Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Dark Souls 1,2,3 μαζί!

Θα μπορούσε αλλά το θεωρώ απίθανο. Δεν το βγάζω εκτός όμως. Προσωπικά όμως ρίχνω τα λεφτά μου σε Armored Core ή κάποιο νέο IP. Ειδικά Armored Core που έχουμε να δούμε και καιρό + δυνατότητα φορητότητας + motion controls + touch screen σε mobile form...χμμμ οι δυνατότητες είναι πολλές. 

Μετά έχουμε και την Koei-Tecmo που "χρωστάει" έναν τίτλο Nobunaga να μας δώσει. 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει το Switch και να παίξει Zelda, υπάρχει στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, τουλάχιστον το Σάββατο (10/06) το μεσημέρι που ήμουν εκεί. Είναι συνδεδεμένο σε TV μέσου μεγέθους (37" ?)

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να βγεί καμια καλή προσφορά στο red friday απο mm γιατι ψάχνω την κατάλληλη ευκαιρία να το τσιμπήσω

• Like 2
Δημοσ.

@SPANK εγώ περιμένω αυτό το άτιμο Splatoon 2 bundle που υποθέτω πως θα έχει και τα micro revisions στα hw θεματάκια της πρώτης παραγωγής.

Δημοσ.

Νταξ, και μόνο η αποκάλυψη επίσημα ότι το Metroid Prime 4 είναι ζωντανό τέλειωσε για εμένα η παρουσίαση. Δάκρυα (gaming) χαράς τσούλησαν από τα γκριζομπλε μπιρμπιλωτά μου μάτια. 

Κατά τα άλλα Mario φαίνεται σούπερ (no pun intended), το νέο Yoshi φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, το Xenoblade Chronicles 2 κυκλοφορεί φέτος (!!!) και φαίνεται όσο καλό θα περίμενε κάποιος με αλλαγή στο art style και επιστροφή με πολλά artifacts και χαρακτήρες που έχουν άμεση σύνδεση με τα παλιά Xenogears/saga, το Mario X-com φαίνεται να έχει πλάκα αν το δουλέψουν καλά. 

Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεδομένου ότι η nintendo δεν σταματάει στην Ε3 για παρουσιάσεις μπορώ να πω ότι περιμένω και άλλα στην πορεία της χρονιάς. 

• Like 1
Δημοσ.

@SPANK εγώ περιμένω αυτό το άτιμο Splatoon 2 bundle που υποθέτω πως θα έχει και τα micro revisions στα hw θεματάκια της πρώτης παραγωγής.

Το πακετακι με παιχνιδι ειναι αυτο; Ξερουμε εαν θα βγει κατι αλλο; Δεν με ενδιαφερει το splatoon γενικοτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...