Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να στηρίξουμε μια εταιρεία που κυκλοφορεί ένα παιχνίδι έξι ετών σε full τιμή; Όχι για κανέναν λόγο. Δεν φταίνε ούτε η πλατφόρμα, ούτε η Nintendo, ούτε εμείς.

Μετά όμως θα κράζουμε ότι οι τρίτες εταιρείες δεν στηρίζουν την Nintendo, ή ότι το Switch δεν έχει αρκετούς τίτλους.

Εγώ προσωπικά λέω μακάρι να βγουν και άλλοι πολλοί παλιοί τίτλοι σαν το Skyrim που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε κονσόλα της Nintendo. Τα προτιμώ χίλιες φορές από τα Wii U ports (που και αυτά μια χαρά σε full price βγαίνουν παρ' όλο που είναι παιχνίδια διετίας-τριετίας, απλά βάζουμε 1-2 dlc μέσα και τα βαφτίζουμε "deluxe") . Το θέμα της τιμής ναι οκ, είναι ένα θέμα. Αλλά κι αυτό μένει να το δούμε στην πράξη πως θα εξελιχθεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά όμως θα κράζουμε ότι οι τρίτες εταιρείες δεν στηρίζουν την Nintendo, ή ότι το Switch δεν έχει αρκετούς τίτλους.

Με την ιδια λογικη να αγοραζουμε αποκλειστικα οτι μουφια μας σερβιρουν για να βγαζουν παιχνιδια στα νιντεντο.

Δεν εχει λογικη αυτο που λες. 

Αλλιως οτι παιχνιδι πατωσε σε ps4 θα πρεπει να μη ξανα βγαλει η καθε εταιρια παιχνιδι σε ps4.

Aγοραζουμε αυτο που μας αρεσει και αξιζει τη τιμη που το πουλανε και μονο.

Κατα την γνώμη σας ποιο ειναι καλύτερο κατάστημα για την αγορά του switch απο θέμα υποστήριξης κτλπ σε οτιδήποτε χρειαστεί ?

Ε κλασσικα μια απο τις αλυσιδες που ειναι και αυτες που φερνουν συνηθως και τα περισσοτερα bundle και εχουν και το οποιο stock.

Απο την στιγμη που ολοι το εχουν στην ακριβως ιδια τιμη χωρις κανενα ιχνος ανταγωνισμου τοτε εγω θα επελεγα αυτον που μου δινει τις περισσοτερες ατοκες δοσεις. Ετσι και αλλιως για οποιο προβλημα υπαρξει θα μιλησω απευθειας με την CD-Media και οχι με το καταστημα (ξερω οτι εχει το καταστημα την υποχρεωση αλλα μου ειναι πιο ευκολο να το παω εως το Μαρουσι σε ανθρωπους που ξερουν παρα σε εναν που ξερει διαχειριση αποθηκης και εχει δει αυτη την περιεργη κονσολα της Nintendo με τα κοκκινα-μπλε χειριστηρια.

Bundle σε switch; Που; Ποτε;

• Like 1

Επισκέπτης

Μια χαρα την υποστηριξαν στο wii. Ολα τα παιχνιδια τα επαιζες ετσι.

Για αυτο εγραψα Νιντεντο και οχι wii.

Η Νιντεντο το υποστηριξε πολυ στο wii, γιατι ακριβως επαιζες τα παντα ετσι, αλλα το παρατησε στην νεα της κονσολα.

Η sony δεν το υποστηριξε οσο η Νιντεντο σε μια κονσολα(ps3), γιατι ηταν περιφερειακο, αλλα το υποστηριξε και για το ps4(VR).

Και οι 2 δεν το υποστηριξαν οσο θα επρεπε κατ'εμε.

Κριμα, γιατι απο τοτε ολα τα fps θα επρεπε να υποστηριζουν τετοιο χειρισμο. Δεν ειναι τοσο η ευκολια οσο η ευχαριστηση.

Αν δεν με απατάει η μνήμη μου τα motion controls δεν έγιναν αποδεκτά από την μάζα των "core" gamers που τα χαρακτήριζαν casualies και gimming. Τα motion μπορεί να τα υλοποιήσει το NSW, μπορεί επίσης τον κέρσορας επί της οθόνης αλλά υπάρχουν θέματα μιας και χάνει εύκολα το κεντράρισμα και θέλει reset.Νομίζω ο κέρσορας αποδίδεται όπως σε air mouse όπως τουλάχιστον είχε αναφέρει ένα μέλος παλιότερα, κάτι παρόμοιο είχε υλοποιηθεί με το motion plus.

Όσοι είχαν ασχοληθεί με FPS στο Wii ξέρουν πολύ καλά την ανωτερότητα που προσφέρει ο συγκεκριμένος χειρισμός σε σχέση με τα κλασσικά χειριστήρια αλλά οι εμμονές, τα κομπλεξ και το επιθετικό μαρκετινγκ που ήθελε να διαφοροποιήσει/διχάσει το κοινό οδήγησε στα σημερινά αποτελέσματα.

Κατά τα άλλα το Mario + Rabbits πως σας φάνηκε; Εμένα μέτριο σε πρώτη φάση. Περιμένω για περισσότερο gameplay αύριο από το Treehouse.

• Like 1

Εμενα μου φανηκε πολυ καλο. Οτι βγαζει η νιντεντο ειναι πραγματικο παιχνιδι. και με ουσια. Sony & ms ουτε σε 100χρονια δεν θα την πιασουν.

Σε αλλα νεα....Red Friday τα ΜΜ την Παρασκευη......κοιτα να δεις που κατι μου λεει οτι θα κανουν κατι με Switch.....

Ελπίζω να μην είναι καμία προσφορά όπως τα public στο black friday "Προσφορά το switch από 660ευρω τώρα -50% μόνο 330ευρω"

Lol...δεν ξερω. Το λεω με τη λογικη οτι πριν 2 εβδομαδες το ειχαν στα 309...ποιος ξερει μπορει να πανε πιο κατω? Στα 299, θα ηταν καλα ειναι η τιμη που συζηταγαμε οι πιο πολυ εδω μεσα.

• Like 1

Σημερα στις 7 το απογευμα το spotlight οπου μετα τις εως τωρα μετριες press conference,για μενα τουλαχιστον,των microsoft-sony αν δειξει κατι πραγματικο καλο εχει την ευκαιρια να κερδισει τις εντυπωσεις η nintendo.Αλλα κατι μου λεει θα κυμανθει στα ιδια επιπεδα με τους αλλους 2

Επίσης υπάρχει το αίνιγμα retro studios που σίγουρα δουλεύουν σε κάτι εδώ και 3 χρόνια...

αλλά τι θα είναι?Κάνα donkey kong πάλι?Η μήπως αυτό που περιμένουμε χρόνια τώρα?(metroid).

Επίσης κάτι φαίνεται να ετοιμάζει και η from software για το switch...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...