postfire Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Παιδια εσάς το αριστερό joycon σε docked mode πως παει?? Εμενα αποσυγχρονιζεται συνέχεια σε βαθμό unplayable. Σήμερα επικοινώνησα με cd media συμπλήρωσα την online φόρμα κ περιμένω να επικοινωνήσουν ξανα μαζι μου για να το παραλάβουν ειναι h/w πρόβλημα μου είπαν αλλα διορθώνεται εύκολα.παντως οραγματικα απαράδεκτο να μην τα εχουν τεστάρει. δλδ δεν θα γινει αλλαγη αλλα επισκευη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δεν γίνεται αλλαγή παιδιά, η επιδιόρθωση του προβλήματος είναι υπόθεση 5 λεπτών. Το έχουν ποστάρει σε προηγούμενες σελίδες. Ανοίγουν το joycon, τοποθετούν ένα ειδικό σφουγγαράκι σε σχήμα κύβου επάνω από την κεραία, και το κλείνουν. To σφουγγαράκι είναι κάτω δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ετσι ναι.το χω δει κι εγω αυτο.θα το κανα μόνος μου αλλα δε θελω να παρω το ρίσκο.εξαλλου δεν ξερω πως ακριβως το κολανε κ τι υλικο ειναι ακριβως.παντως οι επόμενες παρτίδες εχουν διορθωθει λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ότι πρόβλημα και να έχει το σύστημα σας το στείλετε μετά από επικοινωνία στην cd-media για να ισχύει η εγγύηση. Εδώ όλη η ιστορία με την παραπάνω φωτογραφία του επισκευασμένου joy-con, ουσιαστικά πρόκειται για πατέντα:Nintendo has an easy fix for the Switch Joy-Con desync issue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το πρώτο Chronicles και το X ήταν -τουλάχιστον- massive στους κόσμους που μας παρουσίασαν. Λίγα παιχνίδια έχουν καταφέρει να μου προκαλέσουν τέτοιο δέος με τον κόσμο τους. Προσωπικά, τα τοποθετώ στην ίδια κατηγορία με το Skyrim και το Witcher 3. Δυστυχώς για το Xenoblade Chronicles 2, πλέον ο πήχης έχει ανέβει πάρα πολύ με την κυκλοφορία του BotW. Δύσκολα θα με ξαναεντυπωσιάσει open-world game. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ας μας δώσουν ένα σύνολο καλά δεμένο με Xeno ιστορία και έναν κόσμο φουλ στην έκπληξη και όλα καλά θα είναι. Θα με πεις οπισθοδρομικό τώρα αλλά δεν θα με χάλαγε καθόλου το XC 2 να το γυρίζανε σε κάτι περισσότερο linear (μην με βαράτε) όπως ήταν το Xenosaga. Ενα περισσότερο ελεγχόμενο περιβάλλον με βελτιωμένους μηχανισμούς από από αυτούς που παρουσιάστηκαν στο Χ, ιστορία φυσικά γεμάτη φιλοσοφικά και θρησκευτικά ζητήματα και θα είμαι ευτυχισμένος gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν είμαι σίγουρος πως η chemistry engine του BoW θα ταίριαζε στην σειρά Χ, πιθανόν θα χρειαζόντουσαν αρκετές αλλαγές που ίσως να οδηγούσαν σε καλύτερα αποτελέσματα. Πάντως θα ήθελα πολύ να την εκμεταλλευτούν σε σειρές όπως Pikmin ή ακόμα καλύτερα στο Golden Sun. Απλά το Psynergy θα πέρναγε σε άλλη φάση, δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορούν να καταφέρουν πραγματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τι είναι το psynergy ρε μάγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τι είναι το psynergy ρε μάγκες; Έτσι ονομάζεται στα παιχνίδια της σειράς Golden Sun η "μαγεία" - αν θυμάμαι σωστά, είναι το βασικό (κλισέ) τετράπτυχο Φωτιά - Αέρας - Νερό - Γή, και με γενικότερο theme την έννοια της αλχημείας (συνδιασμοί στοιχείων κ.τ.λ.). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 The Nintendo Switch Joy-Con Look Way Better With SNES-Themed Buttons My body is ready... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το switch μου μετά από ακριβώς 1 μήνα σταμάτησε να δουλεύει ... Το φορτίζω αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Το πήγα στο public και μου το κρατήσανε να το στείλουνε στην αντιπροσωπεία. Με ενημερώσανε ότι θα κάνει 15 ημέρες περίπου. Καλό Πάσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το switch μου μετά από ακριβώς 1 μήνα σταμάτησε να δουλεύει ... Το φορτίζω αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Το πήγα στο public και μου το κρατήσανε να το στείλουνε στην αντιπροσωπεία. Με ενημερώσανε ότι θα κάνει 15 ημέρες περίπου. Καλό Πάσχα Ε αυτη ειναι η διαρκεια ζωης του μηχανηματος, τι γκρινιαζεις; . . . . . . . . . . . Κριμα βρε. Καλες γιορτες και υπομονη. Εμενα το wii u μου εκανε 5μερες για να επισκευαστει. Ευχομαι να εισαι τυχερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το switch μου μετά από ακριβώς 1 μήνα σταμάτησε να δουλεύει ... Το φορτίζω αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Το πήγα στο public και μου το κρατήσανε να το στείλουνε στην αντιπροσωπεία. Με ενημερώσανε ότι θα κάνει 15 ημέρες περίπου. Καλό Πάσχα Hard reset δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 http://nintendoeverything.com/nintendo-talks-switch-origins-creation-going-with-one-screen-name-online-play-january-event-much-more/ ετσι εφτιαξαν το μηχανακι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις