Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Nintendo πραγματικά έδωσε ρέστα..

Ότι έρχεται φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

Χάρηκα ιδιαίτερα για το rocket league , οποίος έχει παίξει με παρέα κλπ σίγουρα καταλαβαίνει για τι πλάκα και αφοσίωση μιλάμε!

Το MARIO rabits με εντυπωσίασε επίσης. Σίγουρη αγορά από εμένα και αυτό

Επίσης με βλέπω όταν με το καλό έρθει να παίζω ξανά Πόκεμον μετά από τοοοοοσα χρονια και να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία..

Η νιντεντο πάντως μέχρι στιγμής τα πάει άψογα μ το switch..

Για τα δικά μου γούστα η κονσόλα ήδη έχει να προσφέρει υλικό , για κάποιον που αγοράζει την κονσόλα στις καλοκαιρινές διακοπές , Zelda , MARIO kart , splatoon , ryme , MARIO rabbits και λίγο αργότερα FIFA νομίζω είναι πολύ δυνατοί τίτλοι

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χολι φρικιν σιτ !!!

8bitdo @ #E32017 @8bitdo
 Ακολουθήστε
Περισσότερα

E3 1/3: Introducing the SNES30 Pro and SFC30 Pro. Compatible with Switch, Windows, Android, MacOS and Steam.

Μετάφραση από Αγγλικά

DCOS2ulUIAASbrL.jpg

12:05 μ.μ. - 13 Ιουν 2017
36 replies219 retweets385 σημάνσεις "Μου αρέσει"
Απάντηση
 36

Retweet
 219

Μου αρέσει
 385

Προσωπικό μήνυμα
  • Like 3

Τρία πράγματα:
-E3 2017: Super Mario Odyssey Multiplayer Confirmed By Nintendo

-Metroid NSW & 3DS

-Xenoblade, κυκλοφορία 2017......

Εντάξει δεν χρειάζεται να γράφω με την σειρά μου μια από τα ίδια, η Ν σάρωσε απλά..... για δεύτερη συνεχόμενη Ε3.

• Like 4

Να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη...

Πως αυτο που παιζει  σημαντικο ρολο αυτη την περιοδο ειναι το εξης..Οτι με ολα τα παραπανω φαινεται τελικα πως το switch ευτυχως θα εχει μελλον..και αν οντως βγουν αυτα τα Games οπως πρεπει και στην ωρα τους τοτε παει πολυ καλα το πραγμα..

Ωραια νεα...

• Like 1

Ούτε με το super duper hardware για να τα παίζει καλύτερα, ούτε με 4Κ αναλύσεις για να πάρεις και 4κ τιβούλα. ούτε πολυπόθητα updates για να παίζουν καλύτερα τα games στο τάδε σύστημα. Πάρε αυτό, εκείνο, το άλλο και το επόμενο game και παίξτε μπάλα. Μα μερικές φορές είναι 720p, έχει frame drops (πιθανότατα), δεν έχει γαμάτα textures, ο ορίζοντας και ο ουρανός είναι ψεύτικος, το switch είναι φτωχό hardware...

Οκ μάγκα μου πάρε και το Metroid σου, πάρε και το Pokemon σου, και το Xenoblade σου και το Mario σου, παίξε τα και θα σε χάσουν γονείς και φίλοι. 

• Like 1

Framedrops πάντως λένε ότι έχει, όχι έντονα πράγματα αλλά έχει.

Όπως και να έχει είναι πιο σημαντικό ΝΑ ΜΗΝ παίζεις με fps counter στην πάνω γωνια και να σπαζεσαι όταν πέφτει το νούμερο.

Το παιχνίδι έχει σημασία.

• Moderators

Kirby, Yoshi, Mario+Rabbids (το οποίο μου φαινόταν απαίσιο σαν ιδέα, αλλά μετά το reveal trailer το είδα εξαιρετικό) και τώρα το Odyssey, όλα τα παραπάνω θα υποστηρίζουν local co-op. Η Ν χτυπάει τον ανταγωνισμό εκεί που πονάει και μάλιστα χτυπάει άσχημα. Το NSw αποτελεί μονόδρομο για οικογένειες ή για άτομα που θέλουν να παίζουν co-op.

• Like 2

Kirby, Yoshi, Mario+Rabbids (το οποίο μου φαινόταν απαίσιο σαν ιδέα, αλλά μετά το reveal trailer το είδα εξαιρετικό) και τώρα το Odyssey, όλα τα παραπάνω θα υποστηρίζουν local co-op. Η Ν χτυπάει τον ανταγωνισμό εκεί που πονάει και μάλιστα χτυπάει άσχημα. Το NSw αποτελεί μονόδρομο για οικογένειες ή για άτομα που θέλουν να παίζουν co-op.

Α γεια σου!

Εμ καιρος να θυμηθουμε το ΛΑΝ παιχνιδι.

θα δεις που και το ονλαιν τελικα θα το μειωσουν σε σχεση με ΣΟΝΥ και ΜΙΚΡΟΣΟΦΤ

Παντα το παιχνιδι μετραει ΟΧΙ το συστημα.....Περνας καλα με κλεφτες και αστυνομους....το ποδηλατο και το σκειτ σου φτανει...περνας καλα με λεγκο, σου φτανει...τι σε νοιαζει η λαμποργκινι εαν δεν κανει καλο παιχνιδι....

Καλλιο η Βουλα απο το χαιδαρι και στο χερι παρα η Λαρα Κροφτ απο το Λ.Α στο περιμενε.....

@orck

Ισχύει όσο δεν πάει αυτό που λες.

Έχω παρατηρήσει κατά διαστήματα από το pc να πέφτω σε ultra κάτω από 100fps στο god counter και να σπάζομαι χάνοντας έτσι όλη την ουσία..

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο και τα μεγάλα drops αλλά και τα 20αρια δεν είναι ωραίο πράγμα..

Πάντως στο Zelda όσο το είχα δεν με ενόχλησε σε κανένα σημείο..

Και εκεί που σκεφτόμουν αν θα κάνω αναβάθμιση του Χbox στις γιορτές/black friday, κλείδωσε η αγορά του Switch! Από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια θα παίζουν και στα παλιά PS4/Xbox και με τέτοια παιχνίδια να αναμένονται στο Switch πιστεύω με ωραία bundles θα γίνει πανικός τα Χριστούγεννα!

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...