Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Όσοι έχετε το switch πως το χρησιμοποιείται περισσότερο; σε οθόνη ή σαν φορητό ; Εγώ όσο το είχα δεν το σύνδεσα ούτε από περιεργια στην τηλεόραση με βόλεψε απίστευτα το γεγονός ότι μπορώ να παίξω "σοβαρό" παιχνίδι στον καναπέ στο κρεβάτι στην κουζίνα γενικά παντού.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το χουμε παιξει στο pc.Το θεμα ειναι να βγει κανα red redemption 2.. Ειστε πολλοι εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costgial Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχω μια γενική ερώτηση. Ας πούμε ότι αγοράζω το switch, είναι απαραίτητο να τρέχει το τελευταίο.official firmware για να μπορεί να παίξει τα single player ή μπορώ να μη κάνω τα updates, ώστε να περιμένω για κάποιο cfw; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Όσοι έχετε το switch πως το χρησιμοποιείται περισσότερο; σε οθόνη ή σαν φορητό ; Εγώ όσο το είχα δεν το σύνδεσα ούτε από περιεργια στην τηλεόραση με βόλεψε απίστευτα το γεγονός ότι μπορώ να παίξω "σοβαρό" παιχνίδι στον καναπέ στο κρεβάτι στην κουζίνα γενικά παντού.. Εγώ δεν το έχω βγάλει καθόλου σχεδόν από το dock. Μια-δυο φορές από περιέργεια, και όταν είδα πόσο χάλια φαίνεται το BotW στην οθόνη του Switch σε σχέση με την τηλεόραση, έσπευσα να το ξαναβάλω γρήγορα στο dock!!! Γενικά όμως δεν είμαι πια του handheld gaming, οπότε δεν είμαι αξιόπιστο δείγμα ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Για cfw νομιζω θα αργησει πολυυυυυυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costgial Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Στην ερώτησή όμως για το αν η νιντεντο καθιστά απαραίτητη την τελευταία ενημέρωση, για να παίξεις τα singleplayer( των παιχνιδιών που ήδη κυκλοφορούν) ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Λετε να δουμε κανενα metroid σε ε3; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Όσοι έχετε το switch πως το χρησιμοποιείται περισσότερο; σε οθόνη ή σαν φορητό ; Εγώ όσο το είχα δεν το σύνδεσα ούτε από περιεργια στην τηλεόραση με βόλεψε απίστευτα το γεγονός ότι μπορώ να παίξω "σοβαρό" παιχνίδι στον καναπέ στο κρεβάτι στην κουζίνα γενικά παντού.. Περισσότερη ώρα στο dock. Προς το παρόν έχω το Zelda μόνο που -για μένα τουλάχιστον- δεν είναι το κατάλληλο παιχνίδι για φορητότητα. Όμως αργότερα με τα ARMS, MK8D θα πιάσει τόπο. Επίσης θα συμφωνήσω εν μέρη με τον Nick77, το BoW είναι δύσκολο να παρατηρήσεις κάποια πράγματα στην οθόνη του NSW. όπως για παράδειγμα τις ακρίδες. Αντίθετα άλλα παιχνίδια όπως Snipperclips είναι απολαυστικά (δοκίμασα το demo). Κάτι τελευταίο, η οθόνη του NSW δεν είναι ότι καλύτερο κάτω από το δυνατό φως του ήλιου, αποδίδει καλύτερα υπό σκιά. Το χουμε παιξει στο pc.Το θεμα ειναι να βγει κανα red redemption 2.. Μην περιμένεις υποστήριξη από τρίτες δυτικές εταιρίες σε βάθος χρόνου. Από Ιαπωνικά στούντιο το NSW θα έχει καλύτερη υποστήριξη. Λετε να δουμε κανενα metroid σε ε3; Το περίμενα αλλά μετά την δήλωση της Ν πως θα δείξουν μόνο παιχνίδια που προορίζονται για το 2017 το βρίσκω δύσκολο.... Και αρχίσανε τα όργανα..... Rumor: Nintendo increasing Switch production, targeting 18 million units by March 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Το περίμενα αλλά μετά την δήλωση της Ν πως θα δείξουν μόνο παιχνίδια που προορίζονται για το 2017 το βρίσκω δύσκολο.... Εγώ πιστεύω ότι θα δούμε έστω κάποια teasers για 2018+. Αν θυμάμαι καλά, η Nintendo είπε ότι το "focus" θα είναι στα παιχνίδια του 2017, όχι ότι θα δείξουν μόνο για το 2017. Αν μη τι άλλο, πιστεύω θα δούμε κάτι από το Fire Emblem 2018. Edit: Αυτό με το "focus" δεν το βρίσκω κάπου πλέον. Μπορεί να κάνω και λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Defector Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 επαιξα arms εχθες το μεσημερι. Οχι με motion controls ομως. Δε βρηκα λογω να ασχοληθω με το motion απο την στιγμη που παιζει με κανονικο χειρισμο. Το layout των controls ειναι καλο στημενο , δειχνει οτι εχει βαθος στην επιλογη των arms και ετρεχε αρκετα καλα σε undocked mode. Εγω επαιξα με εναν παικτη , των Ninjara και ειχε 3 maps με Modes 1vs1,2vs2 all vs all (4 παικτες τυποyy free 4 all) και το v-ball (voley) με μια μπαλα που αν παισει κατω σκαει και χανεις. Εχει σημεια που θελει ταχυτητα και αντανακλαστικα. Εγω σε γενικες γραμμες ψηθηκα ασχημα γιατι εχει αρκετο Potential το παιχνιδι.Σε ριχνει σε ενα lobby και εκει παιζουν τα διαφορα Modes. δεν ξερω αν θα ειναι ετσι το τελικο αλλα εχει περιεχομενο να παιξεις απ οτι φαινεται. Αυτη τη στιγμη μπορουσες να παιξεις φυσικα Un-ranked , αλλα 2-3 Modes απενεργοποιημενα.Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο για οποιον θελει να μαθει για το Arms , αν θελει να ρωτησει κατι καποιος και μπορω να να απαντησω , μετα χαρας και καλημερα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με ό,τι είπες σχετικά με το Arms. Έχω ήδη προ-παραγγείλει. Αν θες, στείλει inbox να σε προσθέσω στους Friends. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Όσοι έχετε το switch πως το χρησιμοποιείται περισσότερο; σε οθόνη ή σαν φορητό ; Εγώ όσο το είχα δεν το σύνδεσα ούτε από περιεργια στην τηλεόραση με βόλεψε απίστευτα το γεγονός ότι μπορώ να παίξω "σοβαρό" παιχνίδι στον καναπέ στο κρεβάτι στην κουζίνα γενικά παντού.. εγώ και τα δύο. Ακόμα και το zelda αν και περισσότερες φορές παίζω στην τηλεόραση είναι στιγμές που απλά γουστάρω να παίξω στην οθόνη του. Γενικά η οθόνη του switch είναι απίστευτη αλλα το ποιο απίστευτο είναι ο ήχος που βγάζει. Ειλικρινά αν δεν το ακούσεις δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω. Από την άλλη game σαν NBA playground προτιμώ να παίζω στην κονσόλα αντί για την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγώ το είχα το switch και το έδωσα γιατί έτυχε κάποια ξαφνική οικονομική αναποδιά και ήταν μια εύκολη λύση για γρήγορο μπάλωμα.. Γενικά δεν είμαι gamer με την έννοια να λιώνω να παίζω πολύ κλπ..απλά παίζω όταν είναι για να χαλαρώσω.. Αυτός ήταν και ο λόγος που όσο το είχα το αγάπησα το switch. Στο pc μπορεί να είχα γραφικά σε ultra σε όλα τα παιχνίδια κλπ αλλά το όλο στήσιμο καρέκλα γραφείο δεν μου έκανε.. Αντίθετα με το switch ξαπλωμένος Zelda και ακουστικά ψείρες ήταν η επιτομή της χαλάρωσης για εμένα .. Με βλέπω να χτυπάω το πακέτο με το splatoon άμα έχει και καμία σχετικά καλή τιμή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Και αρχίσανε τα όργανα..... Rumor: Nintendo increasing Switch production, targeting 18 million units by March 2018 Δεν βλέπω το λόγο να αγχώνεσαι. Δεν λένε ότι έχει σκοπό να πουλήσει 18m στο τέλος του fiscal year, λένε ότι έχει σκοπό να παράξει 18m κομμάτια. Πολύ λογικό το βρίσκω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Λετε να δουμε κανενα metroid σε ε3; Τίποτα δεν είναι απίθανο αλλά προσωπικά το θεωρώ από χλωμό έως ψόφιο. Δεν θα χαλούσε κανέναν αν βλέπαμε ένα κανονικό metroid σε οποιαδήποτε μορφή (είτε κάποιο 2D που υπάρχει και σε 3DS είτε κάποιο νέο Prime) αλλά δεν είναι το metroid παιχνίδι που το βγάζεις και το αφήνεις να υπάρχει. Θα έχει κατάλληλο budget, κατάλληλη διαφήμιση σε direct και media και γενικά θα πρέπει να σκίσουν τα ρούχα τους για να μας πρήξουν τα συκώτια ότι βγαίνει νέο Metroid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Θα συμφωνήσω απόλυτα με ό,τι είπες σχετικά με το Arms. Έχω ήδη προ-παραγγείλει. Αν θες, στείλει inbox να σε προσθέσω στους Friends. οταν παω σπιτι θα δω τον κωδικο και θα τον ριξω εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις