Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Χ2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το Q2 2018. Το να συζητάμε για κάτι τόσο μελλοντικό είναι σαν να συζητάμε για το Zelda Switch. Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν.

Δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει το Χ2 φέτος όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Το πρόβλημα με το ΧΧ ήταν η έλλειψη τεχνογνωσίας πάνω στην ανάπτυξη HD τίτλων:

"The design focus for this game was on map exploration and character builds during battle," says Takahashi. "We deliberately distanced ourselves from having philosophical themes intertwined with the core of the story. Given that we at Monolith Soft had no experience with developing HD titles, our goal with this project was to experiment with and implement the assorted tech skills we needed for HD game development. We decided that trying to balance that with an epic theme-laden story would pose difficulties. Our hope is that we can start by creating the core system, then expand on the story and thematic elements in our future project."

Πλέον το στούντιο έχει την τεχνογνωσία αλλά και μια έτοιμη HD μηχανή μέσω του XX, επίσης η Monolith δεν είναι αποκλειστικά μια ομάδα ανάπτυξης επομένως αν το X2 αναπτυσσόταν παράλληλα με το ΧΧ τότε άνετα μπορεί να κυκλοφορήσει φέτος.

Με βάση πάντως τις παραπάνω δηλώσεις του Takahashi προσωπικά περιμένω πολλά από το Χ2.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μακάρι να κυκλοφορήσει φέτος, ειλικρινά το εύχομαι. Μέσα στο launch window να κυκλοφορήσουν Zelda/3D Mario/Splatoon 2/MΚ8Dx και Χ2 είναι υπερκορεσμός από ΑΑΑ τίτλους. Θα είναι άμεση αγορά στις γιορτές το NSw για όποιον δεν το έχει.

• Like 1

Παιδιά ξέρουμε τιμή για το πακέτο switch μαζί με splatoon?

Όσο κοίταξα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι

Κάποια προβκεψη ίσως ;

Το ιδανικο 350ευρω(για Ελλαδα),το πιο πιθανο 379.

https://www.youtube.com/watch?v=869_lwZfyTo

ηρθανε σημερα απο fedex  να παραλαβουν ταμπλετα ( ακουγεται ενα βουητο οποτε συνδεω ψειρες πανω της ) και το αχριστερο joy con 

εννοειται το κασετακι του  botw και την microsd τα εχω αφαιρεσει

bored AF :/   

ηρθε σημερα mail   :D

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε που στείλατε τo εξάρτημα της Nintendo για επισκευή.

Η ικανοποίηση σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Σας ενημερώνουμε ότι η επισκευή της συσκευής σας ολοκληρώθηκε και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποστολή της προς τα εσάς.

Η συσκευή είχε πρόβλημα με τον ήχο και έγινε αντικατάσταση της.

Εγινε backup των δεδομένων σας και restore στην καινούργια συσκευή.

Τέλος, το firmware αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση.

Ευχαριστούμε που υποστηρίζετε την Nintendo

Ευχόμαστε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε με τα προϊόντα της Nintendo.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη CD Media S.E

Με εκτίμηση

Τμήμα Service Nintendo

bfNKVTSgiiMMg.gif

• Like 5

τιποτα απο τα 2 :P 

επισης οταν ειχα μιλησει με  τεχνικο πριν απο λιγες μερες στο τηλεφωνο,  μου ειπε οτι  θα ανοιξει το joycon για να κανει τις απαραιτητες επισκευες.

εγω περιμενα να μου το αλλαζανε επιτοπου με νεο χειριστηριο ( και ενα pro για αποζημιωση :P )  αλλα δεν μαμιεται 

τωρα δεν ειμαι τοοοσο σιγουρος οτι η νεα ταμπλετα θα εχει οντως διορθωμενο το προβλημα με το βουητο, στην χειροτερη συνδεω επανω ζευγαρι full size στα 32ohm και δεν ακουω τιποτα ...

ελπιζω μονο αυτη η καινουργια να μην εχει υπερβολικο bleed ή/και καμενα πιξελ  :/

Φανταζομαι πως θα ειναι μεσα στους ορους χρησης κατι τετοιο, αλλα δεν μου αρεσει κατι τετοιο. Ειδαν πως υπαρχει τρυπα στο λογισμικο, και αποπτρετουν τυγχων ξεκλειδωματα με υποχρεωτικη αναβαθμιση.

• Moderators

Φανταζομαι πως θα ειναι μεσα στους ορους χρησης κατι τετοιο, αλλα δεν μου αρεσει κατι τετοιο. Ειδαν πως υπαρχει τρυπα στο λογισμικο, και αποπτρετουν τυγχων ξεκλειδωματα με υποχρεωτικη αναβαθμιση.

Είναι πάγια τακτική όλων των εταιρειών παγκοσμίως να αναβαθμίζουν την οποιαδήποτε συσκευή (από κινητά μέχρι τοστιέρες) στην τελευταία έκδοση του firmware, όταν την στέλνεις στο service και αφού την επισκευάσουν.

• Like 2

Είναι πάγια τακτική όλων των εταιρειών παγκοσμίως να αναβαθμίζουν την οποιαδήποτε συσκευή (από κινητά μέχρι τοστιέρες) στην τελευταία έκδοση του firmware, όταν την στέλνεις στο service και αφού την επισκευάσουν.

Δεν εχω εμπειρια απο το εξωτερικο, απο την προηγουμενη αντιπροσωπεια παντως σε φιλους δεν ειχε συμβει κατι τετοιο. Καταλαβαινω πως προφασιζοντε την ορθοτερη λειτουργια της συσκευης, αλλα μπορω να σκεφτω και περιπτωσεις αρνησης της αναβαθμισης, πχ δυσχρηστη εμφανιση και επιλογες, πχ σχεση παλιου με νεου λογισμικου για το 360.

Από την στιγμή όμως που έγινε αντικατάσταση της συσκευής και έπρεπε να περάσουν τα παλιά δεδομένα λογικό είναι να ακολουθήσει update στην τελευταία ενημέρωση. Μην ξεχνάμε πως τα μοντέλα που είναι στα πακέτα δεν έχουν το τελευταίο update.

Καμία σχέση το NSW με τα προηγούμενα μοντέλα και την πολιτική της Nortec, δεν υπάρχει επιλογή (*για τους κατόχους του συστήματος) να αντιγραφούν τα saves σε εξωτερική μνήμη ή να μεταφερθούν. 

Σήμερα έστειλα και εγώ το pro controller για επισκευή γιατί είχε θέμα ο ψηφιακός σταυρός. Έστειλα και το NSW μήπως μπορούν να βελτιώσουν τις ελευθερίες που υπάρχουν όταν είναι κουμπωμένα τα joy-cons.

@SoFGR

Με βάση το quote σου πάντως πήρε κάμποσο χρόνο η επισκευή του συστήματος. 

• Like 1

• Moderators

Χαίρομαι που υπάρχει τουλάχιστον μία εταιρεία που κατανοεί ότι τα games πρέπει να παίζονται στα 60 καρέ πάσει θυσία, ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσουμε πίξελς για να τα πιάσουμε. Kudos και πάλι.

------------------------------

In other news, θα ήθελα πολύ να μάθω με τι είδους χασισέλαιο τηγανίζουν το σούσι τους εκεί στην Άπω Ανατολή:

Nintendo will also sell a Splatoon 2 game box with no cartridge

Nintendo Is Selling An Empty Splatoon 2 Bundle Box For Five Bucks In Japan

Ξέρω 'γω, τι φάση;

• Like 2

In other news, θα ήθελα πολύ να μάθω με τι είδους χασισέλαιο τηγανίζουν το σούσι τους εκεί στην Άπω Ανατολή:

Nintendo will also sell a Splatoon 2 game box with no cartridge

Nintendo Is Selling An Empty Splatoon 2 Bundle Box For Five Bucks In Japan

Ξέρω 'γω, τι φάση;

Φανταζομαι για να εχουν το κουτακι για την βιβλιοθηκη τους η για να το θαυμαζουν καπου, διχως να χρειαστει να πληρωνουν το πληρες αντιτιμο για την πληρη εκδοση και με το παιχνιδι μεσα.

Γινεται εδω και λιγο καιρο σε ανεξαρτητα παιχνιδια οπου δεν κυκλοφορησαν ποτε παρα μονο σε ψηφιακη εκδοση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...