Grim Ripper Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Η nintendo το έχει κάνει παράδοση να βγάζει περίεργα controllers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Η nintendo το έχει κάνει παράδοση να βγάζει περίεργα controllers. Τα περιέργα όμως μερικές φορές μπορεί να βγουν και ''διαμάντια'' , το συγκεκριμένο όμως είναι ότι να ναι.. Ένα Wii U gamepad, με μικρότερη οθόνη και απουσία κουμπιών. Για ποιό λόγο να πουλήσει παραπάνω από το Wii U? Πραγματικά ελπίζω η Νιντέντο να παρουσιάσει κάτι καλό. Όσο και να το θέλουμε όλοι χλωμό με τέτοια μυαλά που κουβαλάει τα τελευταία χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ας περιμενουμε να το δουμε κανονικα,να σιγουρευτουμε οτι ειναι το πραγματικο controller και να μας πει η nintendo πως θα δουλευει.Αφου γινει αυτο αμα πραγματικα ειναι κακο τοτε ναι θα κραξουμε ολοι.Πριν απο αυτο λιγο υπομονη παιδια πρωτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 It's legit, folks: http://allgamesdelta.s-ul.eu/lQaOiVTl ~Θυμίζω και αυτό:http://www.theverge.com/2015/1/7/7511317/sharp-free-form-display-nintendo-ces-2015http://www.nintendolife.com/news/2014/12/sharp_gearing_up_to_supply_free_form_lcd_screen_technology_for_future_nintendo_hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι επισης το ξυλο που υπαρχει στο γραφειο ειναι απο ενα δενδρο που υπαρχει μονο στην Σουηδια οποτε ειναι legit..........Κανουμε και λιγο humουr γιατι αμα θελουμε παντου βλεπουμε θεωριες συνωμοσιας. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από dekulinkgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ο Liam Robertson (για όσους τον γνωρίζουν) λέει ότι πηγή που έχει στα χέρια της πρωτότυπο του ΝΧ τον ενημέρωσε ότι τα leaks για το χειριστήριο δεν είναι legit. http://www.nintendolife.com/news/2016/03/rumour_new_nintendo_nx_controller_images_surface_and_set_the_web_alight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Προσωπικά δεν το βρίσκω τόσο εκτρωματικό όσο λένε οι υπόλοιποι, αλλά θεωρώ κι εγώ ότι είναι fake οι εικόνες για άλλους λόγους απ' ότι οι περισσότεροι (π.χ. controller με οθόνη και μέγεθος smartphone στην καλύτερη περίπτωση σημαίνει 5-6 ώρες χρήση οθόνης, δεν νομίζω να κάνουν το ίδιο λάθος όπως με την αυτονομία του GamePad). Από εκεί και πέρα θα με ενδιέφερε να ακούσω όχι τόσο γιατί το βρίσκετε εκτρωματικό, αλλά κυρίως, πόσο διαφορετικό νομίζετε ότι θα είναι το NX controller από αυτό. Εγώ λέω ότι μέσες άκρες θα είναι αρκετά παρόμοιο, βάσει των όσων έχουμε ακούσει ως τώρα: - 2 analogue sticks θα έχει σίγουρα. - οθόνη θα έχει, από τη στιγμή που θα είναι hybrid (αλλιώς πως θα γίνεται να παίζεις on-the-go;) - mini-jack θα έχει - capacitive touchscreen ευελπιστώ ότι θα έχει Γενικά, πόσο διαφορετικό από αυτό νομίζετε ότι θα είναι; Οκ, μπορεί να μην είναι οβάλ ή να έχει κι άλλα physical buttons, αλλά η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Προσωπικά δεν το βρίσκω τόσο εκτρωματικό όσο λένε οι υπόλοιποι, αλλά θεωρώ κι εγώ ότι είναι fake οι εικόνες για άλλους λόγους απ' ότι οι περισσότεροι (π.χ. controller με οθόνη και μέγεθος smartphone στην καλύτερη περίπτωση σημαίνει 5-6 ώρες χρήση οθόνης, δεν νομίζω να κάνουν το ίδιο λάθος όπως με την αυτονομία του GamePad). Από εκεί και πέρα θα με ενδιέφερε να ακούσω όχι τόσο γιατί το βρίσκετε εκτρωματικό, αλλά κυρίως, πόσο διαφορετικό νομίζετε ότι θα είναι το NX controller από αυτό. Εγώ λέω ότι μέσες άκρες θα είναι αρκετά παρόμοιο, βάσει των όσων έχουμε ακούσει ως τώρα: - 2 analogue sticks θα έχει σίγουρα. - οθόνη θα έχει, από τη στιγμή που θα είναι hybrid (αλλιώς πως θα γίνεται να παίζεις on-the-go;) - mini-jack θα έχει - capacitive touchscreen ευελπιστώ ότι θα έχει Γενικά, πόσο διαφορετικό από αυτό νομίζετε ότι θα είναι; Οκ, μπορεί να μην είναι οβάλ ή να έχει κι άλλα physical buttons, αλλά η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει. Επειδή μοιάζει με σερβιέτα με υποδοχή φόρτισης.. Και ναι, δεν με νοιάζει καθόλου τεχνικά πως θα είναι κτλπ, ούτε ποιές δυνατότητες θα έχει , το μόνο που με νοιάζει είναι να απολαμβάνω το παιχνίδι που παίζω, έστω και με ένα κουμπί, αυτή είναι η ουσία του gaming, την οποία ξεχνάμε πολλοί.. Εγω μιλάω για την εμφάνιση του controller που αυτή με ενδιαφέρει εμένα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τελικά είναι πράγματι hoax το υποτιθέμενο leak για το ότι αυτό είναι το χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φτου, σε λάθος θέμα το εόχα βάλει. [video=youtube] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Φτου, σε λάθος θέμα το εόχα βάλει. [video=youtube] Αχαχα, οι άλλοι που έφαγαν ώρες για gifs, για βιντεο αναλυσεις κτλπ τι να πουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 [video=youtube] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus_crime Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 [video=youtube] Θεικό τρολάρισμα λέμε! Ευτυχώς όμως, αλλά μην δούμε κάτι χειρότερο.. Nintendo είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το 3D printer που εχει φαινεται ακριβο παιχνιδι . Για το controller ποιος χεστηκε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο τύπος που ανέβασε την αρχική φωτογραφία πρέπει να έσκασε στο γέλιο, ακόμα και στο video που ανέβασε ρίχνει τρελό τρόλινγκ. Τέσπα, ανέβασα στο blog μου ένα θέμα σχετικά με την αξία της πλατφόρμας - οικοσυστημάτων στα μελλοντικά δρώμενα τόσο της Nintendo όσο και γενικότερα. Αν θέλετε ρίξετε μια ματιά μεταξύ άλλων:http://tinyurl.com/hhr5uhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις