jokul7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πάντως η ιδέα του Homebrew είναι το μέλλον. Παιδιά είπαμε κρίση αλλά λίγο έλεος κάπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πες απλά ότι θες να παίζεις τσάμπα και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες. Και αυτό μέσα στη ζωή είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μου αρέσει που διαβάζετε όλο το μήνυμα Εάν ήθελα να παίζω τσάμπα έχω Wii και Wii u. Νομιζεις ότι έχει κάποια διαφορά το Ζelda μεταξύ switch και Wii u; Για τις ακριβότερες τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα τίποτα; Όλα φυσιολογικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
off_d Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να λέμε τη λέξη "homebrew" όταν μιλάμε για σπασμένα/πειρατικά, ή όπως αλλιώς θέλετε να τα λέτε, παιχνίδια... Άλλο homebrew, άλλο πειρατεία... Κ Α Μ Ι Α σχέση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 εγω λεω να κοψουμε την κουβεντα γενικοτερα γιατι χανεται η σουσια του τοπικ , οπως σε μερικα ποστ πιο κατω το βιντεο με το νεο Update. Και γω ειμαι πολυ αντιθετος με την πειρατεια αλλα δε βγαζουμε ακρη...οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Και για όσους δεν παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις, εδώ είναι 81 παιχνίδια που έρχονται στο Switch. https://www.youtube.com/watch?v=SQ8Ux9bpl1I 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 συμφωνα με το elta.gr αυριο/μεθαυριο ερχεται το SFC30 της 8bitdo στην πορτα μου, οποτε θα παω αυριο κεντρο να παραλαβω και μια κοπια του mario kart 8 ... καντε add οποιος θελει 5524-2190-3340 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Fy8FfxWvaVc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το νέο update δείχνει πως η Ν συνεχίζει να επενδύει στο οικοσύστημα της προσφέροντας την δυνατότητα να γίνεται φίλοι με όσους είχατε αντίστοιχες λίστες στα 3DS, WiiU αλλά και στις mobile εφαρμογές της εταιρίας. Σχετικά με την συζήτηση που έγινε τελευταία θα συμφωνήσω πως οι τιμές στο ψηφιακό κατάστημα της Ν έπρεπε να είναι πολύ καλύτερες. Παρόλα αυτά θα περιμένω παράλληλα να κρίνω καλύτερα σε βάθος χρόνου όταν πλέον θα έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομητική υπηρεσία μέσω της οποία θα γίνονται και προσφορές. Τώρα τι προσφορές και σε τι ποσά θα δείξει, εδώ θα είμαστε για να κράξουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τελικα το θεμα με τα joycon ειναι συχνο/σοβαρο? Επειδη σκεφτομαι να την παρω την κονσολα αυτη την εβδομαδα ή να περιμενω για γιορτες μπας και εχει βγει τιποτα,αν και χλωμο να βγαλουν αλλο revision και τοσο συντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τελικα το θεμα με τα joycon ειναι συχνο/σοβαρο? Επειδη σκεφτομαι να την παρω την κονσολα αυτη την εβδομαδα ή να περιμενω για γιορτες μπας και εχει βγει τιποτα,αν και χλωμο να βγαλουν αλλο revision και τοσο συντομα. Revision μην περιμένεις πριν το τέλος του 2018, ωστόσο υποθέτω ότι στα μελλοντικά μοντέλα θα φτιάξουν το desync πρόβλημα. Το θέμα με το left joycon είναι random εντελώς. Δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε ελαττωματικό. Αν πέσεις σε ελαττωματικό και θες να παίζεις με ένα joycon σε κάθε χέρι, ναι είναι σοβαρό. Ωστόσο, αν το στείλεις στην αντιπροσωπεία για επισκευή, μέσα σε δύο μέρες στο στέλνουν πίσω. Να προσθέσω εδώ ότι το left joycon μου έχει ρωγμή κάτω από το αναλογικό λόγω πτώσης. Παρόλ' αυτά (και προς τιμή της) η CDMedia μου έφτιαξε εντός εγγύησης το desync πρόβλημα. Ενημερωτικά και μόνο, επειδή σε αυτό το forum έχει συζητηθεί επανειλημένως το εάν ένα πρόβλημα που προκύπτει λόγω κακής χρήσης ακυρώνει ολόκληρη την εγγύηση ακόμα και σε θέματα που δεν σχετίζονται με την κακή χρήση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Το θέμα με το left joycon είναι random εντελώς. Δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε ελαττωματικό. Αν πέσεις σε ελαττωματικό και θες να παίζεις με ένα joycon σε κάθε χέρι, ναι είναι σοβαρό. Ωστόσο, αν το στείλεις στην αντιπροσωπεία για επισκευή, μέσα σε δύο μέρες στο στέλνουν πίσω. Να προσθέσω εδώ ότι το left joycon μου έχει ρωγμή κάτω από το αναλογικό λόγω πτώσης. Παρόλ' αυτά (και προς τιμή της) η CDMedia μου έφτιαξε εντός εγγύησης το desync πρόβλημα. Ενημερωτικά και μόνο, επειδή σε αυτό το forum έχει συζητηθεί επανειλημένως το εάν ένα πρόβλημα που προκύπτει λόγω κακής χρήσης ακυρώνει ολόκληρη την εγγύηση ακόμα και σε θέματα που δεν σχετίζονται με την κακή χρήση. Η χρηση του απο μενα θα ειναι περισσοτερο σε tv και λιγοτερο φορητη προς το παρον. Βεβαια επειδη ειναι νωρις σκεφτομουν να εκανα και επεκταση εγγυησης και αγορα απο public αλλα αντε τωρα να τους πεις οτι η κονσολα εχει κανονικα 2χρονια εγγυηση και οχι 1(και αρα με την επεκταση να εχω 3χρονια εγγυησης και οχι 2) που λενε http://www.public.gr/product/prod8280069pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Η χρηση του απο μενα θα ειναι περισσοτερο σε tv και λιγοτερο φορητη προς το παρον. Βεβαια επειδη ειναι νωρις σκεφτομουν να εκανα και επεκταση εγγυησης και αγορα απο public αλλα αντε τωρα να τους πεις οτι η κονσολα εχει κανονικα 2χρονια εγγυηση και οχι 1(και αρα με την επεκταση να εχω 3χρονια εγγυησης και οχι 2) που λενε http://www.public.gr/product/prod8280069pp/ Εάν χρησιμοποιείς το grip, δεν παρουσιάζεται το desync πρόβλημα. Εάν χρησιμοποιείς τα joycons ξεχωριστά, τότε μπορεί να παρουσιαστεί. Η εγγύηση της κονσόλας είναι δύο χρόνια, τελεία και παύλα, ας λέει ότι θέλει το Public. Το έχουμε επιβεβαιώσει καμιά 30αριά φορές με την αντιπροσωπεία. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει η επέκταση εγγύησης, εκτός κι αν τους ψήσεις να σου την κάνουν δώρο. Για μένα, αυτή τη στιγμή στα €300 είναι αγορά που αξίζει 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Εάν χρησιμοποιείς το grip, δεν παρουσιάζεται το desync πρόβλημα. Εάν χρησιμοποιείς τα joycons ξεχωριστά, τότε μπορεί να παρουσιαστεί. Η εγγύηση της κονσόλας είναι δύο χρόνια, τελεία και παύλα, ας λέει ότι θέλει το Public. Το έχουμε επιβεβαιώσει καμιά 30αριά φορές με την αντιπροσωπεία. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει η επέκταση εγγύησης, εκτός κι αν τους ψήσεις να σου την κάνουν δώρο. Για μένα, αυτή τη στιγμή στα €300 είναι αγορά που αξίζει 100%. Απο τις υπολοιπες ανακοινωσεις ειδα οτι δυστηχως το υπολοιπο 2017 ο ανταγωνισμος θα βασιστει κυριως στα κλασσικα studio(activision,ea,ubi)για τον υπολοιπο χρονο,εν ολιγης απουσιαζουν οι αποκλειστικοτητες και επεσε μεγαλη καθυστεριση για 2018. Επισης οπως ειχα πει και πιο παλια metroid ανακοινωση περιμενα και metroid ανακοινωση ηρθε. Σιγουρα το καλυτερο θα ηταν να κανω την αγορα τις γιορτες(δεν ξερω ακομα 100%)αλλα βλεποντας και κανοντας. Κυριολεκτικα θα ειναι αποφαση της τελευταιας στιγμης η αγορα τωρα ή τις γιορτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Friend code sw-4148-1211-8240 ... οποίος θέλει με προσθέτει. Fulgore είναι σοβαρό το θέμα, κάνει αρκετές διακοπές αλλά το λύνουν σχετικά άμεσα.εγω πάλι έβαλα το σφουγγαράκι μόνος μου κ δεν ασχολήθηκα άλλο...παρόλα αυτά καλό είναι αν προκύψει να το στείλεις εσυ cd media.αυτα. Οποίος θέλει προσθέτει για Arms & mk8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις