Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω παιχνίδια όπως το Mario Vs Donkey Kong: Tipping Stars και Duck Tales Remastered έβγαιναν θήκες που δεν είχαν δισκάκι μέσα αλλά μόνο κωδικό αγοράς για το eshop. Ωστόσο δεν έχω άμεση εικόνα για το θέμα μιας και δεν έχω αγοράσει κάποιον τίτλο έτσι. Αλλά στα ηλεκτρονικά μαγαζιά έβλεπα θήκη με το εξώφυλλο των ανωτέρω τίτλων, ξέροντας ότι δεν υπάρχει δισκάκι για τα συγκεκριμένα. Τώρα αν ζητώντας το στο κατάστημα δεν σου έδιναν κουτί αλλά μόνο μια κάρτα με τον κωδικό, και η θήκη με το εξώφυλλο είναι μονάχα για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος, δηλαδή να φαίνεται κάτι από τον τίτλο στην ιστοσελίδα, αυτό δεν το ξέρω...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτα που ανεφερες, εχει τετοια θηκη το console club αυτη θα γινει συλλεκτικη θα δεις...επισης το star fox zero guard, νομιζω το legend of kay, και το FAST racing neo.... 

Μάλιστα. Δεν το γνώριζα. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν, πλην του Mario vs DK που δε με τράβηξε, τα έχω πάρει ψηφιακά.

Ιδου κουτια με κωδικους χωρις λογισμικο μεσα....

http://www.plaisio.gr/games/nintendo/2DS-3DS-games/Nintendo-Mario-Donkey-Kong-Move-and-March-3DS-3DS-0169.htm

2603160.JPG

http://www.plaisio.gr/games/nintendo/WiiU-games/Nintendo-Mario-Donkey-Kong-Tiping-Stars-Wii-U-WIIU0085.htm

2605295.JPG

Nintendo Cannot Delay The Release Of Its Virtual Console Service On The Switch Any Longer

Καλά τα λέει ο φίλος, αλλά ποιός τον ακούει...

Πιο πολυ τους ενδιαφερει το να στησουν το online μετα πληρωμης παρα το VC....

Αλλο ειδους αρμεγμα το καθενα.

οι φαν θα κανουμε υπομονη. Ολοι οι νεοι "οοοο νεα κονσολα της νιντεντο μετα το γουιιιι" θα ψαξουν ΜΟΝΟΝ το online μετα πληρωμης....

Το ΚτΚ πρεπει να ξαναρθει.....με λομπι προκοπης....

οι φαν θα κανουμε υπομονη. 

Θα κάνουμε υπομονή αλλά κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα ζητήσουν να ξαναπληρώσουμε από την αρχή τα παιχνίδια που ήδη αγοράσαμε στη VC. Και μάλιστα ακριβά...

Εγώ θα εκπλαγώ πάντως αν δεν ξαναχρεώσουν. Και αν ακολουθήσουν τη γνωστή τακτική, ελπίζω ο κόσμος να ψηφίσει με το πορτοφόλι του και να φάνε στη μάπα άκυρο.

Περισσότερες εικόνες και πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο:

New Details About Mario + Rabbids: Kingom Battle Confirmed for Switch

Τεράστια πατάτα της Ν που θα κυκλοφορήσει spin-off τίτλο Mario πριν το Mario Odyssey. Καλά οι χαρακτηρισμοί στις εικόνες ασχολίαστοι ενώ το τέσσερις κόσμοι μου μυρίζει DLC...

• Moderators
Τεράστια πατάτα της Ν που θα κυκλοφορήσει spin-off τίτλο Mario πριν το Mario Odyssey.

Γιατί; Πιστεύεις στ' αλήθεια ότι ένας Rabbids τίτλος θα επηρεάσει τις πωλήσεις του Odyseey;

Χαθηκε να βγαλει(Ιαπωνια ή Αμερικη δεν ξερω αν βγηκε)καμια limited edition αλα wii u windwaker η Ninty για breath of the wild ή εστω splatoon ρε γμτ?

Για splatoon bundle ακρα του ταφου σιωπη(πιο πολυ για τιμη με ενδιαφερει)μιας και το παιχνιδι λογικα κυκλοφορει σε λιγοτερο απο 2 μηνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...