Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισης οπως ειχα πει και πιο παλια metroid ανακοινωση περιμενα και metroid ανακοινωση ηρθε. Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να κανω την αγορα τις γιορτες(δεν ξερω ακομα 100%)αλλα βλεποντας και κανοντας. Κυριολεκτικα θα ειναι αποφαση της τελευταιας στιγμης η αγορα τωρα ή τις γιορτες.

Άλλο το ευχολόγιο του τύπου "θελω να δω πρωτα τι θα γινει με Metroid" και το "ειμαι σε σταση αναμονης" και άλλο το "περιμενα και metroid ανακοινωση ηρθε". Μάλλον από αυτά που ξαναδιαβάζω ήμουν και ο πιο αισιόδοξος μαζί με του θέμα το Χ2 περί κυκλοφορίας στο 2018.

Πάντως θα ξαναγράψω το ίδιο πράγμα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, περιμένετε μέχρι το τέλος του έτους. Θα έχει ανακυκλωθεί η αγορά και θα κυκλοφορήσουν και άλλα πακέτα πέρα από το αυτό του Splatoon που έχουν δεν θα εμφανίζουν τα προβλήματα της πρώτης σειράς.

*Edit: Πρόταση κάνω, ο καθένας κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι του. Όπως και να κινηθείτε δεν μου πέφτει λόγος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλο το ευχολόγιο του τύπου "θελω να δω πρωτα τι θα γινει με Metroid" και το "ειμαι σε σταση αναμονης" και άλλο το "περιμενα και metroid ανακοινωση ηρθε". Μάλλον από αυτά που ξαναδιαβάζω ήμουν και ο πιο αισιόδοξος μαζί με το θέμα το Χ2 περί κυκλοφορίας στο 2018.

Πάντως θα ξαναγράψω το ίδιο πράγμα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, περιμένετε μέχρι το τέλος του έτους. Θα έχει ανακυκλωθεί η αγορά και θα κυκλοφορήσουν και άλλα πακέτα πέρα από το αυτό του Splatoon που θα έχουν δεν εμφανίζουν τα προβλήματα της πρώτης σειρας 

εν μερει εχεις δικιο αλλα στα 299 ειναι καλη τιμη και μεχρι τισ γιορτεσ σιγα σιγα μπορεις να χτιζεις την συλλογη αγοραζοντας και ενα παιχνιδι το μηνα ας πουμε 

εν μερει εχεις δικιο αλλα στα 299 ειναι καλη τιμη και μεχρι τισ γιορτεσ σιγα σιγα μπορεις να χτιζεις την συλλογη αγοραζοντας και ενα παιχνιδι το μηνα ας πουμε 

Ενταξυ δεν την λες και καμια φοβερη προσφορα τα 299ευρω δεδομενου οτι καποιοι το πηραν day one τοσο απο τις αλυσιδες λογω λαθος τιμης ή ακομα φθηνοτερα με το προγραμμα επιστροφης απο Γερμανο. Βασικα ισως το φρεναρω για γιορτες μαζι με την κυκλοφορια του mario ή μηπως βγαλουν κανενα bundle με δωρο το pro controller.

Ο μονος λογος που σκεφτομουν για τωρα ηταν το splatoon 2 + δωρεαν online(ναι το αρχικο μου αρεσε παρα πολυ) για το καλοκαιρι.

Απο την αλλη τις γιορτες θα εχουν καπως πεσει οι τιμες στα τωρινα παιχνιδια μιας και κλασσικα με την κονσολα εχω σιγουρες αγορες για φετος zelda,splatoon 2,mario kart 8,mario odyssey(για το xenoblade θα δειξει)αρα θα δειξει.

Και το mario odyssey 60fps.

https://www.youtube.com/watch?v=a8HTLRh6U5w

καλα ειδα το τρειλερ απο το παιχνιδι ... δε θα λεγα οτι μ αρεσε κιολας...βασικα ισως να το παρεξηγω , αλλα σιγουρα δε θα θελα να βλεπω τετοια τρειλερ με τετοια παιχνιδια στην κονσολα...Καλα τα indie αλλα να χουν και ενα Α μερακι...

Ένας τύπος απο Αγγλία σήμερα το πρωι έκανε κάποιο λάθος στο ebay.com και έβαλε το switch προς 15 ευρώ το κομμάτι.

Τα πρώτα 20 λεπτά μέχρι να καταλάβει το λάθος του είχαν πωληθεί 82 κομμάτια..........μετα κατέβασε το listing :P :P

• Like 3

Για προτείνετε κανενα καλό screen protector γιατι κρίμα ειναι να γεμίσει με δαχτυλιές και γρατζουνίες , ας ειναι και παραγγελία απο εξωτερικό αν αξίζει δεν εχω πρόβλημα να περιμένω

Για προτείνετε κανενα καλό screen protector γιατι κρίμα ειναι να γεμίσει με δαχτυλιές και γρατζουνίες , ας ειναι και παραγγελία απο εξωτερικό αν αξίζει δεν εχω πρόβλημα να περιμένω

Αν πάρεις κάτι προτίμησε να είναι Τempered Glass, είχα πάρει από το amazon.fr το προστατευτικό της Orzly.  Πλέον το έχουν φέρει και Ελλάδα -όπως βλέπω στο skroutz.gr- καθώς και άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα 2 https://www.amazon.com/dp/B01N3ASPNV και https://www.amazon.com/Spigen-Nintendo-Protector-Tempered-Hardness/dp/B06XFYYQ4Q , για το πρώτο διαβάζω τα καλύτερα οσο για τα spigen δεν ξέρω πως ειναι στο switch αλλα στα κινητά που ειχα spigen δεν ειχα ποτέ θέμα ηταν απο τις καλύτερες επιλογές

Ένας τύπος απο Αγγλία σήμερα το πρωι έκανε κάποιο λάθος στο ebay.com και έβαλε το switch προς 15 ευρώ το κομμάτι.

Τα πρώτα 20 λεπτά μέχρι να καταλάβει το λάθος του είχαν πωληθεί 82 κομμάτια..........μετα κατέβασε το listing :P :P

Θα ακυρωθούν οι παραγγελίες. Έχει τύχει αρκετές φορές να αγοράσω από τέτοια listings αλλά μετά σου στέλνει μηνυμα το ebay είτε ότι ο πωλητής χακαρίστηκε είτε ότι ήταν λάθος το listing και σου λέει να ανοίξεις αίτημα για refund.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...