mansa2k Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γιατί; Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι ένας Rabbids τίτλος θα επηρεάσει τις πωλήσεις του Odyseey; Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι η δυναμική του πρώτου Mario τίτλου για το NSW περνάει στο Kingom Battle. Κατά τα άλλα μπορεί να βοηθήσει και το Odyssey αλλά και το Χ2 μιας και το ΚΒ ίσως καταφέρει να παίξει ένα ρόλο όπως αντίστοιχα το SMRPG του SNES μέσω του οποίου ένα μέρος του αγοραστικού κοινού ήρθε σε επαφή πρώτη φορά με RPG. Γενικώς είμαι υπέρ των αποκλειστικοτήτων με τρίτες εταιρίες κάτι που το έχω επαναλάβει αρκετές φορές. Απλά η συγκεκριμένη δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα σε σχέση με τα W101 και Β2 ειδικά όταν υπάρχει το Paper και Mario & Luigi. Καλό και το ΚΒ (με κάποια επιφυλακτικότητα λόγω Ubi) αλλά θα προτιμώ οι αποκλειστικότητες να συμπληρώνουν τα κενά σε ποικιλία. Edit: To ΜΚ8D δεν το υπολόγισα καθόλου γιατί είναι Port... Για splatoon bundle ακρα του ταφου σιωπη(πιο πολυ για τιμη με ενδιαφερει)μιας και το παιχνιδι λογικα κυκλοφορει σε λιγοτερο απο 2 μηνες Το splatoon bundle έχει ανακοινωθεί για την Ευρώπη από τον τελευταίο N Direct, μάλλον είδες το αμερικάνικο και όχι το Ευρωπαϊκό. Η τιμή στην Ιαπωνία δεν έχει καμία διαφορά. Βέβαια δεν ξέρω αν κοστολογήσουν το NSW στα 330 ευρώ ή στα 300 ευρώ για το συγκεκριμένο πακέτο στην Ευρώπη επομένως έτσι μπορεί να προκύψει μια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι η δυναμική του πρώτου Mario τίτλου για το NSW περνάει στο Kingom Battle. Κατά τα άλλα μπορεί να βοηθήσει και το Odyssey αλλά και το Χ2 μιας και το ΚΒ ίσως καταφέρει να παίξει ένα ρόλο όπως το SMRPG του SNES μέσω του οποίου ένα μέρος του αγοραστικού κοινού ήρθε σε επαφή πρώτη φορά με RPG. Γενικώς είμαι υπέρ των αποκλειστικοτήτων με τρίτες εταιρίες κάτι που το έχω επαναλάβει αρκετές φορές. Η δυναμική του πρώτου Mario τίτλου για το NSw πέρασε στο MK8Dx, που είναι απείρως σημαντικότερος και ποιοτικότερος τίτλος από έναν Rabbids τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Για splatoon bundle ακρα του ταφου σιωπη(πιο πολυ για τιμη με ενδιαφερει)μιας και το παιχνιδι λογικα κυκλοφορει σε λιγοτερο απο 2 μηνες Δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα απο το να το παρεις ξεχωριστα 339+60=399...στο10αρικο παρακατω το κοβω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα απο το να το παρεις ξεχωριστα 339+60=399...στο10αρικο παρακατω το κοβω, Ενταξυ πιο πολυ το λεω ελπιζοντας σε καμια καλη προσφορα(πχ 300-320 με το παιχνιδι)να μην χρειαστει να περιμενουμε μεχρι τις γιορτες. Εκτος αν βγαλουν και το mario σε bundle(γενικα δεν θυμαμαι στο Wii U να ειχαμε πολλα bundle σε συντομο χρονικο διαστημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 καλημερα κοσμε. Απ οτι φαινεται μαλλον εχω το γνωστο θεμα με το αριστερο joycon. Εχθες μετα απο 30 ωρες παιχνιδι στο συνολο στην tv οπως το κουμπωσα για να παιξω στην tv εχασε την επικοινωνια το αριστερο joycon (neon blue) και αφου πατησα το κουμπι sync εστρωσε. Αυτο που παρατηρησα επειτα ηταν οτι αφου γυρισδα την tv προς την μερια μου με αποτελεσμα να μην εχω προσωπο το switch αλλα σε γωνια και αφου "εκρυψα" τον μοχλο αναμεσα σε χερια ποδια , αρχισε να κανει παλι καποιες ψιλοδιακοπες σαν να αργουσε να παρει εντολες και ο link αντι να παει αριστερα δεξια ξερω γω να κολαει και να πηγαινει σε ενα σημειο..... Εχει τυχει σε κανεναν? και αν ναι πως κινηθηκε? εχω 5 μερες για την επιστροφη της κονσολας (14 ημερολογιακες) αλλα ηδη εχω κοντα 40 ωρες στο zelda Και ξερω επειδη η νιντεντο ειναι συγκαμενη , αν αλλαξω κονσολα θα χασω και τα saves... Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Και να γυρίσεις πίσω την κονσόλα για να πάρεις άλλη, δεν ξέρεις τη συμπεριφορά του επόμενου left joycon. Απλά στείλε το joycon στην αντιπροσωπεία και θα στο επισκευάσουν. Δεν παίρνει πάνω από μερικές ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Βρηκα Site: αυτο στο οποιο ο τυπος εχει φωτο απο πριν και μετα την επισκευη του joycon , οποτε ισως το δοκιμασω και εγω.....τι λες malthador εσυ τι θα εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Θα το έστελνα στην αντιπροσωπεία. Σε εμένα μια φορά το έχει παρουσιάσει μόνο και το έχω αφήσει για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 κοιτα ετσι σκαλωμα με disconnect εφαγε μια φορα.επειτα κανει διακοπες αλλα αυτο το εχουν ολα τα joycons λογω bluetooth ... μονο ο pro controller θα κανει καλη δουλεια , αλλα 80€ δε δινω σε καμια περιπτωση... Το ψαξα λιγο τωρα. Απο χθες παιζω λιγο με την συνδεση και δεν εκανε αλλη φορα τιποτα. θα δω αν χειροτερεψει το θεμα θα το στειλω για εγγυηση....Περα απο αυτα , το zelda τι παιχνιδι ειναι ρε γμτ????? τι χαμος γινεται απο αποστασεις..!!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 κοιτα ετσι σκαλωμα με disconnect εφαγε μια φορα.επειτα κανει διακοπες αλλα αυτο το εχουν ολα τα joycons λογω bluetooth ... μονο ο pro controller θα κανει καλη δουλεια , αλλα 80€ δε δινω σε καμια περιπτωση Πεφτει σιγα σιγα,ισως στις γιορτες να το δουμε και στο 50ρικο αρα υπομονη https://www.skroutz.gr/s/10844224/Nintendo-Switch-Pro-Controller.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 ναι μολις το τσεκαρα και εγω. θα ανοιξω το joycon να του βαλω conductive foam για να γινει η δουλεια αν χειροτερεψει.... Αν δεν επαιζα zelda ρε γμτ , θα το χα δωσει ηδη πισω στον κωτσοβολα γιατι ειμαι μεσα στις μερες , αλλα ετσι οπως ειναι συγκαμενη η νιντεντο δε το κανω και φυσικα απο την στιγμη που εχει σχετικα απλοικο fix. Ειδωμεν. Αυτο το σουκου εχει globasl testpunch για το ARMS. ελπιζω οτι θα μπορουμε να κανουμε και παιχνιδια με φιλους Online απο τωρα για να δουμε τι παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ερωτηση οσον αφορα αυτο το θεμα με τα joycon,το προβλημα αυτο εμφανιζεται οταν τα λειτουργεις στυλ wii remote ή ακομα και οταν τα εχεις συνδεδεμενα στο grip που γινονται σαν controler ή οταν παιζεις σε φορητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 κατσε να σου δωσω πληρη εικονα. Εχθες αραζα μπαλκονι και επαιζα στο χερι μκ8 και μετα απο λιγο ζελντα. Αφου η γυναικα αφησε ελευθερη την tv παω και το καρφωνω στην tv και αραζω καναπε κουμπωνοντας τα joycon στο παρεχομενο grip απο την συσκευασια. Αφου λοιπον αραζω καναπε σταυροποδι και εχω το controller αναμεσα στα ποδια (το dock με το switch ειναι στις 2μ.μ απο μενα και το κοβει οπτικα λιγο η tv μου) εκει εγινε το 1ο disconnect στο οποιο εψαχνε το αριστερο joycon την συνδεση με το swith και δε γινοταν τιποτα μεχρι που πατησα το sync κουμπακι στο joycon επανω και δεν ξαναασχοληθηκα. Ομως οταν "εκρυβα¨ το controller αναμεσα στα ποδια μου(σταυροποδι γαρ) , ειχα καποιες απωλειες στην επικοινωνια με αποτελεσμα να κανει κενα ο χειρισμος με αποτελεσμα να το βγαζω απο κει για να εχει οπτικη με το dock και να παιζουν ολα ρολοι. Ειδα ενα βιντεο απο gamexplain που ο τυπος κανει ακριβως αυτο που εκανα και εγω αλλα με φτιαγμενο απο νιντεντο το joycon και παλι εχει καποιες διακοπες αλλα πισω απο την πλατη του (ακραιο).γενικα δε νομιζω να χω περαιτερω προβλημα με την συνδεση του joycon.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Noobικη ερώτηση εντελώς. To grip πως διάολο δουλεύεις χωρίς καλώδιο/ Δε χρειάζεται ποτέ φόρτιση? Και τα Joycons μόνο με το Charging Grip φορτίζουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 το grip ειναι απλα μια βαση. Τα joycon φορττιζουν απο το switch η το dock αν παιζεις με pro controller ειδαλλως θελεις το charging grip το οποιο πωλειται χωριστα και εχει υποδοχη για φορτιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις