Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kimishima cautious about selling 10 million Switch units this fiscal year, third-party asked for big games quickly

H συγκεκριμένη δήλωση μου άρεσε αρκετά, δείχνει ότι η Ν δεν έχει φουσκωμένα μυαλά λόγω της επιτυχίας του συστήματος στο περιορισμένο διάστημα κυκλοφορίας. Θεωρώ ότι συμβαδίζει με τα γραφόμενα μου πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την όποια πορεία του συστήματος.

Επίσης μου θύμισε μια παλιότερη δήλωση του Takahashi:

But I would imagine that a lot of younger indie developers or small indie teams might feel that there’s a high barrier of entry in approaching such a big industry name as Nintendo.

Takahashi​: It’s really not that high, and we’d like to let them know that. We’d like to find some way to spread that information in the future. Our dev kits are also not very expensive.

H N γενικώς έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα developer kit και την συμβατότητα με γνωστές μηχανές γραφικών. 

Και για να μην μείνω μόνο σε αυτά το Thumper θα τρέχει στα 1080p/60fps σε tv mode και 720p/60fps σε portable mode.
  • Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω και PS4 αλλά θα το αγοράσω στο switch. Μια χαρά λιώνω με τον δεύτερο joy con τόσο καιρό sniperclips, fast rmx και Mario kart. Να ναι καλά η Nintendo ξανά-θυμηθήκαμε το local multiplayer και ποσό μεγαλύτερη χαρά σου δίνουν τέτοια απλά παιχνίδια όταν τα παίζεις μαζί με άλλους.....δίπλα σου όχι εικονικά. Στα παπάκια μου τα trophies που θα είχα αν το αγόραζα σε PS4 και 2 φορές στα παπάκια μου αν χάνει στα γραφικά. Ο χαβαλές του local είναι ανεκτίμητος. Θα μου πείτε και στο PS4 θα μπορούσα να είχα αγοράσει κ αλλά χειριστήρια για την παρέα αλλά δεν μου το έβγαλε η κονσόλα όπως μου το έβγαλε το switch με το δεύτερο joy con που διατίθεται...με έβαλε στο τρυπακι να πάρω άλλο ένα ζευγάρι.....

Στα παππακια σου που παίζει 480p σε handheld mode?

Στα παπάκια σου για το τεράστιο loading?

Είσαι πλούσιους μάλλον και εγώ φτωχός.

Άσε με να θέλω τα χρήματα μου να πιάσουν τόπο λοιπόν. Στα παπάκια μας λοιπόν αν σου αρέσει να παίζεις όπως είναι.

Εγώ το 20αρικο όμως το έδωσα για να παίξει όπως πρέπει στη κονσόλα το παιχνίδι δηλαδή και handheld mode όχι να μου βγάζει τα μάτια από τη θολούρα τόση που ούτε στο n64 δεν ειχω δει.

Δημοσ.

Οταν ο αντιλογος/τσακωμος ή οπως θελεις πες το γινεται συγκεκριμενα μεταξυ 2-3 ατομων(εκτος αν ειναι οι μονοι που συμμετεχουν στο θεμα) τοτε πολυ σωστα και αναφερθηκε η λυση του pm.

Fulgore, έχεις 25000 μηνύματα. Δεν υπάρχει σελίδα στο νήμα, που να μην έχει τουλάχιστο δύο μηνύματά σου. Με λίγα λόγια, εσύ είσαι αυτός ο συγκεκριμένος μεταξύ των 2-3 ατόμων.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο. Όσο κρατάς το επίπεδό (σε γενικές γραμμές το κρατάς) καλά κάνεις και γράφεις. Έχει ζωή το νήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έβαλες λάθος βίντεο τότε το ίδιο σου το βίντεο σε διαψεύδει. Αν πάλι όχι εδώ είναι να μου εξηγήσεις τι καλύτερο βλέπεις στα γραφικά του switch που υπερτερούν έναντι στις άλλες δυο. :S

Τι να διαψευσω; φαίνεται στην εικόνα ποιο είναι οπτικά καλύτερο. Αλλά άντε εγώ δεν βλέπω καλά εσύ πες μας που βρηκες το switch αδύναμο που ακριβώς το ps4 Xbox κερδιζει ενω το switch χάνει και ειναι φτωχό σύμφωνα με το προηγούμενο post σου.
Δημοσ.

Τι να διαψευσω; φαίνεται στην εικόνα ποιο είναι οπτικά καλύτερο. Αλλά άντε εγώ δεν βλέπω καλά εσύ πες μας που βρηκες το switch αδύναμο που ακριβώς το ps4 Xbox κερδιζει ενω το switch χάνει και ειναι φτωχό σύμφωνα με το προηγούμενο post σου.

