orck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αυτα τα 600 τα υπολογιζεις ετσι οπως τα υπολογιζουν οι φιλμαδες, "βλεπει ο καθενας 10 σειρες πειρατικες, εγω θα ηθελα να πουλαω την καθε σειρα 200ευρω, χασουρα 2000ευρω" που να σκεφτουν οτι εαν εκανε 200ευρω η καθε σειρα αντε να αγορασει ο καθενας το πολυ μια.Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια επιπεδου Zelda για να μεινει καρφωμενο στα 70/60ευρω για καιρο (ελπιζω), υπαρχουν και παιχνιδια απο το eshop και το κοστος μειωνεται αρκετα σαν μεσο ορο. Νομιζω παρολαυτα οτι με τετοιες τιμες τα εκτιμας πιο πολυ, βρεθηκα σε εναν φιλο που εχει usb δισκο με καπου 200 παιχνιδια για Wii, πραγματικα χανεσαι, δεν εχει παιξει πανω απο 30 λεπτα το καθενα, κανενα δεν εχει τερματισει, γιατι ειναι συνεχεια "να δω λιγο και αυτο, να δω λιγο και εκεινο"Και εκει που ελεγα οτι μου εκατσε το καλο κομματι σημερα παιζοντας στην τιβι σε αποσταση λιγοτερη απο 2 μετρα ο Link αρχισε να πηγαινει οπου ηθελε, Μια φορα το δεξι και μια το αριστερο. Παιδικες ασθενιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το Zelda το παίζουν σε emulator επειδή έχει έκδοση για το Wii U, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση Θα αργήσει αρκετά υποθέτω (και ελπίζω) ένας emulator για το Switch. Για το 3ds τώρα έχει βγει το citra και πάλι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Όσο θα είναι λίγα τα παιχνίδια (ειδικά σε physical μορφή) για το Switch, αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές μειώσεις τιμών, ακόμα και στα μεταχειρισμένα. Αν κάποιος έχει 3-4 τίτλους αγορασμένους, δεν θα προβεί γρήγορα σε πώλησή τους. Τα ηλεκτρονικά επίσης σπάνια πέφτει η τιμή τους γρήγορα. Και όσο συνεχίζουν να είναι λίγες οι επιλογές ακόμα και στο eshop, δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση ή προσφορές. Σου λέει όλο και κάποιος θα αγοράσει για να έχει κάτι να παίζει στην κονσόλα του.Η μόνη εξαίρεση μέχρι στιγμής είναι το 1-2 Switch που επειδή πάτωσε θέλουν να το ψιλοσπρώξουν τα μαγαζιά για να το ξεφορτωθούν. Ήδη παίζει γύρω στα 35, βέβαια κατά τη γνώμη μου ούτε στα 10 δεν αξίζει Στην παρούσα φάση προσωπικά συνιστώ υπομονή μέχρι να περάσει ο πρώτος χρόνος και να κυκλοφορήσει ένας σεβαστός αριθμός τίτλων, ώστε να γίνει παιχνίδι. Για παράδειγμα θέλω να πάρω κάποια στιγμή το Disgaea 5 Complete, αλλά στα 49.99-59.99 που παίζει, δεν υπάρχει περίπτωση. Θεωρώ όμως ότι θα αργήσει πολύ να πέσει κάτω από τα 35 (καινούριο τουλάχιστον), ακριβώς διότι δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών και θα είναι αρκετοί διατεθειμένοι να τα σκάσουν για να έχουν κάτι να παίζουν που προσφέρει αρκετές ώρες gameplay.Ωστόσο υπάρχουν μερικά παιχνίδια που είναι day one purchases για όποιον έχει την κονσόλα, ανεξαρτήτως τιμής. Π.χ. Zelda BotW, Super Mario Odyssey, Xenoblade Chronicles 2, και ενδεχομένως Splatoon 2 για τους λάτρεις του είδους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το Zelda το παίζουν σε emulator επειδή έχει έκδοση για το Wii U, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση Θα αργήσει αρκετά υποθέτω (και ελπίζω) ένας emulator για το Switch. Για το 3ds τώρα έχει βγει το citra και πάλι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Όσο θα είναι λίγα τα παιχνίδια (ειδικά σε physical μορφή) για το Switch, αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές μειώσεις τιμών, ακόμα και στα μεταχειρισμένα. Αν κάποιος έχει 3-4 τίτλους αγορασμένους, δεν θα προβεί γρήγορα σε πώλησή τους. Τα ηλεκτρονικά επίσης σπάνια πέφτει η τιμή τους γρήγορα. Και όσο συνεχίζουν να είναι λίγες οι επιλογές ακόμα και στο eshop, δεν πρόκειται να υπάρξει μείωση ή προσφορές. Σου λέει όλο και κάποιος θα αγοράσει για να έχει κάτι να παίζει στην κονσόλα του. Η μόνη εξαίρεση μέχρι στιγμής είναι το 1-2 Switch που επειδή πάτωσε θέλουν να το ψιλοσπρώξουν τα μαγαζιά για να το ξεφορτωθούν. Ήδη παίζει γύρω στα 35, βέβαια κατά τη γνώμη μου ούτε στα 10 δεν αξίζει Στην παρούσα φάση προσωπικά συνιστώ υπομονή μέχρι να περάσει ο πρώτος χρόνος και να κυκλοφορήσει ένας σεβαστός αριθμός τίτλων, ώστε να γίνει παιχνίδι. Για παράδειγμα θέλω να πάρω κάποια στιγμή το Disgaea 5 Complete, αλλά στα 49.99-59.99 που παίζει, δεν υπάρχει περίπτωση. Θεωρώ όμως ότι θα αργήσει πολύ να πέσει κάτω από τα 35 (καινούριο τουλάχιστον), ακριβώς διότι δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών και θα είναι αρκετοί διατεθειμένοι να τα σκάσουν για να έχουν κάτι να παίζουν που προσφέρει αρκετές ώρες gameplay. Ωστόσο υπάρχουν μερικά παιχνίδια που είναι day one purchases για όποιον έχει την κονσόλα, ανεξαρτήτως τιμής. Π.χ. Zelda BotW, Super Mario Odyssey, Xenoblade Chronicles 2, και ενδεχομένως Splatoon 2 για τους λάτρεις του είδους για το splatoon εχω ξαναπει οτι προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ σαν παιχνιδι και το θεωρω πιο φρεσκο απο τα κλασικα σουτερ που τρωμε στην μαπα τοσα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neftisgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 εχεις μεινει στο homebrew εσυ .γιατι δεν φτιαχνεις ενα πσ που παιζει τα παντα πειρατικα και οταν με το καλο βγει εμιουλατορ κατεβαζεις και κανεις αυτο που σε ευχαριστει . καποιοι επαιξαβ το ζελντα σε 4κ μπορεις και συ λοιπον αλλα οχι στο πιατο το τσαμπα θελει δουλεια Φίλε μου άλλο 300€ και να το παίρνεις μαζι σου και άλλο 1000€ και να κάθεσαι στο pc σου.. Ασε που το emulation ειναι πάντα άθλιο, πάντα θα εχει bugs και πάντα inputlag. Το θέμα είναι να έχουμε προσιτές τιμές μόνο εκει κερδίζουν όλοι αλλα όπως δειχνει η κατάσταση ολα είναι πολύ ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 μα ποτε δεν υπηρχαν προσιτες τιμες στα παιχνιδια...δλδ επειδη εμεις εχουμε χαμηλους μισθους να ρθει και η κυρα bmw να πει "γαμωτο , κριμα οι Ελληνες...αντε την μπεμπα που την πουλαω στο ντοϊτς 50000€ να την δωσω εδω 10000 μωρε γιατι εχουυν 400€ μισθο..." δε παει ετσι. 1ον η Ελλας ειναι γνωστη πλεϊστεσο-μανα.. 2ον παιρνεις πλειστεισο και νοικιαζεις απ τα σεβεν σποτ 3ον η κονσολες πλεϊστεϊσο και χι μποξ ειναι απο το 14 στην αγορα... 4ον πιασε παιχνιδια που βγηκαν σαν exclusive χωρις διαφημιση και βγηκαν διαμαντια βλ. Nioh - Nier Automata για παραδειγμα.. θα το παιξω fulgore https://www.skroutz.gr/s/10559371/NieR-Automata-PS4.html?from=autocomplete&keyphrase=nier+automata https://www.skroutz.gr/s/9489048/Nioh-PS4.html?from=most-popular&keyphrase=nioh παιχνιδια που τα φερνει η μαμα σονυ γιατι εδω εχουμε ολοι πλειστεισο στην Ελλαδα και γεμιζει τα ραφια ειναι λογικο να τα σκοτωνουν εστω και 20€ κατω... 5ον κονσολα που κυκλοφορησε και εχει 3 ip's τα οποια καθαριζουν μεχρι στιγμης απο 8.5 και πανω στους 2.5 με 3 μηνες κυκλοφοριας της και ειναι και Νιντεντο , δε μπορω να καταλαβω γιατι κανει τοσο εντυπωση το 60ρι...μη σου πω και μια χαρα ειναι....Γιατι? γιατι εχω απο το παπλικ πηρα το ΜΚ8 50€ και το Zelda 60€ οπως και το ARMS 60€ οταν αναλογα ip's της μαμα Σονυ 1o μηνα εχουν 69,90€. και καλο ειναι να μην παιζετε μπαλα με βαση το σκρουτζ αλλα με βαση την επισημη ελληνικη αγορα που εφαρμοζει τις τιμες της η Κυρα Σονυ και οχι ο Τακης που εκανε εισαγωγη απο το Νεπαλ να ουμε... Αυτα τα ολιγα καθως δε συνηθιζω να γραφω τοσα πολλα και το παιξα μεταξυ Mazinga & Fulgore ξερω γω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neftisgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οποιος θελει nintendo και χαμηλοτερες τιμες υπαρχουν και τα wii και wii u. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neftisgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οποιος θελει nintendo και χαμηλοτερες τιμες υπαρχουν και τα wii και wii u. Έχουν καταργηθεί αυτά φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ρε σεις σας τρολάρει δεν έχετε πάρει χαμπάρι Μου ήρθαν σήμερα και τα τρια τεύχη του switch player magazine Φοβερά είναι! Για περισσότερα εδώ https://www.patreon.com/posts/switch-player-4-11762360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 λοιπον το πηρα αποφαση θα βγαλω στην φορα το κινητο μου μπορει και κανα νεφρο εν συνεχεια θα δειξει και θα την παρω την κονσολα ερχονται διακοπες και θελω φορητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neftisgr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξεκολλάει και σε σας η οθόνη; Απο τη δεξιά μεριά εχει ξεκολλήσει λίγο. edit. Βρήκα και φωτογραφία στο web. Έχετε παρόμοιο πρόβλημα; Το καλύπτει η εγγύηση; Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2017 από neftisgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=M2YKbqI2dSs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yysbhIrTx_E 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αυτό βασικά που θα ήθελα σε ενα update αν και δύσκολο με την nintendo μιας και εχει αλλη φιλοσοφία , θα ηταν να μπορούμε να βάλουμε το δικό μας theme / background και ίσως και δικό μας avatar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω έαν τρολαρει ο φίλος ή όχι. Πάντως η ιδέα του Homebrew είναι το μέλλον. Δεν είναι πρακτικό να έχεις (ακριβοπληρωμένο) τα φυσικά παιχνίδια με το κασετακι και να αλλάζεις μεταξύ τους. Στο Homebrew έχεις όλα τα παιχνιδια έτοιμα μέσα σε μια πολύ πρακτική οθόνη. Και ας μην μου πεις κάνεις παρακαλώ για τα παιχνίδια αγορασμενο ηλεκτρονικά μέσω του eshop γιατί και μόνο που τα δίνουν ακριβότερα προσωπικά με εκνευρίζει πολυ και με κάνουν να θέλω να το hack-αρω day one μόλις βγει. Λάθος είναι βέβαια αυτό γιατί όντως εργάστηκαν αρκετοί άνθρωποι για να βγει ένα καλό παιχνίδι αλλά το ηλεκτρονικό παιχνίδι πιο ακριβό από το φυσικό που έχει κόστος παραγωγής, διακίνησης και κέρδος χονδρεμπορου/λιανέμπορους είναι προκλητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις