Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Noobικη ερώτηση εντελώς. To grip πως διάολο δουλεύεις χωρίς καλώδιο/ Δε χρειάζεται ποτέ φόρτιση? Και τα Joycons μόνο με το Charging Grip φορτίζουν ?

Υπαρχει grip το οποιο να φορτιζει τα joycon αλλα δυστηχως για να κρατηθει το κοστος της κονσολας χαμηλα πωλειται ξεχωριστα στα 30+ευρω

https://www.skroutz.gr/s/10844384/Nintendo-Joy-Con-Controller-Charging-Grip.html

Αν δεν το εχεις αυτο πρεπει να τα βαλεις στο dock για να φορτισουν οπως αναφερθηκε.

Το καλο ειναι οτι απο οτι διαβασα εχουν αυτονομια καμια 20αρα ωρες περιπου(20-25 δεν θυμαμαι ακριβως ποσο)που για τα δικα μου δεδομενα ειναι κυριολεκτικα ΑΡΙΣΤΑ,σε σχεση με την ξεφτιλα το dualshock 4 των 6-7ωρων.

Στο μονο που εχω παραπονο απο πλευρας μπαταριας(λογω των εξτρα λειτουργιων φανταζομαι)ειναι στο pro controller που απο οτι διαβαζω εχει αυτονομια γυρω στις 40ωρες,αρα σχεδον διπλασια μεν απο τα joycon αλλα σχεδον η μιση απο το προηγουμενο Wii U pro controller που η αυτονομια του εφτανε τις 75-80ωρες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όντος τα joycon έχουν αυτονομία που ξεχνάς πότε τα είχες φορτισει. δλδ αν τα βάζεις και που και που στο dock δεν θα το καταλάβεις και ποτέ.

κατσε να σου δωσω πληρη εικονα.

Εχθες αραζα μπαλκονι και επαιζα στο χερι μκ8 και μετα απο λιγο ζελντα. Αφου η γυναικα αφησε ελευθερη την tv παω και το καρφωνω στην tv και αραζω καναπε κουμπωνοντας τα joycon στο παρεχομενο grip απο την συσκευασια. Αφου λοιπον αραζω καναπε σταυροποδι και εχω το controller αναμεσα στα ποδια (το dock με το switch ειναι στις 2μ.μ απο μενα και το κοβει οπτικα λιγο η tv μου) εκει εγινε το 1ο disconnect στο οποιο εψαχνε το αριστερο joycon την συνδεση με το swith και δε γινοταν τιποτα μεχρι που πατησα το sync κουμπακι στο joycon επανω και δεν ξαναασχοληθηκα. Ομως οταν "εκρυβα¨ το controller αναμεσα στα ποδια μου(σταυροποδι γαρ) , ειχα καποιες απωλειες στην επικοινωνια με αποτελεσμα να κανει κενα ο χειρισμος με αποτελεσμα να το βγαζω απο κει για να εχει οπτικη με το dock και να παιζουν ολα ρολοι.

Ειδα ενα βιντεο απο gamexplain που ο τυπος κανει ακριβως αυτο που εκανα και εγω αλλα με φτιαγμενο απο νιντεντο το joycon και παλι εχει καποιες διακοπες αλλα πισω απο την πλατη του (ακραιο).γενικα δε νομιζω να χω περαιτερω προβλημα με την συνδεση του joycon....

και σε μένα πάντως σπάνια αλλά μερικές φορές συμβαίνει το αριστερό joycon να χάνει την σύνδεση του η καλύτερα να λαγκάρει. Αλλά δεν το θεωρώ και σπουδαίο να φάω τράβηγμα για επισκευή γιατί το κάνει πολύ σπάνια και όχι δεν έχει χειροτερέψει με τον καιρό.

εγω απλα αποφασισα να κανω το fix με το conductive foam και τελος . Ειναι κυριολεκτικα 7 βιδες , το ακουμπας στο σημειο εκεινο και βιδωνεις.... Ουτε γατα ουτε ζημια ... θελω zelda , μπαλκονι , καναπε , wc και κρεββατι.... Ειναι αρρωστια!! :-D :-D  :lol:  B) 

• Like 1

Και εμένα μου συνέβη -μετρημένες στα δάκτυλα- να χαθεί στο σήμα, παρόλα αυτά από την στιγμή που έστειλα το NSW μαζί με το pro controller στην cdmedia ανέφερα και αυτό μέσα σε άλλα.Θα πρότεινα να μην προβαίνετε σε δικές σας επισκευές για να μην έχετε προβλήματα με την εγγύηση.

@Edel
Οι 20 ώρες αυτονομίας που προσφέρουν τα joy-cons σε συνδυασμό με την δυνατότητα να τα φορτίσεις μέσω της ταμπλέτας όταν είναι συνδεμένη με τον φορτιστή (είτε μέσω dock, είτε απευθείας) καθιστούν το Charging Grip μη αναγκαίο. Η προσθήκη του Charging Grip δεν θα είχε κάποια ουσιαστική χρήση παρά μόνο θα οδηγούσε στην αύξηση του κόστους. Παρόλα αυτά το Charging Grip δημιουργήθηκε ως εναλλακτική πρόταση φόρτισης στην περίπτωση αγοράς και άλλου/άλλων set από joycons. Ακριβώς το ίδιο αποτελεί και το battery pack, η τελευταία πρόταση με επέκταση της διάρκειας αυτονομίας μέσω του AA μπαταριών. 

While Sony will always be watchful on what its competitors are doing, they will make sure “not to have any uncertainties about the positioning of the PlayStation as a core market presence.”

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα..... Η κοινότητα της Επιστημονικής Μπουρδολογίας θα δυσκολευτεί να δικαιολογήσει τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Sony. Κατά τα άλλα η Sony έχει 26,4 εκατομμύρια συνδρομητές όταν το ps4 έχει δημιουργήσει μια βάση στα 60 εκατομμύρια (αν και πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι οι ενεργοί χρήστες στο playstation οικοσύστημα φτάνουν στα 70 εκατομμύρια). Δηλαδή ούτε οι μισοί δεν ενδιαφέρονται για το online.... Αυτά ας τα βλέπει η Ν που με την πολιτική της συνδρομής πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανόν να χάσει πιθανούς μελλοντικούς πελάτες.
  • Like 1

Επισκέπτης

ναι μολις το τσεκαρα και εγω. θα ανοιξω το joycon να του βαλω conductive foam για να γινει η δουλεια αν χειροτερεψει.... Αν δεν επαιζα zelda ρε γμτ , θα το χα δωσει ηδη πισω στον κωτσοβολα γιατι ειμαι μεσα στις μερες , αλλα ετσι οπως ειναι συγκαμενη η νιντεντο δε το κανω και φυσικα απο την στιγμη που εχει σχετικα απλοικο fix. Ειδωμεν. Αυτο το σουκου εχει globasl testpunch για το ARMS. ελπιζω οτι θα μπορουμε να κανουμε και παιχνιδια με φιλους Online απο τωρα για να δουμε τι παιζει..

Μια χαρά service έχει η cdmedia, στειλτο άφοβα.

το εκανα μονος τελικα. δεν εχει ταινιες ασφαλειας κλπ και το joycon δουλευει χαρμα.Δε το προτεινω σε καποιον που δεν θελει να χασει εγγυηση . Κανονικα δε χανεις εγγυηση καθως δε σπας τιποτα ουτε χαλας ταινια ασφαλειας αλλα το λεω για το γμτ να μην κραζει κανεις μετα. Μετα απο ψαξιμο που εκανα , η ιδια η νιντεντο κανει ακριβως αυτο το πραγμα και ετσι αφουυ μπορουσα να το κανω και μονος , δε μπαινω καν στον κοπο ουτε να μεινω απο κονσολα η χειριστηριο αλλα ουτε και να αλλαξω σταση στον καναπε μου για χαρη μισου ποντου αντιστατικου αφρου..

Εφαγε κραξιμο το street fighter. 

http://www.metacritic.com/game/switch/ultra-street-fighter-ii-the-final-challengers/critic-reviews

και αυτοί οι παπάρες επρεπε να το πουλάνε στο 20αρικο.

• Like 2

το εκανα μονος τελικα. δεν εχει ταινιες ασφαλειας κλπ και το joycon δουλευει χαρμα.Δε το προτεινω σε καποιον που δεν θελει να χασει εγγυηση . Κανονικα δε χανεις εγγυηση καθως δε σπας τιποτα ουτε χαλας ταινια ασφαλειας αλλα το λεω για το γμτ να μην κραζει κανεις μετα. Μετα απο ψαξιμο που εκανα , η ιδια η νιντεντο κανει ακριβως αυτο το πραγμα και ετσι αφουυ μπορουσα να το κανω και μονος , δε μπαινω καν στον κοπο ουτε να μεινω απο κονσολα η χειριστηριο αλλα ουτε και να αλλαξω σταση στον καναπε μου για χαρη μισου ποντου αντιστατικου αφρου..

Καμμα φωτο απο την επεμβαση....;

και αυτοί οι παπάρες επρεπε να το πουλάνε στο 20αρικο.

Και πάλι πολλά λες. Και 15 να είχε πάλι προσωπικά θα το θεωρούσα λίγο ακριβό αλλά θα έλεγα ότι τουλάχιστον κουβαλάει μια ιστορία από πίσω του.

Όλα δείχνουν ότι δεν έπεσε ιδιαίτερη δουλειά στο παιχνίδι για να δικαιολογεί το εξωφρενικό της τιμής. Ελπίζω να πιάσει πάτο για να πάρει το μύνημα η N.

• Like 1

Unreal engine 4 4.16 update nintendo switch full support

Να ενα ακομα καλο νεο για την κονσολα της νιντυ. Αντε να δουμε κι αλλο 3rd party support χωρις καμια δικαιολογια πλεον....

Στο μεταξύ τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι πίστευα στην Capcom:

Πάλι τα ίδια από την Capcom, τα έλεγαν και στο Wii ότι αν πουλήσει το RE4 remake και το on-rail shooter αργότερα θα κυκλοφορήσει και κανονικό RE. H πλάκα είναι ότι πούλησαν αλλά κανονικό RE δεν είδε το σύστημα. Μετά κυκλοφόρησαν το RE Revelations στο 3DS για να καταλήξει multiplatform και ακόμα χειρότερα το RER2 δεν κυκλοφόρησε σε κανένα σύστημα της Ν. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το MH σπάσει ως αποκλειστικότητα στο 3DS και περάσει σε κανένα ps4 ή psp3 όπως φημολογείται....

Αυτή η εταιρία έχει τόσο χάλια board of directors που τα βασικά ταλέντα της πήρανε δρόμο μόλις άλλαξαν την δομή της εταιρίας (Clover Studio = Platinum Games, Mikami = Tango Studio). Δεν είναι εύκολο να βρεθούν ταλέντα που έχουν δυνατότητες, όταν αποχώρησαν μεγάλα ονόματα από την Capcom αυτό σήμαινε αυτομάτως ότι θα χαθεί και η τεχνογνωσία. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στα τελευταία χρόνια που η Capcom δεν θυμίζει τίποτα σε σχέση με το παρελθόν της. Εδώ για το SFIV χρειάστηκαν την συνδρομή της Sony ενώ τηv ίδια στιγμή χαιρόντουσαν που το RE7 είχε πουλήσει ένα εκατομμύριο από το οποίο το 10% χρησιμοποίησε το PS VR. Μάλιστα είναι τόσο ικανοποιημένοι που θα αναπτύσσουν και άλλους VR τίτλους. Δηλαδή.... πραγματικά ρε Capcom γιατί απλά δεν πας να......

Όλα δείχνουν ότι δεν έπεσε ιδιαίτερη δουλειά στο παιχνίδι για να δικαιολογεί το εξωφρενικό της τιμής. Ελπίζω να πιάσει πάτο για να πάρει το μήνυμα η N.

H N που κολλάει με το USFII ως προς τις επιλογές της Capcom; Το λάθος που έκανε η Ν είναι που άφησε κενό τον μήνα Μάιο όταν έχουν υποσχεθεί ένα παιχνίδι τον μήνα. Δεν είχαν λόγο να σταθούν στις κυκλοφορίες των Minecraft, USFII. Θα ήταν καλύτερα να κυκλοφορούσαν ακόμα και ports από το τίποτα.

• Like 2

αναμεταδιδω κι εγω με την σειρα μου ενα πολυ σημαντικο νεο

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/5/23/15676322/8bitdo-retro-controllers-nintendo-switch-support

πλεον εχουμε SNES controller replica (σε λογικη τιμη κιολας) η οποια ειναι συμβατη με το switch, να δω ποτε θα εχουμε και virtual console με πλατφορμακια να βγαζουμε γουστα :D

το δικο μου switch btw χθες το πηρα πισω, ητανε να παραλαβω Παρασκευη αλλα οταν εμαθε απο σποντα ο τεχνικος οτι η προηγουμενη ητανε με Nintendo account μεσα και οχι σκετη ( αναρωτιεμαι ποιος παιρνει switch μονο και μονο για να μπαινοβγαζει κασκετακια ) μιλησε με το courrier

και τους ζητησε να στειλουν την καινουργια ταμπλετα πισω. αν παραλαμβανα λεει εκεινη την ημερα και προσπαθουσα να κανω sign in με το account μου θα κλειδωνε η κονσολα ή κατι τετοιο. τελοςπαντων το θεμα ειναι οτι η καινουργια εχει αρκετα λιγοτερο θορυβο οταν συνδεω ψειρες επανω + λιγοτερο clouding οταν παιζω με τα φωτα σβηστα

χρωματα βεβαια δεν ειναι ακριβως τα ιδια ( :/ ) αλλα το επανεφερα καπως οταν πηγα το brightness στα 4/6, αμα το εχω χαμηλα "ροζιζουν" πολυ.

το αριστερο joycon τωρα το νιωθω καλυτερα και στον μοχλο που ητανε αδικαιολογητα "σφιχτος" αλλα και στο ZL που δεν ειχε καθολου feedback,

σταυροποδι βεβαια δεν ετυχε να κατσω ακομα για να δω αν οντως κανει δουλεια το σφουγκαρακι που βαλανε μεσα :P

γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο το service ασχετα αν επρεπε να κατσει πρωτα η "περιπτωση" μου 1 βδομαδα στην ακρη λογω αυξημενου φορτου εργασιας, απο saves ρυθμισεις κλπ δεν χαθηκε απολυτως τιποτα, το μονο που χρειαστηκε να κανω πριν αρχισω να παιζω παλι ητανε ενα update στα 2 games που εχω ( botw + fast rmx )

ΥΓ : με αποζημιωσανε για ολη την ταλαιπωρια με ενα μπλουζακι :P http://imgur.com/a/WU2xy

ΥΓ 2 : προφανως επρεπε να ξανακανω pair τα joycon λογω αλλαγης ταμπλετας.

• Like 1

Και πάλι πολλά λες. Και 15 να είχε πάλι προσωπικά θα το θεωρούσα λίγο ακριβό αλλά θα έλεγα ότι τουλάχιστον κουβαλάει μια ιστορία από πίσω του.

Όλα δείχνουν ότι δεν έπεσε ιδιαίτερη δουλειά στο παιχνίδι για να δικαιολογεί το εξωφρενικό της τιμής. Ελπίζω να πιάσει πάτο για να πάρει το μύνημα η N.

Δεν έχει καμία η σχέση η Ν με την τιμή που έδωσε η capcom στο παιχνίδι της. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...