Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν σε ενδιαφερουν πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο το συστημα του 95%(του τι κυκλοφορει εκει εξω) σε συγκριση με του 5%, εισαι σημαντικα περιορισμενος σε πολυ πολυ συγκεκριμενα παιχνιδια, gamer.

Απεφυγα να μιλησω για pc. Μην το ανοιξουμε το θεμα εδω. διαφωνω καθετα ομως και τα εχουμε πει 100 φορες. Μην επαναλαμβανομαι.

Η σύγκριση όμως και η πραγματικότητα ισχύει παρά το αν διαφωνείς ή όχι, διαφωνία με τους αριθμούς δεν μπορείς να έχεις. Το PC έχει μακράν την μεγαλύτερη, πληρέστερη και "σοβαρότερη" λίστα παιχνιδιών εκεί έξω από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα gaming. Αρα το PC είναι το καλύτερο και δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο...ή μήπως όχι;

Περι ορεξεως...

Εγω δεν θελω να δωσω χρηματα καινουριας κονσολας για 2-3 παιχνιδια, αλλοι θελουν.

Ακριβώς, περί ορέξεως, γι αυτό και θα αναγκαστείς να πάρεις παραπάνω από ένα μηχάνημα. Εκτός και αν σου φτάνουν οι δευτεράτζες και επιλέγεις να παραμένεις μόνο σε μια πλατφόρμα. Θες δηλαδή τώρα να μου πεις ότι αν σου αρέσουν Π.Χ. τα J-RPG ότι θα έχεις μόνο PS4; Στο ίδιο παράδειγμα στο είπα και πριν με το Gears. Ποιος λογικός gamer θα το κάνει αυτό;

Επιλεγεις με βαση το γουστο σου και δεν ''βλεπεις'' καποια παιχνιδια. Αυτο σε κανει ΕΝ ΜΕΡΕΙ ικανο να κρινεις, να προτεινεις και να γνωριζεις. Ειναι κατι φυσιολογικο, δεν γινεται να αρεσουν σε ολους ολα.

Οταν ειχα και εγω με το τσουβαλι τα συστηματα αυτο δεν με εκανε πιο εμπειρο. Ισα ισα τοτε ημουν πιο αγουρος στο gaming και σημερα ειμαι συνειδητοποιημενος και ξερω τι θελω ενω με σεβομαι ως καταναλωτη. Τοτε αγοραζα για να αγοραζω. Τωρα ζυγιζω και επιλεγω.

Εγώ πάλι αντίθετα, μικρότερος ήμουν κάτοχος μόνο μιας κονσόλας και ήθελα πολύ να έχω πρόσβαση σε όλες τις άλλες. Ανταλλαγές, επισκέψεις σε σπίτια φίλων που είχαν πολλές και ζήλευα την δυνατότητα και πληθώρα επιλογών τους για να διαλέγουν πάντα το καλύτερο την οποιαδήποτε στιγμή. Γι αυτό και όταν ανεξαρτητοποιήθηκα δεν με έβρισκε ποτέ γενιά χωρίς ένα κάρο μηχανήματα. Είναι σαν να σου λέω εγώ να ψωνίζεις μόνο μια μάρκα ρούχων, παπουτσιών κτλ κτλ. Δεν το κάνεις έτσι δεν είναι; Γιατί να το κάνεις στο gaming;

Επισης κατα την γνωμη μου καποιος που παιζει πολυ περισσοτερα σε ενα ps4, one, πιθανον Θα εχει και μεγαλυτερη gaming νοημοσυνη απο εναν που τσιμπαει τα συγκεκριμενα σπορια του απο τα 3-4 συστηματα.

Αν και αυτα τα θεωρω βλακειες. Ολοι παιζουμε απειρα χρονια games και ο καθενας εχει το κομματι για το οποιο γνωριζει παρα πολλα πλεον.

Τι λες ρε συ; Δηλαδή θα δώσω βάση στις μετριότητες και στις δευτεράτζες πάνω από την αφρόκρεμα επειδή είναι σε ένα μόνο μηχάνημα/πλατφόρμα;

Αν ηθελα να μιλησω για παιχνιδια της platinum θα μιλαγα μαζι σου, οχι ομως για παιχνιδια της ND(και σου βαζω παιχνιδια που εχεις δοκιμασει)

Εννοω θα σε εμπιστευομουν απολυτα για καποια genres και για αλλα οχι.

fair enough?

Η διαφορά είναι ότι δεν επιλέγω πολλαπλά μηχανήματα για να το παίζω ξερόλας σε άλλους αλλά γιατί πολύ απλά έχω απαιτήσεις από το gaming μου. Είναι σοβαρή ασχολία για εμένα, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τη μουσική μου και συνεπώς οι απαιτήσεις μου είναι και αυξημένες και μόνο λίγοι μπορούν να τις καλύψουν. Μπορεί μια κονσόλα να έχει το 98% των παιχνιδιών εκεί έξω αλλά για εμένα το 97% είναι φύρα και ανάξιο λόγου. Γι αυτό βλέπεις κρούσματα παιχνιδιών τύπου the order 1866 και quantum break, γιατί τα στάνταρ έχουν μειωθεί και με μειωμένα στάνταρ εγώ δεν τα πάω καλά.

Πάντα θα είμαι υπέρ της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Αντί να έχεις ένα μηχάνημα με 50 παιχνίδια πάρε 3 μηχανήματα και 10 παιχνίδια στο καθένα. Μόνο κερδισμένος θα βγεις από αυτό.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με ikaruga.

Το ιδανικό για κάποιον που το gaming αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του, είναι να έχει πρόσβαση στα καλύτερα παιχνίδια της συγκεκριμένης γενιάς, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το πρώτο εμπόδιο είναι το μυαλό μας, που έχει την τάση να προσκολλάται σε μάρκες. Ακολουθούν το χρήμα και ο χρόνος.

Συμφωνώ επίσης με κάτι που διάβασα πιό πρίν για το 3DS: Αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά το gaming σύστημα που έχει τόσα πολλά καλά παιχνίδια, που μπορεί να αναλώσει όλο το gaming χρόνο του κατόχου του χωρίς να χρειάζεται άλλο gaming σύστημα.

Νομίζω αυτό που λέει ο PDS είναι ότι προτιμάει ένα mainstream μηχάνημα με πλούσια βιβλιοθήκη, είτε αυτό λέγεται SNES, είτε PS4.

Έτσι κι αλλιώς αυτοί που τα έχουν όλα μειοψηφία είναι... σκέψου τώρα να κάτσεις να δικαιολογήσεις στην γυναίκα σου (που δεν έχει ιδέα από gaming) γιατί πρέπει να τα έχεις όλα αφού «παιχνίδια παίζει το ένα, παιχνίδια και το άλλο». Εδώ θυμάμαι παντρεμένους να έχουν πρόβλημα να δικαιολογήσουν την αγορά PS4 όταν είχαν ήδη PS3. Τώρα τι ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν 50 ζευγάρια παπούτσια και αυτό οι άντρες το δέχονται αδιαμαρτύρητα (ενώ οι γυναίκες δεν δέχονται τα αντρικά hobbies), καλύτερα να μην το σχολιάσω. Ισότητα uber alles. :P

Και κάτι ακόμα περί free pass... το έχω παρατηρήσει ότι πολλοί (κυρίως PCάδες) δίνουν πάσο ελευθέρας στην Nintendo. Υποθέτω έχει να κάνει με το childhood nostalgia (εφόσον ξεκίνησαν με Nintendo). :) Άλλοι ξεκίνησαν με Atari ή SEGA...

Για αυτό που αναφέρθηκε ότι μπορείς να έχεις μόνο 3DS και τίποτα άλλο (ούτε καν home console) θα διαφωνήσω... άλλο τα παιχνίδια του 3DS και άλλο αυτά των οικιακών, τόσο σαν gameplay, όσο και από άποψη production values.

Θα αναφέρω μόνο το Zelda... έχει καμία σχέση το Zelda U/NX με το A Link Between Worlds; Ούτε καν...

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω. Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει κανείς κάθε χρόνο ή κάθε γενιά για να θεωρείται σοβαρός gamer? 50? 100? 200? Ποιος είναι πιο σοβαρός gamer? Αυτός που έχει μόνο μία κονσόλα και έχει 20 παιχνίδια ή αυτός που έχει τρεις κονσόλες και έχει 5 παιχνίδια στην καθεμία? Και πότε θεωρείται ότι κάποιος έχει παίξει ένα παιχνίδι? Μετράνε οι ώρες παιχνιδιού ή ο πρώτος τερματισμός ή το 100%? Δηλαδή κάποιος που παίζει μόνο Battlefield ή μόνο Smash ή μόνο WoW ή μόνο LoL δεν είναι σοβαρός gamer;

Γιατί βάζετε τέτοιες ταμπέλες στους gamers;

Για μένα ο μόνος τρόπος να θέσεις κατηγορίες στους gamers είναι οι ώρες που ξοδεύει ο καθένας στο gaming. Δε μπορώ να θεωρήσω κάποιον που έχει π.χ. συνολικά 1000 ώρες παιχνιδιού έχοντας παίξει 20 παιχνίδια πιο σοβαρό από κάποιον που έχει 1000 ώρες παιχνιδιού σε ένα και μόνο παιχνίδι.

Αν δεν παιζει σε καποιο ανταγωνιστικο/επαγγελματικο επιπεδο σοβαρος gamer δεν ειναι. Και πως να ειναι αλλωστε οταν και παιζει ενα παιχνιδι και δεν ειναι και καλος σε αυτο που λεμε.

Δεν είναι λογική αυτή, αποκλείεται να σε ενδιαφέρει το 95% της λίστας των παιχνιδιών που βγαίνουν στο Χ μηχάνημα. Αν είναι έτσι και το PC θα έπρεπε να είναι το απόλυτο και απόλυτα αρκετό μηχάνημα gaming εκεί έξω...ή μήπως όχι;

Αυτός που έχει πολλά συστήματα επιλέγει βάση αφρόκρεμας και όχι ότι υπάρχει απλά διαθέσιμο και "βολεύεται" και με κάτι άλλο. Αν κάποιος δηλαδή γουστάρει πάρα πολύ third person shooters γιατί να μην επενδύσει και σε ένα Xone για το Gears και να πρέπει να καλύψει το κενό με το uncharted; Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της nintendo, έχει παιχνίδια από πάρα πολλά genres που είναι απλά κορυφαία και μοναδικά στο είδος τους. Αρα γιατί να μην κάνει την επένδυση αφού γουστάρει τέτοια παιχνίδια;

Για το προσωπικό μου γούστο που λες ευχαριστώ πολύ αλλά το ότι έχω και εγώ κάποιες αγάπες δεν σημαίνει ότι έχω μικρό ρεπερτόριο gaming. Παίζω τα πάντα ΕΚΤΟΣ από αθλητικά, "ρεαλιστικά" στρατιωτικά παιχνίδια παντός τύπου και ταινιοπαίχνιδα. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολύ μεγαλύτερη γκάμα από τίτλους να προτείνω σε άλλους ή έχω "χτίσει" καλύτερη gaming "νοημοσύνη" στο να καταλαβαίνω ποιο παιχνίδι είναι σοβαρό και ποιο κοροϊδεύει.

Εχω ένα κάρο κονσόλες.

Στην Χ κονσόλα που καλύπτει το 98% των παιχνιδιών έχω 15 παιχνίδια.

Στην Ψ κονσόλα που καλύπτει το 1% έχω 15 παιχνίδια.

Στην Υ κονσόλα που καλύπτει το 1% έχω 15 παιχνίδια.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Από ποια κονσόλα έχω "κερδίσει" περισσότερο;

Εστω οτι η X κονσολα ειναι ενα ps4 και η C κονσολα ενα Wii U. Να δουμε βεβαια ποσα παιχνιδια θα εχεις μεχρι το τελος της ζωης του ps4 και ποσα στου Wii U :D

Εστω οτι η X κονσολα ειναι ενα ps4 και η C κονσολα ενα Wii U. Να δουμε βεβαια ποσα παιχνιδια θα εχεις μεχρι το τελος της ζωης του ps4 και ποσα στου Wii U :D

Τον αριθμό τον είπα ενδεικτικά. Αν έχεις μια σεβαστή ποσότητα παιχνιδιών που θες από την Χ πλατφόρμα τότε γιατί να κάνεις το κακό στον εαυτό σου και να μην την πάρεις;

Εγώ στην μια κονσόλα έχω 20 παιχνίδια, 12 στην άλλη, 9 στην άλλη, 17 αλλού, 40 αλλού. ΟΛΕΣ τις θεωρώ ισάξιες και δεν θα μπορούσα χωρίς καμιά από αυτές. Τόσο απλά.

• Like 1

Τον αριθμό τον είπα ενδεικτικά. Αν έχεις μια σεβαστή ποσότητα παιχνιδιών που θες από την Χ πλατφόρμα τότε γιατί να κάνεις το κακό στον εαυτό σου και να μην την πάρεις;

Εγώ στην μια κονσόλα έχω 20 παιχνίδια, 12 στην άλλη, 9 στην άλλη, 17 αλλού, 40 αλλού. ΟΛΕΣ τις θεωρώ ισάξιες και δεν θα μπορούσα χωρίς καμιά από αυτές. Τόσο απλά.

Το σχολιο μου παραμενει παντως.Για να δουμε μεχρι το τελος του κυκλου ποσα παιχνιδια θα παιξεις συνολικα(για τα δικα σου γουστα φυσικα)στο Wii U και ποσα στο ps4 :)

• Moderators

Και κάτι ακόμα περί free pass... το έχω παρατηρήσει ότι πολλοί (κυρίως PCάδες) δίνουν πάσο ελευθέρας στην Nintendo. Υποθέτω έχει να κάνει με το childhood nostalgia (εφόσον ξεκίνησαν με Nintendo). :)

Καλά αν και δε συμφωνώ απόλυτα με τον όρο «free pass» (τουλάχιστον σε ότι με αφορά, αν και δηλώνω Nintendo fan, δεν δίνω τέτοιο) νομίζω ότι δεν οφείλεται τόσο στο childhood nostalgia. Περισσότερο οφείλεται στο ότι οι pc gamers παίζουμε τα multi-platforms στο πσί μας, επομένως κρίνουμε τις κονσόλες στα exclusives τους. Ε, στα exclusives η Ν κερδίζει κατά κράτος από τα αποδυτήρια (ποιοτικώς και ποσοτικώς).

Επίσης, κάτι που θέλω να προσθέσω σε ότι αφορά το childhood nostalgia: προφανώς και η Ν είναι η φιλικότερη εταιρεία απ' όλες στα παιδιά. Τι να κάτσω να παίξω με το γιο μου, God of War να σφάζουμε ξώβυζες ή Gears of War να ξεκοιλιάζουμε Locusts; Ε προφανώς τίποτα από τα δύο. Mario Bros και Mario Kart θα παίξουμε για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Επομένως, είναι λογικό κι αυτός σε κάποιο βαθμό να αποκτήσει στο μέλλον αυτό που ονομάζεις «childhood nostalgia».

• Like 1

Ελεος εχω γραψει ενα σεντονι και δεν το περναει για καποιο λογο αλλα το ''τεστ'' το περασε.

Καλυτερα απο την μια, με καλυψε σε ενα βαθμο ο bedazzled με τον ορο mainstream αν και περιλαμβανει πολλους λογους που δεν τους καλυπτει η λεξη. (απαντωντας στο πρωτο θεμα για το pc)

Ε, στα exclusives η Ν κερδίζει κατά κράτος από τα αποδυτήρια (ποιοτικώς και ποσοτικώς).

εχμ οχι... :P

Μιλαμε για το ps3 vs wii ξερω γω. Ουτε καν :P

Ουτε κατα διανοια ρε παιδι!! ειδες οτι ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα?

Σε αυτο που θα συμφωνησω με τον bedazzled ειναι οτι υπαρχει μια ασυλια και για το τεχνικο κομματι και για την βιβλιοθηκη των Nintendo κονσολων. Και ευκολη κριτικη για τις αλλες εταιριες(ακομα και για το τεχνικο κομματι! LOL).

Το σχολιο μου παραμενει παντως.Για να δουμε μεχρι το τελος του κυκλου ποσα παιχνιδια θα παιξεις συνολικα(για τα δικα σου γουστα φυσικα)στο Wii U και ποσα στο ps4 :)

Ενημερωτικά έχω 7 παιχνίδια στο WiiU, θέλω καμιά 10αριά ακόμα και θα βγουν μερικά ακόμα που τα θέλω και εκείνα. Το PS4 αυτή τη στιγμή το θέλω μόνο για ένα παιχνίδι (bloodborne). Ακόμα και μόνο το bloodborne να ήταν πάλι θα την αγόραζα αν και αντιλαμβάνομαι ότι είμαι στη μειονότητα αυτών που θα αγόραζαν μηχάνημα για ένα παιχνίδι και μόνο.

Καλά αν και δε συμφωνώ απόλυτα με τον όρο «free pass» (τουλάχιστον σε ότι με αφορά, αν και δηλώνω Nintendo fan, δεν δίνω τέτοιο) νομίζω ότι δεν οφείλεται τόσο στο childhood nostalgia. Περισσότερο οφείλεται στο ότι οι pc gamers παίζουμε τα multi-platforms στο πσί μας, επομένως κρίνουμε τις κονσόλες στα exclusives τους. Ε, στα exclusives η Ν κερδίζει κατά κράτος από τα αποδυτήρια (ποιοτικώς και ποσοτικώς).

Επίσης, κάτι που θέλω να προσθέσω σε ότι αφορά το childhood nostalgia: προφανώς και η Ν είναι η φιλικότερη εταιρεία απ' όλες στα παιδιά. Τι να κάτσω να παίξω με το γιο μου, God of War να σφάζουμε ξώβυζες ή Gears of War να ξεκοιλιάζουμε Locusts; Ε προφανώς τίποτα από τα δύο. Mario Bros και Mario Kart θα παίξουμε για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε. Επομένως, είναι λογικό κι αυτός σε κάποιο βαθμό να αποκτήσει στο μέλλον αυτό που ονομάζεις «childhood nostalgia».

Δεν συμφωνω στο παραπανω με βαση το ps3(για το ps4 δεν μπορουμε να πουμε ακομα αφου εχει μελλον μπροστα του).

Αν δεν παιζει σε καποιο ανταγωνιστικο/επαγγελματικο επιπεδο σοβαρος gamer δεν ειναι. Και πως να ειναι αλλωστε οταν και παιζει ενα παιχνιδι και δεν ειναι και καλος σε αυτο που λεμε.

Αντιστρέφω και ρωτάω. Κάποιος που τερματίζει 5 παιχνίδια σε normal επίπεδο δυσκολίας έιναι πιο σοβαρός από κάποιον που κάνει raid στο WoW σε normal δυσκολία και όχι σε hc/legend....?

Άρα από ότι καταλαβαίνω για να θεωρείσαι σοβαρός gamer θα πρέπει:

• Να παίζεις competitively/professionally
  • Να έχεις πρόσβαση σε τουλάχιστον 2-3 gaming platforms
  • Να τερματίζεις ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παιχνιδιών σε κάθε χρονική περίοδο (μήνα/χρόνο/γενιά)
  • Ό,τι πιάνεις στα χέρια σου να το τερματίζεις πάντα στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας
  • Να μην ασχολείσαι με παιχνίδια που η gaming σκηνή θεωρεί casual/shovelware (ασχέτως αν σε εσένα σου αρέσουν)

Μετά από 23 χρόνια gaming αντιλαμβάνομαι σήμερα ότι τελικά τόσο καιρό δεν ήμουν σοβαρός gamer.

Αντιστρέφω και ρωτάω. Κάποιος που τερματίζει 5 παιχνίδια σε normal επίπεδο δυσκολίας έιναι πιο σοβαρός από κάποιον που κάνει raid στο WoW σε normal δυσκολία και όχι σε hc/legend....?

Άρα από ότι καταλαβαίνω για να θεωρείσαι σοβαρός gamer θα πρέπει:

• Να παίζεις competitively/professionally
  • Να έχεις πρόσβαση σε τουλάχιστον 2-3 gaming platforms
  • Να τερματίζεις ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παιχνιδιών σε κάθε χρονική περίοδο (μήνα/χρόνο/γενιά)
  • Ό,τι πιάνεις στα χέρια σου να το τερματίζεις πάντα στο μέγιστο βαθμό δυσκολίας
  • Να μην ασχολείσαι με παιχνίδια που η gaming σκηνή θεωρεί casual/shovelware (ασχέτως αν σε εσένα σου αρέσουν)

Μετά από 23 χρόνια gaming αντιλαμβάνομαι σήμερα ότι τελικά τόσο καιρό δεν ήμουν σοβαρός gamer.

Ειδες πουθενα να λεω εγω το παραπανω???Αλλα ναι ισχυει οπως και να το κανουμε οτι αν παιζεις μονο ενα παιχνιδι και σε αυτο δεν εισαι καλος,gamer εισαι,σοβαρος δεν εισαι.

Και ο αδελφος μου παιζει μονο ποδοσφαιρακια και nba πρεπει να τον θεωρω σοβαρο gamer???Για τα παραπανω που γραφεις.

1)Ναι αν παιζεις οπως λες 1-2παιχνιδια μονο

2)Οχι δεν ισχυει

3)Ναι αλλα οχι καθε μηνα.

4)Οχι, και ουτε γραφτηκε πουθενα αυτο

5)Ουτε αυτο εννοηθηκε καπου.

Κοινως εβγαλες καποια οτι να ναι συμπερασματα απο το πουθενα...

Δεν εμπίπτουν όλοι σε αυτή την κατηγορία (μπαμπάς με παιδί). Εγώ πιο πολύ το είπα για τα flamewars που γίνονται κατά καιρούς. Θα μπορούσα να πω ότι ακόμα και η MS παίρνει free pass σε αντίστοιχες περιπτώσεις (βλ. The Order vs Ryse/Quantum Break, το hate για τα 30fps του cinematic Uncharted, αλλά λιβάνισμα για το 720p30 του cinematic QB κλπ). Υπάρχουν πολλά double standards. :)

Δεν διαφωνώ ότι έχει περισσότερα παιδικά η Nintendo (βέβαια θέλει προσοχή το Wii U gamepad :P) και ούτε θα σου πω να παίξεις Uncharted με τον γιο σου, αλλά παιδικά θα βρεις και στις άλλες κονσόλες (λιγότερα μεν, αλλά υπάρχουν): Plants vs Zombies Garden Warfare (το "Splatoon" των twins), Tearaway Unfolded (άπατo πήγε σε PS4/Vita), Rayman Origins/Legends και άλλα που μου διαφεύγουν τώρα... άρα αν έχεις budget για μια κονσόλα μόνο, τo 300άρι θα φύγει για PS4 και όχι για Wii U.

Για τα exclusives τα είπε ο Fulgore και υπενθυμίζω ότι όσο ανεβαίνουν οι απαιτήσεις του gaming κοινού στα production values, τόσο περισσότερα delays θα βλέπουμε (βλ. Uncharted, Zelda κλπ).

εχμ οχι... :P

Μιλαμε για το ps3 vs wii ξερω γω. Ουτε καν :P

Ουτε κατα διανοια ρε παιδι!! ειδες οτι ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα?

Σε αυτο που θα συμφωνησω με τον bedazzled ειναι οτι υπαρχει μια ασυλια και για το τεχνικο κομματι και για την βιβλιοθηκη των Nintendo κονσολων. Και ευκολη κριτικη για τις αλλες εταιριες(ακομα και για το τεχνικο κομματι! LOL).

Δεν υπάρχει καμιά ασυλία, είναι τι σου δίνει το παιχνίδι. Αν το παιχνίδι ως -παιχνίδι- είναι φτωχό τότε ασχολείσαι με πράγματα άσχετα με το παιχνίδι (τεχνικό τομέα ονόμασε με). Αν το παιχνίδι είναι σωστό και σοβαρό και δεν σε αφήνει περιθώρια να ασχοληθείς με τίποτε άλλο τότε ο τεχνικός τομέας απλά υπάρχει. Εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με κανέναν τεχνικό τομέα, με το art direction ναι, με το τεχνικό κομμάτι όχι. Πάντα με ενδιέφερε το παιχνίδι, όλα τα άλλα είναι δεύτερα.

Επίσης δεν μιλάω σχεδόν ποτέ και δεν έχω παρουσία σε θέματα που δεν μπορώ να έχω άμεση άποψη (όπως το γεγονός ότι δεν έχω ακόμα PS4 και απέχω από το θέμα ή δεν έχω αποκτήσει το Dark Souls 3 και απέχω από το θέμα).

Το θεμα ειναι οτι πλεον τα multiplatform αρκετες φορες ξεπερνανε τα exclusive απο πλευρας ποσοτητας και ποιοτητας.Τα GTA V και Witcher 3(αλλα εν μερη και τα Souls παιχνιδια)το εχουν αποδειξει αυτο σιγουρα.

Τυχαιο που το Rayman legends για το Wii U ειναι το 2-3ο υψηλοτερο σε βαθμολογια παιχνιδι του Wii U?:P

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u/filtered?sort=desc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...