Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To παιχνίδι μου θύμισε το πρώτο Alone in the Dark του 1992.

Εγω θα ελεγα μαλλον το επομενο επεισοδιο στην αγρια δυση...

Και επισης οποιoς θελει να το παιξει ΣΗΜΕΡΑ. Υπαρχει ολοκληρο, με τα ιδια γραφικα, πιστες, οπλα, κλπ, κλπ στο wii u.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι το Vaccine της Rainy Night Creations.

http://www.rainynightcreations.com/presskit/sheet.php?p=Vaccine

https://youtu.be/6tEQXUBQjpY

Μου αρεσει πολυ το στησιμο του, ειναι σαφως επιρεασμενο απο τα παιχνιδια τρομου στα μεσα του 90. Μακαρι το Switch να εχει επιπλεον αποκλειστικο υλικο και να μην ειναι απλα μια μεταφορα απο τα υπολοιπα συστηματα.

Μακαρι επισης να ακολουθησουν και αλλοι ανεξαρτητοι προγραμματιστες παρομοια εικαστικη γραμμη, εχουν κουρασει τοσα χρονια να δημιουργουν ολοι γραφικα επιπεδου Atari 2600, λες και δεν υπηρξαν αλλα συστηματα επειτα.

Dragonball Xenoverse 2 :

- TV mode 900p

- portable mode 720p

- 1 vs 1 60 fps

- περισσότεροι των 2 χαρακτήρες 30 fps

- Local μέχρι 6 άτομα

http://nintendoeverything.com/dragon-ball-xenoverse-2-switch-version-technical-details/

Το ερεύνησε αρκετά ο τύπος αν και κάπως τραβηγμένο. 

https://youtu.be/5GcpMNKjXYA

Σύμφωνα με τα δεδομένα ο Solomon Aran είναι ο αδελφός της Samus, δύο χρόνια μικρότερος. Στην μυθολογία της σειράς αναφέρθηκε πρώτη φορά στο Blood of the Chozo  που αποτέλεσε ένα interactive online story (μπορείτε να διαβάσετε εδώ πως ακριβώς λειτουργούσε το interactive online εγχείρημα) από το Nintendo Power Source και ακολούθησε στο τεύχος 84 του Nintendo Power.

Δεν νομίζω ότι στέκει επίσημα στην μυθολογία της σειράς αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις....

• Like 2

Νομίζω ότι μετά το φιάσκο με το Metroid Federation Force η Nintendo ίσως θα ήθελε να αποφύγει ένα ακόμα πιθανό backlash από τους fans της σειράς. 

Έτσι κι αλλιώς o producer Kensuke Tanabe έχει εκφράσει ήδη ότι θα ήθελε ένα παιχνίδι γύρω από την Samus και τον Sylux μετά τα γεγονότα του Corruption.

• Like 2

Δύο καταστήματα στην Αγγλία έχουν απόθεμα από σημερινή παραλαβή. Κατά τα άλλα Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία έχουν ανοιχτές προπαραγγελίες ενώ Αμερική, Καναδάς και Ιαπωνία είναι out of stock.

(Αυτά σύμφωνα με το NowInStock)

https://www.nowinstock.net/uk/videogaming/consoles/nintendoswitch/

• Moderators

SwitchCase: Case with Replaceable Grips for Nintendo Switch

Εξαιρετικό σαν ιδέα, μου αρέσει πολύ που μπορεί και χωράει στο dock. Ψάχνω καιρό κάτι παρεμφερές γιατί σε φορητό mode, δεν βολεύει η κονσόλα χωρίς grips. Επίσης η θήκη είναι εξαιρετική και χωράει τα πάντα μέσα. Προσωπικά θα το backάρω, μου αρέσει να βλέπω σχετικές προσπάθειες.
  • Like 1

Νομίζω ότι μετά το φιάσκο με το Metroid Federation Force η Nintendo ίσως θα ήθελε να αποφύγει ένα ακόμα πιθανό backlash από τους fans της σειράς. 

Το φιάσκο ήταν καθαρά θέμα timing. Όταν ο κόσμος ήθελε κάτι ουσιαστικό από την σειρά Metroid η Ν αποφάσισε να ανακοινώσει το Federation και να το ονομάσει και Metroid Prime. Αν είχαν προηγηθεί η ανακοίνωση του Metroid 2 και ακολουθούσε το Fedration ως spin-off καθώς και του MP4 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Παρόλα αυτά φαίνεται πως πήραν το μήνυμα αν και ήταν μια αντίδραση "πανικού" μιας και τα Pokemon, MP4 είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσουν.

Γενικότερα τώρα είναι εμφανές πως το NSW ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής δεν οφείλεται -όπως αντίστοιχα στο Wii- σε μια προσέλκυση στο casual κοινό. Δεν βλέπουμε τίτλους όπως Wii Play/Sports/Fit/Brain Age που είχαν δημιουργήσει θραύση ενώ το 1-2SW δεν κατάφερε πολλά. Ουσιαστικά η Ν συνεχίζει το μοντέλο που έχω αναλύσει αρκετές φορές (αύξηση δημοτικότητας, δέσμευσης, QoL) και μένει να κυλήσει ο χρόνος για να έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Eιδικά στο κομμάτι του QoL που αποτελεί και τον νέο blue ocean, τουλάχιστον με την ματιά που έχουν οι περισσότεροι από την εποχή του Wii και θα υποστηρίξει ως ενδιάμεσος κρίκος τίτλους που προαναφέρθηκαν.

Το περίεργο είναι ότι παντού εκτός της Ελλάδος δεν υπάρχει απόθεμα η ότι υπάρχουν προβλήματα πότε θα παραλαβουν.

Καλα η νοοτροπια των Ελληνων γενικα με  το gaming ειναι.....

Τον μηνα Μαρτιο που εγινε χαμος με τις βαθμολογιες του zelda ,να πως και στην Ελλαδα ειδαμε επισημα σε top 10(και μαλιστα σε 2 θεσεις κιολας το ιδιο παιχνιδι)παιχνιδι σταθερης(ας το πουμε)κονσολας.

https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9C%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/42219.html

3η θεση το zelda τον Μαρτιο και τον Απριλιο μεσα στην 10αδα ουτε zelda,ουτε mario

https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%91%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-2017/42688.html

Κοινως αγορασαν ολοι switch για να παιξουν το zelda και μολις το εβγαλαν γεμισαν οι αγγελιες με switch+zelda :P

Αρα λογικο την παρουσα στιγμη να εχουμε αποθεμα για τον πολυ απλο λογο οτι δεν υπαρχει πλεον αντιστοιχη ζητηση απο καποιους τιτλους οπως εγινε με το zelda στο launch.

Και απο 3ds μερια ειδαμε αντιστοιχα τον Νοεμβριο στο top 10 τα γνωστα και δημοφιλη παιχνιδια του pokemon και απο τοτε ουτε για αστειο.

https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-%CE%A0%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-games-%CE%9D%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-2016/40531.html

Παρολο που στο εξωτερικο οπως ειχαμε πει πιο παλια το mario kart οπως ειναι γνωστο(μιας και ειναι παιχνιδαρα)χρυσοπουλαει σε top 10 εξωτερικου(παρολο που και εκει πουλανε τα fifa

https://www.gamespot.com/articles/top-10-uk-sales-chart-mario-kart-8-deluxe-is-ninte/1100-6449717/

Βεβαια φυσικα αξιζει να αναφερθει οτι φυσικα η αγορα του εξωτερικου ειναι κατα πολυ μεγαλυτερη απο αυτη της Ελλαδας ακομα και σε μεμονομενες μεγαλες χωρες οπως Αγγλια,Γερμανια και Γαλλια.

SwitchCase: Case with Replaceable Grips for Nintendo Switch

Εξαιρετικό σαν ιδέα, μου αρέσει πολύ που μπορεί και χωράει στο dock. Ψάχνω καιρό κάτι παρεμφερές γιατί σε φορητό mode, δεν βολεύει η κονσόλα χωρίς grips. Επίσης η θήκη είναι εξαιρετική και χωράει τα πάντα μέσα. Προσωπικά θα το backάρω, μου αρέσει να βλέπω σχετικές προσπάθειες.

Γενικα οι τσαντες μεταφορας του Switch ειναι παρα πολυ ωραιες απο πλευρας ογκου απο οτι βλεπω(βοηθαει σε αυτο και ο μικρος ογκος του dock). Το μονο που δεν ξερω αν εχει βγει ειναι κατι να ψυχει το Switch οταν ειναι σε dock γιατι απο οτι θυμαμαι απο σχολια στο forum ειχε αναφερθει οτι ζεσταινεται αρκετα οταν ειναι κυριως σε dock.

Εγώ πιστεύω ότι προς το παρόν το switch πουλάει προς το παρόν στο (hard)core κοινό της Nintendo + κάποιους που τους αρέσει σαν ιδέα - gimmick, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει και πολύ φαν κοινό το οποίο δεν έχει βουτήξει ακόμα στην αγορά του και αυτό είναι αρκετά μεγάλο σαν κοινό ακόμα κατά την άποψή μου. Νομίζω ότι κατά τις γιορτές θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα της αγοράς.

Βρε καλως το το χαμενο παιδι :P

Μια χαρα εικονα εχουμε και τωρα για την κονσολα αγαπητε και φυσικα βλεπουμε τι δυναμη που εχουν ακομα τα brand της εταιρειας παρολο που ειναι πλεον της μοδας το (ψευτο)4κ .

Βλεπουμε πως με μολις 2 port παιχνιδιων του wii u η κονσολα μπορεσε να σταθει στην αγορα στο υψος της παρολο που απο specs αντικειμενικα(στο θεμα σταθερης κονσολας παντα)ειναι πολυ πισω.

Με ενα Price drop σε black friday στα 250ευρω(ή 300 μαζι με το mario ή pro controller ξερω γω) και αν το νεο mario ειναι οντως τοσο καλο οσο δειχνει,η κονσολα θα κανει παρτυ τις γιορτες.

Περιμενω απο 2018 να ακουσω και για νεο Donkey kong country ισως?

Και σε αυτο η εταιρεια κερδιζει για αλλη μια φορα (οπως εγινε και το 2014 )λογω πολυ καλου timing,μιας και οπως ειδαμε και απο Ε3 εχει πεσει γενικα πολυ delay απο την Sony για 2018 και μετα(την αλλη δεν την υπολογιζω καν γιατι exclusives δεν εχει περαν των γνωστων 3 απο εποχες 360).

• Like 1

Βρε καλως το το χαμενο παιδι :P

Μια χαρα εικονα εχουμε και τωρα για την κονσολα αγαπητε και φυσικα βλεπουμε τι δυναμη που εχουν ακομα τα brand της εταιρειας παρολο που ειναι πλεον της μοδας το (ψευτο)4κ .

Βλεπουμε πως με μολις 2 port παιχνιδιων του wii u η κονσολα μπορεσε να σταθει στην αγορα στο υψος της παρολο που απο specs αντικειμενικα(στο θεμα σταθερης κονσολας παντα)ειναι πολυ πισω.

Χεχε και το είχα άγχος πότε θα το παρατηρήσεις και θα το γράψεις  Σας έλειψα ε? :D 

>on topic: Δεν διαφώνησα ότι δεν στέκεται μια χαρά προς το παρόν. Απλός θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει ακόμα και πωλήσεις από κοινό που θα περίμενε κάποιος να είναι day one ήδη. Δεν έχουμε δει ή μάλλον είναι δύσκολο να διακρίνουμε ποιες πωλήσεις είναι από Nintendo fans και ποιες όχι. Αυτό μόνο με το χρόνο.

(πχ. εγώ :))

Δεν νομιζω να λεει κατι,ειδικα μετα και την ανακοινωση του metroid prime. Η κονσολα πουλαει καλα και ο κοσμος αν βγουν αξιολογα exclusives θα την τιμησει αυτο ειναι το ζητουμενο.

Το μονο που ισως μπερδεψει καπως τα πραγματα επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο ειναι τι ακριβως θα γινει αργοτερα με το online.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...