Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το χειροτερο που διαβασα ειναι οτι η nintento θα παει μονο με το καινουργιο zelda στην Ε3 και δεν θα δειξει κατι αλλο. :P

Παραπληροφόρηση, είπαν ότι μόνο το Zelda Θα είναι playable, όχι ότι δεν θα δείξουν τίποτε άλλο. Κατά τα άλλα δεν περιμένω στην Ε3 να δείξουν πολλά πολλά, και το ΝΧ ακόμα θα το παρουσιάσουν σε καμιά TGS/Spaceworld/Direct ή κάτι τέτοιο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα τετοιες τακτικες εταιριων δεν μου αρεσουν καθολου παντως. Σε αλλα παιχνιδια που εφαγαν delay οπως Witcher 3 και Uncharted 4 και ειχε πεσει χοντρο κραξιμο και οντως οπως γραφεται και σε μερικα σχολια,εδω εχουμε delay ετων(απο την αρχικη ανακοινωση)και τα πραγματα ειναι υπερβολικα ηρεμα,λες και δινει υπνωτικα χαπακια η Nintendo στους αγοραστες :P

Double standards. :P

Τεσπά, αφού δεν το βγάζουν ΜΟΝΟ για NX, πάλι καλά να λέμε...

• Like 1

Ή λες και μερικοί δεν ενδιαφέρονται τόσο για το αν θα αργήσει όσο για το να βγει καλό! :P

Ακριβώς αυτό. Αυτό το πράγμα με τη μανία της κυκλοφορίας του Χ παιχνιδιού με το ζόρι την ημερομηνία που λένε δεν το καταλαβαίνω. Θα το καταλάβαινα αν το παιχνίδι ήταν ήδη σε κυκλοφορία και απλά το περιμέναμε Ευρώπη αλλά προτιμώ να έχω το παιχνίδι όπως πρέπει τη στιγμή που πρέπει από το να βγει και να έχει 5-10-20 προβλήματα. 

Ακριβώς αυτό. Αυτό το πράγμα με τη μανία της κυκλοφορίας του Χ παιχνιδιού με το ζόρι την ημερομηνία που λένε δεν το καταλαβαίνω. Θα το καταλάβαινα αν το παιχνίδι ήταν ήδη σε κυκλοφορία και απλά το περιμέναμε Ευρώπη αλλά προτιμώ να έχω το παιχνίδι όπως πρέπει τη στιγμή που πρέπει από το να βγει και να έχει 5-10-20 προβλήματα. 

Τοτε γιατι υπαρχει η ρημαδο ημερομηνια κυκλοφοριας ρε Ikaruga???Οκ το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο,μαζι σου μην το βγαλουν και σε μαυρο χαλι. Γιατι τοτε οι ιδιοι εχουν δωσει 2 ψευτικες ημερομηνιες για το Zelda U ως τωρα???Δηλαδη θα τους πουμε και μπραβο απο πανω???

Ή λες και μερικοί δεν ενδιαφέρονται τόσο για το αν θα αργήσει όσο για το να βγει καλό! :P

Ενταξυ αν μου εχεις ολες τις κονσολες και gaming pc λογικο ειναι να μην σε ενδιαφερει για το αν το Wii U τρωει σκονη ή ακομα αν δεν βγει τπτ αλλο φετος για αυτο :P

Ακριβώς δεν βλέπω π.χ κανέναν να βρίζει το ff15, που οι fans το περιμένουν 10 χρόνια.

Η καθυστέρηση δείχνει ότι ενδιαφέρονται για το τελικό αποτέλεσμα και κατά συνέπεια για τους fans. Το πρόβλημα που απλώς δημιουργεί είναι το κενό που θα υπάρξει στις κυκλοφορίες για wii u για το διάστημα μέχρι το zelda.

Ακριβώς δεν βλέπω π.χ κανέναν να βρίζει το ff15, που οι fans το περιμένουν 10 χρόνια.

Η καθυστέρηση δείχνει ότι ενδιαφέρονται για το τελικό αποτέλεσμα και κατά συνέπεια για τους fans. Το πρόβλημα που απλώς δημιουργεί είναι το κενό που θα υπάρξει στις κυκλοφορίες για wii u για το διάστημα μέχρι το zelda.

