Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ikaruga24

Παντως ολοι οι απ'εξω βλεπουν ασυλια. :P

Εδω και αν μπαινουν δυο μετρα και δυο σταθμα(στα thread της Ν ειναι ο κανονας). Θυμαμαι εβλεπα να μιλανε για γραφικα καποιοι απο εσας(μειωνοντας τις κονσολες που τελικα βγαζουν και τα τοπ καθε χρονια) και να αποθεωνουν το wii. Δεν ξερω εδω τα λεγαμε. Δεν ηταν ο ενας δεν ηταν ο αλλος, καποιοι ηταν.

Προσωπικα προτιμω την Ν να παρει την θεση της MS οποτε με ενδιαφερει να παρακολουθω τα threads που την αφορουν. Αν ειχε το καταλληλο hardware και υποστηριξη θα μπορουσα να κανω εξαιρεση για 2η κονσολα μετα απο χρονια. Η ΜS δεν καταφερε να με πεισει.

Θελω ενα νεο super Nintendo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ikaruga24

Παντως ολοι οι απ'εξω βλεπουν ασυλια. :P

Εδω και αν μπαινουν δυο μετρα και δυο σταθμα(στα thread της Ν ειναι ο κανονας). Θυμαμαι εβλεπα να μιλανε για γραφικα καποιοι απο εσας(μειωνοντας τις κονσολες που τελικα βγαζουν και τα τοπ καθε χρονια) και να αποθεωνουν το wii. Δεν ξερω εδω τα λεγαμε. Δεν ηταν ο ενας δεν ηταν ο αλλος, καποιοι ηταν.

Προσωπικα προτιμω την Ν να παρει την θεση της MS οποτε με ενδιαφερει να παρακολουθω τα threads που την αφορουν. Αν ειχε το καταλληλο hardware και υποστηριξη θα μπορουσα να κανω εξαιρεση για 2η κονσολα μετα απο χρονια. Η ΜS δεν καταφερε να με πεισει.

Θελω ενα νεο super Nintendo.

Ναι το είπαμε, τα δυο μέτρα και δυο σταθμά ισχύει αλλά ισχύει και για τις δυο κορυφές (αρνητικά και θετικά). Δεν ξέρω που βλέπει ασυλία που λες ο γύρω γύρω γιατί οι ίδιοι που μιλάνε για ασυλία βαράνε και αλύπητα στο ψαχνό χωρίς λόγο. Αντισταθμίζεται λοιπόν η υποτιθέμενη ασυλία. Αυτοί που ασχολούνται με τα γραφικά και τεχνικά θέματα ας μιλήσουν αυτοί καθώς εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς.

Προσωπικά δεν θέλω καμιά Ν να πάρει τη θέση της MS, θέλω να συνεχίζει το δρόμο τους, μόνη της, στο δικό της κόσμο. Μόνο έτσι μπορεί να μας δίνει τα παιχνίδια που μας δίνει. Υπόψη νέο SNES υπάρχει χρόνια τώρα και λέγεται 3DS (new 3DS). Firest και third party με τη σέσουλα και μάλιστα αποκλειστικά και μοναδικά. Ορμάς σούμπιτος.

Ειδες πουθενα να λεω εγω το παραπανω???Αλλα ναι ισχυει οπως και να το κανουμε οτι αν παιζεις μονο ενα παιχνιδι και σε αυτο δεν εισαι καλος,gamer εισαι,σοβαρος δεν εισαι.

Και ο αδελφος μου παιζει μονο ποδοσφαιρακια και nba πρεπει να τον θεωρω σοβαρο gamer???Για τα παραπανω που γραφεις.

1)Ναι αν παιζεις οπως λες 1-2παιχνιδια μονο

2)Οχι δεν ισχυει

3)Ναι αλλα οχι καθε μηνα.

4)Οχι, και ουτε γραφτηκε πουθενα αυτο

5)Ουτε αυτο εννοηθηκε καπου.

Κοινως εβγαλες καποια οτι να ναι συμπερασματα απο το πουθενα...

Όχι δεν το είπες κάπου, απλά προκύπτει από αυτό που λες για τις ικανότητες ενός gamer εκτός κι αν έχουμε πάλι double standards.

Όσον αφορά τα points, ανταπαντώ:

1. Αυτός που ασχολείται competitιvely  είναι σοβαρός (συμφωνώ) αλλά για το αντίστροφο κρατάω μια επιφύλαξη.
  2. Σύμφωνα με τον @Ikagura ισχύει.
  3. Συμφωνούμε σε αυτό.
  4. Συμφωνώ ότι δεν ισχύει. (Δεν γράφτηκε κάπου άμεσα αλλά όταν εσύ απορρίπτεις κάποιον από το club των ¨σοβαρών¨ gamers επειδή δεν παίζει το παιχνίδι του competitively, άρα είναι μέτριας ικανότητας παίχτης, δεν προκύπτει ότι για να θεωρήσαι σοβαρός πρέπει να παίζεις στη μέγιστη δυσκολία;!)
  5. Αυτό αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω, το σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο @Malthador αναφέροντας το Candy Crush

Αλλά μιας και είμαστε στο topic toy NX, να πω ότι ο Kimishima είπε χθες ότι το ΝΧ δε θα πωλειθεί σε τιμή με απώλειες για τη Nintendo. Άρα λογικά ή θα έχουμε ένα δυνατό αλλά ακριβό μηχανάκι ή θα έχουμε κάτι μέτριας υποδύναμης σε λογική τιμή πιστεύω.

Επίσης, κυκλοφορεί από το πρωί μια φήμη ότι η AMD (που κατασκευάζει chips για ΝΧ και XBone revision) έκανε κάποιο λάθος με τα chips και παρήγαγε Xbox chips για το ΝΧ. Και λόγω αυτού αναγκάστηκε η Nintendo να καθυστερήσει την κυκλοφορία του ΝΧ για το Μάρτιο ενώ τη σχεδίαζε για φέτος, να αφαιρέσει την παρουσία του ΝΧ από την Ε3 και να μικρύνει και το χώρο που είχε κάνει κράτηση.

Όχι δεν το είπες κάπου, απλά προκύπτει από αυτό που λες για τις ικανότητες ενός gamer εκτός κι αν έχουμε πάλι double standards.

Όσον αφορά τα points, ανταπαντώ:

1. Αυτός που ασχολείται competitιvely  είναι σοβαρός (συμφωνώ) αλλά για το αντίστροφο κρατάω μια επιφύλαξη.
  2. Σύμφωνα με τον @Ikagura ισχύει.
  3. Συμφωνούμε σε αυτό.
  4. Συμφωνώ ότι δεν ισχύει. (Δεν γράφτηκε κάπου άμεσα αλλά όταν εσύ απορρίπτεις κάποιον από το club των ¨σοβαρών¨ gamers επειδή δεν παίζει το παιχνίδι του competitively, άρα είναι μέτριας ικανότητας παίχτης, δεν προκύπτει ότι για να θεωρήσαι σοβαρός πρέπει να παίζεις στη μέγιστη δυσκολία;!)
  5. Αυτό αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω, το σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο @Malthador αναφέροντας το Candy Crush

Αλλά μιας και είμαστε στο topic toy NX, να πω ότι ο Kimishima είπε χθες ότι το ΝΧ δε θα πωλειθεί σε τιμή με απώλειες για τη Nintendo. Άρα λογικά ή θα έχουμε ένα δυνατό αλλά ακριβό μηχανάκι ή θα έχουμε κάτι μέτριας υποδύναμης σε λογική τιμή πιστεύω.

2.Δεν με ενδιαφερει τι εγραψε ο Ikaruga πανω σε αυτο,το δικο μου post εκανες quote αρα με βαση τι εγραψα εγω σου απαντησα και επρεπε να μου απαντας. Ενα ps4 ή ενα XboxOne ή ενα pc ή ακομα και κονσολα της nintendo να εχεις απλα να παιζεις παιχνιδια και να μην την τρωει την κονσολα η σκονη ειναι το θεμα.Και μιας και μιλαμε για σοβαρου gamer στο παραπανω που γραφω περισσοτερο εννοω ποικιλια σε αυτο που παιζεις οχι μονο pro και Fifa οπως στην Ελλαδα.

4.Ουδεποτε εχει γραφτει αυτο ή εννοηθει αρα κακως το αναφερεις. Μονο αν γινει κουβεντα στο συγκεκριμενο παιχνιδι μπορει να εννοηθει αλλα και παλι για το συγκεκριμενο παιχνιδι οχι γενικα

5.Ο malthador ανεφερε παιχνιδι κινητου με οτι αυτο συνεπαγεται.Τα περι gaming σκηνης δεν καταλαβαινω τι εννοεις και τι σχεση εχουν.

Προσωπικά δεν θέλω καμιά Ν να πάρει τη θέση της MS, θέλω να συνεχίζει το δρόμο τους, μόνη της, στο δικό της κόσμο. Μόνο έτσι μπορεί να μας δίνει τα παιχνίδια που μας δίνει.

Πραγματικα αυτο δεν το κτλβαινω. Εγω πιστευω οτι θα τα πηγαινε πολυ καλυτερα σε μια snes φαση. Παλι δικος της θα ηταν ο δρομος και ο κοσμος.

Υπόψη νέο SNES υπάρχει χρόνια τώρα και λέγεται 3DS (new 3DS). Firest και third party με τη σέσουλα και μάλιστα αποκλειστικά και μοναδικά. Ορμάς σούμπιτος.

Μαζι σου, ομως μην ξεχναμε οτι ειχε και το hardware μαζι στο snes και οταν εβγαζε DΚ μας ετρεχαν τα σαλια.

Οποτε μπορει μια χαρα να τα καταφερνει και με επιτυχια+καλο hardware.

Προσωπικά δεν θέλω καμιά Ν να πάρει τη θέση της MS, θέλω να συνεχίζει το δρόμο τους, μόνη της, στο δικό της κόσμο. Μόνο έτσι μπορεί να μας δίνει τα παιχνίδια που μας δίνει. 

Με αυτη τη νοοτροπια πηγε και στο Wii U και ειδαμε τα αποτελεσματα . Μακαρι βεβαια να ειχαμε και περισσοτερες συμμετοχες στο θεμα αυτο να βλεπαμε τι λενε και οι υπολοιποι μιας και το να γραφουμε συνεχεια τα ιδια 5-6ατομα δεν βοηθαει και πολυ :P

Και οσον αφορα το Wii U ηθελε η nintendo να το παιζει δευτερη πισω απο τις αλλες δυο εταιριες,συμπληρωματικη κονσολα κλπ κλπ??Οκ μαζι τους. Γιατι ομως μου την κοστολογησε οσο οι αλλες δυο μεγαλες κονσολες και μαλιστα φτασαμε σε σημειο να κοστιζει και ακριβοτερα απο τις μεγαλυτερες κονσολες??

Τα παιχνιδια γιατι τα κοστολογει τοσο ψηλα δεδομενου οτι δεν βγαινει πλεον σχεδον τιποτα αλλο απο multiplatform σε αυτη την κονσολα??

Ειναι οπως γραφτηκε και παραπανω ''στον δικο της κοσμο''

2.Δεν με ενδιαφερει τι εγραψε ο Ikaruga πανω σε αυτο,το δικο μου post εκανες quote αρα με βαση τι εγραψα εγω σου απαντησα και επρεπε να μου απαντας. Ενα ps4 ή ενα XboxOne ή ενα pc ή ακομα και κονσολα της nintendo να εχεις απλα να παιζεις παιχνιδια και να μην την τρωει την κονσολα η σκονη ειναι το θεμα.Και μιας και μιλαμε για σοβαρου gamer στο παραπανω που γραφω περισσοτερο εννοω ποικιλια σε αυτο που παιζεις οχι μονο pro και Fifa οπως στην Ελλαδα.

4.Ουδεποτε εχει γραφτει αυτο ή εννοηθει αρα κακως το αναφερεις. Μονο αν γινει κουβεντα στο συγκεκριμενο παιχνιδι μπορει να εννοηθει αλλα και παλι για το συγκεκριμενο παιχνιδι οχι γενικα

5.Ο malthador ανεφερε παιχνιδι κινητου με οτι αυτο συνεπαγεται.Τα περι gaming σκηνης δεν καταλαβαινω τι εννοεις και τι σχεση εχουν.

Καλώς ή κακώς το Insomnia ενώνει τα post αν κάποιος χρήστης κάνει 2 συνεχόμενα χωρίς να μεσολαβήσει post άλλου χρήστη....

Καλώς ή κακώς το Insomnia ενώνει τα post αν κάποιος χρήστης κάνει 2 συνεχόμενα χωρίς να μεσολαβήσει post άλλου χρήστη....

Δεν είναι μόνο το Insomnia, αν όχι σε όλα τότε στα περισσότερα forum γίνεται αυτό. :P

Αν και έχω κάνει double post με διαφορά 1 ώρα και κάτι. :P

• Like 1

• Moderators

εχμ οχι... :P

Μιλαμε για το ps3 vs wii ξερω γω. Ουτε καν :P

Ουτε κατα διανοια ρε παιδι!! ειδες οτι ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα?

Δεν συμφωνω στο παραπανω με βαση το ps3(για το ps4 δεν μπορουμε να πουμε ακομα αφου εχει μελλον μπροστα του).

Μιλάμε αναλογικά πάντα, γι' αυτό έβαλα σε παρένθεση το «ποιοτικώς και ποσοτικώς». Προφανώς δεν υπολογίζω σε καμία από τις δύο τα shovelware και προφανώς αφήνω εκτός το τεχνικό κομμάτι (γιατί, τι να κλάσει το Wii μπροστά στο PS3). Με αυτά δεδομένα, γνώμη μου είναι ότι το Wii ήταν ανώτερο στα exclusives από το PS3. Νομίζω αποδεικνύεται από τις πωλήσεις που έκαναν τα exclusives σε κάθε κονσόλα.

Τέσπα, ειρήνη υμίν, και Wii/PS3 είχα και Wii U έχω και PS4 θα αποκτήσω όταν με το καλό κυκλοφορήσει το Rime (αν κυκλοφορήσει ποτέ :P), με όλες τις κονσόλες μου (και με το πισί μου) καλά περνάω. Είναι δευτερευούσης σημασίας ποιό μέσο βγάζει 5 exclusives παραπάνω ή ποιό βγάζει 10 γραφικά παραπάνω. Αυτό που μετράει για μένα είναι το gameplay και το immersion και σε αυτούς τους τομείς μια χαρά τα καταφέρνουν και η Sony και η Nintendo, στο κομμάτι που αναλογεί στην καθεμία.

• Like 1

Με αυτά δεδομένα, γνώμη μου είναι ότι το Wii ήταν ανώτερο στα exclusives από το PS3. Νομίζω αποδεικνύεται από τις πωλήσεις που έκαναν τα exclusives σε κάθε κονσόλα.

Δεν εχουν να κανουν ρε συ οι πωλησεις. Τα ps3 exclusives ειχαν τεραστιο ανταγωνισμο με ποιοτικα multiplatform παιχνιδια

Δες βαθμολογιες καλυτερα.

Αν οι πωλησεις μετραγαν, τοτε το candy crush(αν δεν ειναι δωρεαν) οπως ειπες θα ηταν No1 game ever,το ιδιο και τα cod.

Aν ριξεις μια ματια στα GOTY awards, τα 4 απο τα 6 χρονια ζωης του, το ps3 εδινε GOTY material σε exclusive παιχνιδι. Η Νιντεντο εδωσε το galaxy.

Για μενα υπαρχει σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα και ειδικα στην ποικιλια ακομα μεγαλυτερη.(διαφορετικα genres,αθλητικα, racing, fps exclusives, ακομα και στα platform παιζει να εχει περισσοτερα βλ R&C, sly, LBP,Puppeteer κ.α)

Περι ορεξεως θα πει καποιος, αλλα αν τα βαλουμε κατω λιγοι θα διαφωνησουν.

Δεν εχουν να κανουν ρε συ οι πωλησεις. Τα ps3 exclusives ειχαν τεραστιο ανταγωνισμο με ποιοτικα multiplatform παιχνιδια

Δες βαθμολογιες καλυτερα.

Αν οι πωλησεις μετραγαν, τοτε το candy crush(αν δεν ειναι δωρεαν) οπως ειπες θα ηταν No1 game ever,το ιδιο και τα cod.

Aν ριξεις μια ματια στα GOTY awards, τα 4 απο τα 6 χρονια ζωης του, το ps3 εδινε GOTY material σε exclusive παιχνιδι. Η Νιντεντο εδωσε το galaxy.

Για μενα υπαρχει σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα και ειδικα στην ποικιλια ακομα μεγαλυτερη.(διαφορετικα genres,αθλητικα, racing, fps exclusives, ακομα και στα platform παιζει να εχει περισσοτερα βλ R&C, sly, LBP,Puppeteer κ.α)

Περι ορεξεως θα πει καποιος, αλλα αν τα βαλουμε κατω λιγοι θα διαφωνησουν.

Το ότι έχει π.χ περισσότερα platformers δεν σημαίνει ότι ήταν και καλύτερα. Και Jrpg είχε περισσότερα το ps3, αλλά κανένα δεν πλησίασε το xenoblade chronicles.

Περισσότερα και ποιοτικότερα exclusives έχει το Wii U, παρά το Wii.

Όταν έχεις πουλήσει 100 μύρια λόγω casual fan base, δεν υπάρχει η ίδια πίεση για exclusives... άμα πούλαγε το ίδιο το Wii U, σιγά μην βλέπαμε π.χ. νέα IPs όπως το Splatoon.

Το ότι έχει π.χ περισσότερα platformers δεν σημαίνει ότι ήταν και καλύτερα. Και Jrpg είχε περισσότερα το ps3, αλλά κανένα δεν πλησίασε το xenoblade chronicles.

Δεν ηταν καλυτερα απο τα galaxy μαζι σου. Απλα ειχες ποικιλια για ολα τα γουστα με ποιοτικους τιτλους στο ps3.

(Aν και το lbp συνολικα σαν παιχνιδι και οχι σαν platformer ηταν καλυτερο απο ολα κατ'εμε).

Το xenoblade ηταν παιχνιδαρα προφανως, αλλος θα σου πει οτι ειναι το ni no kuni καλυτερο.

Δεχομαι οτι ειχε το καλυτερο Platformer και JRPG ομως. Aυτο δεν αλλαζει κατι σε οσα ειπα. Γιατι δεν ειχε αντιστοιχα demons souls, GTurismo,Uncharted 2, the last of us, MLB the show, heavy rain κ.α στα αντιστοιχα genres.

Τα ps3 exclusives καλυπταν τα παντα, απο indie like παραγωγες(flower, journey, tokyo jungle, Rain κ.α) μεχρι ποικιλια στα shooters(Resistance,killzone, MAG,Socom)

Το καλυτερο Jrpg παντως της προηγουμενης γενιας οσο αστειο και να ακουστει,αλλα ηταν το Dark Souls 1,χωρις βεβαια να μην σημαινει οτι το Xenoblade δεν ηταν παιχνιδαρα οπως και το Ni No Kuni.

Διαφωνώ όσο και να μου άρεσαν τα dark souls, το xenoblade chronicles ήταν πολυ καλύτερο συνολικά. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Το story του dark souls ήταν μετριοτατο. Δεν μπορείς να έχεις ένα τόσο καλό Jrpg από πλευρά gameplay, ατμόσφαιρας κτλ και να μην έχεις ένα καλοδουλεμενο story.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...