Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι διαφορετικο θα δουμε στην Ε3 αφου η Nintendo εχει δικο της Direct?

Συγκρίνεις το Direct που απευθύνεται συγκεκριμένα στους Nintendo fans, με την E3 που είναι η μεγαλύτερη gaming expo στο ηλιακό σύστημα και απευθύνεται σε όλο το gaming community/industry;  :rolleyes:

Ε μωρέ.. έχω μια αίσθηση ότι κάτι λίγο πιο σημαντικό θα δούμε στην E3.  :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συγκρίνεις το Direct που απευθύνεται συγκεκριμένα στους Nintendo fans, με την E3 που είναι η μεγαλύτερη gaming expo στο ηλιακό σύστημα και απευθύνεται σε όλο το gaming community/industry;  :rolleyes:

Ε μωρέ.. έχω μια αίσθηση ότι κάτι λίγο πιο σημαντικό θα δούμε στην E3.  :P

Γνωριζω τι ανακοινωσεις παιζουν στην Ε3,απλα γνωριζω οτι σχεδον παντα δεν αφορουν κονσολα της nintendo(εκτος αν αλλαξει κατι φετος δεν ξερω)

Το Switch υποστηρίζεται επίσημα από την yebis 3.

Παιχνίδια φτιαγμένα με YEBIS 3 είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής: Figureheads, Dark Souls III, MotoGP15, Ride and Dragon Ball Xenoverse

http://gonintendo.com/stories/278550-switch-gets-yebis-3-support

• Like 2

ομως...

Forbes
Apr 20, 2017
100
This is the best Mario Kart game ever made, expanding an already great Wii U title into a near-perfect racing game. Even so, players who have the original on Wii U may want to wait for a sale

Wii u never looked better...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Παγκοσμιο στοκ.

2) Η ενεργοποιηση της virtual console και αν και κατα ποσο θα γινει η μεταφορα τους για τους κατοχους των παιχνιδιων vc απο αλλα συστηματα wii u/3ds

3) Sofware console υπηρεσιες, chat,friends,browser,youtube,twitch κλπ.

1) Περισσότερα πάνω σε αυτό και σχετικές προβλέψεις στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τέλος του μήνα.

2) Η VC θα έχει ενεργοποιηθεί με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας (fall 2017), άγνωστο αν γίνει κάτι νωρίτερα. Σχετικά με μεταφορά δεν υπάρχει τίποτα επίσημα.

3) chat με την έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας (fall 2017), άγνωστο αν γίνει κάτι νωρίτερα. Ανέφεραν πως υπηρεσίες όπως amazon, netflix κτλ θα προστεθούν αργότερα, άγνωστο το πότε.

Για κάποιον που παίζει μόνο Ν, που ασχολείται χρόνια με τα videogames, που είναι ψαγμένος κτλ πρέπει να παραδεχτείς ότι είσαι και απληροφόρητος για να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις....

Πάντως για άλλη μια φορά είχα γράψει προ καιρού πως όποιος έχει αμφιβολίες να μην αγοράσει το σύστημα και να περιμένει μέχρι το τέλος του χρόνου που θα υπάρχει μια πληθώρα τίτλων. Επίσης είχα γράψει αφού αγόρασα το NSW ότι δεν θα το πρότεινα σε κανέναν αυτήν την στιγμή και να περιμένουν τέλος του χρόνου. Τέλος είχα αναφέρει όσοι το αγοράσουν μην αρχίσουν μετά την γκρίνια όπως και τελικά γίνεται. Παιδιά αφήστε τις μπούρδες, πήρατε κάτι και περιμένατε άλλα πράγματα ενώ οι πληροφορίες έδειχναν τα ακριβώς αντίθετα, μην μας πρήζετε για τις επιλογές σας ειδικά όταν σε αυτό το θέμα γράφονται -τις περισσότερες φορές- αλήθειες χωρίς να δημιουργούνται ψεύτικες ελπίδες και ψευδαισθήσεις.

σημερα εστειλα και εγω το αριστερο joy con ξερετε ποσο καιρο κανουν να τιο επιστρεψουν ;

Δεν γνωρίζω αλλά όπως και να έχει κάνε ένα κόπο και ενημέρωσε μας όταν στο επιστρέψουν.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 5

Και εμένα με ενδιαφέρει η διαδικασία αποστολής του joycon για service και φυσικά η διάρκεια της επισκευής.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσες κάπου να το πας επί τόπου και να στο επισκευάσουν μέσα σε 1-2 ώρες :D

Το δικό μου αριστερό joycon δεν την παλεύει καθόλου. Στο 1 μέτρο και χάνει το σήμα.

Έχω σκεφτεί να το πειράξω μόνος μου αλλά φοβάμαι μην το ανοίξω και πεταχτούν 100 κομμάτια και μου μείνει στο χέρι πεθαμένο για πάντα...

• Like 1

Να το ανοίξεις και να κάνεις τι?

Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα καταφέρεις τίποτα, στη χειρότερη θα το χαλάσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα χάσεις την εγγύησή του.

Lose-Lose κατάσταση.

• Like 1

Και εμένα με ενδιαφέρει η διαδικασία αποστολής του joycon για service και φυσικά η διάρκεια της επισκευής.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσες κάπου να το πας επί τόπου και να στο επισκευάσουν μέσα σε 1-2 ώρες :D

Το δικό μου αριστερό joycon δεν την παλεύει καθόλου. Στο 1 μέτρο και χάνει το σήμα.

Έχω σκεφτεί να το πειράξω μόνος μου αλλά φοβάμαι μην το ανοίξω και πεταχτούν 100 κομμάτια και μου μείνει στο χέρι πεθαμένο για πάντα...

Οπως ειχα γραψει στο νημα για εγγυηση 2ετιας, 5 μερες δευτ με παρασκευη με κουρριερ, σε φορτο εργασιας μεγαλο για την εταιρια, για επισκευη wii u κεραια.

Να το ανοίξεις και να κάνεις τι?

Στην καλύτερη περίπτωση δεν θα καταφέρεις τίποτα, στη χειρότερη θα το χαλάσεις.

Σε κάθε περίπτωση θα χάσεις την εγγύησή του.

Lose-Lose κατάσταση.

Ένα κομμάτι μονωτικό βάζουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν κάνουν και την τρομακτική επισκευή ή αντικατάσταση κάποιου προβληματικού εξαρτήματος.

Έχω τέτοιο υλικό και υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο διαδίκτυο με φωτογραφίες και βίντεο για το πως να το κάνεις.

Ένα κομμάτι μονωτικό βάζουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν κάνουν και την τρομακτική επισκευή ή αντικατάσταση κάποιου προβληματικού εξαρτήματος.

Έχω τέτοιο υλικό και υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο διαδίκτυο με φωτογραφίες και βίντεο για το πως να το κάνεις.

Δεν βάζεις μονωτικό υλικό.

Αγώγιμο σφουγγάρι πολυουρεθάνης βάζεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...