Braveheart1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ερώτηση: Έχετε δει mount για το Switch για το αμάξι που να πιάνει στα προσκέφαλα αυτοκινήτου; (για τα παιδιά στα πίσω καθίσματα το θέλω ;-) ) Και για tablet να είναι αρκεί να μην πέφτει.... Ελλάδα ή κάπου από Ευρώπη να έρθει γρήγορα. Με σώζεται....
darksider13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ερώτηση: Έχετε δει mount για το Switch για το αμάξι που να πιάνει στα προσκέφαλα αυτοκινήτου; (για τα παιδιά στα πίσω καθίσματα το θέλω ;-) ) Και για tablet να είναι αρκεί να μην πέφτει.... Ελλάδα ή κάπου από Ευρώπη να έρθει γρήγορα. Με σώζεται.... Υπάρχει aliexpress στα 8,30 ευρω 1
Braveheart1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω τα εχω δει τα κινεζομαγαζα αλλα θα αργησουν. Δυστυχως ψιλοβιαζομαι..
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Καλά το arms έχει τρελό χαβαλέ καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ένα online game. Γενικά το gameplay του, η ανταπόκριση του και τα mod στους αγώνες του είναι απλά απίστευτα. Συν ότι βρίσκεις αμέσως για online. Πάρα πολύ καλό!
Deghinsea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=gEb_xs8Oxvw Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από Deghinsea 3
Deghinsea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σε συνέντευξή της η παραγωγός του DB FighterZ λέει ότι θα το φέρει στο Switch αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, εδώ: https://www.change.org/p/release-dragon-ball-fighterz-for-nintendo-switch?source_location=minibar
dreamkiller777 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δεν *** λεω εγω; Λεφτα θα παρουν αν δεν τα θελουν δεν πειραζει υπαρχει και κουμουνισμος κλπ 1
Braveheart1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Σε συνέντευξή της η παραγωγός του DB FighterZ λέει ότι θα το φέρει στο Switch αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, εδώ: https://www.change.org/p/release-dragon-ball-fighterz-for-nintendo-switch?source_location=minibar Εγώ μια φορά το υπέγραψα και το κοινοποίησα και στη fb σελίδα του ninty να το δει και άλλος κόσμος 1
neftisgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδια αγορασα και εγω αυτη τη παρασκευη τη κονσόλα πουλησα ενα ps4 που ειχα το απλο και εβαλα λιγα ακομα και το πηρα. Σκεφτομαι ομως μηπως τελικα εκανα βλακεια διοτι βλεπω λιγα παιχνιδια μεσα στο καταστημα του. Εσας σας εχει λιγα; Μηπως θελει update;
spetzouras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η πολιτική ορθότητα χτυπά την πόρτα της Nintendo με αφορμή το επερχόμενο Super Mario Odyssey! Ο ρατσιστής αποικιοκράτης Μάριο που όλα αυτά τα χρόνια εκμεταλλεύεται τη πλούσια σε νομίσματα και αστέρια χώρα του Bowser, ενώ παράλληλα θανατώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί τους ιθαγενείς της χώρας, πρέπει να σταματήσει! Ειδικά τώρα που αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα επίπεδο με θέμα το Μεξικό στο νέο παιχνίδι! Site: ΣταΑγγλικά: Site: ΣταΕλληνικά Site: Προβλήματακαι με το Mario Run
orck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Το Μάριο σαν παιχνίδι έχει προβληματα, οντας πατριαρχικό παιχνίδι που συντηρεί το πρότυπο του αρσενικου να έχει την δύναμη να σώσει το αδύναμο θυλικο από τον κίνδυνο. Επίσης μόνο ο λευκός Μάριος και ο λευκός Λουιντζι κάνουν τις διασώσεις, ακόμη και τα μανιτάρια είναι λευκά. Άλλη μια ενδειξη ρατσισμου. Υποσεινιδητα περνάνε στον κόσμο ότι ο μαύροι δεν μπορούν να σώσουν τα άβουλα και αδύναμα θυλικο τους. Παλιά λέγαν ότι ο αυνανισμός τυφλώνει, τελικά δεν τυφλώνει αλλά σιγουρα χαζευει τους ανθρώπους. ΥΓ για.οποιον έχει πρόβλημα κατανόησης του σαρκασμού το παραπάνω είναι σαρκαστικά. 3
labrosviz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Παιδια αγορασα και εγω αυτη τη παρασκευη τη κονσόλα πουλησα ενα ps4 που ειχα το απλο και εβαλα λιγα ακομα και το πηρα. Σκεφτομαι ομως μηπως τελικα εκανα βλακεια διοτι βλεπω λιγα παιχνιδια μεσα στο καταστημα του. Εσας σας εχει λιγα; Μηπως θελει update; ναι εχει λιγα ακομα...τωρα αν πουλησες το ps4 και δεν εχεις αλλο τοτε εκανες λαθος...δεν μπορει ακομα η κονσολα να σταθει μονη της...θελει χρονο ακομα να το καταφερει αυτο... 1
orck Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ότι έχει λίγα παιχνισια είναι δεδομένο. Αλλά να κάνω μια ερωτηση, όχι μόνο στον φιλο neftisgr αλλά σε όποιον θέλει να απαντήσει. Αγοράζετε μια κονσόλα με ένα παιχνίδι για αρχη, οι περισσότεροι και εγώ μαζί το zelda. Μετά από πόσο καιρό αγοράζετε το επόμενο παιχνίδι; Κάθε φορά δίνετε 50-60ευρω.για ένα παιχνίδι; Κάθε μήνα και από ένα;
Deghinsea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Off-topic τελικά. Exclusively για την έκδοση του 3ds θα είναι... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2017 από Deghinsea 1
jokul7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ότι έχει λίγα παιχνισια είναι δεδομένο. Αλλά να κάνω μια ερωτηση, όχι μόνο στον φιλο neftisgr αλλά σε όποιον θέλει να απαντήσει. Αγοράζετε μια κονσόλα με ένα παιχνίδι για αρχη, οι περισσότεροι και εγώ μαζί το zelda. Μετά από πόσο καιρό αγοράζετε το επόμενο παιχνίδι; Κάθε φορά δίνετε 50-60ευρω.για ένα παιχνίδι; Κάθε μήνα και από ένα; Εννοείται ότι ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί και σηκώνει η τσέπη του. Εγώ αγοράζω μεταχειρισμένο παιχνίδι, το τερματίζω, το πουλάω και παίρνω καινούριο και πάλι από την αρχή. To Switch ακόμα δεν έχει πολλά παιχνίδια για να το κάνεις αυτό, ούτε θα βρεις πολλά μεταχειρισμένα σε καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις