Moderators Malthador Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο να έχει κάποιος ένα σύστημα/κονσόλα ανά γενιά. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται συστηματικά με το gaming (όχι με ένα τίτλο το χρόνο) και αρέσκονται σε μία κονσόλα σε κάθε γενιά για διάφορους λόγους. Πιθανόν η βιβλιοθήκη τίτλων του εκάστοτε μηχανήματος να τους καλύπτει, μπορεί ο χρόνος τους να είναι περιορισμένος και να τους αρκούν τα παιχνίδια μιας συσκευής, μπορεί να διαθέτουν τα χρήματα (όπως εγώ) να πάρουν όλα τα μηχανήματα αλλά αρκούνται σε ένα για να μην γεμίσουν με backlog. Κάτι μαργαριτάρια που διάβαζα παλαιότερα ότι αν δεν έχεις όλες τις κονσόλες δεν είσαι true gamer, δεν έχεις σωστή άποψη και κάτι τέτοια παρόμοια μόνο ως ανέκδοτα τα εκλαμβάνω. Το πόσο gamer είναι κάποιος (όχι ότι έχει σημασία αλλά απλά για να λέμε) το κρίνει ο ίδιος κι όχι το gaming σαλόνι που διαθέτει ή οι collector's editions που έχει αγοράσει (άλλο θέμα κι αυτό). Για τα προσωπικά μου κριτήρια ένα PS 4 ή ένα Xbox One είναι αρκετό για να με κρατήσει για μια γενιά ακόμα κι αν δεν μπορώ να παίξω κάποια exclusive/console exclusives της άλλης κονσόλας..Δεν σείεται η γη κάτω από τα πόδια μου αν δεν τα έχω. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Wii U και ακριβώς έτσι ένιωσα και με το πρώτο Wii. Τα 2 συστήματα έχουν παιχνιδάρες αλλά δεν είναι ολοκληρωμένα μηχανήματα IMO.Εννοείται ότι σε ένα σύστημα μετράνε όλα τα games και όχι μόνο κάποια αποκλειστικά ή indies ανεξάρτητα αν έχουν βγει σε άλλο σύστημα PC ή κονσόλα. Εννοείται ότι αναφέρομαι φιλικά για τα παραπάνω χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (δεν με νοιάζει κιόλας). Απλώς το γράφω μιας και το έφερε λίγο η κουβέντα. Εν ολίγοις η άποψή σου είναι ότι: 1 - Δεν βρίσκεις περίεργο κάποιος να έχει μόνο μία κονσόλα ανα γενιά. 2 - Βρίσκεις περίεργο κάποιος να έχει μόνο Wii U σε αυτή τη γενιά ή μόνο Wii στην προηγούμενη γενιά. Δηλαδή, δεν είναι περίεργο κάποιος να έχει μόνο μία κονσόλα ανά γενιά, εκτός κι αν αυτή είναι μία Nintendo κονσόλα. Ο κανόνας των δύο μέτρων και δύο σταθμών βρίσκει και πάλι εφαρμογή. Δεν το γράφω ειρωνικά, καταλαβαίνω ότι είναι η προσωπική σου άποψη, απλά τη σχολιάζω. Πραγματικά βρίσκω εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Nintendo κρίνεται άλλες φορές με τα ίδια κριτήρια με τις άλλες εταιρείες και άλλες φορές με διαφορετικά κριτήρια από τις άλλες εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εν ολίγοις η άποψή σου είναι ότι: 1 - Δεν βρίσκεις περίεργο κάποιος να έχει μόνο μία κονσόλα ανα γενιά. 2 - Βρίσκεις περίεργο κάποιος να έχει μόνο Wii U σε αυτή τη γενιά ή μόνο Wii στην προηγούμενη γενιά. Δηλαδή, δεν είναι περίεργο κάποιος να έχει μόνο μία κονσόλα ανά γενιά, εκτός κι αν αυτή είναι μία Nintendo κονσόλα. Ο κανόνας των δύο μέτρων και δύο σταθμών βρίσκει και πάλι εφαρμογή. Δεν το γράφω ειρωνικά, καταλαβαίνω ότι είναι η προσωπική σου άποψη, απλά τη σχολιάζω. Πραγματικά βρίσκω εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Nintendo κρίνεται άλλες φορές με τα ίδια κριτήρια με τις άλλες εταιρείες και άλλες φορές με διαφορετικά κριτήρια από τις άλλες εταιρείες. Είναι κλασσικό φαινόμενο αυτό, και όπως φαίνεται καλά κρατεί ακόμα. Είναι η μόνη εταιρία που το προκαλεί αυτό. Ισχύει και για τα θετικά και για τα αρνητικά, άλλες φορές παίρνει free pass και άλλες φορές την σφυροκοπάνε χειρότερα από όσο θα έπρεπε ή ακόμα και αδικαιολόγητα. Η δική μου άποψη είναι ότι όποιος με το στανιό αρκείται στο 20% της "πισίνας" αγνοώντας ή δυσανασχετώντας για το υπόλοιπο 80% των κονσολών/PC/παιχνιδιών είναι απλά λειψός gamer. Λογικό δεν είναι άλλωστε; Θα εμπιστευόσουν εσύ τη γνώμη κάποιου που δεν είχε ποτέ εμπειρία από τα περισσότερα καλύτερα παιχνίδια των υπολοίπων και ακόμα χειρότερα αρνείται με το ζόρι να τα γουστάρει; Κατά τα άλλα όσο για την Retro, εμένα και με χαλάει και με αρέσει αυτό που λέγεται. Με χαλάει γιατί σημαίνει ότι το Metroid δεν θα το φτιάξει αυτή (και άρα αν θα γίνει θα γίνει όπως λέγανε από στούντιο της nintendo κεντρικά) και μου αρέσει γιατί ένα νέο IP από τα δικά της χέρια θα είναι μάλλον ευχάριστη έκπληξη. Βλέπουμε λοιπόν τι θα γίνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Βρε παιδια(malthador & ikaruga24) ο ανθρωπος γραφει οτι δεν βλεπει παραλογο να εχει καποιος μια κονσολα ανα μια γενια ΑΡΚΕΙ να τον καλυπτει αυτη η κονσολα!. Δεν ειδα καπου οτι εχει κατι με την Νιντεντο. Ειπε. Για τα προσωπικά μου κριτήρια ένα PS 4 ή ένα Xbox One είναι αρκετό για να με κρατήσει για μια γενιά ακόμα Ειλικρινά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Wii U και ακριβώς έτσι ένιωσα και με το πρώτο Wii. (εκανες bold τα μισα malthador) Aσε που δεν ειναι και τοσο προσωπικη αποψη αλλα τεινει να ειναι η περισσοτερο αντικειμενικη. Ειναι δυνατον να μην σε καλυπτει η μια κονσολα που βγαζει το 98% των παιχνιδιων εκει εξω, οπως ειναι το ps4(η τα ps360 της προηγουμενης γενιας) ξερω γω και να σε καλυπτει το καθε wii απο μονο του που βγαζει το 2-5%? Δεν ειναι ολοι πολεμιοι της Νιντεντο. Νομιζω οτι μιλαει απολυτα λογικα ο Ren. Aν θελεις ΕΝΑ συστημα δεν πας Νιντεντο. Μακαρι να αλλαξει αυτο γιατι μετα τη sony ειναι η συμπαθεστερη εταιρια κονσολων για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Βρε παιδια(malthador & ikaruga24) ο ανθρωπος γραφει οτι δεν βλεπει παραλογο να εχει καποιος μια κονσολα ανα μια γενια ΑΡΚΕΙ να τον καλυπτει αυτη η κονσολα!. Δεν ειδα καπου οτι εχει κατι με την Νιντεντο. Ειναι δυνατον να μην σε καλυπτει μια κονσολα που βγαζει το 99% των παιχνιδιων εκει εξω οπως ειναι το ps4(η τα ps360 της προηγουμενης γενιας) ξερω γω και να σε καλυπτει το καθε wii απο μονο του που βγαζει το 5%(και βαζω πολυ)? Δεν ειναι ολοι πολεμιοι της Νιντεντο. Νομιζω οτι μιλαει απολυτα λογικα ο Ren. Aν θελεις ΕΝΑ συστημα δεν πας Νιντεντο. Μακαρι να αλλαξει αυτο. Μια παρένθεση αν και εδώ μιλάμε για οικιακά συστήματα, σε φορητό άνετα πας μόνο Nintendo και περνάς τη γενιά χωρίς να αγοράσεις ούτε άλλη φορητή ούτε άλλη οικιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μια παρένθεση αν και εδώ μιλάμε για οικιακά συστήματα, σε φορητό άνετα πας μόνο Nintendo και περνάς τη γενιά χωρίς να αγοράσεις ούτε άλλη φορητή ούτε άλλη οικιακή. Δεν συμφωνω γιατι χανεις παλι τεραστιο αριθμο παιχνιδιων. Αν εχεις πχ ενα ps4 και ενα 3ds εισαι πιο ολοκληρωμενος απο την αλλη. ΥΓ. Αλλα και παλι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν συμφωνω γιατι χανεις παλι τεραστιο αριθμο παιχνιδιων. Αν εχεις πχ ενα ps4 και ενα 3ds εισαι πιο ολοκληρωμενος απο την αλλη. ΥΓ. Αλλα και παλι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενα. Θεωρητικά χάνεις. Πρακτικά όμως; Είναι δυνατόν να παίξεις όλα τα παιχνίδια του 3ds και του ps4 που αξίζουν να τα παιξεις; Αντικειμενικα όχι, εκτός και αν ο χρόνος κάποιου είναι αφιερωμένος μόνο στο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μαζι σου. Οποτε αφου θα παρεις ενα, γιατι να μην αγορασεις το συστημα που θα παιζει τα περισσοτερα για να εχεις και επιλογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μαζι σου. Οποτε αφου θα παρεις ενα, γιατι να μην αγορασεις το συστημα που θα παιζει τα περισσοτερα για να εχεις και επιλογες? Είναι ανάλογα και με τα γούστα π.χ εμένα που μου αρέσουν τα rpg/Jrpg, κυρίαρχος με διαφορά είναι το 3ds και όχι π.χ το ps4 αυτή τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Βρε παιδια(malthador & ikaruga24) ο ανθρωπος γραφει οτι δεν βλεπει παραλογο να εχει καποιος μια κονσολα ανα μια γενια ΑΡΚΕΙ να τον καλυπτει αυτη η κονσολα!. Δεν ειδα καπου οτι εχει κατι με την Νιντεντο. Ούτε εμείς είπαμε κάτι που να έχει σχέση με την nintendo, είπαμε ότι τα standards είναι διπλά και πάνε και στις δυο πλευρές της πλάστιγγας στην περίπτωση της και μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα το να σε καλύπτει μόνο μια κονσόλα/πλατφόρμα είναι δύσκολο. Ούτε καν το PC που έχει εκατομμύρια τίτλους δεν είναι αρκετό. Aσε που δεν ειναι και τοσο προσωπικη αποψη αλλα τεινει να ειναι η περισσοτερο αντικειμενικη. Ειναι δυνατον να μην σε καλυπτει η μια κονσολα που βγαζει το 98% των παιχνιδιων εκει εξω, οπως ειναι το ps4(η τα ps360 της προηγουμενης γενιας) ξερω γω και να σε καλυπτει το καθε wii απο μονο του που βγαζει το 2-5%? Οπως είπα ούτε το PC σε καλύπτει αν θεωρείσαι σοβαρός gamer. Θες από όλα, και σοκολάτα, και κρέπα, και τοστ, και καραμέλες, και πάει λέγοντας. Είναι αποδεδειγμένο ότι παιχνίδια σταθμοί βγαίνουν μια στο τόσο. Γιατί να αρνηθείς από τον εαυτό σου να τα χαρεί; Δεν ειναι ολοι πολεμιοι της Νιντεντο. Νομιζω οτι μιλαει απολυτα λογικα ο Ren. Aν θελεις ΕΝΑ συστημα δεν πας Νιντεντο. Μακαρι να αλλαξει αυτο γιατι μετα τη sony ειναι η συμπαθεστερη εταιρια κονσολων για μενα. Δεν είναι θέμα πολέμιου, αν θες ένα μόνο σύστημα με το στανιό τότε δεν μπορούμε να σε λάβουμε σοβαρά υπόψη καθώς μόνος σου περιορίζεις την αφρόκρεμα των παιχνιδιών που θα έχεις πρόσβαση να παίξεις. Δεν είναι λογικό λοιπόν αυτό, απορώ πως μπορεί να το θεωρεί κάποιος λογικό κάτι τέτοιο. Τι και αν βγαίνει το 98% των παιχνιδιών σε μια μόνο κονσόλα; Τα θες όλα αυτά και τα γουστάρεις όλα; Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ακόμα και την περίοδο του PS2 που πραγματικά το μηχάνημα είχε το 98% των παιχνιδιών πάνω του δεν ήταν αρκετό αν ήσουν σοβαρός gamer. Επρεπε να έχεις και πρόσβαση σε GC και Xbox αλλιώς ήσουν απλά λειψός. Αλλο θέμα το αν προλαβαίνεις ή όχι, αν δεν προλαβαίνεις για πολλά πολλά ΟΛΕΣ (ναι ακόμα και το WiiU) είναι απόλυτα αρκετές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ούτε εμείς είπαμε κάτι που να έχει σχέση με την nintendo, είπαμε ότι τα standards είναι διπλά και πάνε και στις δυο πλευρές της πλάστιγγας στην περίπτωση της και μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα το να σε καλύπτει μόνο μια κονσόλα/πλατφόρμα είναι δύσκολο. Δεν ειναι διπλα στανταρτς ειναι απλη λογικη. Αν εχεις μονο wiiu θα σε καλυψει στο 5%(και αν) των παιχνιδιων που βγαινουν εκει εξω την αντιστοιχη περιοδο ζωης του wiiu. Αν εχεις Ps4 θα σε καλυψει στο 95% αντιστοιχα. Δεν εχουμε τους ιδιους ορους για να μπορουν να ειναι διπλα τα στανταρτς. Υπαρχει χαωδης διαφορα. Δεν είναι θέμα πολέμιου, αν θες ένα μόνο σύστημα με το στανιό τότε δεν μπορούμε να σε λάβουμε σοβαρά υπόψη καθώς μόνος σου περιορίζεις την αφρόκρεμα των παιχνιδιών που θα έχεις πρόσβαση να παίξεις. Δεν είναι λογικό λοιπόν αυτό, απορώ πως μπορεί να το θεωρεί κάποιος λογικό κάτι τέτοιο. Γιατι αυτος που τα εχει πολλα συστηματα εχεις την εντυπωση οτι εχει παιξει ολα τα ειδη και διαφορετικα genres κτλ? Εσενα ας πουμε απο οτι θυμαμαι σου αρεσουν πολυ συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιων και δεν εχεις τοσο διευρυμενο γουστο οπως αλλοι. Γιατι πχ να παρουν σοβαρα εσενα και οχι αυτους που παιζουν πολυ περισσοτερα παιχνιδια σε ενα συστημα? Ερωτηση ειναι συμφωνα με την λογικη σου, γιατι εγω τους παιρνω στα σοβαρα ολους. Εισαι λειψος λοιπον? Αυτο που ειπε ο Ren και συμφωνω απολυτα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις σκασει λεφτα για ενα συστημα που θα παιζει το 98% των παιχνιδιων εκει εξω και να σκασεις αλλα τοσα για το 2%. Στην χειροτερη δανειζεσαι απο καπου η νοικιαζεις και παιζεις. Σε αυτο που ειπε δεν βρηκα κατι παραλογο. Σε 1 προς 1 συγκριση τα wii χανουν δυστυχως απο ολους. ΥΓ Και στο κατω κατω εσυ μπορεις να θες να πληρωσεις 400 ευρω για 2-5 games, αλλοι το θεωρουν κοροιδια και θελουν να αγοραζουν την κονσολα για ολοκληρη βιβλιοθηκη και οχι για ελαχιστες πινελιες. Εχουμε φτασει στο σημειο το φυσιολογικο να το θεωρουμε παραλογο. Απο την αλλη το να εχουμε πχ 5 συστηματα για 5 παιχνιδια στο καθενα και να ειμαι οκ με αυτο, να το θεωρουμε νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω. Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει κανείς κάθε χρόνο ή κάθε γενιά για να θεωρείται σοβαρός gamer? 50? 100? 200? Ποιος είναι πιο σοβαρός gamer? Αυτός που έχει μόνο μία κονσόλα και έχει 20 παιχνίδια ή αυτός που έχει τρεις κονσόλες και έχει 5 παιχνίδια στην καθεμία? Και πότε θεωρείται ότι κάποιος έχει παίξει ένα παιχνίδι? Μετράνε οι ώρες παιχνιδιού ή ο πρώτος τερματισμός ή το 100%? Δηλαδή κάποιος που παίζει μόνο Battlefield ή μόνο Smash ή μόνο WoW ή μόνο LoL δεν είναι σοβαρός gamer; Γιατί βάζετε τέτοιες ταμπέλες στους gamers; Για μένα ο μόνος τρόπος να θέσεις κατηγορίες στους gamers είναι οι ώρες που ξοδεύει ο καθένας στο gaming. Δε μπορώ να θεωρήσω κάποιον που έχει π.χ. συνολικά 1000 ώρες παιχνιδιού έχοντας παίξει 20 παιχνίδια πιο σοβαρό από κάποιον που έχει 1000 ώρες παιχνιδιού σε ένα και μόνο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν ειναι διπλα στανταρτς ειναι απλη λογικη. Αν εχεις μονο wiiu θα σε καλυψει στο 5%(και αν) των παιχνιδιων που βγαινουν εκει εξω την αντιστοιχη περιοδο ζωης του wiiu. Αν εχεις Ps4 θα σε καλυψει στο 95% αντιστοιχα. Δεν εχουμε τους ιδιους ορους για να μπορουν να ειναι διπλα τα στανταρτς. Υπαρχει χαωδης διαφορα. Δεν είναι λογική αυτή, αποκλείεται να σε ενδιαφέρει το 95% της λίστας των παιχνιδιών που βγαίνουν στο Χ μηχάνημα. Αν είναι έτσι και το PC θα έπρεπε να είναι το απόλυτο και απόλυτα αρκετό μηχάνημα gaming εκεί έξω...ή μήπως όχι; Γιατι αυτος που τα εχει πολλα συστηματα εχεις την εντυπωση οτι εχει παιξει ολα τα ειδη και διαφορετικα genres κτλ? Εσενα ας πουμε απο οτι θυμαμαι σου αρεσουν πολυ συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιων και δεν εχεις τοσο διευρυμενο γουστο οπως αλλοι. Γιατι πχ να παρουν σοβαρα εσενα και οχι αυτους που παιζουν πολυ περισσοτερα παιχνιδια σε ενα συστημα? Ερωτηση ειναι συμφωνα με την λογικη σου, γιατι εγω τους παιρνω στα σοβαρα ολους. Εισαι λειψος λοιπον? Αυτός που έχει πολλά συστήματα επιλέγει βάση αφρόκρεμας και όχι ότι υπάρχει απλά διαθέσιμο και "βολεύεται" και με κάτι άλλο. Αν κάποιος δηλαδή γουστάρει πάρα πολύ third person shooters γιατί να μην επενδύσει και σε ένα Xone για το Gears και να πρέπει να καλύψει το κενό με το uncharted; Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της nintendo, έχει παιχνίδια από πάρα πολλά genres που είναι απλά κορυφαία και μοναδικά στο είδος τους. Αρα γιατί να μην κάνει την επένδυση αφού γουστάρει τέτοια παιχνίδια; Για το προσωπικό μου γούστο που λες ευχαριστώ πολύ αλλά το ότι έχω και εγώ κάποιες αγάπες δεν σημαίνει ότι έχω μικρό ρεπερτόριο gaming. Παίζω τα πάντα ΕΚΤΟΣ από αθλητικά, "ρεαλιστικά" στρατιωτικά παιχνίδια παντός τύπου και ταινιοπαίχνιδα. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολύ μεγαλύτερη γκάμα από τίτλους να προτείνω σε άλλους ή έχω "χτίσει" καλύτερη gaming "νοημοσύνη" στο να καταλαβαίνω ποιο παιχνίδι είναι σοβαρό και ποιο κοροϊδεύει. Αυτο που ειπε ο Ren και συμφωνω απολυτα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις σκασει λεφτα για ενα συστημα που θα παιζει το 98% των παιχνιδιων εκει εξω και να σκασεις αλλα τοσα για το 2%. Στην χειροτερη δανειζεσαι απο καπου η νοικιαζεις και παιζεις. Σε αυτο που ειπε δεν βρηκα κατι παραλογο. Σε 1 προς 1 συγκριση τα wii χανουν δυστυχως απο ολους. ΥΓ Και στο κατω κατω εσυ μπορεις να θες να πληρωσεις 400 ευρω για 2-5 games, αλλοι το θεωρουν κοροιδια και θελουν να αγοραζουν την κονσολα για ολοκληρη βιβλιοθηκη και οχι για ελαχιστες πινελιες. Εχουμε φτασει στο σημειο το φυσιολογικο να το θεωρουμε παραλογο. Απο την αλλη το να εχω πχ 5 συστηματα για 5 παιχνιδια στο καθενα και να ειμαι οκ με αυτο, να το θεωρω νορμαλ. Εχω ένα κάρο κονσόλες. Στην Χ κονσόλα που καλύπτει το 98% των παιχνιδιών έχω 15 παιχνίδια. Στην Ψ κονσόλα που καλύπτει το 1% έχω 15 παιχνίδια. Στην Υ κονσόλα που καλύπτει το 1% έχω 15 παιχνίδια. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Από ποια κονσόλα έχω "κερδίσει" περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δεν είναι λογική αυτή, αποκλείεται να σε ενδιαφέρει το 95% της λίστας των παιχνιδιών που βγαίνουν στο Χ μηχάνημα. Αν είναι έτσι και το PC θα έπρεπε να είναι το απόλυτο και απόλυτα αρκετό μηχάνημα gaming εκεί έξω...ή μήπως όχι; Αν δεν σε ενδιαφερουν πολυ περισσοτερα παιχνιδια απο το συστημα του 95%(του τι κυκλοφορει εκει εξω) σε συγκριση με του 5%, εισαι σημαντικα περιορισμενος σε πολυ πολυ συγκεκριμενα παιχνιδια, gamer. Απεφυγα να μιλησω για pc. Μην το ανοιξουμε το θεμα εδω. διαφωνω καθετα ομως και τα εχουμε πει 100 φορες. Μην επαναλαμβανομαι. Αυτός που έχει πολλά συστήματα επιλέγει βάση αφρόκρεμας και όχι ότι υπάρχει απλά διαθέσιμο και "βολεύεται" και με κάτι άλλο. Αν κάποιος δηλαδή γουστάρει πάρα πολύ third person shooters γιατί να μην επενδύσει και σε ένα Xone για το Gears και να πρέπει να καλύψει το κενό με το uncharted; Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της nintendo, έχει παιχνίδια από πάρα πολλά genres που είναι απλά κορυφαία και μοναδικά στο είδος τους. Αρα γιατί να μην κάνει την επένδυση αφού γουστάρει τέτοια παιχνίδια;Περι ορεξεως... Εγω δεν θελω να δωσω χρηματα καινουριας κονσολας για 2-3 παιχνιδια, αλλοι θελουν. Για το προσωπικό μου γούστο που λες ευχαριστώ πολύ αλλά το ότι έχω και εγώ κάποιες αγάπες δεν σημαίνει ότι έχω μικρό ρεπερτόριο gaming. Παίζω τα πάντα ΕΚΤΟΣ από αθλητικά, "ρεαλιστικά" στρατιωτικά παιχνίδια παντός τύπου και ταινιοπαίχνιδα. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολύ μεγαλύτερη γκάμα από τίτλους να προτείνω σε άλλους ή έχω "χτίσει" καλύτερη gaming "νοημοσύνη" στο να καταλαβαίνω ποιο παιχνίδι είναι σοβαρό και ποιο κοροϊδεύει.Επιλεγεις με βαση το γουστο σου και δεν ''βλεπεις'' καποια παιχνιδια. Αυτο σε κανει ΕΝ ΜΕΡΕΙ ικανο να κρινεις, να προτεινεις και να γνωριζεις. Ειναι κατι φυσιολογικο, δεν γινεται να αρεσουν σε ολους ολα. Οταν ειχα και εγω με το τσουβαλι τα συστηματα αυτο δεν με εκανε πιο εμπειρο. Ισα ισα τοτε ημουν πιο αγουρος στο gaming και σημερα ειμαι συνειδητοποιημενος και ξερω τι θελω ενω με σεβομαι ως καταναλωτη. Τοτε αγοραζα για να αγοραζω. Τωρα ζυγιζω και επιλεγω. Επισης κατα την γνωμη μου καποιος που παιζει πολυ περισσοτερα σε ενα ps4, one, πιθανον Θα εχει και μεγαλυτερη gaming νοημοσυνη απο εναν που τσιμπαει τα συγκεκριμενα σπορια του απο τα 3-4 συστηματα. Αν και αυτα τα θεωρω βλακειες. Ολοι παιζουμε απειρα χρονια games και ο καθενας εχει το κομματι για το οποιο γνωριζει παρα πολλα πλεον. Αν ηθελα να μιλησω για παιχνιδια της platinum θα μιλαγα μαζι σου, οχι ομως για παιχνιδια της ND(και σου βαζω παιχνιδια που εχεις δοκιμασει) Εννοω θα σε εμπιστευομουν απολυτα για καποια genres και για αλλα οχι. fair enough? Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω. Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει κανείς κάθε χρόνο ή κάθε γενιά για να θεωρείται σοβαρός gamer? 50? 100? 200? Ποιος είναι πιο σοβαρός gamer? Αυτός που έχει μόνο μία κονσόλα και έχει 20 παιχνίδια ή αυτός που έχει τρεις κονσόλες και έχει 5 παιχνίδια στην καθεμία? Και πότε θεωρείται ότι κάποιος έχει παίξει ένα παιχνίδι? Μετράνε οι ώρες παιχνιδιού ή ο πρώτος τερματισμός ή το 100%? Δηλαδή κάποιος που παίζει μόνο Battlefield ή μόνο Smash ή μόνο WoW ή μόνο LoL δεν είναι σοβαρός gamer; Γιατί βάζετε τέτοιες ταμπέλες στους gamers; Για μένα ο μόνος τρόπος να θέσεις κατηγορίες στους gamers είναι οι ώρες που ξοδεύει ο καθένας στο gaming. Δε μπορώ να θεωρήσω κάποιον που έχει π.χ. συνολικά 1000 ώρες παιχνιδιού έχοντας παίξει 20 παιχνίδια πιο σοβαρό από κάποιον που έχει 1000 ώρες παιχνιδιού σε ένα και μόνο παιχνίδι. Ολοι σοβαροι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Για μένα ο μόνος τρόπος να θέσεις κατηγορίες στους gamers είναι οι ώρες που ξοδεύει ο καθένας στο gaming. Δε μπορώ να θεωρήσω κάποιον που έχει π.χ. συνολικά 1000 ώρες παιχνιδιού έχοντας παίξει 20 παιχνίδια πιο σοβαρό από κάποιον που έχει 1000 ώρες παιχνιδιού σε ένα και μόνο παιχνίδι. Η μάνα μου πρέπει να έχει γράψει περισσότερες ώρες στο Candy Crush φέτος απ' ότι έχω γράψει εγώ την τελευταία τριετία σε όλα τα games που έχω τερματίσει (και έχω τερματίσει αρκετά ε). Άρα η μάνα μου είναι σοβαρότερη gamer από εμένα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Περί ορέξεως θα έλεγα... άλλος προτιμάει να δώσει €2000 για 1 μόνο ταξίδι και στο τέλος να μην του έχει μείνει κάτι χειροπιαστό (πέρα από εμπειρίες/αναμνήσεις/φωτογραφίες) και κάποιος άλλος θα δώσει €2000 για να πάρει όλες τις πλατφόρμες και συγκεκριμένα παιχνίδια που του αρέσουν σε αυτές (εκεί εκτός από εμπειρίες/αναμνήσεις, έχεις και χειροπιαστό υλικό, πλην digital games ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις