). Τι θες να πεις με το παραπανω δεν καταλαβα,οτι το metroid prime 4 δεν θα βγει στο switch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Τι θες να πεις με το παραπανω δεν καταλαβα,οτι το metroid prime 4 δεν θα βγει στο switch? Μάλλον ναι... ότι έγινε και με το Zelda U. Αν έδειχναν έστω και ένα screenshot (ingame) οκ... αλλά βίντεο από adobe after effects που έφτιαχνα άνετα και εγώ - δεν πείθομαι. Στο δε Zelda wiiU είχαν ολόκληρο tech demo και μου τρέχαν τα σάλια δηλαδή...που να ήξερα. Όχι ότι δεν ευχαριστήθηκα το U αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Μάλλον ναι... ότι έγινε και με το Zelda U. Αν έδειχναν έστω και ένα screenshot (ingame) οκ... αλλά βίντεο από adobe after effects που έφτιαχνα άνετα και εγώ - δεν πείθομαι. Στο δε Zelda wiiU είχαν ολόκληρο tech demo και μου τρέχαν τα σάλια δηλαδή...που να ήξερα. Όχι ότι δεν ευχαριστήθηκα το U αλλά... Το οτι θα αργησει να βγει αυτο ειναι γεγονος,αλλα δεν νομιζω να περιμενουμε κοντα 4-5χρονια για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω ρε fulgori - τα assets σίγουρα δεν είναι PC/PS/X οπότε θα σώσουν χρόνο από εκεί. Αλλά μια το ειδικό βάρος του τίτλου - μια που έχω την αίσθηση ότι μπορεί να 3d open world (ή κάτι τέτοιο), μια που η Nintendo κατάλαβε ότι δεν θα έχει 3rd party οπότε θα αναλάβει τον ρόλο να βγάλει games για κάθε γούστο (όσο μπορεί) - αν θεωρήσουμε ότι ο τίτλος μπορεί να φτιάχνεται 2 χρόνια ήδη (χλωμό) άλλα 2 θα τα φάει. Οπότε? Από την άλλη το Xenoblade ήταν έκπληξη για φέτος οπότε μπορεί να κάνω λάθος... ποιος ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 μια που η Nintendo κατάλαβε ότι δεν θα έχει 3rd party οπότε θα αναλάβει τον ρόλο να βγάλει games για κάθε γούστο (όσο μπορεί) Τι εννοεις το καταλαβε?Αφου και στην προηγουμενη κονσολα της το ιδιο πραγμα γινοταν,τι θα αλλαζε στην τωρινη σε αυτα τα specs? Οποιος 3ος θελει να ασχοληθει και βλεπει μελλον θα κατσει να βγαλει ξεχωριστη εκδοση οπως κανει η ΕΑ με το Fifa. Οποιος 3ος εχει καλομαθει απο τις αλλες εταιρειες θα κατσει εκει που ειναι οπως η Konami με το pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Τι εννοεις το καταλαβε?Αφου και στην προηγουμενη κονσολα της το ιδιο πραγμα γινοταν,τι θα αλλαζε στην τωρινη σε αυτα τα specs? Οποιος 3ος θελει να ασχοληθει και βλεπει μελλον θα κατσει να βγαλει ξεχωριστη εκδοση οπως κανει η ΕΑ με το Fifa. Οποιος 3ος εχει καλομαθει απο τις αλλες εταιρειες θα κατσει εκει που ειναι οπως η Konami με το pro. Μιλάω για τα Wii numbers και την αντίστοιχη επιτυχία... Υποθέτω ξέχασες τα 500 man years και unprecedented tools/partnerships και τα "switch is too easy to port games to". Για την Nintendo δεν ξέρω αν το κατάλαβε αλλά σίγουρα εγώ και άλλοι (δεν ξέρω για εσένα). Για το fifa μην κόβεις το κεφάλι σου - κάπου έχω διαβάσει ότι είναι υποχρεωμένη η EA να κάνει port λόγω συμβολαίου το Fifa σε όλα τα συστήματα. Από την άλλη το Port είναι πολύ τίμιο. Δεν ορκίζομαι - σου λέω ότι έχω διαβάσει. Μπορεί και να είναι μούφα. Αλλά για πες μου άλλο 3rd party εκτός από το χιλιοπαιγμένο skyrim τον.. Νοέμβρη? Βάλε και την Capcom στο "σακούλι" με την Konami... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλα και στις αλλες κονσολες το 2014(την επομενη χρονια απο οταν κυκλοφορησαν)ηταν απιστευτα πεσμενα τα πραγματα,αρα φανταζομαι οτι αρκετοι περιμενουν να δουν την υποδοχη της κονσολας απο τον κοσμο για να ξερουν αν θα επενδυσουν σε αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Πολύ σωστά τα λες. Βέβαια οι άλλες κονσόλες καβαλούσαν hype train ( το οποίο στούκαρε άσχημα το τραίνο του wiiU) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παιδιά, το Metroid μήν περιμένετε να βγεί πρίν το τέλος 2019, αρχές 2020. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 @ Panther - Κρατάω μια επιφύλαξη για Q4 2018 να σου πω, λόγω ότι ξαφνικά από το πουθενά είδαμε και Samus Returns 3ds να βγαίνει σύντομα και το X2 για φέτος αντί του χρόνου που λεγόταν ότι θα κυκλοφορήσει αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Θα εκπλαγώ ευχάριστα αν δώ τον τίτλο μέσα στο 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλά σίγουρα - αλλά πιστεύω ότι το γεγονός ότι το switch έχει αυτά τα spec που έχει και είναι αυτό που είναι - ήταν ένας καταλυτικός παράγοντας - κατά την σχεδίασή του: Ποιο εύκολα - πιο φθηνά - πιο γρήγορα 1st party παιχνίδια αντίθετα με άλλα συστήματα. Για να δούμε. Πάντως αν δεν ισχύουν τα παραπάνω όντως και εγώ για 2019/20 το βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Να βγει σε αντιστοιχη εκδοση αλλιως no buy https://www.gameslife.gr/epic-metroid-2-samus-returns-collectors-24568 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παιδιά, το Metroid μήν περιμένετε να βγεί πρίν το τέλος 2019, αρχές 2020. Κάτι λέγεται ότι το 2018 είναι πολύ πιθανή κυκλοφορία για το MP4 αλλά προσωπικά έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου. Αυτό που από την άλλη όμως με κάνει να θεωρώ ότι θα το δούμε εντός του 2018 (κλασσικά προς το τέλος του έτους) είναι ο ίδιος λόγος που βλέπω να κυκλοφορούν γρήγορα και τα άλλα παιχνίδια στο Switch. Ποιος περίμενε παιχνίδι σαν το Xenoblade Chronicles 2 να έχει στόχο το 2017 όπως και το Super Mario Odyssey. Φαντάζομαι ότι το MP4 το δουλεύουν κάμποσο καιρό τώρα και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το παιχνίδι το προόριζαν για WiiU αλλά λόγο αυτού που έγινε το κράτησαν πίσω. Βέβαια ούτε έκπληξη θα μου προκαλούσε αν το βλέπαμε 2019-2020 η αλήθεια είναι αλλά εδώ κατάφεραν να μας κρατήσουν κρυφό Metroid 2 remake στο 3DS τόσο καιρό που κυκλοφορεί σε 3 μήνες! Ελπίζω να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις