JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Νέα εβδομάδα, νέες φήμες/διαρροές. [Φήμη] Διαρροή χαρακτηριστικών του Nintendo NX, δυνατότερο απο PS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Έχουν ξεσκιστει στις φήμες. Τώρα λένε οτι θα είναι κλασική κονσόλα και πιο δυνατή απο ps4.Πραγματικα δε πιστεύω τίποτα πλεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν κυκλοφορήσει φέτος καλύτερα να είναι κάτι σαν το Ν64 με το ps4 αντίστοιχα το psone. Αν πάλι πάει για του χρόνου τότε Dreamcast. Όπως και να έχει κάτι στραβό θα κάνει η Nintendo και θα μας ξενερώσει.... κλασσικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Νέα εβδομάδα, νέες φήμες/διαρροές. [Φήμη] Διαρροή χαρακτηριστικών του Nintendo NX, δυνατότερο απο PS4 Θεωρώ πως δεν είναι καθόλου τυχαίες οι φήμες γενικώς. Λογικά η sony/ms ξέρουν κατά πόσο δυνατότερο είναι το nx και γιαυτό πετάνε και οι ίδιοι φήμες για ps4.5/xbox 1.5 ώστε να κάνουν τον user ή να περιμένει να πάρει nx ή θα περιμένει να βγουν πρώτα οι άλλες και να αποφασίσει μετά. Κάπως έτσι έγινε και με το wiiU. Ειδικά όταν είναι να κάνει launch το nx τότε θα οργιάσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το wii u το περίμενα ως το νέο GameCube(μια απο τις αγαπημενες μου κονσολες) , ας ελπίσουμε πως θα είναι το NX! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Έχουν ξεσκιστει στις φήμες. Τώρα λένε οτι θα είναι κλασική κονσόλα και πιο δυνατή απο ps4.Πραγματικα δε πιστεύω τίποτα πλεον. Αυτά είναι τα ωραία οταν ανακοινώνεται νέα κονσόλα! Πάντως βλέπω να βγαίνεις αληθινός.. Quoted as a reminder. Εγώ πιστεύω οτι για εναν χρόνο ακόμα δε θα μάθουμε τίποτα το σημαντικό. Θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το wii u το περίμενα ως το νέο GameCube(μια απο τις αγαπημενες μου κονσολες) , ας ελπίσουμε πως θα είναι το NX! Είχε σίγουρα τις προοπτικές να γίνει αλλά δυστυχώς έπεσε στο κενό. Νέα εβδομάδα, νέες φήμες/διαρροές. [Φήμη] Διαρροή χαρακτηριστικών του Nintendo NX, δυνατότερο απο PS4 Meh, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απλά να περνά η ώρα να γίνεται click bait. Αν δεν το παρουσιάζει η ίδια η nintendo μην πιστεύετε τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Είχε σίγουρα τις προοπτικές να γίνει αλλά δυστυχώς έπεσε στο κενό. Meh, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη σε τίποτα. Απλά να περνά η ώρα να γίνεται click bait. Αν δεν το παρουσιάζει η ίδια η nintendo μην πιστεύετε τίποτα. Και το ότι είχε τις προοπτικές είναι ακόμη πιο απογοητευτικό .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και το ότι είχε τις προοπτικές είναι ακόμη πιο απογοητευτικό .. H πλάκα είναι ότι σχεδιαστικά το WiiU είναι η καλύτερη κονσόλα ever γενικότερα. Το μόνο ουσιαστικό πράγμα που την κράτησε πίσω είναι η γενικότερη ισχύ της και η εμπορική (α)επιτυχία της. Γιατι; Γιατί πολύ απλά μπορεί να γίνει ξενιστής για όλα και για οτιδήποτε παιχνίδι υπάρχει + έξτρα μπόνους καλούδια αλλά 3DS, γιατί είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει γενικότερα για emulation καθώς έχει δυνατότητα να κάνει emulate τα πάντα όλα από ότι έχει παρουσιαστεί από κονσόλες μέχρι στιγμής (εκτός Virtual Boy και 3DS) καθώς έχει μαραφέτια και δυνατότητες για να κάνει emulate τα πάντα. Θεωρώ ότι το ΝΧ θα πατάει στα ίδια πρότυπα και θα είναι ακόμα καλύτερο στα παραπάνω. Μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μην ξεχνάτε πως αν ισχύουν οι φήμες , αυτά τα χαρακτηριστικά που διέρρευσαν είναι για το devkit και οχι για την ίδια την κονσόλα. Τα devkits είναι λίγο διαφορετικά από το retail μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Είναι ισχυρότερα. Η ουσία δεν είναι στη δύναμη του μηχανήματος πάντως. Ναι, παίζει ρόλο στο marketing. Είναι ευκολότερο να "πουλήσεις" ένα ισχυρότερο μηχάνημα. Σημαντικότερο είναι να έχει συμβατή τεχνολογία με τον ανταγωνισμό (εύκολο porting), εύκολα εργαλεία ανάπτυξης (μικρός χρόνος ανάπτυξης, μικρότερο κόστος) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NINTENDO στους 3rd party (μικρός χρόνος ανάπτυξης, μικρότερο κόστος). Στο τελευταίο η Nintendo πάσχει ΠΟΛΛΑ χρόνια τώρα. Who cares αν έχει μεγάλη δύναμη αν λείπουν τα παραπάνω; Κανείς, φαντάζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τα devkits δεν είναι απαραίτητα ισχυρότερα. Δες του PS4 που το devkit ήταν λιγότερο ισχυρό από το τελικό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βασικά παραπάνω RAM έχουν συνήθως, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η Nintendo μεχρι σημερα δεν εχει εκμεταλευτει δυστηχως το online. Τωρα που οι αλλοι 2 νταβατζηδες χρεωνουν το online,ας εβγαζε κονσολα με multiplatform(και exclusive που να εκμεταλευονται το online)χωρις συνδρομη και με gamepad με αυτονομια οπως το Wii U Pro controller και θα σου ελεγα εγω αν θα τιμαγε ή οχι ο κοσμος. Ειναι δυνατον να μην εχει βγαλει ακομα metroid παιχνιδι και να εκμεταλευτει το multiplayer κομματι που ειδαμε πχ στο metroid prime 2 και να εχει και online αλα halo??? Μια απο τα ιδια και στα mario(εν μερη οπως στο mario maker). Αυτο αλλωστε εδειξε και η επιτυχια του Splatoon παρολο που και αυτο Single player δεν ειχε(ή ειχε ενα που ειναι το λιγοτερο αστειο). Βασικα ειναι δυνατον Nintendo κονσολα και να μην βγαινουν turn based Jrpg παιχνιδια??? Δωσε Dragon Quest και Final Fantasy(οπως Dragon Quest 8)exclusives να χορτασει ο κοσμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η Nintendo μεχρι σημερα δεν εχει εκμεταλευτει δυστηχως το online. Τωρα που οι αλλοι 2 νταβατζηδες χρεωνουν το online,ας εβγαζε κονσολα με multiplatform(και exclusive που να εκμεταλευονται το online)χωρις συνδρομη και με gamepad με αυτονομια οπως το Wii U Pro controller και θα σου ελεγα εγω αν θα τιμαγε ή οχι ο κοσμος. Ειναι δυνατον να μην εχει βγαλει ακομα metroid παιχνιδι και να εκμεταλευτει το multiplayer κομματι που ειδαμε πχ στο metroid prime 2 και να εχει και online αλα halo??? Μια απο τα ιδια και στα mario(εν μερη οπως στο mario maker). Αυτο αλλωστε εδειξε και η επιτυχια του Splatoon παρολο που και αυτο Single player δεν ειχε(ή ειχε ενα που ειναι το λιγοτερο αστειο). Βασικα ειναι δυνατον Nintendo κονσολα και να μην βγαινουν turn based Jrpg παιχνιδια??? Δωσε Dragon Quest και Final Fantasy(οπως Dragon Quest 8)exclusives να χορτασει ο κοσμος. Και να δίνει και κάθε μήνα λίγα retro (mini) games και θα δούμε επιτέλους την nintendo εκεί που αξίζει να είναι! Όπως τα λες είναι! Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις