Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τσίμπησα τελικά μαζι με zelda :) , εχω να ασχολήθώ με nintendo απο εποχές super nes και gameboy που φυσικά και μεγάλωσα

Ωράια χρόνια αυτά τα παιδικά μας! Είχα πάντα τουλάχιστον ένα Nintendo Watch & Play σε όλα τα ταξίδια μαζί μου :)

Με 'γεια, σου εύχομαι να το απολαύσεις περισσότερο κι από όσο περίμενες. Πες μας εντυπώσεις έπειτα από λίγες μέρες!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Fulgore αφου εχουμε διαφορα στον ΦΠΑ δεν θα χει διαφορα στην τιμη?

ναι αλλα οπως μπορεις να δεις εχουμε διαφορα και στις τιμες μεταξυ καταστηματων στην Ελλαδα εγω πιο πολυ γιαυτο το ανεφερα+οτι ειναι νεο/φρεσκο προιον.

Αυτο φαινεται πολυ πιο εντονα και στην εκδοση του splatoon 2 που και εδω εχουμε διαφορα τιμης μεγαλη μεταξυ καταστηματων

https://www.skroutz.gr/s/11994488/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB-Splatoon-2.html

Δηλαδη δεν τους εκοψε οτι αποκλειεται το bundle με το παιχνιδι να κοστιζει ακριβοτερα απο το να τα παρεις σκετα? :D

Βασικα για καποιο περιεργο λογο σκεφτομουν μπας και επαιρνα απο τωρα την Limited του zelda αλλα σκεφτομαι μπας και δουμε αργοτερα να βγει κανενα ξεστοκαρισμα στα 69ευρω πχ :P

καλοριζικο Spank , fulgore περιμενε καλυτερα γιατι ολα τα μαγαζια ειναι γεματα με την limited .. Εν τω μεταξυ μονο στην Ελλαδα υπαρχει αρκετο αποθεμα σε κονσολες αυτη τη στιγμη , οπουδηποτε αλλου υπαρχει προβλημα με στοκ.....

@Spank ετοιμασου να ξανα νιωσεις παιδι με το ζελντα απο ενθουσιασμο, καθως μολις μπεις στο νοημα και καταλαβεις το ποσα πραγματα εχει να κανεις και να βρεις θα παθεις ενα μικρο σοκ.

Θα τσιμπησει κανεις το ARMS?? εγω αυριο θα παω να το τσιμπησω διοτι μ αρεσε αρκετα πολυ....!

• Like 1

καλοριζικο Spank , fulgore περιμενε καλυτερα γιατι ολα τα μαγαζια ειναι γεματα με την limited .. Εν τω μεταξυ μονο στην Ελλαδα υπαρχει αρκετο αποθεμα σε κονσολες αυτη τη στιγμη , οπουδηποτε αλλου υπαρχει προβλημα με στοκ.....

@Spank ετοιμασου να ξανα νιωσεις παιδι με το ζελντα απο ενθουσιασμο, καθως μολις μπεις στο νοημα και καταλαβεις το ποσα πραγματα εχει να κανεις και να βρεις θα παθεις ενα μικρο σοκ.

Θα τσιμπησει κανεις το ARMS?? εγω αυριο θα παω να το τσιμπησω διοτι μ αρεσε αρκετα πολυ....!

Εγώ περιμένω να δω τιμή στο Splatoon 2 bunlde και μαζί θα πάρω σίγουρα και το Arms.

Έχει να πέσει τρελό μπουνίδι με την γυναίκα του σπιτιού :-D

Έχω μπλέξει τρελά με το τι ισχύει πλέον με το eShop και τα regions. Έχω 3DS και U και εκεί δεν είναι ακριβώς unlocked τα πράγματα. Όποιος έχει κάποια έγκυρη πηγή/κείμενο που να εξηγεί την νέα κατάσταση, παρακαλώ να την μοιραστεί :)

ήδη το έχω κάνει παραγγελία και από game.co.uk έχω κάνει παραγγελία και τα νέα joycon 

Εγώ περιμένω να δω τιμή στο Splatoon 2 bunlde και μαζί θα πάρω σίγουρα και το Arms.

Έχει να πέσει τρελό μπουνίδι με την γυναίκα του σπιτιού :-D

Έχω μπλέξει τρελά με το τι ισχύει πλέον με το eShop και τα regions. Έχω 3DS και U και εκεί δεν είναι ακριβώς unlocked τα πράγματα. Όποιος έχει κάποια έγκυρη πηγή/κείμενο που να εξηγεί την νέα κατάσταση, παρακαλώ να την μοιραστεί :)

region free ειναι η κονσολα... Ειχα κανει jap λογαριασμο γιανα κατεβασω demo απο disgaea 5 στις αρχες..

ήδη το έχω κάνει παραγγελία και από game.co.uk έχω κάνει παραγγελία και τα νέα joycon 

Ωραιος , το χα πει και πιο παλια , το βραδακι θα δωσω id για να κανουμε κανα online ματσακι se μκ8 και Arms με οποιον θα χει καποιο απο τα 2.

Το τσιμπησα και εγω μαζι με την limited Zelda (ισα που προλαβα να φορεσω κατι επανω μου να μην κυκλοφορω με τα σωβρακα δεν εχω κανει κατι σημαντικο ακομη).
Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι στην limited εκδοση του zelda περιμενα το παιχνιδι να ειχε το εξωφυλλο με τον Guardia αυτο εχει το κανονικο εξωφυλλο της stand alone εκδοσης.
Δεν γραφω τιποτα για το παιχνιδι γιατι θα ειναι υπερβολικο

Η Ν παρουσιασε πολυ ωραια παιχνιδια. Χαλασε το wii πριν απο ενα μηνα και ψηνομαι να παρω το switch. Υπαρχει μηπως καποιο backward compatibility? Αν ναι, το πηρα

Κυριοι, με απογοητευσατε..τοσα παιχνιδια ειχα παρει..αμαρτια να τα πεταξω..πφφφφφφ

1)Μπορεις να κρατησεις την κονσολα/παιχνιδια για συλλογη

2)Υπαρχουν και οι αγγελιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...