dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ενα μεταχειρισμενο Wii στις αγγελειες εχει 60-70ευρω, τσαμπα το δινουν το μηχανακι. Oλλανδια τα εχουν 30ευρω σε καταστημα αλλα και σε αγγελιες με κανενα 20αρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 και τα μεταχειρισμενα wii U δεν ειναι πολυ ακριβα νομιζω, ετσι δεν θα του πανε στραφι ουτε τα games ουτε τα χειριστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πανε κανενα 120αρικο τα wii u εκει πανω.2ds -3ds με κανενα 50αρικο.Και ολα αυτα σε καταστημα.Εδω πουλαμε πανακριβα γιαυτο δεν αγοραζω ποτε μεταχειρισμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το τσίμπησα τελικά μαζι με zelda , εχω να ασχολήθώ με nintendo απο εποχές super nes και gameboy που φυσικά και μεγάλωσα https://youtu.be/hFYTPv8U0fc περιμενω το δικο μου απο βδομαδα για οσους ενδιαφερονται και βρισκονται Θεσσαλονικη μερια μπορουνε να το τσιμπησουνε απο σκρουτζομαγαζο στα 34 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 To switch πηράζει να το αφήνω σε sleep mode και να το βάζω στο dock οταν φεύγω ή πρεπει να το κλείνω εντελώς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Σαν φωρητό ειναι απίστευτα εντυπωσιακό! Τώρα αν το βάλει κανείς σε καμια 50άρα 4Κ τηλεόραση και ειναι και σε κοντινή αποσταση, κάπου χαλάει στο μάτι. Βεβαια nintendo είναι αυτή. δεν το αγοράζεις για τα γραφικά του. Επισης με χαλάει που σαν φωρητό δεν έχει ένα κορδονάκι να το περνας στο χέρι σου την ώρα που παίζεις, για να μη σου φύγει σε κανενα πάτωμα και το κλαις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αξιζει αγορα στο black friday η να παω για πσ4 ρε παιδια ??? δεν λεω παιχνιδαρες αλλα αυτο το uncharted kai tlou ειναι επη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Την απάντηση την έχεις μόνο εσύ. Τι περιμένεις να σου αναφέρουν σε νήμα που έχει τον τίτλο "Nintendo Switch" ; Οτι είναι άθλια η κονσόλα; Δες ποια παιχνίδια θες να παίξεις βάλε τα στην ζυγαριά και αποφάσισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αξιζει αγορα στο black friday η να παω για πσ4 ρε παιδια ??? δεν λεω παιχνιδαρες αλλα αυτο το uncharted kai tlou ειναι επη Βασικα αγορασε το ps4 οσο πιο φθηνα μπορεις και μαζεψε χρηματα για switch προς γιορτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Την απάντηση την έχεις μόνο εσύ. Τι περιμένεις να σου αναφέρουν σε νήμα που έχει τον τίτλο "Nintendo Switch" ; Οτι είναι άθλια η κονσόλα; Δες ποια παιχνίδια θες να παίξεις βάλε τα στην ζυγαριά και αποφάσισε. οι φιλοι της νιτεντο για εμενα παντα ηταν σαν φιλοσοφια ποιο αντικειμενικοι οσες φορες εχω συζητησει μαζι τους....... μην νευριαζεις προφανως και σε τετοιο νημα ειναι πιθανοτερο να πουν το switch απλα οπου αλλου και να το αναφερω θεωρω οτι η επιχειρηματολογια δεν θα με καλυψει το ιδιο και επειδη δεν εχω τοσο εμπειρια απο τα παιχνιδια νιντεντο θες να το πεις και λογο ηλικιας ισως απλα βλεποντας και προσωπικα και γενικα το hype και απο μια μικρη επαφη με τα παιχνιδια της ηθελα να να δω μια γνωμη απο συμφορουμιτη μου Βασικα αγορασε το ps4 οσο πιο φθηνα μπορεις και μαζεψε χρηματα για switch προς γιορτες. το ps4 πιστευω και με 160 μεταχειρισμενο βρισκεται και τωρα αντε να δουμε κανα ωραιο bundle στις γιορτες για switch να κανουμε ωραι χριστουγεννα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 οι φιλοι της νιτεντο για εμενα παντα ηταν σαν φιλοσοφια ποιο αντικειμενικοι οσες φορες εχω συζητησει μαζι τους....... μην νευριαζεις προφανως και σε τετοιο νημα ειναι πιθανοτερο να πουν το switch απλα οπου αλλου και να το αναφερω θεωρω οτι η επιχειρηματολογια δεν θα με καλυψει το ιδιο και επειδη δεν εχω τοσο εμπειρια απο τα παιχνιδια νιντεντο θες να το πεις και λογο ηλικιας ισως απλα βλεποντας και προσωπικα και γενικα το hype και απο μια μικρη επαφη με τα παιχνιδια της ηθελα να να δω μια γνωμη απο συμφορουμιτη μου το ps4 πιστευω και με 160 μεταχειρισμενο βρισκεται και τωρα αντε να δουμε κανα ωραιο bundle στις γιορτες για switch να κανουμε ωραι χριστουγεννα !!!! Aν θες να βρεις αντικειμενικο θα πρεπει να ρωτησεις το Θεο. Αν παλι πιστευεις πως αυτος που θα σου πει παρε ps4 και οχι switch ή το αντιστροφο ειναι αντικειμενικος πλανασαι. Εγω μιας και σε βλεπω ομως να μην εχεις πολυ επαφη με το πραγμα για να ρωτας τετοια εδω μεσα θα σου προτεινα να δεις τα best of games που εχουν βγει σε ολες τις κονσολες και σε αυτα που ερχονται και να διαλεξεις. Αν θες τωρα να κανεις βολτες ή ταξιδακια και να παιζεις δεν υπαρχει αντιπαλος. Το να αγορασεις 2 κονσολες το θεωρω fail στην ηλικια σου εκτος αν σου περισσευουν χρονος και χρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 οι φιλοι της νιτεντο για εμενα παντα ηταν σαν φιλοσοφια ποιο αντικειμενικοι οσες φορες εχω συζητησει μαζι τους....... μην νευριαζεις προφανως και σε τετοιο νημα ειναι πιθανοτερο να πουν το switch απλα οπου αλλου και να το αναφερω θεωρω οτι η επιχειρηματολογια δεν θα με καλυψει το ιδιο και επειδη δεν εχω τοσο εμπειρια απο τα παιχνιδια νιντεντο θες να το πεις και λογο ηλικιας ισως απλα βλεποντας και προσωπικα και γενικα το hype και απο μια μικρη επαφη με τα παιχνιδια της ηθελα να να δω μια γνωμη απο συμφορουμιτη μου το ps4 πιστευω και με 160 μεταχειρισμενο βρισκεται και τωρα αντε να δουμε κανα ωραιο bundle στις γιορτες για switch να κανουμε ωραι χριστουγεννα !!!! Δεν νευρίασα Φιλικά στα αναφέρω τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 σε αυτο που λες για σονυ εχεις απολυτο δικιο φιλε εχει καταντησει αηδια σε καποιο βαθμο και συμφωνω και σε οτι προανεφερες το να υποστηριζεις τυφλα κατι γενικα ειναι θεμα ...η νιτεντο ας πουμε εφαγε φοβερη φολα επι wii u και καποιοι δεν ηθελαν να το δουν επισης το ιδιο και η σονυ στην αρχη του πσ3 με την εξωφρενικη τιμη πωλησης στα 600 που τοτε ο βλακας τα ειχα σκασει ομολογω ...κατι αντιστοιχο παει να γινει και με την μικροσοφτ τωρα οχι σε τετοιιο βαθμο με την μεγαλη ελειψη αποκελιστικων και παλι καποιοι το χαβα τους το θετικο ειναι οτι η νιτεντο βγαζει υγεια και σε τραβαει να αγορασεις το προτζεκτ τους αυτο που με προβληματιζει και ειναι γενικο θεμα ειναι η τιμη και σαν κονσολα και περιφερειακα και παιχνιδια οπως ξερεις και συ σιγουρα οι τιμες δεν πεφτουν 50αρι μεταχειρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 To switch πηράζει να το αφήνω σε sleep mode και να το βάζω στο dock οταν φεύγω ή πρεπει να το κλείνω εντελώς ? εγώ δεν το κλείνω ποτέ. Πάντα σε sleep mode το έχω από τότε που το πήρα. Δεν νομίζω να υπάρχει και κανένας που να το κλείνει ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Σταματήστε τις αναφορές για fanboys. Είναι προκλητικές / προσβλητικές για άλλα μέλη του forum και δεν οδηγούν ποτέ τη συζήτηση σε καλό μέρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις