mansa2k Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Στο ενα αποσπασμα(που αναφερεις πιο πανω απο πιο παλιο σχολιο)ειχε γινει η κουβεντα για τα περι specs και multiplatform παιχνιδιων(εξου και τα περι εντονου ανταγωνισμου που ανεφερα). Στο αλλο τωρα σχολιο μιλαμε για την περιπτωση να εκανε launch αυτες τις γιορτες το Switch,που θα ειχε απεναντι του απο την μια ενα ps4 και ps4 pro σαφως φθηνοτερα λογω περιοδου αλλα και Xbox scorpio απο πλευρας κυκλοφοριας νεας κονσολας. Κοινως συγκριση μονο σαν κονσολες που θεωρουνται μονες τους. Λαθος μου που δεν ημουν πιο συγκεκριμενος οτι στο προηγουμενο σχολιο εννοουσα συγκεκριμενα τα παιχνιδια ενω σε αυτο εννοουσα γενικα σαν κονσολα(πως δηλαδη θα τις πλασαρει ο πωλητης στον υποψηφιο αγοραστη). Με δουλεύεις; Μας κάνεις και τον Κινέζο τώρα; Δεν υπάρχει καμιά κουβέντα περί specs και multiplatform παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Σε black friday Νοεμβριου θυμαμαι σε Ελλαδα(αρα εξωτερικο μπορει να επαιξε κατι καλυτερο)επαιξε ps4 500gb +nba2k17 στα 209ευρω. http://www.insomnia.gr/topic/628616-ps4-500gb-c-chassis-199-euro-mediamarktpublic-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ Επισης ειδαμε και απο xbox one μερια αρκετες προσφορες κονσολας +παιχνιδι κατω απο 200ευρω Κατι αντιστοιχο αλλα βαζοντας μεσα και ps4 pro(που εχει ηδη κυκλοφορησει)+νεα κυκλοφορια Xbox Scorpio θα δουμε σε αυτες τις γιορτες+black friday αλλα αυτη τη φορα θα δουμε και προσφορες/bundle απο πλευρας Switch. Αρα ή περυσι τις γιορτες επρεπε να εβγαινε το Switch ή τωρα που βγηκε αυτο ειπα στον συμφορουμιτη πιο πισω. Για ποια black friday και κουραφέξαλα μου γράφεις; Ξεκάθαρα γράφω:"Τέλος μιλάμε για μια εταιρία (Sony) πoυ τυχαία είχε καλές κυκλοφορίες τον μήνα κυκλοφορίας του NSW, η όποια είχε κάνει προσφορά τον μήνα Φεβρουάριο εντελώς τυχαία στην Αμερική και που ακόμα και στην Ελλάδα την μέρα κυκλοφορίας του NSW (σίγουρα τυχαία) υπήρξε μια καλή προσφορά. Κατά τα αλλά ναι μωρέ δεν ανταγωνίζονται..." Πάρε και link: Προσφορά-αστραπή για το PS4 στην ελληνική αγορά Βγάζεις κανένα νόημα σε αυτά που γράφεις; Η τελος παντων για να το θεσω πιο απλα θεωρω το Nintendo Switch οτι ειναι ανταγωνιστης των αλλων 2 μονο στα χαρτια μιας και θεωρειται κονσολα,ενω στην πραξη με βαση τα παιχνιδια που βγαινουν και τις επιλογες της Nintendo οτι δεν ειναι πραγματικος ανταγωνιστης.Έχεις καταλάβει ότι φτάσαμε ως εδώ γιατί γράφεις τα ακριβώς αντίθετα σε παλιότερο σε σχέση με πρόσφατο μήνυμα σου; Πετάς και αυτό πιστεύοντας ότι ξεκαθαρίζεις περισσότερο την άποψη σου; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις πηγές που βγάζουν στον συνομιλητή σου σωστό. Θα έπρεπε να παρέχεις πηγές που να "πιστοποιούν" αυτό που λες εσύ. Κατά τα άλλα αν δεν καταλαβαίνεις ότι το FFXV είναι τζαπανίλα με τα όλα του, λυπάμαι αλλά για τον ίδιο λόγο που δεν έχεις ιδέα τι εστί J-RPG είναι ο ίδιος λόγος που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το FFXV είναι τόσο τζαπανίλα. Προς το παρόν, προσπάθησε να καταλάβεις τι δείχνει το συγκεκριμένο λινκ... Να σε βοηθήσω όμως λιγάκι... Αναφέρει ο Fulgore ότι το mass effect δεν πούλησε καλά στο wii u δείχνοντάς την σελίδα του vgchartz. Δεν βλέπει όμως ότι πούλησε πολύ καλύτερα από τα περισσότερα jrpg. Όταν τα ξεμπερδέψεις, συζητάμε και την άλλη πρόταση σου . Υ.Γ Να συμπληρώσω στην λίστα με τα χαρακτηριστικά των jrpg (και λίγο χαβαλέ) . Χαρακτήρες με περίεργα κουρέματα. Η ιστορία πρέπει να είναι κλισέ όσο δεν πάει. Όλοι οι χαρακτήρες είναι μελοδραματικοι. Όλοι οι αρσενικοί χαρακτήρες έχουν γυναικείες φωνές. Όλες οι θηλυκές χαρακτήρες πρέπει να είναι 10χρονα με τεράστια στήθος. Χμμ ίσως να μην είναι τόσο κακά τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Προς το παρόν, προσπάθησε να καταλάβεις τι δείχνει το συγκεκριμένο λινκ... Να σε βοηθήσω όμως λιγάκι... Αναφέρει ο Fulgore ότι το mass effect δεν πούλησε καλά στο wii u δείχνοντάς την σελίδα του vgchartz. Δεν βλέπει όμως ότι πούλησε πολύ καλύτερα από τα περισσότερα jrpg. Όταν τα ξεμπερδέψεις, συζητάμε και την άλλη πρόταση σου. Δηλαδή προσπαθείς να μας πείσεις ότι το Mass Effect 3 πούλησε καλά στο Wii U επειδή πούλησε περισσότερο από τα indie και τα virtual console rpgs παραβλέποντας ότι από τα retail παιχνίδια είναι τελευταίο. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν είναι animation cartoon, έχει voice acting, σοβαρή 3d μηχανή, είμαι real time. Δε πληρεί τα κριτικές για jrpg. Αλλιώς το gran turismo είναι j-racing Δηλαδή, το FFXV δεν είναι J-RPG γιατί έχει 3D μηχανή και voice acting. Οκ, παραδίνομαι, έχεις δίκιο ότι και να υποστηρίζεις. Ας συμφωνήσουμε ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς (στο κομμάτι των J-RPG's), με τον ίδιο τρόπο που κι εγώ δεν έχω ιδέα από ποδοσφαιράκια και flying simulators και ας το λήξουμε εδώ. Τέλος το off-topic και από εμένα, πολύ τράβηξε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Οκ, παραδίνομαι, έχεις δίκιο ότι και να υποστηρίζεις. Ας συμφωνήσουμε ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς ΛΟΛ.... Προς το παρόν, αυτό που βλέπουμε είναι η έλλειψη ποικιλίας και η παντελης έλλειψη ΑΑΑ παραγωγών. Ούτε καν finally fantasy, παρόλο που είναι "jrpg" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει πηδηξει 3ης ολοκληρες σελιδες.. Τεσπα. disgaea mk 8 dx ή playgrounds και κανενα αλλο γιαυτο το μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Mario Voice Actor Charles Martinet Asks “Who Is Ready For Super Mario Odyssey?!?” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το disgea δεν ξέρω αν με ψήνει. Μετά το Zelda έλιωσα το Wonder Boy και τώρα το MK8. To playgrounds είναι must buy για εμένα για τρελό χαβαλέ με παρέα. Το MK8 δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να το παίζει χωρίς τα τιμονάκια. Δεν είναι απαραίτητο αξεσουάρ αλλά δίνει πάρα πολύ στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν πρεπει να ειμαι ο μονος που εχει πηδηξει 3ης ολοκληρες σελιδες.. Τεσπα. disgaea mk 8 dx ή playgrounds και κανενα αλλο γιαυτο το μηνα; Τελείως διαφορετικά όλα. Εγώ θα έπαιρνα Disgaea5 πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τελείως διαφορετικά όλα. Εγώ θα έπαιρνα Disgaea5 πάντως. Και εγω αυτο σκεφτομαι αλλα ακομα δεν εχω τερματισει απο την αλλη το ζελντα. Εχω πολυ ακομα μιας και παω και κανω και τα εξτρα quest.. Μου αρεσει το disgaea σαν rpg απλα σκεφτομαι και τα αλλα παιχνιδια που θα μπορω να τα παιζω παραλληλα μεχρι να τερματισω το zelda. Εχω fast rmx για rallly απο την αλλη.. Ειμαι μπερδεμενος αρκετα... εχω zelda botw fast rmx blaster master 0 king of fighters 98 Ισως να ηταν πιο ξεκαθαρο το τοπιο αν ειχα τερματισει το ζελντα πρωτα.. Θα διαλεγα δηλαδη rpgακι.. Απλα θελω να τα παιζω ενα ενα τα παιχνιδια που ειναι single player.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 https://youtu.be/_JUIRVGgC1A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 https://youtu.be/_JUIRVGgC1A Κατεβαινει... Αντε να γεμιζει η 64αρα καρτουλα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις