Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έπαιξα το demo του disgaea 5 και ενώ είναι Ιαπωνέζικη χαριτωμενιά κάπως σε κολλάει να παίξεις. Είμαι γενικά και των turn based

https://www.youtube.com/watch?v=wXPj7bViCuo

ακριβό αλλά θα παώ για αγορά του

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγω η αληθεια ειναι οτι ενω γενικα μου αρεσει το ολο στυλακι του παιχνιδιου,δεν ειμαι καθολου οπαδος του strategy gameplay του δυστηχως γιαυτο και το προσπερασα.

Και εγω η αληθεια ειναι οτι ενω γενικα μου αρεσει το ολο στυλακι του παιχνιδιου,δεν ειμαι καθολου οπαδος του strategy gameplay του δυστηχως γιαυτο και το προσπερασα.

Και εγώ στο ίδιο μήκος κύματος είμαι.

Το σκεφτόμουν, ταλαντεύτηκα αλλά τελικά θα το προσπεράσω.

Αν ποτέ βγει σε αρκετά δελεαστική τιμή ίσως το ξανασκεφτώ.

να ξέρετε πως ειναι σαδιστικα παιχνιδια τα Disgaea, απο τα πιο δυσκολα JRTS. συχνα απαιτουν πολυυυυυυ grind και sidegame για να μπορεις να προχωρησεις. σου δινουν βεβαια 100-200 ωρες για πλακα αλλά πρεπει να εχεις το μικροβιο του grind, αλλιως παει.

• Like 2

Μεγάλη επένδυση οποιοδήποτε Disgaea και από όσα ακούω ειδικά το τελευταίο το 5 είναι απλά τιτάνας περιεχομένου. Εγώ έχω μείνει στο 4 ακόμα το οποίο μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα το ίδιο πολύ με το πρώτο Disgaea μιας και έχει απίστευτα εύστοχο και καυστικό χιούμορ όπως και επίσης μηχανισμούς gameplay που σου δίνει και σου δίνει και σου δίνει και έχεις να μαθαίνεις και να ασχολείσαι για ώρες ατέλειωτες. Το grind στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει να είναι από τα αυτά που δεν το αισθάνεσαι τόσο πολύ δεδομένου το πως το διαχειρίζεται. Επαναλαμβανόμενο το λες μεν αλλά το grind το κρύβει καλά η συγκεκριμένη σειρά λόγο περιεχομένου. 

Περίμενα να δούμε Metroid στην Ε3 αλλά από την στιγμή που η Ν ανακοίνωσε πως θα δείξει μόνο παιχνίδια που προορίζονται για το 2017 τότε δύσκολα τα πράγματα. Παράλληλα αν η Ν ακολουθήσει την πολιτική για κυκλοφορία ενός αποκλειστικού τίτλου κάθε μήνα τότε μένει να δούμε άλλον έναν τίτλο προς ανακοίνωση. Ήδη γνωρίζουμε έξι τίτλους (ARMS, Splatoon 2, FE Warriors, Mario & Rabbits, Xenoblade 2, Super Mario Odyssey).

Φαίνεται πως τελικά έγινε λάθος στην μετάφραση των δηλώσεων του εκπροσώπου της Capcom, τζάμπα το κράξιμο που έριξα.... Ανακοίνωσαν και το MH XX κάτι που είχε και αντίκτυπο στις μετοχές της Ν. Η Capcom γενικώς μελετάει την κατάσταση μέσα από ports για την ώρα.

Dragon Quest X launches for Switch in Japan on September 21, first footage on Switch’s screen

*Το βίντεο δεν δείχνει τίποτα σπουδαίο.

Golf Story Reveal Trailer, κάτι παρόμοιο με το Mario golf RPG:

https://youtu.be/YyjTzc7EH4I

Με Splatoon 2 τον Ιούλιο, Monster Hunter τον Αύγουστο, Dragon Quest το Σεπτέμβριο και Super Mario το Νοέμβριο(?) προβλέπω το Switch να παραμένει χαλαρά sold out στην Ιαπωνία για αρκετούς μήνες ακόμη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...