Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

150 mb / 60 min τι υπαρχει στην ελληνικη αγορα κινιτης τηλεφωνίας σχετικα με αυτη την καταναλωση;

ποσο θα κοστισει σε εναν χρηστη; εχει καποιος καμια ιδεα;

εαν παιζω σε ενα καφενειο με free wifi;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

150 mb / 60 min τι υπαρχει στην ελληνικη αγορα κινιτης τηλεφωνίας σχετικα με αυτη την καταναλωση;

ποσο θα κοστισει σε εναν χρηστη; εχει καποιος καμια ιδεα;

εαν παιζω σε ενα καφενειο με free wifi;

4.40€ τα 4gb στο frog για ένα μήνα, ή 20€ τα 30gb στο wind mobile broadband.

Με 15€ μπορείς να πάρεις πακέτο 5GB στη wind (σε f2g που το έχεις και για ομιλία)

Προφανώς και θα μπορείς να παίζεις με wifi

Η Nintendo σκοπεύει να βάλει συνδρομή για το online όπως οι άλλοι δύο;

Ναι. Θα είναι δωρεάν μέχρι το Σεπτέμβριο και μετά συνδρομή. Για κόστος είχαμε διαβάσει γύρω στα 16€ (με βάση την ισοτιμία του yen τον Ιανουάριο).

16/μήνα/χρόνο;

16-24€/χρόνο.

As relayed by industry analyst Serkan Toto on Twitter, Nintendo president Tatsumi Kimishima has indicated to Japanese publication Nikkei that the online service will cost 2,000 - 3,000 yen annually. That translates to $17.62-$26.44 (16.39-24.58 EUR / 13.94-20.91 GBP).

16-24€/χρόνο.

As relayed by industry analyst Serkan Toto on Twitter, Nintendo president Tatsumi Kimishima has indicated to Japanese publication Nikkei that the online service will cost 2,000 - 3,000 yen annually. That translates to $17.62-$26.44 (16.39-24.58 EUR / 13.94-20.91 GBP).

Οι παραπάνω ισοτιμίες γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Τα 2,000 - 3,000 yen μεταφράζονται σε 20~30 ευρώ ή μπορεί να καταλήξουν στα 25~35 ευρώ αν λάβουμε υπόψιν τις τιμές σε Ευρώπη και ειδικά Ελλάδα. Πάμε παρακάτω...

Ο Reggie σε συνέντευξη του στο FOX Gamer δήλωσε πως η Ν θα έχει δυνατή Ε3 φέτος:

“E3 is always a big time for Nintendo. We look at each E3 as a unique opportunity to tell our story. And we’re gonna have a big E3 this year. We’re going to be showcasing a variety of games. We will have experiences for… consumers will be able to attend the show for the very first time. So I’m not gonna tell you all of the various games and all of our little secrets for E3, but I can tell you that E3 is going to be a major opportunity for us to showcase not only Nintendo Switch, but also content coming to Nintendo 3DS.”

*Για όλη την συνέντευξη κάντε κλικ εδώ.

Ο Reggie είναι ένας άνθρωπος του marketing επομένως δεν περιμένω να διαβάσουμε κάτι διαφορετικό. Εξάλλου κατά την περίοδο του WiiU παρουσίαζε μια εικόνα εκτός πραγματικότητας και δεν ήταν ο μόνος από πλευράς Ν.

Μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η δήλωση που έρχεται από τον Takahashi που συμμετείχε στον σχεδιασμό του NSW:

Nintendo planning unconventional software for Switch

Διαβάζοντας το παραπάνω σκέφτηκα Wii καταστάσεις, παρόλα αυτά η Ν έδειξε στην επίσημη παρουσίαση του NSW ότι δεν θέλει να casualoποιήση τα γνωστά της ips. Το είδαμε με το SM Odyssey, Bow, etc αλλά ακόμα και το ARMS το οποίο υποστηρίζει και κλασσικό χειρισμό. Ελπίζω η Ν να καταφέρει να προσφέρει μια ισορροπία από πλευράς software όσο αφορά την ποικιλία σε είδη αλλά και ως προς το κοινό που απευθύνονται.

Όπως και να έχει για όλα αυτά παραπάνω καθώς και άλλα πολλά που δεν γνωρίζουμε (τελική μορφή της συνδρομητικής υπηρεσίας, software που θα ανακοινωθεί, αναμενόμενα updates, κτλ) προτείνω -για άλλη μια φορά- όποιος είναι διστακτικός να περιμένει μέχρι τέλη του έτους όπου πλέον θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα του συστήματος.

• Like 2

Ναι. Θα είναι δωρεάν μέχρι το Σεπτέμβριο και μετά συνδρομή. Για κόστος είχαμε διαβάσει γύρω στα 16€ (με βάση την ισοτιμία του yen τον Ιανουάριο).

Κι αλλα κρυφα εξοδα

Με 15€ μπορείς να πάρεις πακέτο 5GB στη wind (σε f2g που το έχεις και για ομιλία)

Προφανώς και θα μπορείς να παίζεις με wifi

λες να συμφέρει;;; λολ

Εκτός από αυτό έχει έχει και ένα κάρο από άλλα παιχνίδια της Atlus για 3DS και Switch (Radiant Historia!!!, καταπληκτικό παιχνίδι από το DS, δεν έχω ιδέα αν αυτό τώρα είναι remake ή συνέχεια). Το STM Switch μου δίνει έντονο συναίσθημα SMT III Nocturne αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει άμεση σχέση με το IV και IV Apocalypse και ίσως να είναι και το SMT V αν και δεν νομίζω για κάποιο λόγο. 

• Like 1

Εκτός από αυτό έχει έχει και ένα κάρο από άλλα παιχνίδια της Atlus για 3DS και Switch (Radiant Historia!!!, καταπληκτικό παιχνίδι από το DS, δεν έχω ιδέα αν αυτό τώρα είναι remake ή συνέχεια). Το STM Switch μου δίνει έντονο συναίσθημα SMT III Nocturne αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει άμεση σχέση με το IV και IV Apocalypse και ίσως να είναι και το SMT V αν και δεν νομίζω για κάποιο λόγο. 

Μακαρι. Το Nocturne ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, και καιρος ηταν να κυκλοφορησει καποιο και σε "μεγαλο" μηχανημα.

Οχι βεβαια πως του 3DS ειναι τιποτα λιγοτερο απο παιχνιδαρες.

Μια χαρα γραφικά εχει το zelda παρα τα 900p. Ειδικά στο φορητό ειναι σαν να παίζεις ps5. Εδω pro στο ps4 πας να παίξεις και σου βγαίνουν τα μάτια στο switch περίμενες να μη συμβαίνει;

Οσο γιαυτους που αγοράζουν day one κονσόλα ειναι πιο οικονομικά άνετοι ή φανς της κονσόλας ή απλα ξερουν τι θέλουν.

Αν δεν ήταν αυτοί τοτε δεν θα υπήρχαν κονσόλες!

Τα γραφικά σαν art style πολύ ωραία, τεχνικά έχει θέματα και αυτό που λες με το play είναι άκυρο. Την ίδια στιγμή που ήμουν στο switch κάνω 5 βήματα και βλέπω το uncharted 4 στο σκηνικό με το βυθό και νόμιζα ότι ήταν ντοκιμαντέρ στιγμιαία. Δηλαδή 2 κονσόλες με πόσο 3 χρόνια διαφορά κ η διαφορά μοιάζει με δεκαετία. Τέσπα καλορίζικη η κονσόλα ανυπομονώ να την τσιμπήσω και βλέπουμε στο μέλλον για καμιά αναβάθμιση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...