Πες μου παλι που κολλαει ενας multiplatform τιτλος απο πλευρας αναμονης με console exclusive και εν μερη και system seller αν  το παιχνιδι ειναι οντως πολυ καλο????(ειδικα μιας και μιλαμε και για τιτλο του Nx)

ΕΠισης το παιχνιδι του παραδειγματος σου ηταν λαθος πολιτικη marketing της εν λογω εταιριας που δεν το ειχε ονομασει εξ αρχης FF15 να τελειωνε ολο αυτο το παραμυθι.

Κοίτα, το Zelda U είναι σαν το Uncharted 4... το περιμένει κόσμος και κοσμάκης από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Εν μέρει λογικό είναι να εκνευρίζουν τον κόσμο τα απανωτά delays (ειδικά αν είναι για χαζούς εμπορικούς λόγους και αυτό ισχύει και για τα 2 παιχνίδια), αλλά από την άλλη είναι ακριβές παραγωγές με υψηλά production values...

• Like 1

Κοίτα, το Zelda U είναι σαν το Uncharted 4... το περιμένει κόσμος και κοσμάκης από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Εν μέρει λογικό είναι να εκνευρίζουν τον κόσμο τα απανωτά delays (ειδικά αν είναι για χαζούς εμπορικούς λόγους και αυτό ισχύει και για τα 2 παιχνίδια), αλλά από την άλλη είναι ακριβές παραγωγές με υψηλά production values...

Η μεγαλη διαφορα βεβαια στο ενα και στο αλλο,οτι στο playstation εχεις παιχνιδια να παιξεις(γκουχου γκουχου multiplatform και σιγα σιγα και exclusives)και θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια.Στο Wii U μεχρι να ανακοινωθει κατι για φετος(που πολυ πιθανο να ειναι και η τελευταια χρονια της κονσολας επισημα),πιανει σκονη η κονσολα μολις πεσουν οι τιτλοι τελους και στο StarFox.

Εντάξει από την στιγμή που το ΝΧ θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2017 είναι αναμενόμενο να μετακινηθεί αντίστοιχα και η κυκλοφορία του Zelda στην αντίστοιχη περίοδο. 

Καλώς ή κακώς το WiiU δεν μπόρεσε να σταθεί στην αγορά, δεν ικανοποιούσε την εταιρία αλλά ούτε και τους ίδιους τους κατόχους του συστήματος. Εξάλλου το προγενέστερο Twilight Princess είχε πράξει το ίδιο με κοινή κυκλοφορία σε GameCube/Wii κάτι που είχε ωφελήσει το νεοσύστατο τότε σύστημα της εταιρίας.

Τοτε γιατι υπαρχει η ρημαδο ημερομηνια κυκλοφοριας ρε Ikaruga???Οκ το παιχνιδι δεν ειναι ετοιμο,μαζι σου μην το βγαλουν και σε μαυρο χαλι. Γιατι τοτε οι ιδιοι εχουν δωσει 2 ψευτικες ημερομηνιες για το Zelda U ως τωρα???Δηλαδη θα τους πουμε και μπραβο απο πανω???

Ενταξυ αν μου εχεις ολες τις κονσολες και gaming pc λογικο ειναι να μην σε ενδιαφερει για το αν το Wii U τρωει σκονη ή ακομα αν δεν βγει τπτ αλλο φετος για αυτο :P

Γιατί ρε Fulgore η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ενδεικτική και ρευστή και οι στόχοι αλλάζουν. Ισχύει για όλες τις σοβαρές εταιρίες που έχουν συνήθως στόχο να δώσουν ένα ολοκληρωμένο και καλό προϊόν στην αγορά. Δεν θα τους πούμε μπράβο αλλά δεν θα τους βρίσουμε κιόλας επειδή...δεν κράτησαν την "υπόσχεση" τους.

Το ότι εγώ έχω ένα κάρο κονσόλες ή PC ή οτιδήποτε έχει λίγη σημασία. Θες να πεις ότι είναι αδύνατον να έχει κάποιος παραπάνω μηχανήματα ή πρόσβαση σε άλλες πηγές gaming; Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ποια είναι η δική μου φιλοσοφία περί πρόσβασης στο gaming ναι;

Ούτε αυτό παίζει ρόλο θεωρώ γιατί αν πράγματι υπάρχει τέτοιο κενό αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίοδος που εσύ μαζεύεις λεφτά και συνεπώς φτιάχνεις ένα καλό κομπόδεμα για αγορά μιας ακόμα κονσόλας ή PC. Win-win κατάσταση το βλέπω εγώ. 

Η μεγαλη διαφορα βεβαια στο ενα και στο αλλο,οτι στο playstation εχεις παιχνιδια να παιξεις(γκουχου γκουχου multiplatform και σιγα σιγα και exclusives)και θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια.Στο Wii U μεχρι να ανακοινωθει κατι για φετος(που πολυ πιθανο να ειναι και η τελευταια χρονια της κονσολας επισημα),πιανει σκονη η κονσολα μολις πεσουν οι τιτλοι τελους και στο StarFox.

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω κάποιον που να έχει μόνο Wii U... σχεδόν όλοι σαν συμπληρωματική κονσόλα το αγοράζουν και σαν πρωτεύουσα υπάρχει ένα PC/PS4.

Ναι μεν την μονη διαφορα οτι αυτο ισχυει κυριως για τις χωρες του εξωτερικου οπου εκει υπαρχει αλλη νοοτροπια(βασικοτατο)αλλα και αλλοι μισθοι(αλλο επισης βασικο που παιζει μεγαλο ρολο στο πρωτο) και βλεπεις αλλωστε και παιχνιδια της Nintendo και στις top 10 πωλησεις πχ http://www.gamespot.com/articles/top-10-uk-sales-chart-ratchet-and-clank-secures-fi/1100-6439155/

Στην Ελλαδα λοιπον που ειμαστε εμεις(και αρα μας ενδιαφερει)ισχυει το παραπανω???Η μηπως μπορουμε να εχουμε σαν αντιπροσωπευτικο δειγμα τα 5-6 ατομα που ασχολουμαστε και εχουμε τιμησει απο πιο παλια μεχρι και σημερα κονσολες της Nintendo??

Οχι οτι δεν εχουν πωληθει παραπανω κονσολες απο μας που σχολιαζουμε στο Insomnia αλλα και παλι το ποσοστο παραμενει υπερβολικα μικρο.

Θα δεις και για το Uncharted που αναφερθηκε πως θα γεμισουν μετα απο λιγες μερες οι αγγελιες με αυτο παρολο που εχει και Multiplayer,καθως οι περισσοτεροι κατοχοι ps4(ακομα και στο Insomnia)ουτε καν online δεν παιζουν(κοινως να πληρωσουν την συνδρομη).

Νομίζω στην Ελλάδα που είμαστε PS land ισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που λέω... ποιός έχει μόνο Wii U; Δεν γνωρίζω ούτε έναν.

Να μιλάγαμε για Wii (καζουαλαρία που το πήρε για fitness), ναι, εκεί ισχύει... αλλά σάμπως αυτοί ασχολούνταν με Zelda και delays; :P

Γιατί ρε Fulgore η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ενδεικτική και ρευστή και οι στόχοι αλλάζουν. Ισχύει για όλες τις σοβαρές εταιρίες που έχουν συνήθως στόχο να δώσουν ένα ολοκληρωμένο και καλό προϊόν στην αγορά. Δεν θα τους πούμε μπράβο αλλά δεν θα τους βρίσουμε κιόλας επειδή...δεν κράτησαν την "υπόσχεση" τους.

Το ότι εγώ έχω ένα κάρο κονσόλες ή PC ή οτιδήποτε έχει λίγη σημασία. Θες να πεις ότι είναι αδύνατον να έχει κάποιος παραπάνω μηχανήματα ή πρόσβαση σε άλλες πηγές gaming; Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ποια είναι η δική μου φιλοσοφία περί πρόσβασης στο gaming ναι;

Ούτε αυτό παίζει ρόλο θεωρώ γιατί αν πράγματι υπάρχει τέτοιο κενό αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίοδος που εσύ μαζεύεις λεφτά και συνεπώς φτιάχνεις ένα καλό κομπόδεμα για αγορά μιας ακόμα κονσόλας ή PC. Win-win κατάσταση το βλέπω εγώ.

Δεν αφορά εμένα γι' αυτό και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλώς το λέω κυρίως για τα άτομα που έχουν μόνο wii u (γιατί υπάρχουν και αυτοί).

Παρ' όλα αυτά θεωρώ υπερβολή όλο αυτό το σαλο που κάνουν γενικώς οι fans με τις καθυστερήσεις, λες και αν παίξουν το (οποιοδήποτε) παιχνίδι ένα χρόνο μετά θα γίνει κατι (χωρίς βέβαια να παίρνω υπόψη τις οικονομικές επιδράσεις που μπορεί να εχει στη Nintendo από επιχειρηματικής άποψης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...