ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Να μια τρελή ιδέα... Ας βγάλει ένα κιλό jrpg μαζί με ένα κιλό Call of duty. Και κάνα εξομοιωτή για εμένα και ένα mario kart για εσένα. Και ένα mass effect για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. Και ένα telltale για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. Υ.Γ. Jrpg υπάρχουν σε κάθε κονσόλα, ακόμη και σε κινητά. Αυτό που λείπει από την Nintendo είναι όλα τα άλλα ειδη παιχνιδιών. Η μόνη τρελή ιδέα είναι ότι θεωρείς ότι όλα υπάρχουν παντού ενώ δεν είναι έτσι. Και το PS και το Χbox έχουν τρομερές ελλείψεις σε παιχνίδια που υπάρχουν σε μηχανήματα της nintendo και τούμπαλιν. Είναι επίσης τρελό να απαιτείς από μια εταιρία να ακολουθεί ότι κάνουν οι άλλοι λες και το χρειαζόμαστε. Μεγάλο παιδί είσαι, μυαλό έχεις, λεφτά έχεις, βάλε τα όλα κάτω και αποφάσισε όπως έκανα και εγώ και άλλοι...τα πήρα σχεδόν όλα. Και μην ακούσω καμιά μπούρδα δικαιολογία ότι "μα δεν έχω τόσα λεφτά για να τα καλύψω όλα αυτά" γιατί φίλε να απαιτείς ξέρεις αλλά να βάζεις το χεράκι στην τσέπη δεν ξέρεις. Οπως λέει και η διαφήμιση έκαστος στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες. Ετσι και εδώ, ο κάθε κατασκευαστής/δημιουργός θέλει κάτι να προσφέρει. Οπως πάω στο μπουγατσάδικο της γειτονιάς μου για να φάω ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ χωρίς να με ενδιαφέρει αν έχει τόσα είδη να διαλέξω όσα έχουν άλλοι έτσι και εδώ. Επιλέγω βάση του τι θέλω και ποιος μου προσφέρει αυτό που θέλω. Μην ξεχνάμε το χεράκι στην τσέπη όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βοήθησε στις πωλήσεις το ότι το NSw κυκλοφόρησε σε άκυρη περίοδο; Παίζει να είσαι και ο μόνος επάνω στον πλανήτη που το πιστεύει αυτό... Αρρωστάκι είναι το Rime, το περιμένω από τότε που ανακοινώθηκε για PS4. Σίγουρη αγορά στο NSw για μένα. πότε βγαίνει γνωρίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος. Ενα παιχνίδι που βγαίνει σε PC, βγαίνει και σε playstation. Ναι, στο PC είναι καλύτερο, αλλά όχι αρκετά για να δικαιολογισει την χρηματική διαφορά. Και θέλω να παίζω στον καναπέ, βλέποντας σε μεγάλη οθόνη. Και όχι, δεν θέλω να έχω όλα τα καλώδια ενός υπολογιστη στο σαλόνι μου ούτε καν τον υπολογιστή τον ιδιο. Τέλος, βρίσκω ανούσιο να έχω υπολογιστή και φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβρη, όπως παραδοσιακά κυκλοφορούν οι κονσόλες της Ν, θα είχε πουλήσει τα διπλάσια. Και εγω σου λεω οτι αν κυκλοφορουσε το Νοεμβριο που πεφτουν ολες οι προσφορες απο τις αλλες εταιρειες(και ειδικα που φετος περιμενουμε και αλλη μια νεα κονσολα)θα πηγαινε ακλαυτο το Switch. Τωρα ομως που βγαινει νωριτερα(οπως εκανε και με το wii U που το κυκλοφορησε νωριτερα)μεχρι το Νοεμβριο θα εχει προλαβει και να βγαλει ορισμενα παιχνιδια και να πεσει η τιμη του . Περιμενω να δουμε και απο Ελλαδα μερια bundle Switch με παιχνιδι στα 300ευρω περιπου αν οχι πριν τα Χριστουγεννα,τοτε απο Γεναρη μερια,και θα εχει και ενδιαφερον να δουμε τι θα γινει απο black friday απο προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Η μόνη τρελή ιδέα είναι ότι θεωρείς ότι όλα υπάρχουν παντού ενώ δεν είναι έτσι. Και το PS και το Χbox έχουν τρομερές ελλείψεις σε παιχνίδια Είναι αλήθεια. Jrpg, platform και mario kart παιχνίδια ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες κονσόλες. Τα υπόλοιπα για το χέρι στην τσέπη είναι άσχετα και δεν αξίζουν σχολιασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Να μια τρελή ιδέα... Ας βγάλει ένα κιλό jrpg μαζί με ένα κιλό Call of duty. Και ένα mass effect για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. Και ένα telltale για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. call of duty εχουν βγει σε κονσολα της nintendo και ολως τυχαιως δεν πουλησαν καθολου(και ειχε και δωρεαν online το wii u) http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=call+of+duty&publisher=&platform=WiiU&genre=&minSales=0&results=200 Και στο Wii για διπλασιες πωλησεις κονσολας οι πωλησεις call of duty στα ταρταρα(σε σχεση με τις αλλες κονσολες). http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=call+of+duty&publisher=&platform=Wii&genre=&minSales=0&results=200 Και Mass effect στο wii u βγηκε αλλα οι πωλησεις πολυ χαμηλα παλι ολως τυχαιως http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=mass+effect+3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Κάνεις λάθος. Δες οποία λίστα θες. Πέρα από pokémon, τα άλλα είναι στα τάρταρα. Ενημερωτικά και μόνο, το Final Fantasy XV σε PS4 πούλησε καλύτερα κι απ' το Witcher 3. Πάτος, όχι απλά τάρταρα. πότε βγαίνει γνωρίζουμε? Q3 2017 για NSw. Για PC/X1/PS4 τέλος Μαΐου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Είναι αλήθεια. Jrpg, platform και mario kart παιχνίδια ΔΕΝ υπάρχουν σε άλλες κονσόλες. Τα υπόλοιπα για το χέρι στην τσέπη είναι άσχετα και δεν αξίζουν σχολιασμό. Αν εσύ τα θεωρείς λίγα τότε δικαίωμα σου, εγώ δεν τα θεωρώ λίγα. Θα πάρω 5 στο PS, 5 στο Xbox και 5 στο switch. Εχασα κάπου; Οχι, μόνο κέρδισα...αλλά πλέρωσα και τα πήρα. Ειχα τρεις που μου έδωσαν διαφορετικά πράγματα και τα πήρα όλα. Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ όταν τρώω θέλω και το μπιφτέκι μου, και την μπριζόλα μου, και την κρέπα μου, και την μπουγάτσα μου, και το κακάο μου, και την μπύρα μου, και τις πατάτες μου, και τη φασολάδα μου... με καταλαβαίνεις που το πάω; Και δεν τα παίρνω όλα από ένα μαγαζί, αν θέλω την καλύτερη μπουγάτσα πάω στον Μήτσο, αν θέλω τον καλύτερο γύρο πάω στον Κώστα, αν θέλω το καλύτερο ψάρι πάω στον Γρηγόρη. Ακριβώς με την ίδια λογική παίρνω και απολαμβάνω παιχνίδια. Αν νομίζεις εσύ ότι ένα ψάρι είναι "χειρότερο" από μια μπριζόλα είσαι βαθιά γελασμένος καθότι δεν συγκρίνονται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ενημερωτικά και μόνο, το Final Fantasy XV σε PS4 πούλησε καλύτερα κι απ' το Witcher 3. Πάτος, όχι απλά τάρταρα. Ενημερωτικά, το Final fantasy xv είναι rpg που φτιάχτηκε στην Ιαπωνία. Ακολούθησε τα πρότυπα των wrpg για αυτό και πούλησε. Δεν θα έλεγες πχ ότι το gran turismo είμαι j-racing. Jrpg είναι κατηγορία παιχνιδιού που ξεκίνησαν από Ιαπωνία και χαρακτιριζονται από turned based gameplay, πατάς Χ άπειρες φορές και όλα εκείνα που έγραψα πριν. Η πλειοψηφία εξακολουθει να φτιάχνεται στην Ιαπωνία. Είμαι πραγματικά πολύ απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Jrpg είναι κατηγορία παιχνιδιού που ξεκίνησαν από Ιαπωνία και χαρακτιριζονται από turned based gameplay, πατάς Χ άπειρες φορές και όλα εκείνα που έγραψα πριν. Η πλειοψηφία εξακολουθει να φτιάχνεται στην Ιαπωνία. Είμαι πραγματικά πολύ απλό. Το πραγματικα πολυ απλο ειναι να λες εξ αρχης οτι αναφερεσαι σε turn based jrpg και οχι σε Jrpg(οπου Jrpg=japanese RPG,κοινως ακομα και το dark souls)γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Το ότι είναι real-time το κάνει να παύει να είναι J-RPG; Καλά και όλα τα υπόλοιπα που έλεγες εδώ: Γιατί δεν μου αρέσουν τα jrpg.Επειδη το 99% είναι ταινία κινούμενων σχεδίων και το μόνο που που κάνει ο παίχτης είναι να πάτα X για attack. Το αποτέλεσμα είναι τυχαίο.Δεν εχεις καμία επίπτωση στην ιστορία, δεν επιλεγείς απαντήσεις στους διαλόγους, ο χαρακτήρας δεν εξελίσσεσαι πέρα από αυτό που θέλει ο προγραμματιστης, δεν έχεις διαφορετικό τρόπο παιξίματος...Με λίγα λόγια λείπει το rpg από τα jrpg που πήγαν; Πληροί αυτά τα κριτήρια το FFXV; Αν δεν τα πληροί γιατί δεν είναι στα τάρταρα οι πωλήσεις του; Το FFXV είναι J-RPG με τα όλα του, η μόνη διαφορά είναι ότι είναι real time. Κατά τ' άλλα βρωμάει γιαπωνεζίλα από χιλιόμετρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Και Mass effect στο wii u βγηκε αλλα οι πωλησεις πολυ χαμηλα παλι ολως τυχαιως http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=mass+effect+3 Δες εδώ μόνος σου και βγάλε το συμπεράσματα σου. http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=WiiU&genre=Role-Playing&minSales=0&results=200 Πληροί αυτά τα κριτήρια το FFXV; Αν δεν τα πληροί γιατί δεν είναι στα τάρταρα οι πωλήσεις του; Το FFXV είναι J-RPG με τα όλα του, η μόνη διαφορά είναι ότι είναι real time. Κατά τ' άλλα βρωμάει γιαπωνεζίλα από χιλιόμετρα. Δεν είναι animation cartoon, έχει voice acting, σοβαρή 3d μηχανή, είμαι real time. Δε πληρεί τα κριτικές για jrpg. Αλλιώς το gran turismo είναι j-racing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Και εγω σου λεω οτι αν κυκλοφορουσε το Νοεμβριο που πεφτουν ολες οι προσφορες απο τις αλλες εταιρειες(και ειδικα που φετος περιμενουμε και αλλη μια νεα κονσολα) θα πηγαινε ακλαυτο το Switch. Τωρα ομως που βγαινει νωριτερα(οπως εκανε και με το wii U που το κυκλοφορησε νωριτερα)μεχρι το Νοεμβριο θα εχει προλαβει και να βγαλει ορισμενα παιχνιδια και να πεσει η τιμη του . Αν ένα σύστημα έχει δυναμική θα πουλήσει, να θυμίσω το Wii που κυκλοφόρησε με μέρες διαφορά από το PS3. Συμφωνώ πως οι γιορτές ήταν δυσκολότερη περίοδος λόγω κυκλοφορίας του ps4 pro αλλά και τoυ PS VR την ίδια χρονιά αλλά ο ανταγωνισμός γενικότερα δεν περιορίζεται σε περιόδους. Ο ανταγωνισμός υφίσταται συνεχώς και όπως είχα προαναφέρει: "Τέλος μιλάμε για μια εταιρία (Sony) πoυ τυχαία είχε καλές κυκλοφορίες τον μήνα κυκλοφορίας του NSW, η όποια είχε κάνει προσφορά τον μήνα Φεβρουάριο εντελώς τυχαία στην Αμερική και που ακόμα και στην Ελλάδα την μέρα κυκλοφορίας του NSW (σίγουρα τυχαία) υπήρξε μια καλή προσφορά. Κατά τα αλλά ναι μωρέ δεν ανταγωνίζονται..." Δηλαδή όλα αυτά είναι ο "λιγότερος ανταγωνισμός" σύμφωνα με σένα. Γράφεις (πολύ σωστά) ότι το NSW θα προλάβει μέχρι τον Νοέμβριο να έχει μια καλύτερη βάση. Το ίδιο όμως ακριβώς ισχύει και για τα ps4/xb1 που είχαν αυτό το έχτρα πλεονέκτημα μετά τις γιορτές αφού κυκλοφόρησαν αρκετά εμπορικά παιχνίδια επομένως το NSW είχε ακόμα δυσκολότερο έργο μπροστά του. Επίσης: Ποιος ειναι ο εντονος ανταγωνισμος του switch? Τι την ενδιαφερει την Nintendo το scorpio(ή και το ps4 pro)απο την στιγμη που δεν ανταγωνιζεται καν τις φθηνοτερες(2013)εκδοσεις τους? Από την μια υφίσταται ανταγωνισμός και από την άλλη όχι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Διπλά στάνταρ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δες εδώ μόνος σου και βγάλε το συμπεράσματα σου. http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=WiiU&genre=Role-Playing&minSales=0&results=200 Δεν είναι animation cartoon, έχει voice acting, σοβαρή 3d μηχανή, είμαι real time. Δε πληρεί τα κριτικές για jrpg. Αλλιώς το gran turismo είναι j-racing Δες εδώ μόνος σου και βγάλε το συμπεράσματα σου. http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=&publisher=&platform=WiiU&genre=Role-Playing&minSales=0&results=200 Δεν είναι animation cartoon, έχει voice acting, σοβαρή 3d μηχανή, είμαι real time. Δε πληρεί τα κριτικές για jrpg. Αλλιώς το gran turismo είναι j-racing Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις πηγές που βγάζουν στον συνομιλητή σου σωστό. Θα έπρεπε να παρέχεις πηγές που να "πιστοποιούν" αυτό που λες εσύ. Κατά τα άλλα αν δεν καταλαβαίνεις ότι το FFXV είναι τζαπανίλα με τα όλα του, λυπάμαι αλλά για τον ίδιο λόγο που δεν έχεις ιδέα τι εστί J-RPG είναι ο ίδιος λόγος που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί το FFXV είναι τόσο τζαπανίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) οκ. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις