SoFGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 ηρθανε σημερα απο fedex να παραλαβουν ταμπλετα ( ακουγεται ενα βουητο οποτε συνδεω ψειρες πανω της ) και το αχριστερο joy con εννοειται το κασετακι του botw και την microsd τα εχω αφαιρεσει bored AF :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Edit: Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το MK8dx είναι στο νούμερο 1 των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου. Αναμενομενα πραγματα. Εδω 4ο ειναι το Lego worlds... Στην αγγλια παντως θυμαμαι οτι οι πωλησεις του zelda ηταν ανω των 100-130.000(αν σκεφτουμε δηλαδη και αρα ποσοι ειναι κατοχοι),αρα προφανως και το mario kart(που ειναι σιγουρη αγορα οπως και το zelda)θα εχει πολλες πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Αναμενομενα πραγματα. Εδω 4ο ειναι το Lego worlds... Στην αγγλια παντως θυμαμαι οτι οι πωλησεις του zelda ηταν ανω των 100-130.000(αν σκεφτουμε δηλαδη και αρα ποσοι ειναι κατοχοι),αρα προφανως και το mario kart(που ειναι σιγουρη αγορα οπως και το zelda)θα εχει πολλες πωλησεις. Δηλαδή για να καταλάβω. Το MK8dx το οποίο όλοι port το ανεβάζανε port το κατεβάζανε (δε θυμάμαι αν είχε ειπωθεί και στο παρόν φόρουμ), δεν υπήρχε λόγος να το αγοράσει όποιος το είχε παίξει στο U, δε δικαιολογούσε τα 60€ κλπ. στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ήταν νούμερο 1 στο UK (την χώρα του PS) κάτι που είχε να συμβεί 10 χρόνια για παιχνίδι της Nintendo. Τη δεύτερη εβδομάδα παραμένει νούμερο 1. Και όλο αυτό ήταν αναμενόμενο; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 ήταν νούμερο 1 στο UK (την χώρα του PS) κάτι που είχε να συμβεί 10 χρόνια για παιχνίδι της Nintendo. Τη δεύτερη εβδομάδα παραμένει νούμερο 1. Και όλο αυτό ήταν αναμενόμενο; Λεω οτι με βαση τις πωλησεις που εκανε το Zelda(αρα και τους κατοχους κονσολας που ειναι αρκετοι)ειναι λογικο και αναμενομενο το mario kart 8 να ειναι τοσο ψηλα στις πωλησεις αφου ειναι και αυτο το παιχνιδι οπως και το zelda must buy αγορες για το Switch. Επισης για τα περι 10χρονων που αναφερεις να θυμηθουμε ποσο καιρο ειχαμε να δουμε κονσολα της Nintendo να κυκλοφορει στο πρωτο τριμηνο ενος ετους,πραγμα που και αυτο βοηθησε αρκετα στις πωλησεις. Βασικα απο την 20αδα αυτη μου προκαλουν μεγαλη εντυπωση(απο πλευρας προτιμησεως κοσμου)τα Wildlands και Lego Worlds που ειναι τοσο ψηλα αλλα αυτο ειναι για αλλο θεμα. Α και φυσικα μην ξεχναμε τον αλλο σημαντικο παραγοντα που σπρωχνει αρκετα τις πωλησεις ορισμενες φορες http://www.metacritic.com/game/switch/mario-kart-8-deluxe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το Rime φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων παιχνίδι πάντως https://www.nintendo.com/games/detail/rime-switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Επισης για τα περι 10χρονων που αναφερεις να θυμηθουμε ποσο καιρο ειχαμε να δουμε κονσολα της Nintendo να κυκλοφορει στο πρωτο τριμηνο ενος ετους,πραγμα που και αυτο βοηθησε αρκετα στις πωλησεις. Βοήθησε στις πωλήσεις το ότι το NSw κυκλοφόρησε σε άκυρη περίοδο; Παίζει να είσαι και ο μόνος επάνω στον πλανήτη που το πιστεύει αυτό... Το Rime φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων παιχνίδι πάντως https://www.nintendo.com/games/detail/rime-switch Αρρωστάκι είναι το Rime, το περιμένω από τότε που ανακοινώθηκε για PS4. Σίγουρη αγορά στο NSw για μένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Βοήθησε στις πωλήσεις το ότι το NSw κυκλοφόρησε σε άκυρη περίοδο; Δεν βοηθησε οτι το Switch ειναι νεα φρεσκια κονσολα η οποια πηρε τα πανω της κιολας λογω του Zelda? Τις day one πωλησεις το Switch γιατι τις εκανε?Για την τεραστια βιβλιοθηκη day one που(αναμενομενα)δεν εχει ή για το δυνατο hardware που επισης δεν εχει ή για τα γνωστα zelda και mario του Wii U? Αν μιλαμε για φορητο υπηρχε εδω και καιρο φθηνοτερο το 3ds. Το ξαναλεω μιλαω για τις αγορες που εκανε η κονσολα τωρα που πρωτο βγηκε οχι αν αξιζει γενικα ή αν εχει προοπτικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Είπες συγκεκριμένα: Επισης για τα περι 10χρονων που αναφερεις να θυμηθουμε ποσο καιρο ειχαμε να δουμε κονσολα της Nintendo να κυκλοφορει στο πρωτο τριμηνο ενος ετους,πραγμα που και αυτο βοηθησε αρκετα στις πωλησεις. Δηλαδή, κατά την άποψή σου, βοήθησε στις πωλήσεις το ότι κυκλοφόρησε στο πρώτο τρίμηνο του έτους, πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αν είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβρη, όπως παραδοσιακά κυκλοφορούν οι κονσόλες της Ν, θα είχε πουλήσει τα διπλάσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα. Τα jrpg ειναι ένα είδος παιχνιδιού το οποίο δεν είναι καν ιδιαίτερα δημοφιλές. Πχ ένα zelda η ένα super mario πάντα θα πουλάει περισσότερο. Να μην μιλήσω κάν για το επαισχυντο Call of duty. Όσο πουλάει μόνο του κάθε χρόνο, καλύπτει όλες τις πωλήσεις όλων των jrpg μαζί. Τί σημαίνει αυτό; Μια κονσόλα είναι ένα καταναλωτικό προϊόν. Και ο καταναλωτής θέλει παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο switch. Για να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά (και πόσο μάλλον σε ενήλικες) πρέπει να κερδίσει καταναλωτής σαν εμένα. Θέλω fall-out, Mass effect και call of duty. Μονό με jrpg και χαζοχαρουμενα platform δεν γίνεται. https://youtu.be/pmXXKCHRtvY Πόσες χιλιάδες φορές μπορεί να επαναλάβεις κάποιος το ίδιο κλικ attack, κλικ item, χωρίς να βαρεθεί τη ζωή του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα. Τα jrpg ειναι ένα είδος παιχνιδιού το οποίο δεν είναι καν ιδιαίτερα δημοφιλές. Πχ ένα zelda η ένα super mario πάντα θα πουλάει περισσότερο. Να μην μιλήσω κάν για το επαισχυντο Call of duty. Όσο πουλάει μόνο του κάθε χρόνο, καλύπτει όλες τις πωλήσεις όλων των jrpg μαζί. Τί σημαίνει αυτό; Μια κονσόλα είναι ένα καταναλωτικό προϊόν. Και ο καταναλωτής θέλει παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο switch. Για να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά (και πόσο μάλλον σε ενήλικες) πρέπει να κερδίσει καταναλωτής σαν εμένα. Θέλω fall-out, Mass effect και call of duty. Μονό με jrpg και χαζοχαρουμενα platform δεν γίνεται. Δηλαδή για να κερδίσει εσένα που έχεις άλλες 3 πλατφόρμες να πάρεις αυτό που θες το βρίσκεις λογικό να χάσει εμένα που παίρνω αυτό που θέλω και δεν μπορώ να βρω πουθενά αλλού; Να ψοφήσει δηλαδή η δική μου κατσίκα ε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Θέλω fall-out, Mass effect και call of duty. Κι εγώ θέλω το επόμενο God of War στο Switch, μιας και μιλάμε για όνειρα θερινής νυκτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δηλαδή για να κερδίσει εσένα που έχεις άλλες 3 πλατφόρμες να πάρεις αυτό που θες το βρίσκεις λογικό να χάσει εμένα που παίρνω αυτό που θέλω και δεν μπορώ να βρω πουθενά αλλού; Να ψοφήσει δηλαδή η δική μου κατσίκα ε;Να μια τρελή ιδέα... Ας βγάλει ένα κιλό jrpg μαζί με ένα κιλό Call of duty. Και κάνα εξομοιωτή για εμένα και ένα mario kart για εσένα. Και ένα mass effect για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. Και ένα telltale για εμένα και ένα ακόμα jrpg για εσένα. Υ.Γ. Jrpg υπάρχουν σε κάθε κονσόλα, ακόμη και σε κινητά. Αυτό που λείπει από την Nintendo είναι όλα τα άλλα ειδη παιχνιδιών. Γιατί δεν μου αρέσουν τα jrpg. Επειδη το 99% είναι ταινία κινούμενων σχεδίων και το μόνο που που κάνει ο παίχτης είναι να πάτα X για attack. Το αποτέλεσμα είναι τυχαίο. Δεν εχεις καμία επίπτωση στην ιστορία, δεν επιλεγείς απαντήσεις στους διαλόγους, ο χαρακτήρας δεν εξελίσσεσαι πέρα από αυτό που θέλει ο προγραμματιστης, δεν έχεις διαφορετικό τρόπο παιξίματος... Με λίγα λόγια λείπει το rpg από τα jrpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα. Τα jrpg ειναι ένα είδος παιχνιδιού το οποίο δεν είναι καν ιδιαίτερα δημοφιλές Ζεις στο 1991; Γιατι τωρα στο 2017 τα Ιαπωνικα παιχνιδια ρολων εχουν εκπληκτικες πωλησεις. Εδω και σχεδον εικοσικατι χρονια περιπου Να μην μιλήσω κάν για το επαισχυντο Call of duty. Όσο πουλάει μόνο του κάθε χρόνο, καλύπτει όλες τις πωλήσεις όλων των jrpg μαζί. Μιλας για το battlefield, αλλα ενταξει, και αυτο μπαμ-μπουμ / πιου-πιου ειναι ας μιλησουμε γενικοτερα. Ναι πουλησε πολυ καλα. Οχι, δεν πουλησαν/πουλανε καλυτερα ολα αυτα του ευρυτερου χωρου (μπαμ-μπουμ / πιου-πιου) σε σχεση με τα rpgs. Ουτε κατα διανοια. Τί σημαίνει αυτό; Μια κονσόλα είναι ένα καταναλωτικό προϊόν. Και ο καταναλωτής θέλει παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο switch. Εξου και οι πολυαριθμες αποκλειστικοτητες της Nintendo, κυριως απο την ιδια. Εδω και χρονια. Για να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά (και πόσο μάλλον σε ενήλικες) πρέπει να κερδίσει καταναλωτής σαν εμένα. Θέλω fall-out, Mass effect και call of duty. Μακαρι να μην γινει ποτε αυτο. Αφου θες fallout, mass effect και call of battlefield, παρε τα για υπολογιστη, οι κονσολοεκδοσεις αλλωστε ειναι υποδιεστερες μεταφορες. Μονό με jrpg και χαζοχαρουμενα platform δεν γίνεται. Χρειαζομαστε περισσοτερα παιχνιδια με φοβερα γραφικα και ατμοσφαιρα. Στο κάτω κάτω, καλύτερα ένα φουλ τρίωρο με φοβερά γραφικά και ατμόσφαιρα πάρα ένα δεκαωρο με τον yoshi να μαζεύει νομίσματα μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ζεις στο 1991; Γιατι τωρα στο 2017 τα Ιαπωνικα παιχνιδια ρολων εχουν εκπληκτικες πωλησεις. Εδω και σχεδον εικοσικατι χρονια περιπου . Κάνεις λάθος. Δες οποία λίστα θες. Πέρα από pokémon, τα άλλα είναι στα τάρταρα. Χρειαζομαστε περισσοτερα παιχνιδια με φοβερα γραφικα και ατμοσφαιρα.Χρειαζόμαστε παιχνίδια που έχουν ξεκολλήσει από το 1991 σε γραφικά και gameplay. Παιχνίδια που αγοράζουμε το 2017 και μοιάζουν να φτιάχτηκαν το 2017. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 . Κάνεις λάθος. Δες οποία λίστα θες. Πέρα από pokémon, τα άλλα είναι στα τάρταρα. Δες εσυ οποια λιστα θες, απο εποχες SNES τα παιχνιδια ρολων εχουν πολυ καλες πωλησεις. Κανε και μια μικρη ερευνα αφου δεν κατεχεις το αντικειμενο. Χρειαζόμαστε παιχνίδια που έχουν ξεκολλήσει από το 1991 σε γραφικά και gameplay. Παιχνίδια που αγοράζουμε το 2017 και μοιάζουν να φτιάχτηκαν το 2017. Η καλλιτεχνικη γραμμη οπου ακολουθει η καθε ομαδα αναπτυξης, ευτυχως σε πολλες περιπτωσεις δεν εχει να κανει με την διαθεσιμη τεχνολογια και τεχνοτροπια, αλλα με το οραμα που ακολουθουν ως συλληψη. Και αφου θες να παιζεις τωρα εσυ στο 2017 παιχνιδια με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας, γιατι παιζεις σε κονσολες και οχι σε υπολογιστη; Το ξερεις πως οι κονσολες τεχνικα ειναι απαρχαιωμενες μπροστα στους υπολογιστες, ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις