SPANK Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ακόμα το online δεν υποστηρίζεται σε κανενα απο τα παιχνίδια ?
Deghinsea Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Μόνο το nba playgrounds δεν παίζει online επειδή δεν πρόλαβε να το ετοιμάσει ο dev. Όσα από τα παιχνίδια υποστηρίζουν online (mariokart 8 dlx,super bomberman R, Fast rmx κλπ) παίζουν κανονικά. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2017 από Deghinsea
dreamkiller777 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν προλαβε και οπως παει δεν θα προλαβει και ποτε του! Εγω το αγορασα για το online οχι για το single player! Και δεν ξερω αν μπορω να παρω refund! Βασικα δεν γινεται να παρω refund! Μονο τα χρηματα προλαβε να αρπαξει με ενα αθλιο πορτ!
Deghinsea Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι το είχε πει πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι ότι το online δε θα είναι διαθέσιμο από την αρχή αλλά θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες. ... -ARMS global testpunch στις 27-28/05 και 03-04/06. Διαθέσιμο από τώρα στο eshop. -Κυκλοφορούν στις 21 Ιουλίου (μαζί με το Splatoon 2) Splatoon 2 + Switch bundle, Splatoon 2 themed joycons και Splatoon 2 themed pro controller. https://youtu.be/Av1SprijHe8
dreamkiller777 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Εγω δεν διαβασα κατι τετοιο στο description πριν την αγορα του ομως! Οι ημερες/εβδομαδες θα γινουν μηνες χρονια!! Αν ειναι να παιξω online οταν θα εχω αλλο τιτλο στα χερια μου να παει απο κει που ηρθε!!!Για πες πως παιρνουμε refund απο νιντεντο αν ξερεις.
Deghinsea Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Για πες πως παιρνουμε refund απο νιντεντο αν ξερεις. Δε νομίζω να υπάρχει τρόπος. Δεν ξέρω για το Switch αλλά στο wiiu οι ψηφιακές αποδείξεις γράφουν Nintendo Γερμανίας. Ίσως βγάλεις καμιά άκρη με email εκεί.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τελικά, σε αντίθεση με τα όσα έχω δηλώσει περί των remasters δεν άντεξα και τσίμπησα το Mario Kart 8 Deluxe. Το αγόρασα παρόλο που το έχω στο Wii U, για δύο λόγους: φορητότητα και smart steering. Ειδικά το smart steering είναι πανέξυπνη ιδέα, μπορώ να παίζω με το γιο μου split screen και να μην χάνει πανηγυρικά. Kudos για αυτό το feat στην Ν. Σε γενικές γραμμές το game είναι πανομοιότυπο με την Wii U έκδοση και ακόμα πρόκειται για το καλύτερο Mario Kart ever. Θα ήθελα να δω κανά δυο tournaments ακόμα μέσω DLC, αλλά χλωμό να επενδύσουν επιπλέον σε port τίτλου. Μάλλον θα το αφήσουν για το Mario Kart Switch, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να δω που θα πάει η σειρά μετά από έναν τίτλο που αγγίζει το τέλειο. 1
pigos23 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Κ γω το εχω στο wii u κ το εχω καταλιωσει Το πουλησα ομως ωστε να το παρω στο switch Nα περιμενω λετε μηπως πεσει η τιμη μιας κ σαν παιχνιδι το εχω ηδη βιωσει στο επακρο ή να το παρω τωρα αν δεν προβλεπετε να πεσει η τιμη συντομα...?? Πχ στα 30-35 euro (ακομα κ ως μεταχειρισμενο) το θεωρω πιο τιμια τιμη για καποιον που το ειχε ηδη σε wii u
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Κ γω το εχω στο wii u κ το εχω καταλιωσει Το πουλησα ομως ωστε να το παρω στο switch Nα περιμενω λετε μηπως πεσει η τιμη μιας Αν δεν σε ενδιαφερει να το παιξεις αμεσα σε φορητο μπορεις να περιμενεις αν και οι τιμες στα nintendo παιχνιδια πεφτουν μετα απο πολυ καιρο.
vag.patrick Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 νομιζω οτι εγινε η αγαπημενη μου κονσολα πλεον...αυτο το hybrid Που προσφερει τελικα με βολεψε γιατι ηταν αυτο που ελειπε....ΑΑΑ τιτλους με γραφικα προσεγμενα και framerate σουπερ...Το switch στο χερι δε κουραζει απ οτι ειδα μετα απο ενα 3ωρο που επαιξα..Στην τν δε το βαλα ακομα λογω Survivor απο την συζυγο... :-D σημερα θα γινει και αυτο!!! Zelda.....o μαϊ γκαντ!! ξαναενιωσα 5 χρονων...Μετα απο αυτο το ζελντα δε ξερω τι μπορουν να βγαλουν πλεον.... 4
gust Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 vag.patrick, on 18 May 2017 - 11:07 AM, said:νομιζω οτι εγινε η αγαπημενη μου κονσολα πλεον...αυτο το hybrid Που προσφερει τελικα με βολεψε γιατι ηταν αυτο που ελειπε....ΑΑΑ τιτλους με γραφικα προσεγμενα και framerate σουπερ...Το switch στο χερι δε κουραζει απ οτι ειδα μετα απο ενα 3ωρο που επαιξα..Στην τν δε το βαλα ακομα λογω Survivor απο την συζυγο... :-D σημερα θα γινει και αυτο!!! Zelda.....o μαϊ γκαντ!! ξαναενιωσα 5 χρονων...Μετα απο αυτο το ζελντα δε ξερω τι μπορουν να βγαλουν πλεον.... Τα ίδια συναισθήματα βιώνω και εγώ για τους ίδιους ακριβώς λόγους από day one! 1
Deghinsea Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Παραδόξως, τα preorders για το Disgaea 5 στο Switch στη δύση είναι ήδη ίσα με τις συνολικές πωλήσεις του παιχνιδιού στη δύση στο ps4. Συγκεκριμένα, τα preorders στο Switch είναι 110.000 τεμάχια και οι συνολικές πωλήσεις στο ps4 είναι 112.000 τεμαχια. http://realotakugamer.com/disgaea-5-preorders-on-switch-surpass-ps4-version-sales-in-the-west 1
mansa2k Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Είδα το Ν Direct, το Splatoon μου φάνηκε άψογο και αναμενόμενα θα γίνει η αγορά του με κλειστά μάτια. Το ARMS από την άλλη δείχνει αρκετά ενδιαφέρον, αυτό που με απασχολεί είναι η ανταπόκριση των motion controls. Επίσης ίσως η πληθώρα modes που έχουν προσθέσει στο παιχνίδι να λειτουργήσει αρνητικά σε βάθος χρόνου. Θα ήταν προτιμότερο να είχαν ακολουθήσει το πρότυπο του Splatoon με τα Rotation/Splatfest και με αυτόν τον τρόπο θα εξασφάλιζαν ότι θα υπήρχε πάντα κόσμος να υποστηρίζει τα modes, παράλληλα θα μπορούσαν κάποια να ήταν αποκλειστικά μόνο σε local multiplayer. Γενικώς το Direct μου άρεσε αρκετά, δελεαστικά τα νέα χρώματα joy-con/pro controller με βάση το Splatoon. Τελικά το πρώτο Ευρωπαϊκό πακέτο θα είναι το Splatoon μιας και το αντίστοιχο του MK8D ήταν αποκλειστικότητα της Ρωσίας. Nα περιμενω λετε μηπως πεσει η τιμη μιας κ σαν παιχνιδι το εχω ηδη βιωσει στο επακρο ή να το παρω τωρα αν δεν προβλεπετε να πεσει η τιμη συντομα...?? Προτείνω σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν το MK8D ενώ έχουν παίξει την έκδοση του WiiU να δοκιμάσουν πρώτα το ARMS μέσα από το Global Test Punch (Announced May 26-28, June 2-4) μιας και το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον και θα ακολουθήσει το μοντέλο υποστήριξης του Splatoon (χαρακτήρες, πίστες,arms) και μετά την κυκλοφορία του. .... Γενικότερα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται αναφορά στο Χ2 σε συζητήσεις για μελλοντικά παιχνίδια. Το παιχνίδι δείχνει να τα σπάει και ελπίζω μετά από το τελευταίο Direct να υπάρχει περισσότερος χρόνος στην Ε3 για την κάλυψη του. Βέβαια, κατανοώ την αναμονή και το ενδιαφέρον για το SM Odyssey για διάφορους λόγους: Το SM3DW δεν ήταν η έκδοση που περίμενε ο περισσότερος κόσμος ενώ το Oddysey ακολουθάει τα μονοπάτια των Sunsine, M64 και τέλος είναι το πρώτος οικιακός τίτλος που προσφέρει και φορητότητα μέσω του NSW. Ειδικά για το τελευταίο πιστεύω ότι το Odyssey έχει δυνατότητες να πουλήσει περισσότερο από όλα τα προηγούμενα 3D Super Mario παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει. Είναι και ο Koizumi από πίσω που έχει το έχτρα πλεονέκτημα να συμμετέχει εξαρχής στην ανάπτυξη του hardware επομένως περιμένω δούμε το σύστημα να αξιοποιείται στο έπακρο. Αναφερόμενος στην Ε3, αν η Ν ακολουθήσει το πλάνο της κυκλοφορίας ενός τίτλου ανά μήνα τότε πρέπει να ανακοινωθούν δύο τίτλοι ακόμα. Από τον Ιούνιο μέχρι Δεκέμβριο μεσολαβούν εφτά μήνες και γνωρίζουμε προς το παρόν τους πέντε (ARMS, Splatoon, FE Warriors, X2, SMO). Βέβαια την ίδια στιγμή υπάρχουν φήμες για Mario&Rabbits RPG, Pokemon Stars και Smash Bros (port). Αλλά αν η Ν θέλει να μας τρελάνει τότε καλύτερα να ανακοινώσει Metroid...
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Γενικότερα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναφέρετε το Χ2 όταν υπάρχει συζήτηση για μελλοντικά παιχνίδια. Το Χ2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το Q2 2018. Το να συζητάμε για κάτι τόσο μελλοντικό είναι σαν να συζητάμε για το Zelda Switch. Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε καν.
vag.patrick Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 η κονσολα παντου και ειδικα αμερικη πουλαει παρα πολυ καλα. μονο στην ελλαδα δεν τα παει καλα και το κακο ειναι οτι η cdmedia γεμισε ολα τα μεγαλα μαγαζια με αρκετο στοκ , οποτε αυτο λιγο με φοβιζει για το μελλοντικο support στην χωρα μας αν και η cd media το παει καλα γενικα το θεμα. Εντος θεματος , πηρα αυτο το τσαντακι εγω εχθες απο public https://www.amazon.com/Industries-Nintendo-Switch-Traveler-Deluxe-Travel/dp/B01N357OCG Βαζω συνδεσμο απο αμαζον καθως δεν το χει το παμπλικ στην σελιδα τους ακομα...ηταν χθεσινη παραλαβη.Πολυ ποιοτικο και ανθεκτικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις