Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χλωμό, αλλά όχι απίθανο. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πολλά first party projects πήγαν για ΝΧ όταν η nintendo αποφάσισε ότι το WiiU είναι χαμένη μάχη. Προφανώς κάποια από αυτά τα project ήταν σχεδόν έτοιμα ή αρκετά προχωρημένα στην δημιουργία τους. Το Metroid όμως είναι τόσο απαιτητικό στη δημιουργία του όσο το Zelda οπότε δεν παίζει να το δούμε, τουλάχιστον όχι φέτος.

Δημοσ.

Εδώ φέτος η ΕΑ θα έχει δικό της show.

Θα μου φανεί περίεργο να μην έχει πάλι δικό της (αν και θα ηταν καλύτερο να κάνει κανονική PC στην Ε3).

Ναι θα εχει δικη της παρουσιαση στην Ε3 η ΕΑ,,αλλα καμια σχεση δεν θα εχει με τα μαγνητοσκοπημενα και χωρις ζωντανο κοινο(που ουρλιαζουν  απο κατω κλασικα :P )direct show της νιντεντο.Οπωτε φετος και λογο νεας κονσολας(Ν.Χ)πιστευω να δουμε κατι αντιστοιχο και απο εκει.

• Moderators
Δημοσ.

Enormous news.

Άρα περιμένουμε:

- Zelda U. Αναμενόμενο.

- Smash Bros U. Αχνοφαινόταν στον αέρα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο πλέον.

- Mario Maker. Δεν είναι major τίτλος, αλλά δεν μας χαλάει κιόλας αν και εφόσον μπορέσουν να κάνουν cross-play τις πίστες του.

- Splatoon. Τέλεια νέα. Παρόλο που δεν είναι τίτλος που με ενδιαφέρει, είναι must ένας καλός multi-player τίτλος και γιατί όχι κάτι δοκιμασμένο.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν όλα αυτά τα remaster πιστεύω. Καταλαβαίνετε ότι θα ισχύει αυτό που λέω τόσο καιρό: ότι το NX δεν θα έχει BC με το Wii U.

Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει και βρίσκω ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν rumors για αυτό είναι η ενοποίηση του digital store μεταξύ 3DS/Wii U και NX. Έχω ένα κάρο τίτλους αγορασμένους σε 3DS και Wii U, θα ξενερώσω τη ζωή μου αν μου πουν ότι πρέπει να τους ξαναγοράσω. Είναι μεγάλο κρίμα που η Ν δεν μαθαίνει από τη Sony στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Δημοσ.

Enormous news.

Άρα περιμένουμε:

- Zelda U. Αναμενόμενο.

- Smash Bros U. Αχνοφαινόταν στον αέρα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο πλέον.

- Mario Maker. Δεν είναι major τίτλος, αλλά δεν μας χαλάει κιόλας αν και εφόσον μπορέσουν να κάνουν cross-play τις πίστες του.

- Splatoon. Τέλεια νέα. Παρόλο που δεν είναι τίτλος που με ενδιαφέρει, είναι must ένας καλός multi-player τίτλος και γιατί όχι κάτι δοκιμασμένο.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν όλα αυτά τα remaster πιστεύω. Καταλαβαίνετε ότι θα ισχύει αυτό που λέω τόσο καιρό: ότι το NX δεν θα έχει BC με το Wii U.

Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει και βρίσκω ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν rumors για αυτό είναι η ενοποίηση του digital store μεταξύ 3DS/Wii U και NX. Έχω ένα κάρο τίτλους αγορασμένους σε 3DS και Wii U, θα ξενερώσω τη ζωή μου αν μου πουν ότι πρέπει να τους ξαναγοράσω. Είναι μεγάλο κρίμα που η Ν δεν μαθαίνει από τη Sony στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Καλά συγγνώμη αλλά και η σονυ δεν είναι πολύ καλύτερη! τουλάχιστον στο vita η πλειοψηφία των τίτλων που είναι cross buy με ps4 είναι indies και όχι major τίτλοι.

Δημοσ.

Τα παιχνίδια των NES/SNES έχουν την ίδια πολυπλοκότητα με τα σημερινά indies και έχουν βγάλει τα λεφτά τους άπειρες φορές. Το cross-buy είναι must. Αν μη τι άλλο, ας παραδειγματιστούν από τα Android/iOS.

Δημοσ.

Και εγώ θεωρώ ότι το cross-buy/cross-play είναι must πλέον. Ειδικά αν οι φήμες περί πλατφόρμας hardware+software είναι αληθινές τότε θα είναι απολύτως χαζό να μην γίνει. Αντιλαμβάνομαι ότι λόγο διαφορετικού μοντέλου θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή αλλά αυτό θα πρέπει να είναι θεμελιώδης αρχή της νέας πλατφόρμας. Δεν θα έχει νόημα και θέση σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση έτσι και αλλιώς τη σήμερον ημέρα και η επιλογή τους για κάτι άλλο θα "πληρωθεί" από την απάθεια του κόσμου. 

Κατά τα άλλα νομίζω ότι τα νέα είναι αρκετά in line με αυτά που λίγο πολύ περιμέναμε και οι ίδιοι. Δηλαδή:

- Κονσόλα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι B/C με το WiiU

- Κάποια καραμπινάτα παιχνίδια του WiiU θα μεταφερθούν στο ΝΧ καθώς δεν έχει νόημα τόσος κόπος και βελτίωση και τόσο μακροχρόνια υποστήριξη να μην συνεχιστεί στο νέο μηχάνημα. 

- Η βιβλιοθήκη θα είναι αρκετά αναπτυγμένη από την πρώτη κιόλας χρονιά. 

- Κατά πάσα πιθανότητα το μηχανάκι θα είναι ισχυρότερο του PS4. 

- Προκειμένου τα παιχνίδια του WiiU να φιλοξενηθούν σωστά στο ΝΧ τότε το μηχανάκι παίζει να έχει κάποιου είδους οθόνη στο controller. Ισως όχι ταμπλέτα, πιθανότατα όχι remote-play αλλά μια μικρή οθόνη (ας πούμε 4") για να συνεχίσει το trend μεταξύ χάρτη, inventory κτλ κτλ Off-screen για καθαρότερο UI και νέους τρόπους παιξίματος (όπως η φοβερή έκδοση του Deus Ex 3 στο WiiU που για εμένα είναι η απόλυτη έκδοση του παιχνιδιού) και φυσικά να συνεχίσει να υποστηρίζει σωστά το emulation από το 99% άλλων συστημάτων (όπως DS).

Γενικά παιδιά αν όλα αυτά ισχύουν θεωρώ ότι η κονσόλα θα είναι πράγματι σοβαρή πρόταση και ότι τελικά θα πάρουμε ένα μηχάνημα που ίσως αρκετοί περίμεναν. Αντε υπομονή δυο μηνάκια ακόμα και θα τα δούμε επίσημα.   

• Like 1
Δημοσ.

Η τελευταία φήμη για το ΝΧ έρχεται από τοn πιστοποιημένο χρήστη του Neogaf 10Κ.

Τα κυριότερα σημεία:

1. Το gimmick του ΝΧ. Το ΝΧ έχει χειριστήριο με οθόνη (δεν γνωρίζει αν είναι το κύριο ή optional) το οποίο θα υποστηρίζει remote play από οπουδήποτε μέσω internet. Το χειριστήριο θα συνδέεται μέσω WiFi ή κάποιου προσωπικού hotspot στην κονσόλα και η κονσόλα θα κάνει stream το παιχνίδι από το σπίτι στο χειριστήριο.
  2. Luigi's Mansion 3 στα σκαριά από την Next Level Games
  3. To NX θα χρησιμοποιεί ένα Polaris-like GPU chip στα 14nm και νέες λειτουργείες όπως ο Primitive Discard Accelerator (PDA).
  4. H Nintendo χρησιμοποιεί Vulkan στο ΝΧ.
  5. Τα περισσότερα devkits δε θα δωθούν μέχρι η Nintendo να αποκαλύψει επίσημα το ΝΧ.
  6. H MercurySystem έχει devkit και ετοιμάζει ένα παιχνίδι, που έχει ήδη ανακοινωθεί, για το ΝΧ. Το μόνο παιχνιδι που έχει ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία είναι το Raiders of the Broken Planet.
  7. Το Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει για το ΝΧ. Άγνωστο το πότε όμως.
  8. Το ΝΧ θα κυκλοφορήσει τις φετινές γιορτές και πιθανότατα πρώτα σε Ευρώπη-Αμερική και μετά στην Ιαπωνία.
  9. Ετοιμάζονται ΠΟΛΛΑ παιχνίδια για το ΝΧ με αρκετά νέα IPs.

https://mynintendonews.com/2016/04/16/rumour-luigis-mansion-3-and-new-ips-being-developed-for-nx/

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά γουστάρω την όλη φάση, όπως και με το Wii U.

Rumors, υποθέσεις, pwnages :P , και έχουμε ακόμη δύο μήνες για E3. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...