Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αυριο Σαββατο ο Κωτσοβολος στο mall εχει event για το Arms 12:00-16:00 αν τον ενδιαφερει καποιον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αυριο Σαββατο ο Κωτσοβολος στο mall εχει event για το Arms 12:00-16:00 αν τον ενδιαφερει καποιον. Ωραία, θα πάω να ρίξω μια ματιά, γιατί δεν πρόλαβα τα global events και είναι από τους τίτλους που με ενδιαφέρουν άμεσα. -------------------------------- Ντάμιτ, μία που έστειλα το joy-con στην CD Media για να του βάλουν σφουγγαράκι και μία που μου ήρθε το Setsuna από Ιαπωνία. :/ Νόμος του Μέρφι κι έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Στις περισσότερες αλυσίδες (όλες; ) πλέον στα 299 και τα δυο version, από σήμερα το μεσημέρι. Και 60 το Zelda σε Media M και Κωτσόβολο τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πάντως είναι φοβερό αν σκεφτεί κανείς ότι στις τελευταίες 2 E3 η Nintendo είχε ξεκάθαρα το παιχνίδι που σημάδεψε την έκθεση. Πέρυσι με το Zelda BotW και φέτος με το Super Mario Odyssey, το οποίο είδα ότι το IGN ανακύρηξε ως παιχνίδι της φετινής E3.Ελπίζω να συνεχίσει να πουλάει καλά Switch. Λογικά θα δώσει σημαντική ώθηση το Splatoon τον επόμενο μήνα και το φθινόπωρο έρχονται μερικοί δυνατοί τίτλοι πέραν του Odyssey. Ωστόσο θέλω να δω αν θα μπορέσει να κρατηθεί η δυναμική και στη συνέχεια... Από δυνατούς 1st party τίτλους για το μέλλον πέραν του Μαρτίου του 2018 ποια ξέρουμε? Metroid Prime 4, Pokemon main series game, κάποιο Fire Emblem main game, κάποιο Super Smash, είτε καινούριο είτε Wii U port...Ένας προσωπικός μου κρυφός πόθος θα ήταν μιας και η σειρά Mario φαίνεται να επιστρέφει στα πρότυπα και τις βάσεις που έθεσε το Super Mario 64, καλό θα ήταν αν η Retro Studios ασχολείται με κάποιο Donkey Kong game, να επιτρέψει κι αυτή στη φόρμουλα του Donkey Kong 64, αφήνοντας λίγο στην άκρη το στυλ των Donkey Kong Country-like παιχνιδιών που είδαμε σε Wii και Wii U. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μόλις πήρα και εγώ το switch χωρίς game, με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω το zelda, θεωρώ πως η προσφορά 299 θα παίξει για λίγες μέρες και μετά θα δούμε καλύτερη τιμή στην black Friday ίσως 250 ευρώ. Οπότε ποιος περιμένει Νοέμβριο ξανά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Στις περισσότερες αλυσίδες (όλες; ) πλέον στα 299 και τα δυο version, από σήμερα το μεσημέρι. Και 60 το Zelda σε Media M και Κωτσόβολο τουλάχιστον. Για το zelda ενταξυ δεν ειναι καμια υπερ προσφορα https://www.skroutz.gr/s/10822852/The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-NS.html αλλα το καλο με τις αλυσιδες ειναι οτι παιρνεις αρκετους ποντους για αγορα/πληρωμη με χρεωστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Για το zelda ενταξυ δεν ειναι καμια υπερ προσφορα https://www.skroutz.gr/s/10822852/The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-NS.html αλλα το καλο με τις αλυσιδες ειναι οτι παιρνεις αρκετους ποντους για αγορα/πληρωμη με χρεωστικη. Συμφωνώ για την τιμή. Απλά σκέφτηκα να το αναφέρω για όσους θα θέλανε να πάνε σε αλυσίδα για Switch και game μαζί. Τι πόντους εννοείς; Κάτι σαν το Public myClub ή όπως λέγεται; Προσωπικά αυτό που κάνουν με την εξαργύρωση εντός 1 έτους μου την δίνει τόσο που δεν χρησιμοποιώ ποτέ τίποτα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καπως αστειο δεν ειναι αυτο ρε παιδια; Public MyClub 1 ποντος καθε 2ευρω; Αντε πες οτι περνεις Switch και Ζelda, συνολο 369€, δηλαδη 185 ποντους. Στους 700 περνεις 15€, δηλαδη οι 185 ειναι αξιας 3,9€. Really?Υπαρχει κατι αλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καπως αστειο δεν ειναι αυτο ρε παιδια; Public MyClub 1 ποντος καθε 2ευρω; Αντε πες οτι περνεις Switch και Ζelda, συνολο 369€, δηλαδη 185 ποντους. Στους 700 περνεις 15€, δηλαδη οι 185 ειναι αξιας 3,9€. Really? Υπαρχει κατι αλλο; Ακριβώς, αστείο. Και ισχύει για επόμενη αγορά και μόνο για ένα χρόνο. Και μόνο όταν πληρώνεις σε κατάστημα, online από όσο θυμάμαι δεν μπορείς να την περάσεις.... την είχα βγάλει όταν πήρα το Wii U (αφού με πρήξανε στο ταμείο) και όταν διάβασα τους όρους και τα ωφέλη απόρησα γιατί συμφώνησα να το κάνω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, από προγράμματα επιβράβευσης αυτό που συμφέρει περισσότερο απ' όλα είναι το «Επιστροφή» της Eurobank, αλλά δουλεύει καλύτερα όταν έχεις και πιστωτική στο πρόγραμμα. Δεν δίνει σοβαρή επιστροφή γενικότερα (π.χ. 1% στο Public ή 3% στα ΕΚΟ), αλλά κάθε τόσο βγάζει προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αξίζουν αν τις παρακολουθείς. Π.χ. σήμερα μου ήρθε προσφορά 10% επιστροφή σε Marks & Spencer, την προηγούμενη εβδομάδα είχε 20% επιστροφή στο Public σε οθόνες/τηλεοράσεις άνω των €300 κοκ. Σε 3 μήνες έχω μαζέψει €60, μόλις φτάσω τα 200-250 θα τσιμπήσω PS4 δωρεάν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ωραία, θα πάω να ρίξω μια ματιά, γιατί δεν πρόλαβα τα global events και είναι από τους τίτλους που με ενδιαφέρουν άμεσα. -------------------------------- Ντάμιτ, μία που έστειλα το joy-con στην CD Media για να του βάλουν σφουγγαράκι και μία που μου ήρθε το Setsuna από Ιαπωνία. :/ Νόμος του Μέρφι κι έτσι. Εγω το βαλα μονος μου.... Δεν εκατσα να ασχοληθω να το στειλω ουτε λεπτο...βεβαια ετυχε να βρω λογω δουλειας αλλιως δε ξερω τι θα κανα..Ποιοι εχετε μαριο καρτ ? η κανα ΑΡΜΣ? να ασχοληθουμε λιγο ρε παιδι μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Βρε παιδια γιατι οχι μια μαζωξη σε παραλιακη - ουζερι απογευμα - βραδι με τα μηχανακια οοοολα και multiplayer lan μαζι με μπυρες και μεζεδες....Κανα καρτ μαζωξη.... Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, από προγράμματα επιβράβευσης αυτό που συμφέρει περισσότερο απ' όλα είναι το «Επιστροφή» της Eurobank, αλλά δουλεύει καλύτερα όταν έχεις και πιστωτική στο πρόγραμμα. Δεν δίνει σοβαρή επιστροφή γενικότερα (π.χ. 1% στο Public ή 3% στα ΕΚΟ), αλλά κάθε τόσο βγάζει προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αξίζουν αν τις παρακολουθείς. Π.χ. σήμερα μου ήρθε προσφορά 10% επιστροφή σε Marks & Spencer, την προηγούμενη εβδομάδα είχε 20% επιστροφή στο Public σε οθόνες/τηλεοράσεις άνω των €300 κοκ. Σε 3 μήνες έχω μαζέψει €60, μόλις φτάσω τα 200-250 θα τσιμπήσω PS4 δωρεάν. Και δεν παιρνεις καλυτερα διαφορους τιτλους συλλογη...Κονσολα θα βρισκεται (ολο και φθηνοτερα) πολλα χρονια ακομη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Doug Bowser: Nintendo “learned a lot” from the NES Classic, licensing, no focus on VR right now “We’ve got a strategy where we want to increase the number and frequency of touch points with Nintendo properties with consumers. We’re doing that in a couple of ways. First, the console business with the Switch — through our dedicated console platform. We’re also doing our mobile business. We’re doing it through licensing agreements, such as the Vans deal or the Uniqlo deal that we did this year. And we’re doing it with out of door experiential opportunities, such as Universal Studios.” Το μοντέλο της αύξησης της δημοτικότητας των ips και κατά συνέπεια του brand name της Ν και από επίσημα χείλη. Βέβαια υπάρχουν και οι ταινίες/σειρές μελλοντικά καθώς και οι δυνατότητες από το global marketing όπως έγινε στην λήξη των ολυμπιακών αγώνων. Σε συνδυασμό με το μοντέλο της δέσμευσης μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα που θα δίνει παράλληλα περισσότερες δυνατότητες για προβολή των προϊόντων της Ν. Το τελευταίο θα γίνει πιο κατανοητό μέσα από περαιτέρω ανακοινώσεις για το QoL που με βάση δηλώσεις του Kimishima αναμένονται μέσα του 2017. Σχετικά με την Ε3 η Ν κατέστησε το NSW hot προϊόν και το ενδιαφέρον αυξήθηκε. Προβλέπω το SM Odyssey να πουλάει περισσότερο από κάθε άλλο 3D Super Mario τίτλο λόγω των παραπάνω μοντέλων, επειδή έχει θετική ανταπόκριση/σχόλια και τέλος γιατί το NSW είναι και portable το οποίο του δίνει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική σαν τίτλο. Το X2 με ξίνισε λίγο αρχικά μιας και στο spotlight δεν έδειξαν αρκετό gameplay το οποίο όμως αντιστάθμισε το Treehouse, παράλληλα με τις δηλώσεις του Takahashi είμαι πλέον θετικός για το παιχνίδι. Θεωρώ την ποικιλία πολύ σημαντική και τα Kirby, Yoshi δεν την αντιπροσωπεύουν. Βέβαια από την μια θα εκμεταλλευτούν την δυναμική του SM Odyssey και από την άλλη θα κρίνω καλύτερα εκ των υστέρων όταν θα έχουμε πληρέστερη εικόνα για το πρόγραμμα κυκλοφοριών του 2018. Προς το παρόν γνωρίζουμε τα: Fire Emblem Kirby Yoshi Και υπό ανάπτυξη αλλά άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσουν είναι τα: Metroid Prime 4 Pokemon Animal Crossing Pikmin No More Heroes 3 Project Octopath Traveler Υπάρχουν και παιχνίδια από αλλά στούντιο όπως Sega, Platinum Game, Next Level Games κτλ που όμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ουσιαστικό ακόμα. Σχετικά με τα υπόλοιπα ελπίζω το FE Warriors Να τρέχει στα 60fps αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση αν ασχοληθώ. Το SM Odyssey με ενόχλησε κάπως που η χρήση του καπέλου γενικώς περιορίζει το jump αλλά από την άλλη το παιχνίδι έχει αρκετά φρέσκο περιεχόμενο. Εξάλλου μιλάμε για Koizumi και Tokyo Studio. Αυτό που είχε αναφερθεί προ λίγου καιρού πάντως πως το NSW δεν είναι καλό μόνο για ανταγωνιστικά παιχνίδια αλλά και για συναγωνιστικά φαίνεται πως υλοποιήθηκε μέσα από τις ανακοινώσεις της Ε3. *Πάντως το multiplayer του SM Odyssey δεν είναι και κάτι τρομερό, απλά ο δεύτερος παίκτης ελέγχει το καπέλο. Βέβαια μέσα από μια καλή συνεργασία το παιχνίδι μπορεί να ανεβαίνει επίπεδα. Edit: Ένα καλό βίντεο για το SM Odyssey από το gamespot σε σχέση με τους κάπως άμπαλους του Treehouse που παρουσιάζουν καλύτερα τον χειρισμό: https://www.youtube.com/watch?v=HkPgmbs21MI Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2017 από mansa2k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αυτο με τον ελεγχο του καπελλου θυμιζει το batman the brave and the bold μοντελο συνερασιας μεταξυ wii / DS. Ας μην ειναι ολα τα ΙΠ (ΠΙ) και στο σινεμα... Θυμαστε τον μπομπ χοσκινς..... https://www.youtube.com/watch?v=ub01mPDS-Z0 https://www.youtube.com/watch?v=XfqyCpDfOk4 https://www.youtube.com/watch?v=A46duXCNM08 https://www.youtube.com/watch?v=21HQ2cZlnfk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=YxYWh241l8E 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις