Mazinga Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ενιαια τιμη ζωνης στα βαλκανια για Νιντεντο, απο 1 μαιου... (ψαχνω επιβεβαιωση εαν ξερει ουδεις;) http://www.technomarket.bg/nintendo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ενιαια τιμη ζωνης στα βαλκανια για Νιντεντο, απο 1 μαιου... (ψαχνω επιβεβαιωση εαν ξερει ουδεις;) http://www.technomarket.bg/nintendo Το 3μερο της πρωτομαγιάς ήμουν Σερβία. Βρήκα ενα μαγαζί με videogames είχε switch και η τιμή του ήταν 425 ευρώ . Απαράδεκτο για μια χώρα με χαμηλούς μισθούς (340 ευρω βασικός) δηλαδή κόβεις το δικαίωμα στους περισσοτερους να ασχοληθούν με videogames.Μακάρι να γίνει αυτό που γράφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Πρόεδρος nVidia για το Switch http://nintendoeverything.com/nvidia-ceo-talks-up-switch-why-partnering-with-nintendo-made-sense/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εσυ μπαινεις σε defence mode λες και γινεται επιθεση απο κανεναν hater στη κονσολα. Αν δεν σε πειραζει γυρνα το σε 480p να καις και λιγοτερο ρευμα. Η αποτυχια του wii ηταν το 480p του. Και δεν μιλαω για πωλησεις αλλα για αισθηση χαρας. Και δεν ειμαι specsακιας αλλιως θα αγοραζα αλλες κονσολες περα απο νιντεντο. Ειναι σαν να εισαι σε τοπικ καποιας ομαδας να θιγω πχ ενα ματς και να μπαινεις σφηνα και να λες τι ωραιο χρωμα εχει η φανελα και ποσο χαρα εχει να βλεπεις ποδοσφαιρο στο γηπεδο. Δεν στεκει καπου δηλαδη ο αντιλογος σου. Περιμενω να δω πως θα βγει το φιφα ή το pes στο switch. Τρομαζω στην ιδεα του τεμπελικου πορτ. Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλ' ακούν τα αυτιά μου. Σου λέει ότι για τον ίδιο έχει μεγαλύτερη αξία η δύναμη της παρέας και ότι τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Γιατί βρίσκεις τόσο εντυπωσιακό να μην ενδιαφέρεται κάποιος για τα specs όσο εσύ; Γιατί σε εντυπωσιάζει το να έχει άλλες προτεραιότητες; Από εκεί και πέρα έχεις παίξει Warioware ή Mario Kart Wii ή Wii Sports με παρέα στο Wii; Ή έχεις παίξει Mario Galaxy ή No More Heroes ή Metroid Prime 3 μόνος σου; Από αυτά τα games το μόνο που σου έμεινε είναι η έλλειψη αίσθησης χαράς; Τα FIFA/PES ανήκουν στα κύρια games που περιμένεις στο NSw ή στα συμπληρωματικά; Αν ανήκουν στα συμπληρωματικά γιατί τρομάζεις τόσο στην ιδέα του τεμπέλικου πορτ; Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι περιμένεις να δεις στην κονσόλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Nintendo Europe Announces Standalone Nintendo Switch Dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Nintendo Europe Announces Standalone Nintendo Switch Dock Γλυκοκοίταζα κανά δυο τέτοια για συμπληρωματικά στην οθόνη του πισιού και για το εξοχικό, αλλά μετά είδα την τιμή και δεν τα κοίταζα τόσο γλυκά πλέον (γύρω στα $90 το καθένα αν θυμάμαι καλά) Ψάχνω και για καλτσάκια για το dock, αν βρείτε πείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εσυ μπαινεις σε defence mode λες και γινεται επιθεση απο κανεναν hater στη κονσολα. Αν δεν σε πειραζει γυρνα το σε 480p να καις και λιγοτερο ρευμα. Η αποτυχια του wii ηταν το 480p του. Και δεν μιλαω για πωλησεις αλλα για αισθηση χαρας. Και δεν ειμαι specsακιας αλλιως θα αγοραζα αλλες κονσολες περα απο νιντεντο. Ειναι σαν να εισαι σε τοπικ καποιας ομαδας να θιγω πχ ενα ματς και να μπαινεις σφηνα και να λες τι ωραιο χρωμα εχει η φανελα και ποσο χαρα εχει να βλεπεις ποδοσφαιρο στο γηπεδο. Δεν στεκει καπου δηλαδη ο αντιλογος σου. Περιμενω να δω πως θα βγει το φιφα ή το pes στο switch. Τρομαζω στην ιδεα του τεμπελικου πορτ. Δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ πουθενά με όσα γράφεις. Όσον αφορά την ανάλυση του Wii περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.... την χαρά που πήρα εγώ από τα Mario Galaxy δεν την φτάνουν 10 Uncharted/Gears μαζί για να την ξεπεράσουν. Kαι δυστυχώς τέτοιο ιδιοφυές pure fan platform φοβάμαι ούτε η ίδια η Ninty θα μπορέσει να ξαναβγάλει.....εγώ με κάτι τέτοια τρομάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Άλλα λέει η γιαγιά μου, άλλ' ακούν τα αυτιά μου. Σου λέει ότι για τον ίδιο έχει μεγαλύτερη αξία η δύναμη της παρέας και ότι τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Γιατί βρίσκεις τόσο εντυπωσιακό να μην ενδιαφέρεται κάποιος για τα specs όσο εσύ; Γιατί σε εντυπωσιάζει το να έχει άλλες προτεραιότητες; Από εκεί και πέρα έχεις παίξει Warioware ή Mario Kart Wii ή Wii Sports με παρέα στο Wii; Ή έχεις παίξει Mario Galaxy ή No More Heroes ή Metroid Prime 3 μόνος σου; Από αυτά τα games το μόνο που σου έμεινε είναι η έλλειψη αίσθησης χαράς; Τα FIFA/PES ανήκουν στα κύρια games που περιμένεις στο NSw ή στα συμπληρωματικά; Αν ανήκουν στα συμπληρωματικά γιατί τρομάζεις τόσο στην ιδέα του τεμπέλικου πορτ; Βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι περιμένεις να δεις στην κονσόλα... Δεν χρειαζεται. Αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις εσυ. Δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ πουθενά με όσα γράφεις. Όσον αφορά την ανάλυση του Wii περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.... την χαρά που πήρα εγώ από τα Mario Galaxy δεν την φτάνουν 10 Uncharted/Gears μαζί για να την ξεπεράσουν. Kαι δυστυχώς τέτοιο ιδιοφυές pure fan platform φοβάμαι ούτε η ίδια η Ninty θα μπορέσει να ξαναβγάλει.....εγώ με κάτι τέτοια τρομάζω. Τα nintendo games ανακαθεν τρεχανε στα συστηματα της 150%. Αν εχεις δει ομως 3rd party games στο wii πχ Rogue Trooper ή pandoras tower που και τα δυο ειναι πολυ αξιολογα παιχνιδια θα καταλαβεις αμεσως πως δεν μπορεις να τα παιξεις λογο αναλυσης. Σαν να παιζεις n64 αλλα πολυ χειροτερα μιας και τα παιχνιδια προσφερουν (προσπαθουν βασικα) πιο περιπλοκα textures και πραγματικα μπορεις να τα παιξεις μονο σε dolphin emu. Δοξα το θεο δεν ειχα την ατυχια μεχρι τωρα να παιξω uncharted ειχα ομως την ατυχια να παιξω gow το πρωτο. Δεν μιλαω για τα γραφικα που θα προσφερει η νιντεντο λοιπον αλλα για τα γραφικα που θα προσφερει η μαζα στο switch. Αν δεν μπορουν να δωσουν ενα σωστο αποτελεσμα σε ενα παιχνιδι nba "pocket" και αν ειναι λογο specs ο λογος τοτε μη περιμενετε τιποτα περισσοτερο σε γραφικα αποτι zelda botw & mario kart. Αλλο να τρεχει 1080p το botw και αλλο 900p και να βλεπεις τα pixels στα βουνα για να φτιαξει το frame rate η νιντεντο. Ας ειμαστε αντικιμενικοι λοιπον γιατι σκασαμε και ενα σωρο λεφτα και θα αγοραζουμε και τα παιχνιδια πιο ακριβα απο τον ανταγωνισμο. Αν δεν μπορεσει να βγαλει mario η νιντεντο ας παει για κλεισιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 @dreamkiller777 Το Pandora's Tower που ανέφερες το έπαιξα πριν 2 χρόνια ως digital download στο Wii U και έχω να πω ότι μια χαρά παιζόταν. Δεν ξέρω αν βοηθάει το ότι το wii u χρησιμοποιεί hdmi ενώ το wii composite cable στο να καθαρίζει η θολούρα. Πάντως μια χαρά playable ήταν τις 50+ ώρες που το έπαιξα. Βέβαια, έχω να πω ότι στο gamepad φαινόταν καλύτερα από ότι στην τηλεόραση. Edit: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Για όσους σας ενδιαφέρει το Rime, τελικά η επίσημη τιμή για το Switch θα είναι: -Retail 39,99$/44,99€/39,99£ ( θα περιέχει και κωδικό για το full soundtrack) -Digital 29,99$/34,99€/29,99£ http://nintendoeverything.com/rimes-digital-version-now-costs-10-less-on-switch-physical-version-to-come-with-soundtrack-code/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ωριστε για να μην λετε οτι μονο στο εξωτερικο αγοραζουν nintendo παιχνιδια https://www.gameslife.gr/greek-top-10-video-games-march-33239 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Για τη χωρα το βρομώplaystasion μια χαρα τα πηγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει μπει και η Limited στη 10αδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει μπει και η Limited στη 10αδα. Η αληθεια ειναι οτι και εγω αυτο συγκεκριμενα δεν το περιμενα να το δω,δεδομενου οτι κοστιζει 100ευρω(βεβαια να μου πεις σε σχεση με τα 70 του zelda δεν ειναι τοσα πολλα)αλλα και παλι ευχαριστη εκπληξη οταν βλεπουμε ακομα και στην Ελλαδα που και που τιποτα το διαφορετικο απο τα ιδια και τα ιδια(τον Οκτωβριο θυμιζω ειδαμε τα pokemon sun και moon μεσα στην 10αδα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Θα τα δειτε εδω μεσα να πωλουνται 200 ευρω. κλασσικα μολις σταματησουν να ειναι διαθεσιμα. Δινει ψωμακι η νιντεντο στα κορακια. Μεχρι τωρα ομως οσοι τα πηραν ειναι στη γωνια και κλαινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις