Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην τρέχουσα γενιά κονσολών, εγώ έχω μόνο wii u :D :D :D

Το θέμα είναι να έχεις και άλλες κονσόλες (έστω PS3, 360). Κάποιος που να έχει μόνο Wii U και τίποτε άλλο είναι πολύ σπάνιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι να έχεις και άλλες κονσόλες (έστω PS3, 360). Κάποιος που να έχει μόνο Wii U και τίποτε άλλο είναι πολύ σπάνιο...

Επίσης είναι σπάνιο να έχει και κάποιος μόνο ps4/Xbox one με το ίδιο σκεπτικό.

Ναι μεν την μονη διαφορα οτι αυτο ισχυει κυριως για τις χωρες του εξωτερικου οπου εκει υπαρχει αλλη νοοτροπια(βασικοτατο)αλλα και αλλοι μισθοι(αλλο επισης βασικο που παιζει μεγαλο ρολο στο πρωτο) και βλεπεις αλλωστε και παιχνιδια της Nintendo και στις top 10 πωλησεις πχ http://www.gamespot.com/articles/top-10-uk-sales-chart-ratchet-and-clank-secures-fi/1100-6439155/

Στην Ελλαδα λοιπον που ειμαστε εμεις(και αρα μας ενδιαφερει)ισχυει το παραπανω???Η μηπως μπορουμε να εχουμε σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα τα 5-6 ατομα που ασχολουμαστε και εχουμε τιμησει απο πιο παλια μεχρι και σημερα κονσολες της Nintendo??

Οχι οτι δεν εχουν πωληθει παραπανω κονσολες απο μας που σχολιαζουμε στο Insomnia αλλα και παλι το ποσοστο παραμενει υπερβολικα μικρο.

Θα δεις και για το Uncharted που αναφερθηκε πως θα γεμισουν μετα απο λιγες μερες οι αγγελιες με αυτο παρολο που εχει και Multiplayer,καθως οι περισσοτεροι κατοχοι ps4(ακομα και στο Insomnia)ουτε καν online δεν παιζουν(κοινως να πληρωσουν την συνδρομη).

Μα μόλις σου εξήγησα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση και αν το κοιτάξεις σε -παίρνει- να πάρεις και δεύτερο (και τρίτο και ότι θες) μηχάνημα. Αν είσαι τύπος που απλά δεν μπορείς να παίρνεις παιχνίδια και έχεις μόνο ένα μηχάνημα τότε...δεν σε απασχολεί το ζήτημα των καθυστερήσεων καθώς έχεις σοβαρότερα θέματα να λύσεις (όπως εγώ τώρα που δεν θα μπορέσω ούτε αυτά που έχω στοχεύσει να πάρω) και αν θεωρείς ότι έχεις μεγάλα κενά να περιμένεις για τα παιχνίδια και σου τη "σπάει" τότε θα έχεις κάνει αρκετή οικονομία για να αποκτήσεις και ένα ακόμα μηχάνημα. Είναι win-win κατάσταση. 

Επίσης είναι σπάνιο να έχει και κάποιος μόνο ps4/Xbox one με το ίδιο σκεπτικό.

Όχι αυτό δεν είναι σπάνιο, ίσα ίσα που είναι συνηθισμένο!

Ο bedazzled πιστεύω εννοεί ότι επειδή το wii u δεν είναι τόσο ευρείας κυκλοφορίας το παίρνουν κυρίως πιο «ψαγμένοι» και πιο φανατικοί gamers, άρα είναι πιθανό να έχουν και άλλα συστήματα.

• Like 1

Όχι αυτό δεν είναι σπάνιο, ίσα ίσα που είναι συνηθισμένο!

Ο bedazzled πιστεύω εννοεί ότι επειδή το wii u δεν είναι τόσο ευρείας κυκλοφορίας το παίρνουν κυρίως πιο «ψαγμένοι» και πιο φανατικοί gamers, άρα είναι πιθανό να έχουν και άλλα συστήματα.

Εννοώ ότι οι κάτοχοι ps4/Xbox one κατά τη πλειοψηφία τους έχουν και ps3/Xbox 360.

Είχαν θες να πεις, γιατί οι περισσότεροι τα έδωσαν/πούλησαν... ;) ο Zio κατάλαβε τι εννοώ.

Τα 12,8 μύρια του Wii U είναι κυρίως hardcore/ψαγμένοι gamers που δεν αρκούνται σε μια πλατφόρμα. Καμία σχέση με τα 100 μύρια του Wii που το έπαιρνε και η γιαγιά μου για γυμναστική... :P

• Like 1

Όχι εντάξει, από παλαιότερες κονσόλες έχω τουλάχιστον μια από κάθε γενιά. Στην προηγούμενη και wii και ps3.

Όντως είναι ψιλοσπάνιο κάποιος να έχει μόνο wii u, εκτός αν ο ίδιος παίζει εντελώς casually και το θέλει περισσότερο για μικρά παιδιά, οικογένεια κτλ. Αν είχε μεγαλύτερο 3rd party support όπως το gamecube νομίζω θα μπορούσε να σταθεί και μόνο του.

Αλλά είναι αυτό που το έχουμε πει πολλές φορές. Η καινοτομία και η διαφορετικότητα της Νintendo συν βέβαια το μειονέκτημα της ισχύος στις τελευταίες 2 κονσόλες της αποβαίνει καθοριστικός παράγοντας στο να μην έχει υποστήριξη από τρίτους. Εγώ προσωπικά καταλήγω ότι προτιμώ να μου προσφέρει διαφορετικό gameplay στα δικά της παιχνίδια τουλάχιστον, παρά να ήταν ένας κλώνος των ps και xbox με ελάχιστες διαφορές. Αν έβγαζε περισσότερα δικά της παιχνίδια, με πρωτοτυπία όμως όχι όλο τα ίδια και τα ίδια, παλιά και νέα franchises, δηλαδή και mario-zelda-metroid αλλά και νέες ιδέες τυπου splatoon θα με κάλυπτε. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο δεν έχει το απαραίτητο δυναμικό και δεν διαθέτει τους κατάλληλους πόρους για να παράγει περισσότερα δικά της παιχνίδια. Στα handheld παρέχει καλύτερη υποστήριξη, οι home consoles πάσχουν.

• Like 2

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο να έχει κάποιος ένα σύστημα/κονσόλα ανά γενιά. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται συστηματικά με το gaming (όχι με ένα τίτλο το χρόνο) και αρέσκονται σε μία κονσόλα σε κάθε γενιά για διάφορους λόγους. Πιθανόν η βιβλιοθήκη τίτλων του εκάστοτε μηχανήματος να τους καλύπτει, μπορεί ο χρόνος τους να είναι περιορισμένος και να τους αρκούν τα παιχνίδια μιας συσκευής, μπορεί να διαθέτουν τα χρήματα (όπως εγώ) να πάρουν όλα τα μηχανήματα αλλά αρκούνται σε ένα για να μην γεμίσουν με backlog.

Κάτι μαργαριτάρια που διάβαζα παλαιότερα ότι αν δεν έχεις όλες τις κονσόλες δεν είσαι true gamer, δεν έχεις σωστή άποψη και κάτι τέτοια παρόμοια μόνο ως ανέκδοτα τα εκλαμβάνω. Το πόσο gamer είναι κάποιος (όχι ότι έχει σημασία αλλά απλά για να λέμε) το κρίνει ο ίδιος κι όχι το gaming σαλόνι που διαθέτει ή οι collector's editions που έχει αγοράσει (άλλο θέμα κι αυτό). Για τα προσωπικά μου κριτήρια ένα PS 4 ή ένα Xbox One είναι αρκετό για να με κρατήσει για μια γενιά ακόμα κι αν δεν μπορώ να παίξω κάποια exclusive/console exclusives της άλλης κονσόλας..Δεν σείεται η γη κάτω από τα πόδια μου αν δεν τα έχω. Ειλικρινά δεν μπορώ να πω το ίδιο για το Wii U και ακριβώς έτσι ένιωσα και με το πρώτο Wii. Τα 2 συστήματα έχουν παιχνιδάρες αλλά δεν είναι ολοκληρωμένα μηχανήματα IMO.Εννοείται ότι σε ένα σύστημα μετράνε όλα τα games και όχι μόνο κάποια αποκλειστικά ή indies ανεξάρτητα αν έχουν βγει σε άλλο σύστημα PC ή κονσόλα.

Εννοείται ότι αναφέρομαι φιλικά για τα παραπάνω χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (δεν με νοιάζει κιόλας). Απλώς το γράφω μιας και το έφερε λίγο η κουβέντα. 

• Like 1

Εννοείται είναι Warriors παιχνίδι. Μπορεί κλασσικό, μπορεί διασκευή από κάποιο franchise (όπως το Hyrule Warriors). 

Εννοείται είναι Warriors παιχνίδι. Μπορεί κλασσικό, μπορεί διασκευή από κάποιο franchise (όπως το Hyrule Warriors). 

Καταρχήν ελπίζω να μην είναι κανένα port του Hyrule Warriors. Και κατά δεύτερον, ελπίζω αν είναι διασκευή, να έχει Fire Emblem skin. Και δεν το βλέπω και καθόλου απίθανο για να είμαι ειλικρινής, τώρα που η Nintendo επίσημα είπε ότι θεωρεί major IP της το Fire Emblem.

Καταρχήν ελπίζω να μην είναι κανένα port του Hyrule Warriors. Και κατά δεύτερον, ελπίζω αν είναι διασκευή, να έχει Fire Emblem skin. Και δεν το βλέπω και καθόλου απίθανο για να είμαι ειλικρινής, τώρα που η Nintendo επίσημα είπε ότι θεωρεί major IP της το Fire Emblem.

Και εγώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου το θεωρώ το πλέον πιθανό major spin-off warriors παιχνίδι. Ταιριάζει στο στυλ, έχει μπόλικο υλικό και χαρακτήρες να φτιάξουν και γενικά είναι "έτοιμο" παιχνίδι. Αν δε το προσέξουν όπως το Hyrule Warriors και το Dragon quest heroes θα μιλάμε για πραγματικά επικό τίτλο του είδους. 

• Like 1

Η Emily Rogers ξαναχτυπά με νέα φήμη. Λέει ότι μίλησε με πηγές της και της είπαν ότι το παιχνίδι που ετοιμάζη η Retro για το ΝΧ δεν είναι ούτε Metroid ούτε Donkey Kong Country ούτε Diddy Kong Racing 2. Μάλλον είναι καινούριο ΙΡ και κυκλοφορεί το 2017!

https://mynintendonews.com/2016/04/29/rumour-retro-studios-nx-game-is-new-ip-releases-2017/

Επαληθεύει και ο Liam Robertson.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...