Καταρχάς να είσαι ευγενικός και να κάνεις διάλογο. Όταν θα σε ρωτάω κάτι να απαντάς και όχι να απαντάς ρωτώντας.

Επιχείρημα λοιπόν δεν έδωσες κανένα.

Θα σου απαντήσω όμως εγω στην απορία σου και ελπίζω να κάνεις και εσυ το ίδιο στη προηγούμενή μου ερώτηση. Αν παλι όχι συνέχισε το μόνος σου αλλά το σκορ θα έχει γράψει 1-0.

1) Φωτοσκιασεις. Στην έκδοση του switch δεν υπάρχουν.

2) Περισσότερο κοινό στις εξεδρες. Στην έκδοση του switch είναι λιγότεροι.

3) Fps δεν έχουν framedrops όπως η έκδοση του switch.

4) Είναι 1080p και όχι 900p upscaled όπως στο switch.

Περιμένω τώρα να μου πεις εσύ που βλέπεις κάτι καλύτερο στο switch και όχι χειρότερο.

Δημοσ.

Ζήσαμε για να διαβάσουμε και ότι το Mario Kart είναι το ισοδύναμο του TLOU.

Ενταξυ ,δεν το εννοουσε ετσι ο συμφορουμιτης.

Περιμένω τώρα να μου πεις εσύ που βλέπεις κάτι καλύτερο στο switch και όχι χειρότερο.

Στο πρωτο εχεις δικιο οτι η εκδοση του Switch δεν εχει σκιες των παικτων.

Στο δευτερο που φανταζομαι εννοεις το κοινο πισω απο την μπασκετα δεν νομιζω να παιζει καποιο σοβαρο ρολο

Για το 3 δυστηχως απο το video αυτο δεν μπορουν να βγουν ευκολα συμπερασματα.

Για την αναλυση αν ειναι επιβεβαιωμενη τοτε ναι εχεις και σε αυτο δικιο.

Fulgore, έχεις 25000 μηνύματα. Δεν υπάρχει σελίδα στο νήμα, που να μην έχει τουλάχιστο δύο μηνύματά σου. Με λίγα λόγια, εσύ είσαι αυτός ο συγκεκριμένος μεταξύ των 2-3 ατόμων.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο. Όσο κρατάς το επίπεδό (σε γενικές γραμμές το κρατάς) καλά κάνεις και γράφεις. Έχει ζωή το νήμα.

Ο συνολικος αριθμος των μνμ το μονο που λεει ειναι οτι συμμετεχω κυριως στο insomnia απο forums και επισης συμμετεχω σε παρα πολλα θεματα,δηλαδη και σε καρτες γραφικων και σε επεξεργαστες και σε κινητα και σε console και pc games και ταινιες/σειρες,αρα λιγο να συμμετεχεις σε αυτα μαζευονται για πλακα.

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει το πόσα άτομα θα έχει για κοινό. Αλλά όταν μου βάζει κάποιος να τα κάνω σύγκριση οφείλω να το πω. Είναι άλλο ένα σημάδι δηλαδή πετσόκομματος.

Μιλάμε όμως για ένα παιχνίδι που άνετα θα έτρεχε σε ps3. Δεν μπορείς να αφαιρείς σκιές!!! έχω να το δω αυτό το πράγμα από εποχές PlayStation αλλά ακόμα και εκεί είχε μια στάμπα.

Και μιλάμε για NBA jam παιχνιδάκι όχι κανένα NBA live με 1000 άτομα για κοινό και 5πλασιους παίχτες.. Το χειρότερο όμως όλων είναι η ανάλυση που έχει στο φορητό. Δεν μπορώ να παίξω εκεί πραγματικά. Και όπως έχουμε δει μέχρι τώρα το αντίθετο συμβαίνει στο switch.. Δείχνει δηλαδή τα δόντια του στο φορητό.. Αρα προφανώς κάτι έχουν κάνει λάθος εκεί πέρα με το playgrounds.

Δημοσ.

Καταρχάς να είσαι ευγενικός και να κάνεις διάλογο. Όταν θα σε ρωτάω κάτι να απαντάς και όχι να απαντάς ρωτώντας.

Επιχείρημα λοιπόν δεν έδωσες κανένα.

Θα σου απαντήσω όμως εγω στην απορία σου και ελπίζω να κάνεις και εσυ το ίδιο στη προηγούμενή μου ερώτηση. Αν παλι όχι συνέχισε το μόνος σου αλλά το σκορ θα έχει γράψει 1-0.

1)Δεν νομιζω οτι δίνουμε κάποιον αγώνα για να έχουμε σκορ.

2)Δεν νομιζω να ήμουν κάπου αγενής.

3)Για τις σκιές το έγραψα πριν απο σένα

4) framedrops στο switch εγώ δεν είδα αλλά δεν έχω και τις αλλες εκδόσεις για να ξέρω τι κανουν.

5)Η ανάλυση του switch στα 900p απο που προκύπτει;

6)Το παιχνίδι θα έτρεχε και σε n64 δεν με ενδιαφέρει εγώ έβαλα ενα συγκριτικό βίντεο και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα μου δεν έχω να γράψω κάτι άλλο έχω μάτια και βλέπω.

7)Το παιχνίδι φτιάχτηκε την τελευταία στιγμη για το switch οταν γίνουν και τα update που έχουν ανακοινωθεί τοτε θα είναι ακόμα καλύτερο και θα μπουν και οι σκιές.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ζήσαμε για να διαβάσουμε και ότι το Mario Kart είναι το ισοδύναμο του TLOU.

BTW το Angry Birds μέχρι το 2011 είχε (σύμφωνα με αυτό http://www.businessinsider.com/angry-birds-sales-numbers-2011-11 ) 500 εκατομμύρια πωλήσεις. Τροφή για σκέψη.

Και το MK8Dx και το TLOU Remastered είναι δύο τίτλοι ports παλαιοτέρων τίτλων που κυκλοφόρησαν στα αντίστοιχα συστήματα σε εποχή που υπήρχε έλλειψη exclusive περιεχομένου. Όταν κυκλοφόρησε το TLOU Remastered εξέφραζα τις ίδιες αντιρρήσεις που εκφράζω και τώρα για το MK8Dx και υπήρχε κόσμος που καλοδεχόταν port τίτλου που δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε ένα χρόνο νωρίτερα στο PS3. Τώρα, παρατηρούμε να λέγεται ότι το MK8Dx είναι «irrelevant», συμπληρωματικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Εγώ πάντως τις ίδιες αντιρρήσεις εκφράζω για το MK8Dx που εξέφραζα για το TLOU Remstared: όποιος θέλει να το παίξει ας πάρει την προηγουμένη κονσόλα που κυκλοφόρησε.

Τώρα τι σχέση έχουν οι πωλήσεις των Angry Birds με τις πωλήσεις console excluvies, όταν τα Angry Birds:

- είναι free

- αναφέρονται σε 500 διαφορετικές πλατφόρμες

- αφορούν καμιά 10αριά διαφορετικούς τίτλους

μόνο εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις που έκανες το επιχείρημα.:/

Αν θεώρησες ότι όταν έγραψα «ισοδύναμα» εννοούσα «παρόμοια», τότε λάθος κατάλαβες. Προφανώς και οι δύο τίτλοι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ως προς το gameplay, το σενάριο ή το genre τους.

• Like 2
Δημοσ.

Στα παππακια σου που παίζει 480p σε handheld mode?

Στα παπάκια σου για το τεράστιο loading?

Είσαι πλούσιους μάλλον και εγώ φτωχός.

Άσε με να θέλω τα χρήματα μου να πιάσουν τόπο λοιπόν. Στα παπάκια μας λοιπόν αν σου αρέσει να παίζεις όπως είναι.

Εγώ το 20αρικο όμως το έδωσα για να παίξει όπως πρέπει στη κονσόλα το παιχνίδι δηλαδή και handheld mode όχι να μου βγάζει τα μάτια από τη θολούρα τόση που ούτε στο n64 δεν ειχω δει.

Δεν διαφώνησα πουθενά σε αυτά που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα. Το δικό μου ποστ ήταν για να τονίσω ότι για μένα περισσότερο αξία έχει η δύναμη της παρέας & ότι τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Καλά έκανες κ ανέφερες τι σε χαλάει στο παιχνίδι... δεν μου πέφτει λόγος ούτε έκανα κάπου παράθεση τα λεγόμενα σου. Εγώ φίλε μου βλέπω ότι μετά από χρόνια (εποχές wii) έχω μια κονσόλα που παίζει κ η κοπέλα μου (μόνο κ μόνο γ αυτό ας έτρεχε κ σε 144p :P ) κ μαζευόμαστε σπίτι αραιά κ που με φίλους κ χαβαλεδιαζουμε...
Δημοσ.

Ομολογω οτι ειχα καιρο να μπω στο θεμα αλλα απολαυσα τις τελευταιες σελιδες. Γενικα η Nintendo βγαζει κατι απο ΠΑΟΚ.

Να πω και εγω την βλακεια μου λοιπον. Η Nintendo σωστα αναφερθηκε οτι ειναι μερος του ανταγωνισμου. Το θεμα ειναι οτι προσπαθει να χτυπησει τον ανταγωνισμο πλασαρωντας κατι διαφορετικο.

Αλλες φορες δουλεψε υπερ της (Wii, DS, 3DS) και αλλες κατα της (Wii U). Εννοειται οτι στην περιπτωση του Switch παλι δινει αυτο το διαφορετικο. Το θεμα ειναι αν ο μεσος καταναλωτης πειστει να το αγορασει σε μεγαλη ποσοτητα η αν προτιμησει την παραδοσιακη οδο των κονσολων/PC.

Παντως οσοι ζουμε στην Ελλαδα πιστευω οτι τα παραπονα που εχουμε απο την υποστηριξη της Nintendo σε θεμα Hardware/Software κρατανε απο την εποχη του NES.

Μαλιστα η Nintendo αποφασισε να ασχοληθει ψιλοσοβαρα με την Ευρωπη απο το Wii και μετα. Αλλα ακομα και το 3ds η κατασταση της χωρας μας σε θεμα βιτρινας καταστηματων και ευρεσης τιτλων η περιφερειακων ηταν απογοητευτικη. Οταν ειχα 3ds τα περισσοτερα τα ψωνιζα απο εξω.

Οποτε μην υποτιματε το που βρισκομαστε. Γιατι ειναι πιθανον αλλη εμπειρια να εχει ο Αμερικανος (και αλλη προωθηση προιοντος) και τελειως αλλη εμεις.

Μπουρδολογια τελος. :P

• Like 1
Δημοσ.

1)Δεν νομιζω οτι δίνουμε κάποιον αγώνα για να έχουμε σκορ.

2)Δεν νομιζω να ήμουν κάπου αγενής.

3)Για τις σκιές το έγραψα πριν απο σένα

4) framedrops στο switch εγώ δεν είδα αλλά δεν έχω και τις αλλες εκδόσεις για να ξέρω τι κανουν.

5)Η ανάλυση του switch στα 900p απο που προκύπτει;

6)Το παιχνίδι θα έτρεχε και σε n64 δεν με ενδιαφέρει εγώ έβαλα ενα συγκριτικό βίντεο και αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα μου δεν έχω να γράψω κάτι άλλο έχω μάτια και βλέπω.

7)Το παιχνίδι φτιάχτηκε την τελευταία στιγμη για το switch οταν γίνουν και τα update που έχουν ανακοινωθεί τοτε θα είναι ακόμα καλύτερο και θα μπουν και οι σκιές.

1-0 ευχαριστω λοιπον.

Δεν διαφώνησα πουθενά σε αυτά που έγραψες στην προηγούμενη σελίδα. Το δικό μου ποστ ήταν για να τονίσω ότι για μένα περισσότερο αξία έχει η δύναμη της παρέας & ότι τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Καλά έκανες κ ανέφερες τι σε χαλάει στο παιχνίδι... δεν μου πέφτει λόγος ούτε έκανα κάπου παράθεση τα λεγόμενα σου. Εγώ φίλε μου βλέπω ότι μετά από χρόνια (εποχές wii) έχω μια κονσόλα που παίζει κ η κοπέλα μου (μόνο κ μόνο γ αυτό ας έτρεχε κ σε 144p :P ) κ μαζευόμαστε σπίτι αραιά κ που με φίλους κ χαβαλεδιαζουμε...

Εσυ μπαινεις σε defence mode λες και γινεται επιθεση απο κανεναν hater στη κονσολα. 

Αν δεν σε πειραζει γυρνα το σε 480p να καις και λιγοτερο ρευμα.  

Η αποτυχια του wii ηταν το 480p του. Και δεν μιλαω για πωλησεις αλλα για αισθηση χαρας. 

Και δεν ειμαι specsακιας αλλιως θα αγοραζα αλλες κονσολες περα απο νιντεντο. 

Ειναι σαν να εισαι σε τοπικ καποιας ομαδας να θιγω πχ ενα ματς και να μπαινεις σφηνα και να λες τι ωραιο χρωμα εχει η φανελα και ποσο χαρα εχει να βλεπεις ποδοσφαιρο στο γηπεδο.  Δεν στεκει καπου δηλαδη ο αντιλογος σου. 

Περιμενω να δω πως θα βγει το φιφα ή το pes στο switch. Τρομαζω στην ιδεα του τεμπελικου πορτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...