Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

Δυο χρονια ειναι η εγγυηση στην Ευρωπη, αλλα μιας και εδω ο καθενας κανει οτι γουσταρει, παρανομως η cd media παραπλανει τον κοσμο με 12 μηνες εγγυηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

Δυο χρονια ειναι η εγγυηση στην Ευρωπη, αλλα μιας και εδω ο καθενας κανει οτι γουσταρει, παρανομως η cd media παραπλανει τον κοσμο με 12 μηνες εγγυηση.

Η ίδια η CD Media μου έχει επιβεβαιώσει δύο φορές ως τώρα ότι η εγγύηση του NSw στην Ελλάδα είναι δύο χρόνια.

Η ίδια η CD Media μου έχει επιβεβαιώσει δύο φορές ως τώρα ότι η εγγύηση του NSw στην Ελλάδα είναι δύο χρόνια.

Τοτε καποιος πρεπει να τους πει να διορθωσουν την αναγραφομενη στο site εγγυηση.

Το ξερουν μια χαρα πως ειναι 2 χρονια. Αλλα.. ειπαμε. Ο καθενας κανει οτι θελει πλεον.

• Like 1

3 βδομάδες με το Switch το έχω δει απο την καλή και την ανάποδη.

Πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά. Εγκρίνω και επαυξάνω τα περί versatility, φορητότητας, μπλα-μπλα-μπλα, όπως και γενικού build quality του συστήματος.

Αγαπώ το πόσο ελαφρύ είναι το OS. Συγκεκριμένα, δε θα με πειράξει καθόλου το OS να παραμείνει χωρίς τα streaming apps όπως netflix και youtube που πιθανώς να το κάνουν πιο αργό.

Αγαπώ Joy-Cons. Αγαπώ! Αγαπώ! Αγαπώ! Είναι απίστευτα πολύ βολικά. Δε μου έχει δημιουργηθεί καν η ανάγκη για pro-controller προς το παρόν, επειδή ο βασικός τρόπος που παίζω όταν είναι docked είναι με το κάθε Joy-Con ανεξάρτητο στο κάθε χέρι. Ίσα ίσα σκέφτομαι για αγορά δεύτερου joy-con set! Αγαπώ!

Μερικά (non-frequent) αρνητικά του Switch:

Joy-Con Rails: Με τον καιρό ακόμα και με προσεκτική χρήση, παρατήρησα μικρό-φθορά μεταξύ στα Joy-con και στις ράγες του tablet, οπότε σε hand-held mode τα Joy-Con παίζουν λίγο, κάθετα ως προς τον άξονα του συρταρώματος. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος αυτό; 

Δαχτυλο-μαγνήτης: Απ' ότι φαίνεται το υλικό στην επιφάνεια του Switch ενώ είναι όμορφο, μαζεύει δαχτυλιές σαν να μην υπάρχει αύριο ακόμα και απο τα πιο στεγνά και μυρωδάτα χέρια. Σκέφτομαι να κάνω παραγγελία 3 κούτες χειρουργικά γάντια.

Ορίστε και άλλες κρυφές χρεώσεις απο τη Nintendo!!!1

Η αντίδραση γνωστών και φίλων(lol): Όχι και τόσο σημαντικό, αλλά θα ήθελα να δω αν είμαι ο μόνος που όποτε αναφέρει σε φίλους και γνωστούς την αγορά λαμβάνει απαντήσεις τύπου: "Το Switch? Ποιο Switch. Εννοείς το Zelda των 400 ευρώ?" ή "Λοιπόν βγάζω το κονιάκ ετοιμάζω 2 σκέτους ελληνικούς και έρχομαι να κλάψουμε τα λεφτά σου παρέα?".

Εγώ πάντως νιώθω οτι πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ΟΗΕ σε κάποια φάση για την προστασία των δικαιωμάτων των Switch users ενάντιας στο bullying.

Πέρα απο αυτά, μου έχει κρασάρει μία φορά μόνο και αυτό μετά απο update οπότε κλάιν. 

Επίσης έχουμε κάποια ενημέρωση περί virtual console;

• Like 3

3 βδομάδες με το Switch το έχω δει απο την καλή και την ανάποδη.

Η αντίδραση γνωστών και φίλων(lol): Όχι και τόσο σημαντικό, αλλά θα ήθελα να δω αν είμαι ο μόνος που όποτε αναφέρει σε φίλους και γνωστούς την αγορά λαμβάνει απαντήσεις τύπου: "Το Switch? Ποιο Switch. Εννοείς το Zelda των 400 ευρώ?" ή "Λοιπόν βγάζω το κονιάκ ετοιμάζω 2 σκέτους ελληνικούς και έρχομαι να κλάψουμε τα λεφτά σου παρέα?".

προσωπικα γνωστοι και φιλοι μου ειτε δεν ασχολουνται με παιχνιδια καθολου,ειτε με το ζορι εχουν μια sony κονσολα(κυριως για ποδοσφαιρακια),ειτε κανενα παιχνιδι στο pc ή κινητο να περασει η ωρα.

Στους ελαχιστους που ειχαμε παιξει παλια mario kart 8 splitscreen στο wii u ναι μεν τους αρεσε το παιχνιδι αλλα οπως μου ειχαν πει 300ευρω για να παιζουν μονο mario και zelda δεν θα εδιναν.

Ελπιζω  τουλαχιστον οι παραπανω που αναφερεις να τα γραφουν αυτα γιατι τουλαχιστον ασχολουνται πιο ενεργα με καποια αλλη πλατφορμα(κονσολα ή pc δηλαδη).

Μερικά (non-frequent) αρνητικά του Switch:

Joy-Con Rails: Με τον καιρό ακόμα και με προσεκτική χρήση, παρατήρησα μικρό-φθορά μεταξύ στα Joy-con και στις ράγες του tablet, οπότε σε hand-held mode τα Joy-Con παίζουν λίγο, κάθετα ως προς τον άξονα του συρταρώματος. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος αυτό; 

Επίσης έχουμε κάποια ενημέρωση περί virtual console;

Και σε εμένα παίζει το αριστερό και ελαφρώς το δεξί. Σε μια πρόχειρη ματιά φαίνεται πως υπεύθυνα είναι 4 ελάσματα που βρίσκονται στις ράγες του tablet. Θα το στείλω κάποια στιγμή πολύ αργότερα για διόρθωση. 

Η VC παραμένει όπως την γνωρίζαμε, περισσότερα με την παρουσίαση της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Με την ευκαιρία παρατήρησα χθες κάτι άλλο στο λειτουργικό του NSW. Το αριστερό JoyCon μου δείχνει πάντα γεμάτη μπαταρία όταν είναι στην ταμπλέτα ενώ όταν είναι εκτός μου δείχνει κανονικά η ένδειξη πόσο ενέργεια απομένει. Πιθανόν να οφείλεται στο λειτουργικό αλλά μιας και το ανέφερα μήπως το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτοχος του συστήματος; 

Επίσης παρατήρησα χθες πως ενώ άφησα βραδιάτικα το NSW στο 5% της μπαταρίας και σε power off σήμερα το πρωί μου έδειξε 27% που μου έδωσε ακόμα 10 λεπτά παιχνιδιού μέχρι να πάει στο 5%. Γενικώς φαίνεται πως υπάρχει κάποιο θέμα στο λειτουργικό αν δεν είναι τίποτα άλλο.

Και αυτό μόλις έσκασε μύτη:

• Moderators

προσωπικα γνωστοι και φιλοι μου ειτε δεν ασχολουνται με παιχνιδια καθολου,ειτε με το ζορι εχουν μια sony κονσολα(κυριως για ποδοσφαιρακια),ειτε κανενα παιχνιδι στο pc ή κινητο να περασει η ωρα.

Στους ελαχιστους που ειχαμε παιξει παλια mario kart 8 splitscreen στο wii u ναι μεν τους αρεσε το παιχνιδι αλλα οπως μου ειχαν πει 300ευρω για να παιζουν μονο mario και zelda δεν θα εδιναν.

300 ευρώ για να παίζουν Mario και Zelda -δηλαδή για τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς τίτλους στη ζωή της κονσόλας- δεν τα δίνουν, αλλά για να παίζουν ποδοσφαιράκι -δηλαδή τον ίδιο τίτλο κάθε χρόνο σε διαφορετικό περιτύλιγμα- τα δίνουν.

Λογική, όχι αστεία.

• Like 12

300 ευρώ για να παίζουν Mario και Zelda -δηλαδή για τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς τίτλους στη ζωή της κονσόλας- δεν τα δίνουν, αλλά για να παίζουν ποδοσφαιράκι -δηλαδή τον ίδιο τίτλο κάθε χρόνο σε διαφορετικό περιτύλιγμα- τα δίνουν.

Λογική, όχι αστεία.

Επειδη παγκοσμιως οι φαν της ποδοσφαιρησης ειναι γνωστοι για την ευγενη αμιλλα (φιλαθλων ειδικα) και την αναπτυξη εγκεφαλικων ικανοτητων ετσι και οι προσομοιωσεις της.....κάθε χρόνο σε διαφορετικό περιτύλιγμα, ευγενα αναπτυσσονται.

Επρεπε να πει οτι το football manager θα ειναι φορητο στο switch, οτι πρεπει για προσομειωση στο ημίχρονο, και οτι ειναι οτι πρεπει για να το πεταξει ο φαν της μπαλλας (παχουλης θεας indeed) στον διαιτητη....

Το ποδόσφαιρο (αγγλικά: association football) είναι ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα πράσινου χρώματος και ένα «τέρμα» στο μέσο κάθε μιας από τις στενές πλευρές. Σκοπός κάθε ομάδας είναι να οδηγήσει τη μπάλα στο αντίπαλο τέρμα, δηλαδή «να βάλει γκολ» (από την αγγλική λέξη goal που σημαίνει σκοπός) ή «να σκοράρει», όπως λέγεται στην ειδική ποδοσφαιρική γλώσσα. Οι παίκτες χειρίζονται τη μπάλα κυρίως με τα πόδια, αλλά και με τον κορμό ή το κεφάλι. Η ομάδα που θα επιτύχει τα περισσότερα γκολ ως το τέλος του παιχνιδιού κερδίζει.

Το ποδόσφαιρο είναι σήμερα το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Στις αρχές του 21ου αιώνα ασχολούνταν με αυτό περισσότεροι από 250 εκατομμύρια αθλητές σε περισσότερα από 200 κράτη.[3] Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι παίζεται σε διάφορα επίπεδα, από φιλικό, με λιγότερους ή περισσότερους από έντεκα παίκτες, παιδιά ή ενήλικες, σε ένα οποιουδήποτε μεγέθους γήπεδο, με δύο τυχαία αντικείμενα για τη σήμανση του τέρματος, έως επαγγελματικό, με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αυστηρή τήρηση των κανονισμών και περισσότερους από 100.000 ενθουσιώδεις θεατές να παρακολουθούν σε ειδική ποδοσφαιρική αρένα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Ανώτατη οργανωτική αρχή του ποδοσφαίρου είναι η FIFA (FIFA - Fédération Internationale de Football Association), η οποία διεξάγει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, κάθε τέσσερα χρόνια.[4]

Λογική, όχι αστεία.

Ιδια λογικη με αυτους που γραφουν οτι το mario ειναι για παιδια λογω των γραφικων.

• Like 2

Αναρωτιέμαι τι πωλήσεις θα ανακοινώσει η N η κονσόλα είναι εδώ και εβδομάδες sold out σε όλα τα μεγάλα site (gamestop amazon Γερμανίας Αγγλίας Γαλλίας eBay) γενικά και σε Ευρώπη αλλά και σε Αμερική!Η είναι κάτι πολύ καλό ή κάτι περίεργο. Για να δούμε. Πάντως στο game charts σύμφωνα με το site πούλησε 1.5 εκατομμύριο Zelda την πρώτη εβδομάδα + ότι πούλησε σε ψηφιακή μορφή! Μιλάμε για εξαιρετικά νούμερα!

http://www.vgchartz.com/article/267846/the-legend-of-zelda-the-breath-of-the-wild-sells-an-estimated-149-million-units-first-week-at-retail/

Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν πουλαγε το zelda αγαπητε.

Παντως στο Wii U που ειχε ηδη εγκατεστημενη βαση οι πωλησεις δεν ειναι αναλογες με οτι αυτο συνεπαγεται.

Θα μου εκανε εντυπωση αν δεν πουλαγε το zelda αγαπητε.

Παντως στο Wii U που ειχε ηδη εγκατεστημενη βαση οι πωλησεις δεν ειναι αναλογες με οτι αυτο συνεπαγεται.

Εννοείτε ότι δεν πούλησε στο Wii u γιατί η μεγαλύτερη βάση της κονσολας μεταπήδησε στο switch.

Επίσης εννοείται ότι το Zelda θα πουλούσε αλλά σε συνδυασμό ότι η πωλήσεις είναι 4πλασιες στο switch + ότι είναι παντού sold out είναι μεγάλη επιτυχία για την N. Αυτό θέλω να τονίσω μένει να το δούμε επίσημα τώρα. Αυτή τη φορά αν κάνει και καλή e3 θα μιλάμε για πωλήσεις φαινόμενο κατά την γνώμη μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...