chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 και αυτό εδώ το περιμένω. Φυσικά το nba θα γίνει αγορά με την μια. Πάντως και εγώ ακόμα το zelda λιώνω. https://www.youtube.com/watch?v=ujV0tmHvACg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πολυ διασκεδαστικο το nba. Επαιξα ενα 4ωρο περιπου. Σκετος εθισμος. Επαιζα μονο vs cpu. Που να ερθει και το online του..Στα αρνητικα ειναι πως εχουν αφαιρεσει αρεκτα γραφικα απο το παιχνιδι σε συγκριση με xbox one/ps4/pc.Σαν να παιζεις παιχνιδι για wii σε full hd ενα πραμα. Το χειροτερο ομως ειναι οταν εισαι σε handheld mode.. παιζει να ειναι το πρωτο παιχνιδι που δεν τρεχει στα 720p αλλα 480p οταν εισαι σε φορητο... Και σε dock mode δεν ξερω κατα ποσο ειναι πραγματικο το 1080p. Με αυτα και με αυτα καταλαβαινω πως το switch ειναι αρκετα αδυναμο. Τοσο σε zelda που βλεπεις τα pixels στα βουνα οσο και με το nba οπως εγραψα.Οποτε δεν περιμενω τιποτα παραπανω απο το zelda σε γραφικα. Τουλαχιστον να ειναι αξιο λογου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οποτε το διλλημα τωρα για μενα ειναι να το τσιμπησω σε xbox one ή στο switch ?? (Τοσο κακο ειναι σε handheld mode?? ) Το δελεαστικο επιπλεον στο switch ειναι οτι θα μπορω να παιξω κ κανα διπλο με φιλαρακι μιας κ στο οne δεν εχω δευτερο μοχλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δε βρίσκω κάπου τα native resolutions στο switch. Μόνο ότι target είναι α 60 fps. Πάντως με τόσα features που λείπουν από την έκδοση του Switch μου φαίνεται ότι οι devs ετοίμασαν ότι προλάβαιναν μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας. Δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο μαζί με το online κτλ να έρθουν και update στα γραφικά όπως έγινε και με το snake pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οποτε το διλλημα τωρα για μενα ειναι να το τσιμπησω σε xbox one ή στο switch ?? (Τοσο κακο ειναι σε handheld mode?? ) Το δελεαστικο επιπλεον στο switch ειναι οτι θα μπορω να παιξω κ κανα διπλο με φιλαρακι μιας κ στο οne δεν εχω δευτερο μοχλο Δεν υπαρχει διλλημα. Αν σε ενδιαφερει το φορητο του παιχνιδιου το παιρνεις στο Switch,αν οχι στο xbox one. Παντως για το διπλο που λες δεν ξερω κατα ποσο βολευουν τα μικρα joycon για διπλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οποτε το διλλημα τωρα για μενα ειναι να το τσιμπησω σε xbox one ή στο switch ?? (Τοσο κακο ειναι σε handheld mode?? ) Το δελεαστικο επιπλεον στο switch ειναι οτι θα μπορω να παιξω κ κανα διπλο με φιλαρακι μιας κ στο οne δεν εχω δευτερο μοχλο Αν παιζεις μονο σε tv παρτο στο xbox one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Να το κλεισω το παραπανω θεμα γιατι δεν οδηγει πουθενα και να ζητησω και συγνωμη για να τελειωνουμε? 1)Κανενα πραγματικα δεν ενδιαφερουν ολα αυτα. Ουτε ποιος ανταγωνιζεται ποιον,ουτε γιατι κανουν οτι κινησεις κανουν οι εταιρειες ουτε τιποτα. 2)Τον κοσμο τον ενδιαφερει να βγει κανενα παιχνιδι να παιξει και δυστηχως μετα το zelda το χαος μεχρι τις γιορτες. 3)Οχι οτι το mario kart ειναι κακο,αλλα δεν ειναι παιχνιδι να γινει κουβεντα γυρω απο αυτο(μιας και ειμαστε σε forum)ουτε ειναι και νεο παιχνιδι. 4)Εμενα σαν υποψηφιο/μελλοντικο αγοραστη ξερεις τι πραγματικα με ενδιαφερει?Και εμενα και οσους ειναι στην θεση μου ή εχουν την κονσολα και δεν συμμετεχουν? Ουτε ποιος ειναι ο πραγματικος ανταγωνιστης του Switch,ουτε τι θα κατσουν να σκεφτουν στο τμημα R&D/marketing σε sony/ms ουτε τπτ. Να βγει κανενα bundle και να βγουν και παιχνιδια ,μην εχει η κονσολα την ιδια πορεια με το wii u τον πρωτο 1.5χρονο.Α και μην ξεχασω και το online ποια θα ειναι η πορεια του. Αν ήθελες να κλείσεις το θέμα το καλύτερο είναι να παραδεχθείς ότι γράφεις μπούρδες αλλά δυστυχώς συνεχίζεις. 1)Φυσικά και ενδιαφέρονται για την ανταγωνιστικότητα διαφορετικά η συμμετοχή θα ήταν πολύ λιγότερη. Εδώ σε θέματα στο gaf για την Ν πάντα υπάρχουν κρυφοfanboys που βγάζουν λύσσα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό είναι το ελάχιστο, αρκετές φορές γενικότερα όσο και σε αυτό το θέμα έχει ειπωθεί πως η ανταγωνιστικότητα των εταιριών ευνοεί το καταναλωτή με καλύτερες προσφορές. Αυτό είναι ένα πολύ απλό παράδειγμα , θα μπορούσα να κάνω ολόκληρη ανάλυση περί ανταγωνιστικότητας αλλά τζάμπα θα πάει γιατί έχεις κάνει την μπουρδολογία επιστήμη και άλλα γράφεις την μια και άλλα την άλλη. 2) Ποιο χάος αφού το σύστημα ξεπουλάει τάχιστα σε Αμερική και Ιαπωνία, σε Ευρώπη δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε καν την δυναμική του διότι η Ν τροφοδοτεί την αγορά με μικρές ποσότητες με βάση αυτό που δείχνει τουλάχιστον η ζήτηση μέχρι τώρα. 3) Τις ίδιες μπούρδες έγραφε ένας στο gaf, το MK8D είναι port και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Βρήκαν παλιότερο μήνυμα του (ίδια περίπτωση με εσένα) που έγραφε το ακριβώς αντίθετο για τα πολυάριθμα ports του ps4. 4) Δεν θέλω να ξέρω τι πραγματικά σε ενδιαφέρει γιατί δεν έχεις άποψη, ούτε με ενδιαφέρουν οι μπούρδες σου περί ανταγωνιστικότητας, ούτε τι πιστεύεις πως θέλει ο κόσμος ούτε τι θα σε κάνει να αγοράσεις NSW. Θα με ενδιέφερε περισσότερο αντί να ζητάς συγνώμη να καταλάβεις/αποβάλλεις τις μπούρδες που τις θεωρείς άποψη για να μην πέφτεις παράλληλα και σε αντιφάσεις. Και καλύτερα μην γράψεις καμία μπούρδα του τύπου πως δεν επιτρέπετε και καλά να γράψεις την άποψη σου επειδή είναι διαφορετική ή να να ξαναγράφεις τίποτα για ανταγωνιστικότητα και μοντέλα. Αυτά δεν είναι για σένα, όταν αποκτήσεις μια σταθερή άποψη με επιχειρήματα εδώ είμαστε να το συζητήσουμε πάλι, μέχρι τότε κάνε πράξη αυτό που έγραψες, σταμάτα το εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) 1) Τον πελατη/gamer τον ενδιαφερει το αποτελεσμα της ανταγωνιστικοτητας. Δεν καθεται να ψειριζει το πως και γιατι. Παιρνει κονσολα για να παιζει παιχνιδια οχι για να καθεται να αναλυει τις αποφασεις των εταιρειων(γιατι εβγαλε η αλλη εταιρεια το ταδε χρονικο σημειο φθηνοτερη κονσολα,γιατι τις γιορτες οι τιμες ειναι χαμηλοτερες κλπ). Ελεος δηλαδη. 2)Εγω λεω οτι σαν forum που ειμαστε δεν υπαρχουν παιχνιδια να σχολιασουμε για αυτα απο πλευρας gameplay οπως στο zelda και εσυ μου λες οτι το συστημα εχει ξεπουλησει παντου. 3)Που κολλαει παλι αυτο που γραφω εγω,οτι το mario kart δεν ειναι παιχνιδι(λογω του gameplay του)για να γινει κουβεντα οπως στο zelda,εσυ γραφεις για το αν ειναι καλο port ή οχι. 4)Εγω παλι ξερω τι θελω απο τις gaming κονσολες και το gaming. Εσυ παλι απο οτι φαινεται το εχεις ριξει απο τοτε που γραφτηκες στο forum(οπως και στα link στην υπογραφη) στο να αναλυεις τα οικονομικα μοντελα,στρατηγικες marketing και λοιπα αλλα της Nintendo,αρα προφανως σε αυτο το κομματι γνωριζεις πολλα περισσοτερα απο εμενα. Εγω και οι περισσοτεροι αλλοι ομως μπαινουμε σε forum να μιλησουμε για κονσολες λογω των παιχνιδιων που βγαινουν,και οχι για να κανουμε οικονομικες αναλυσεις για τις εταιρειες στα περισσοτερα μας σχολια κατι που δυστηχως δεν φαινεται να καταλαβαινεις ,αφου πιο πολυ χρονο φαινεται να αφιερωνεις στο πως λειτουργει η Nintendo και στις αποφασεις που παιρνει παρα στα παιχνιδια που βγαζει αυτα καθαυτα Οσο για το τι θελει να σχολιαζει ο κοσμος στο gaming κομματι του insomnia(που ειμαστε) ασε με σαν παλιοτερο μελλος και με παραπανω συμμετοχη σε ολα τα gaming θεματα του forum να γνωριζω λιγο καλυτερα απο σενα. Τελος μια απο τα ιδια γινονταν και στο προηγουμενο θεμα του Wii U για οσους απο εδω συμμετειχαν σε αυτο εξ αρχης. Μεχρι και τις αρχες του 2014 τα περισσοτερα σχολια που γραφονταν ηταν κυριολεκτικα οτι να ναι,και ολως τυχαιως τα περισσοτερα απο αυτα ηταν απο ατομα που δεν τους ενδιεφερε η κονσολα και εμπαιναν απο τα αλλα θεματα σε αυτο του Wii U για να τονισουν την ανωτεροτητα του συστηματος τους. Απο το 2014 ομως και μετα με το που αρχισαν να βγαινουν τοτε τα παιχνιδια στο Wii U το ενα πισω απο το αλλο(ενω στην αλλη μερια βαραγανε μυγες την ιδια χρονια),να για ποτε η κουβεντα γινοταν για τα games αυτα καθαυτα(μαλιστα με ορισμενα παιδια τοτε κανονιζαμε να παιζουμε και πολλαπλο mario kart ή Splatoon σε insomnia group ακια)και οι αλλοι εξαφανιστηκαν. Εμενα περισσοτερο με ενδιαφερει να γινεται κουβεντα γυρω απο τα παιχνιδια αυτα καθαυτα και αρα για το gameplay τους,την μουσικη τους,αν ειχα Switch να κανονιζαμε να παιζαμε πολλαπλο με αλλα παιδια απο το forum(οσους ηθελαν)mario kart ή Splatoon και οχι για το τι κανει η Nintendo,κατι που δυστηχως δεν ειναι δυνατο την παρουσα φαση με βαση αυτα τα παιχνιδια που εχουν βγει περαν του Zelda(γιαυτο και η ολη γενικη κουβεντα γυρω απο την Nintendo και τις αλλες εταιρειες προσωπικα δεν μαρεσει αλλα ειναι απο τα μονα πραγματα που βλεπω οτι γινεται κουβεντα). Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 @mansa2k Νομίζω το έχεις πάει πολύ επί προσωπικού πάντως. Δε χρειάζεται τόσο έντονο ύφος. Ας χαμηλώσουμε τους τόνους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) @mansa2k Νομίζω το έχεις πάει πολύ επί προσωπικού πάντως. Δε χρειάζεται τόσο έντονο ύφος. Ας χαμηλώσουμε τους τόνους. Γιαυτο και εγραψα οτι μετα το zelda το χαος,υπο την εννοια οτι το zelda εχει μπολικο πραγμα να γινει κουβεντα γυρω απο αυτο απο πλευρας gameplay(κουβεντα για τα shrines,divine beasts,οπλα,puzzle), σε αντιθεση με το mario kart ή εν μερη και με το splatoon 2 οταν βγει. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 3) Τις ίδιες μπούρδες έγραφε ένας στο gaf, το MK8D είναι port και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Βρήκαν παλιότερο μήνυμα του (ίδια περίπτωση με εσένα) που έγραφε το ακριβώς αντίθετο για τα πολυάριθμα ports του ps4. Ξέρω είπα κι εγώ τέλος, αλλά δεν μπορώ, με τρώει. Θα συμφωνήσω κάργα με τα double standards που ισχύουν για τα ports του NSw σε σύγκριση με τα ports του PS4. Μου αρέσει να σκέφτομαι το MK8Dx σαν το ισοδύναμο του The Last of Us Remastered. Το TLOU κυκλοφόρησε στο PS4 σε μία εποχή που υπήρχαν ελάχιστα exclusives. Τότε πολλοί έλεγαν ότι καλώς κυκλοφόρησε και για PS4, γιατί ήταν Game of the Generation και έπρεπε να το παίξουν όσοι δεν το είχαν παίξει οπωσδήποτε. Τώρα το καλύτερο Mario Kart ever είναι port και δεν πρέπει να το υπολογίζουμε. Fun facts: Το TLOU πούλησε 5,5m σε 80m PS3, ενώ πούλησε 6m σε 65m PS4. Διεισδυτικότητα 7% και 9% αντίστοιχα. Το Mario Kart 8 πούλησε 7,5m σε 14m Wii U, ενώ μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε 1m σε 2,7m NSw. Διεισδυτικότητα 53% και 37% αντίστοιχα. Απλά για να βλέπουμε ποιοί αγοράζουν exclusive S/W και ποιοί όχι. Αλλά ναι, το Mario Kart 8 Deluxe είναι irrelevant και δεν πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψιν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ξέρω είπα κι εγώ τέλος, αλλά δεν μπορώ, με τρώει. Θα συμφωνήσω κάργα με τα double standards που ισχύουν για τα ports του NSw σε σύγκριση με τα ports του PS4. Μου αρέσει να σκέφτομαι το MK8Dx σαν το ισοδύναμο του The Last of Us Remastered. Το TLOU κυκλοφόρησε στο PS4 σε μία εποχή που υπήρχαν ελάχιστα exclusives. Τότε πολλοί έλεγαν ότι καλώς κυκλοφόρησε και για PS4, γιατί ήταν Game of the Generation και έπρεπε να το παίξουν όσοι δεν το είχαν παίξει οπωσδήποτε. Τώρα το καλύτερο Mario Kart ever είναι port και δεν πρέπει να το υπολογίζουμε. Fun facts: Το TLOU πούλησε 5,5m σε 80m PS3, ενώ πούλησε 6m σε 65m PS4. Διεισδυτικότητα 7% και 9% αντίστοιχα. Το Mario Kart 8 πούλησε 7,5m σε 14m Wii U, ενώ μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε 1m σε 2,7m NSw. Διεισδυτικότητα 53% και 37% αντίστοιχα. Απλά για να βλέπουμε ποιοί αγοράζουν exclusive S/W και ποιοί όχι. Αλλά ναι, το Mario Kart 8 Deluxe είναι irrelevant και δεν πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψιν. Δεν ξερω ακριβως σε τι αναφερεστε αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα γραφονται τα ιδια που γραφονταν πιο παλια με τα remastered. Δηλαδη οτι αυτοι που κραζουν zelda και mario kart στο Switch το λενε υπο την εννοια οτι θελουν να δουν ενα νεο Switch only τιτλο που δεν εχουν παιξει ως τωρα σε αλλη κονσολα πιο πριν. Δεν θυμαμαι ποτε ενα απο τα πιο καλοπουλημενα παιχνιδια της Nintendo(και ενα απο τα καλυτερα απο πλευρας Multiplayer)να ηταν irrelevant,δεν ξερω αν κατι αλλο εννοουν μιας και δεν παρακολουθω Neogaf ή reddit σχεδον καθολου. Εγω απλα ειπα οτι γενικα τα mario kart δεν ειναι παιχνιδια να γινει κουβεντα γυρω απο αυτα οπως πχ σε zelda παιχνιδι ή bayonetta ή Xenoblade ,προφανως λογω του ειδους και gameplay του. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί αναγάγουμε σε επιστήμη τα λίγα παιχνίδια που έχει το Switch, 2 μήνες μετά την κυκλοφορία του. Εγώ Fulgore από όλα αυτά που έγραψες καταλαβαίνω ότι το Switch στη παρούσα φάση και με τα παιχνίδια που έχει δεν σε τραβάει, και έχεις χτίσει μιά ολόκληρη επιχειρηματολογία προσπαθώντας να μετατρέψεις την προσωπική σου άποψη σε κάποιο γενικό κανόνα ατυχούς marketing του Switch. Απλά το σύστημα δεν σε τραβάει στη παρούσα φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 @Fulgore 1) Όλοι ενδιαφέρονται είτε έμμεσα είτε άμεσα. Για παράδειγμα η ποικιλία και η ποσότητα παιχνιδιών συγκριτικά μεταξύ των κονσολών είναι ανταγωνιστικότητα, η ίδια η σύγκριση είναι ανταγωνιστικότητα, το marketing είναι ανταγωνιστικότητα, το ότι θα καταλήξει ένας καταναλωτής να πάει σε ένα μαγαζί να ψωνίσει ένα συγκεκριμένο προϊόν από μια γκάμα επιλογών είναι ανταγωνιστικότητα. Η δυνατότητα να προσελκύσει ένα σύστημα με μόλις ένα παιχνίδι σε σχέση με όλες τις υπάρχουσες επιλογές είναι μέρος της ανταγωνιστικότητας. Η ανταγωνιστικότητα υπάρχει παντού απλά με τόση μπουρδολογία είναι αναμενόμενο να γράφεις τα δικά σου. 2) Το όλο θέμα ξεκίνησε (αν δεν έχεις καταλάβει ακόμα) για την ανταγωνιστικότητα γιατί από την μια γράφεις ότι δεν υφίσταται και από την άλλη πως υπάρχει. Αν ο κόσμος είχε πρόβλημα με το περιεχόμενο δεν θα ξεπουλούσε το NSW για να στο κάνω αντιληπτό. Και επίσης από πότε ρε Fulgore έγινες και δικηγόρος; Ποια παιχνίδια να σχολιάσεις για ένα σύστημα που δεν έχεις; Επίσης το Zelda έχει δικό του θέμα στο insomnia, αν δεν σου αρέσει η έλλειψη σχολιασμού για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και γενικότερα για άλλα παιχνίδια σε αυτό θέμα τότε κάνε τα παράπονα σου στα μέλη όχι σε μένα. Από υπεκφυγές πρώτος. 3) Δεν γράφω αν είναι καλό παιχνίδι, γράφω ότι πουλάει (ανταγωνιστικότητα που λέγαμε) και ότι παρόμοια αντίφαση είχε ένας όμοιος σου στο gaf. 4) Σίγουρα ξέρεις τι θέλεις αλλά γενικεύεις και δεν έχεις άποψη. Θα σε παρακαλούσαν να μην επεμβαίνεις σε θέματα που όπως πολύ σωστά παραδέχεσαι είσαι τελείως άσχετος. Αν θέλεις να μιλάς για παιχνίδια σε ένα σύστημα που δεν έχεις σου προτείνω να το αγοράσεις πρώτα. Το τι κάνουν οι περισσότεροι να μην σε απασχολεί, γράφε την προσωπική σου άποψη και να έχεις επιχειρήματα όχι να με "κατηγορείς" με το τι ασχολούμαι περισσότερο και με τι λιγότερο. Επίσης δεν με ενδιαφέρει πολυτάραχη και αβάσταχτη εμπειρία σου στο insomnia κατά την περίοδο του WiiU. Όταν πρωτοέγραψα σε αυτό το θέμα ήταν ένας ειδήμονας και έγραφε πως θα ήταν καλύτερα αν η Ν είχε κυκλοφορήσει ένα παρόμοιο σύστημα με τα ps3, xb360 αντί του Wii. Όταν άρχισα να του γράφω πως αυτό θα ήταν καταστροφικό γιατί αυτά τα δύο συστήματα δημιούργησαν μεγάλες απώλειες στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας και άλλα σχετικά πήρε άρχισε τις μπούρδες όπως εσύ συνεχίζεις να κάνεις 2-3 σελίδες τώρα. Τουλάχιστον παραδέχθηκες ότι είσαι άσχετος και να θυμάσαι δεν χρειαζόμαστε "δικηγόρους." Είναι απλά τα πράγματα αν σε καλύπτει το θέμα στο καλό, το μόνο που επιθυμώ είναι να μην σχολιάζεις σε θέματα που δεν γνωρίζεις. Αντίθετα άνοιξε τα στραβά σου μπας και μάθεις τίποτα ή ακόμα καλύτερα ψάχτο μόνος σου, απόκτησε μια εικόνα και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Δεν θυμάμαι πάντως να επιδιώκω να κάνω το θέμα αποκλειστικά για μοντέλα και οικονομικά, αντίθετα πιστεύω ότι αξίζει να αναφέρονται και αυτά γιατί είναι μέρος της ανταγωνιστικότητας.... @mansa2kΝομίζω το έχεις πάει πολύ επί προσωπικού πάντως. Δε χρειάζεται τόσο έντονο ύφος. Ας χαμηλώσουμε τους τόνους. Γράφει τα ακριβώς αντίθετα, κάνει υπεκφυγές και στο τέλος με κατηγορεί κιόλας. Θα το γράψω απλά, νιώθω ότι με κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μου και ότι έχουμε κάνει την ηλιθιότητα λογική. Εσύ δηλαδή βρίσκεις σωστά τα γραφόμενα του; Δεν βρίσκεις καμία αντίφαση σε όσα έχει αναφέρει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 έχεις χτίσει μιά ολόκληρη επιχειρηματολογία προσπαθώντας να μετατρέψεις την προσωπική σου άποψη σε κάποιο γενικό κανόνα ατυχούς marketing του Switch. Αυτο απο που προκυπτει? Γνωριζεις πολυ καλα οτι αν δεν με ενδιεφερε το Switch(οπως και οι προηγουμενες κονσολες της εταιρειας),θα εβλεπες σχολια τυπου ''το Switch ειναι για παιδακια'' ''μονο mario και zelda εχει'' ''πανακριβη φορητη τοστιερα'' και οτι αλλα παρομοια σχολια γραφονται απο εδω και απο εκει. Η κονσολα(οπως και η προηγουμενη της)με ενδιαφερει για αγορα,αλλα κανω αναμονη κυριως για να βγουν παιχνιδια(+το online που ακομα δεν γνωριζουμε τιποτα). Στο θεμα λοιπον αυτο(μιας και δεν υπαρχουν ξεχωριστα θεματα παιχνιδιων οπως στις αλλες πλατφορμες στο forum)μπαινω απο ενδιαφερον για κυριως για τα παιχνιδια που θα βγουν αλλα και για να δω κουβεντα να γινεται για αυτα οπως στα αλλα θεματα,απλα επειδη στη παρουσα φαση οπως δεν γινεται αυτο μιας και δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια προς κουβεντα,γιαυτο και ξεφευγει απο εδω και απο εκει η κουβεντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις