Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ποια αλλη κονσολα το κανει αυτο;

Ποιό πράγμα; Το να μπορείς να μιλάς με τους φίλους σου μέσα από smartphone app;

Όλες το κάνουν και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις συνδρομή. Το κάνεις μάλιστα, ακόμα κι αν δεν έχεις κονσόλα. Μαγεία, ε;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποιό πράγμα; Το να μπορείς να μιλάς με τους φίλους σου μέσα από smartphone app;

Όλες το κάνουν και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις συνδρομή. Το κάνεις μάλιστα, ακόμα κι αν δεν έχεις κονσόλα. Μαγεία, ε;

Αφασια θα ελεγα. 

Το voice chat θα γινεται μεσω κινητου και μονο αν δεν το καταλαβατε. Που εστι αυτοματως οτι το καλυτερο για μια κονσολα. Εισαι στη δουλεια μιλας με τα ιντερνετικα σου φιλαρακια και κανονιζεις ματσακι για οταν γυρισεις σπιτι. Ποια αλλη κονσολα το κανει αυτο;

Sorry, είσαι κάπου εκτός σπιτιού και θα κάνεις voice chat με το app της Nintendo για να συννενοηθείς με κάποια άτομα? Υποθέτω ότι τα PS4 και Xbox πρέπει να τα κουβαλάει κάποιος μαζί του και στη δουλειά για να κανονίσει ματσάκι... Τεχνολογία η Nintendo όχι αστεία.

ΥΓ

Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που του φάνηκε περίεργο...

Splatoon 2 η arms λετε;

Για να το ρωτας αυτο μαλλον δεν θα επαιξες το προηγουμενο. Δεν ξερω προσωπικα το δευτερο αλλα δεν μου βγαζει για παιχνιδι να θελω να ασχοληθω πολυ μαζι του οπως το πρωτο,και μιας και εχω ασχοληθει απο το αρχικο splatoon η ψηφος μου παει σε αυτο με διαφορα(ειδικα αν μιλαμε για day one παιχνιδια κιολας).

Για να το ρωτας αυτο μαλλον δεν θα επαιξες το προηγουμενο. Δεν ξερω προσωπικα το δευτερο αλλα δεν μου βγαζει για παιχνιδι να θελω να ασχοληθω πολυ μαζι του οπως το πρωτο,και μιας και εχω ασχοληθει απο το αρχικο splatoon η ψηφος μου παει σε αυτο με διαφορα(ειδικα αν μιλαμε για day one παιχνιδια κιολας).

Δεν το χω παιξει το προηγουμενο μιας και δεν εχω wii u. Κι εγω προς το splatoon 2 κλεινω Εννοειται day one.

Sorry, είσαι κάπου εκτός σπιτιού και θα κάνεις voice chat με το app της Nintendo για να συννενοηθείς με κάποια άτομα? Υποθέτω ότι τα PS4 και Xbox πρέπει να τα κουβαλάει κάποιος μαζί του και στη δουλειά για να κανονίσει ματσάκι... Τεχνολογία η Nintendo όχι αστεία.

ΥΓ

Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που του φάνηκε περίεργο...

Εχετε δικαιο δεν γνωριζα οτι εχουν app οι αλλες εταιριες. Να στηθω στα 4;  :devil:

Πραγματικά περιμένω ποια/ες αιτιολογίες θα χρησιμοποιήσει η Ν εφόσον ισχύσει η κατά αποκλειστικότητα χρήση του voice chat μέσω smartphones. Προς το παρόν ανακοινώθηκαν κόστη της συνδρομητικής υπηρεσίας στην Ευρώπη:

The price of the service is also comparable – it will cost €3,99 for one month, €7,99 for three months and €19,99 for twelve months.

Τουλάχιστον εδώ ισχύει η εμπορική ισοτιμία. Σε ένα πρόσφατο διαφημιστικό για το ARMS η Ν Αγγλίας αναγράφει και τιμές στο περίπου τόσο για το σύστημα όσο για το παιχνίδι. Κοίταξα και τα κανάλια Γαλλίας, Ιταλίας αλλά εκεί δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο στην ίδια διαφήμιση. Η Ν Αγγλίας λοιπόν τοποθετεί το σύστημα γύρω στις 279,99 λίρες (*320,2 ευρώ) και το παιχνίδι στις 49,99 λίρες (*57,3 ευρώ). Δηλαδή η εμπορική ισοτιμία του NSW έχει απόκλιση κατά 20 ευρώ σε σχέση με την Αμερική (*300 δολάρια). Ακόμα και έτσι είναι καλύτερη από τα 330 ευρώ που ξεκίνησε το σύστημα και συνεχίζει να πωλείται. Καλά Ελλάδα έχουμε και 10 ευρώπουλα έχτρα φόρο.

Δεν το χω παιξει το προηγουμενο μιας και δεν εχω wii u. Κι εγω προς το splatoon 2 κλεινω Εννοειται day one.

Αν έχεις δοκιμάσει και τα δύο μέσα από τα testfire/testpunch αντίστοιχα προτίμησε αυτό που σου άρεσε περισσότερο. Αν δεν συνέβη αυτό τότε επειδή οι κυκλοφορίες τους είναι κοντά μπορείς να περιμένεις για να έχεις μια πληρέστερη εικόνα. Στο μεταξύ θα βοηθήσει και η Ε3 όπου θα υπάρξουν διαγωνισμοί και για τα δύο παιχνίδια.

• Moderators

Πραγματικά περιμένω ποια/ες αιτιολογίες θα χρησιμοποιήσει η Ν εφόσον ισχύσει η κατά αποκλειστικότητα χρήση του voice chat μέσω smartphones. Προς το παρόν ανακοινώθηκαν κόστη της συνδρομητικής υπηρεσίας στην Ευρώπη:

The price of the service is also comparable – it will cost €3,99 for one month, €7,99 for three months and €19,99 for twelve months.

Προσωπικά δεν κατανοώ γιατί χρειάζεται 3rd-party app για το voice chat. Εντελώς ακατανόητο.

Το ευρωπαϊκό pricing είναι καλό για αρχή μόνο. Ελπίζω να δούμε discounts σε αυτές τις τιμές, π.χ. την Black Friday αγόρασα Xbox Live ενός έτους για 25 λίρες από το amazon. Οπότε είτε θα πρέπει να έχουν αντίστοιχα discounts, είτε αντίστοιχα games. Με ένα NES game να προστίθεται το μήνα δεν γίνεται δουλειά.

• Like 1

θελει ολα τα games ακομα και switch games στο μελλον. Και οχι ενα καθε μηνα. Αλλα δεν το βλεπω. dr mario θα παιζουμε και θα λεμε τι καλο παιχνιδι ειναι και ποσο ωραια γραφικα εχει .... για την εποχη του  :devil:

• Moderators

θελει ολα τα games ακομα και switch games στο μελλον. Και οχι ενα καθε μηνα. Αλλα δεν το βλεπω. dr mario θα παιζουμε και θα λεμε τι καλο παιχνιδι ειναι και ποσο ωραια γραφικα εχει .... για την εποχη του  :devil:

Προσωπικά διαφωνώ με το pricing, αλλά δυστυχώς δεν έχω μετοχές στην Ν. :(

Το μοντέλο που ακολουθούν είναι εντελώς μεσοβέζικο. Δύο ενδεχόμενα έπρεπε να ακολουθήσουν:

- 5 ευρώ το χρόνο χωρίς να δίνουν game κάθε μήνα, μόνο και μόνο για να συντηρούνται οι servers.

- 50 ευρώ το χρόνο και να δίνουν μαζί κάθε μήνα 1-2 NSw games και 2-3 games από παλαιότερα συστήματα (μεταξύ αυτών και τα GC/Wii), όπως κάνει και ο ανταγωνισμός.

Το 20άρικο το χρόνο με αυτά που προσφέρει πιο πολύ τρικ είναι παρά ουσία. Ελπίζω να μην τους βγει μπας και βάλουν μυαλό.

Δινουν ενα game το μηνα αλλα ειναι game που θα παρει πανω απο 90 τελικη βαθμολγια.

Καλυτερα ετσι παρα την πολυ σαβουρα.

Παιχνιδια που μπορουμε να τα παιξουμε και απο κινητο του 2005? Καλυτερα σαβουρα παρα dr mario.

Ασε που αν καταλαβα καλα θα δινει σαβουρα nes games. 

Καλα ξανα διαβασε πριν απαντησεις τοτε διοτι εδω μπαινεις και απαντας περι online και ενα game το μηνα οπως λες και μετα το γυρνας. 
Τιποτα δεν ειναι συμπληρωματικο διοτι ΘΑ το πληρωνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...