Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά υπάρχει homebrew για το switch?

Μην με παρεξηγήσεις, αλλά δείχνεις σαν να αγόρασες την κονσόλα χωρίς καθόλου έρευνα.

Δεν υπάρχει κάτι, και ελπίζω να μην υπάρξει ποτέ ή έστω σύντομα :D

ΥΓ. Προσωπικά είμαι αντίθετος και ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή hack/mod για να παίξουν "μη αγορασμένα" παιχνίδια.

Οι προγραμματιστικές μου ρίζες μου θυμίζουν πόση δουλειά και ξενύχτι χρειάζεται ο καλογραμμένος κώδικας...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην με παρεξηγήσεις, αλλά δείχνεις σαν να αγόρασες την κονσόλα χωρίς καθόλου έρευνα.

Δεν υπάρχει κάτι, και ελπίζω να μην υπάρξει ποτέ ή έστω σύντομα :D

ΥΓ. Προσωπικά είμαι αντίθετος και ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή hack/mod για να παίξουν "μη αγορασμένα" παιχνίδια.

Οι προγραμματιστικές μου ρίζες μου θυμίζουν πόση δουλειά και ξενύχτι χρειάζεται ο καλογραμμένος κώδικας...

Φίλε μου και εγώ είμαι κατά μη αγορασμένων παιχνιδιών. Αλλα τώρα μόνο οι αντιγραφές μας σώζουν. 60€ για παιχνίδια είναι σαν να κάνεις θυσία στο διάβολο ή κάπως ετσι.

Φίλε μου και εγώ είμαι κατά μη αγορασμένων παιχνιδιών. Αλλα τώρα μόνο οι αντιγραφές μας σώζουν. 60€ για παιχνίδια είναι σαν να κάνεις θυσία στο διάβολο ή κάπως ετσι.

Διαφωνώ. Αν δεν μπορεί κάποιος να το στηρίξει οικονομικά, ειδικά ένα τόσο νέο (άρα και ακριβό) σύστημα κάνει υπομονή ή δεν το παίρνει καθόλου.

Με τη λογική που παρέθεσες μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάθε έγκλημα/παρανομία.

Φίλε μου και εγώ είμαι κατά μη αγορασμένων παιχνιδιών. Αλλα τώρα μόνο οι αντιγραφές μας σώζουν. 60€ για παιχνίδια είναι σαν να κάνεις θυσία στο διάβολο

Αφου δεν εισαι σε θεση να αγοραζεις παιχνιδια στην νεα κονσολα γιατι την αγορασες?

Επισης υπαρχουν και οι αγγελιες για πιο οικονομικα παιχνιδια.

• Like 1

αχ αυτη η κουβεντα γυρω απο την πειρατεια....αυτο το χομπι , οπως και τα περισσοτερα ειναι ακριβο... αν δεν εχεις δε παιρνεις , δε γινεται να περιμενεις και να υποστηριζεις την πειρατεια ειδικα σε νεο μηχανημα..απο ανεκαθεν τα παιχνιδια ειχαν 60€ σε home console και ειδικα Primary...δε καταλαβα ποτε την κλαψα για τις τιμες...

• Like 1

Διαφωνώ. Αν δεν μπορεί κάποιος να το στηρίξει οικονομικά, ειδικά ένα τόσο νέο (άρα και ακριβό) σύστημα κάνει υπομονή ή δεν το παίρνει καθόλου.

Με τη λογική που παρέθεσες μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάθε έγκλημα/παρανομία.

Φιλε μου δεν είναι αμάξι για μη μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Είναι το κλέψιμο τα 60€ που ζητάνε. Δηλαδή με 5 παιχνίδια ουσιαστικά είναι σαν να ξανά έχεις αγοράσει τη κονσόλα.

Δεν έχουμε όλοι την ίδια δυνατότητα. και το μεροκάματο έχει πάει 25 ευρώ.

Τώρα για τους απο κάτω τι να πώ; Χθες έκανα εγράφη και μέχρι σήμερα με έχουν τρολλάρει 5-6 άτομα.

Φιλε μου δεν είναι αμάξι για μη μπορώ να το στηρίξω οικονομικά. Είναι το κλέψιμο τα 60€ που ζητάνε.

Στο ps4 που ειχες τα καινουργια παιχνιδια ποσο κοστιζουν δηλαδη ή στο xbox?Στην προηγουμενη γενια?

Σε ποιο κλεψιμο των 60ευρω λοιπον αναφερεσαι?

Στο ps4 που ειχες τα καινουργια παιχνιδια ποσο κοστιζουν δηλαδη ή στο xbox?Στην προηγουμενη γενια?

Σε ποιο κλεψιμο των 60ευρω λοιπον αναφερεσαι?

Τα παιχνίδια του ps4 κάνουν 20-30€ φίλε μου. Γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει homebrew μπας και γλυτώσουμε κανένα 60αρι.

Καλέ μου φίλε δεν υπάρχει homebrew για το nintendo switch τώρα αν υπάρξει στο κοντινό η μακρινό μέλλον ειναι αλλο θέμα , απο εκει και πέρα  αν μπορείς και θές να δώσεις τα χρήματα για τα παιχνίδια εχει καλώς αλλιως περιμένεις το homebrew η μαζεύεις χρήματα για να αγοράσεις τα παιχνίδια , δεν υπάρχει κατι αλλο αυτην την στιγμή.

• Like 1

Μετα απορεις γιατι δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα?

Στο ps4 τα καινουργια παιχνιδια ποσο κοστιζουν δηλαδη

Τα παιχνίδια του ps4 κάνουν 20-30€ φίλε μου

Ναι 20-30ευρω το πετυχες :)

κακα τα ψεματα η αγορα μεταχειρισμενων ειναι πολυ πιο φιλικη στις αλλες κονσολες αυτο ειναι και καλο και κακο γιατι στην νιτεντο ξερεις οτι αν αγορασεις κατι δεν χανει ποτε την αξια του κατα πολυ τουλαχιστων !!.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...