Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να συνηθισω ρε συ. Εφερα φιλο μου που δεν εχει Wii να παιξουμε Mario Kart.Του εδωσα την ταμπλετα και μετα απο 1 ωρα μου λεει ''πιαστηκε το χερι μου''...Το ιδιο και εγω οταν επαιζα Xenoblade Chronicles για Wii.Μετα απο 1-1.5ωρα ενιωθα ενοχλησεις. Για να μην πουμε για την αστεια μπαταρια που εχει σε σχεση με το pro controller.

Τι παει να πει ξενερωσαν με τα αρνητικα????Το twilight princess HD γιατι νομιζεις θα πουλησει στο Wii U??(εκτως απο την αναμονη για το U)???Για τα φοβερα γραφικα που εχει σε σχεση με την εκδοση του Wii(που δεν εχει)ή μηπως για την δυνατοτητα για να παιξεις με ταμπλετα ή pro controller????

ΤΟ ξαναλεω για ενα gamer μονο και μονο την αναμονη να βαλουμε διπλα διπλα αρκει γιατι να μισησεις την ταμπλετα σε σχεση με το Pro controller. Μιλαμε για διαφορα 3-4ωρες(η ταμπλετα)με εως και 80ωρες....Τι να λεμε τωρα δηλαδη.

Βεβαια στο Splatoon(που υπαρχει καλη αξιοποιηση)ναι με βολεψε η ταμπλετα μονο και μονο για το teleport που εκανα πχ στους συμπαικτες μου ισχυει αυτο.

Επισης Ikaruga οταν μιλαμε γενικα και βαζουμε τις κονσολες διπλα να μιλαμε για την πλειοψηφια.Οταν πχ μου λες για το τι βγαζει το Playstation 4 σε σχεση με το Wii U να σου αναφερω οτι εσυ εχεις και ενα Pc(οπως και αρκετοι απο μας)για να παιζεις εκει τα Multiplatform που θες. Το οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα προσωπικα η βιβλιοθηκη του Play δεν σημαινει οτι αυτο παει και για τους αλλους(μιας και μιλαμε παντα γενικα καθως αν το παμε προσωπικα τοτε πολυ απλα ο καθενας αγοραζει οτι θελει και ακρη δεν θα βγει.Και εν μερη θα νεκρωσουν τα topics).

Δες και στο Playstation 3 ποτε ξεκινησαν να βγαινουν τα exclusives σε σχεση με την κυκλοφορια της κονσολας. Αλλα να μου πεις στην περιπτωση του Playstation 3 εν μερη μεχρι και Metal Gear Solid 5 και Black Ops 3 βγηκαν.Κουτσα μεν σαν παιχνιδια αλλα υπηρχε μια ψευτο υποστηριξη τοσα χρονια μετα(ή βλεπε Rise of the tomb raider στο 360).

Βεβαια να μου πεις τι απαιτησεις εχω και εγω οταν γενικα η συμμετοχη στο topic του Wii U ειναι πεσμενη ασχετως αν εχουν πωληθει τοσες κονσολες απο διαφορες προσφορες και οχι μονο. Εδω ουτε ξεχωριστα topics για τα παιχνιδια δεν εχουμε οπως οι αλλες κονσολες τι καθομαι και λεω και εγω.

Γιατι οπως ειχα πει και εγω ο κακος ο Fulgore που κραζει,το ρημαδο Dragon Quest δεν μπορουσαν να το βγαλουν και για το Wii U ταυτοχρονα με του 3ds??Η ακομα καλυτερα ενα exclusive dragon quest μονο για χαρη της Nintendo....

Θα γουσταρα απιστευτα να μπορω να παιζω turn based Jrpgs μονο σε nintendo κονσολες οπως βλεπουμε στο Pc Grandia 2,Legend of Heroes ή ακομα και Final Fantasy.

Μονο και μονο το νεο Ni No Kuni που ειδα και μαλιστα απο γνωστα ιαπωνικα studio  με κανει να αναρωτιεμαι γιατι δεν βλεπω αναλογα πραγματα απο πλευρας Nintendo???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισης Ikaruga οταν μιλαμε γενικα και βαζουμε τις κονσολες διπλα να μιλαμε για την πλειοψηφια.Οταν πχ μου λες για το τι βγαζει το Playstation 4 σε σχεση με το Wii U να σου αναφερω οτι εσυ εχεις και ενα Pc(οπως και αρκετοι απο μας)για να παιζεις εκει τα Multiplatform που θες. Το οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα προσωπικα η βιβλιοθηκη του Play δεν σημαινει οτι αυτο παει και για τους αλλους(μιας και μιλαμε παντα γενικα καθως αν το παμε προσωπικα τοτε πολυ απλα ο καθενας αγοραζει οτι θελει και ακρη δεν θα βγει.Και εν μερη θα νεκρωσουν τα topics).

Δες και στο Playstation 3 ποτε ξεκινησαν να βγαινουν τα exclusives σε σχεση με την κυκλοφορια της κονσολας. Αλλα να μου πεις στην περιπτωση του Playstation 3 εν μερη μεχρι και Metal Gear Solid 5 και Black Ops 3 βγηκαν.Κουτσα μεν σαν παιχνιδια αλλα υπηρχε μια ψευτο υποστηριξη τοσα χρονια μετα(ή βλεπε Rise of the tomb raider στο 360).

Το point μου δεν ήταν στην υποκειμενική επιλογή κονσόλας του καθένα. Το Point ήταν στο ότι ξέρεις γιατί πήρες το Χ μηχάνημα. Εχω παράδειγμα και Vita, θα το πρότεινα σε κάποιον έτσι αβίαστα; Οχι, με τίποτα. Για την ακρίβεια συγκριτικά είναι η πιο fail κονσόλα που είχα ποτέ. Το αγαπάω όμως; Σαφέστατα. Ξέρω γιατί το πήρα; Εννοείται. Με αυτόν τον γνώμονα λοιπόν γιατί να μην την ευχαριστηθώ και συνεπώς να την προτείνω βάση των δικών μου υποκειμενικών γούστων και σε άλλους; Αυτά περί υποστήριξης τα θεωρώ και λίγο ρευστά. Δηλαδή έχει υποστηρίξει η Sony περισσότερο το PS3/4/Vita από όσο έχει υποστηρίξει η nintendo τα δικά της μηχανήματα; Σοβαρά τώρα; 

Βεβαια να μου πεις τι απαιτησεις εχω και εγω οταν γενικα η συμμετοχη στο topic του Wii U ειναι πεσμενη ασχετως αν εχουν πωληθει τοσες κονσολες απο διαφορες προσφορες και οχι μονο. Εδω ουτε ξεχωριστα topics για τα παιχνιδια δεν εχουμε οπως οι αλλες κονσολες τι καθομαι και λεω και εγω.

Γιατι οπως ειχα πει και εγω ο κακος ο Fulgore που κραζει,το ρημαδο Dragon Quest δεν μπορουσαν να το βγαλουν και για το Wii U ταυτοχρονα με του 3ds??Η ακομα καλυτερα ενα exclusive dragon quest μονο για χαρη της Nintendo....

Στο πρώτο κομμάτι τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις; Τα παιχνίδια της Nintendo γενικά δεν χρίζουν νήματα γιατί είναι καθαρά gameplay based της στιγμής. Πρέπει να παίξεις για να μάθεις και να γουστάρεις. Τι ακριβώς ας πούμε θα εξυπηρετούσε ένα νήμα για ένα παιχνίδι σαν το Mario; 

Στο δεύτερο κομμάτι, δεν πιάνει. Το να κάνεις exclusive ένα ακριβό παιχνίδι σε οποιαδήποτε κονσόλα είναι αρκετά ρίσκο. Από την άλλη η nintendo έχει τη μεγαλύτερη "συνεργασία" παιχνιδιών από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Πάρε παράδειγμα το Hyrule Warriors και το Fire Emblem X SMT. Θα μπορούσαν να ήταν δικά τους ξεχωριστά παιχνίδια αλλά για κάποιο λόγο μας χαλάει που περιλαμβάνει κάποια γνωστά ονόματα;  

Θα γουσταρα απιστευτα να μπορω να παιζω turn based Jrpgs μονο σε nintendo κονσολες οπως βλεπουμε στο Pc Grandia 2,Legend of Heroes ή ακομα και Final Fantasy.

Μονο και μονο το νεο Ni No Kuni που ειδα και μαλιστα απο γνωστα ιαπωνικα studio  με κανει να αναρωτιεμαι γιατι δεν βλεπω αναλογα πραγματα απο πλευρας Nintendo???

Είδες τελικά ότι είναι και λίγο τι θέλει να δει ο καθένας με βάση τα δικά του πιστεύω και κριτήρια; Εχεις δει τόσα πράγματα από πλευράς nintendo αλλά για κάποιο λόγο τρως τη φρίκη γι αυτό που δεν έχει. Γιατί να μην τρως τη φρίκη γι αυτά που έχει η nin και δεν υπάρχουν αλλού; Περνάς μάλλον μια φάση "the grass is always greener on the other side" ενώ δεν ισχύει απαραίτητα κάτι τέτοιο. 

Τι να συνηθισω ρε συ. Εφερα φιλο μου που δεν εχει Wii να παιξουμε Mario Kart.Του εδωσα την ταμπλετα και μετα απο 1 ωρα μου λεει ''πιαστηκε το χερι μου''...Το ιδιο και εγω οταν επαιζα Xenoblade Chronicles για Wii.Μετα απο 1-1.5ωρα ενιωθα ενοχλησεις. Για να μην πουμε για την αστεια μπαταρια που εχει σε σχεση με το pro controller.

Τι παει να πει ξενερωσαν με τα αρνητικα????Το twilight princess HD γιατι νομιζεις θα πουλησει στο Wii U??(εκτως απο την αναμονη για το U)???Για τα φοβερα γραφικα που εχει σε σχεση με την εκδοση του Wii(που δεν εχει)ή μηπως για την δυνατοτητα για να παιξεις με ταμπλετα ή pro controller????

ΤΟ ξαναλεω για ενα gamer μονο και μονο την αναμονη να βαλουμε διπλα διπλα αρκει γιατι να μισησεις την ταμπλετα σε σχεση με το Pro controller. Μιλαμε για διαφορα 3-4ωρες(η ταμπλετα)με εως και 80ωρες....Τι να λεμε τωρα δηλαδη.

Προφανώς και δε συνηθίζεται εύκολα ένα τόσο ιδιαίτερο χειριστήριο. Και προφανώς 1 ώρα δεν είναι αρκετή. Για να συνηθίσουν οι μύες των χεριών σου το βάρος του gamepad θέλουν (όπως και στη γυμναστική) χρόνο και επανάληψη. Κι εγώ στην αρχή έτσι ένιωθα. Μετά από τρία χρόνια όμως παίζω άνετα 10 ώρες XCX χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Όσον αφορά το δεύτερο, είναι λίγο άκυρο το σχόλιο, αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, καθώς είναι διαφορετικό να συγκρίνουμε gamepad με pro controller και διαφορετικό να συγκρίνουμε gamepad/pro controller με wii remote+nunchuck+forced motion controls. Πολύ διαφορετικός χειρισμός. Συμφωνώ ότι είναι από τους κύριους λόγους αγοράς αλλά άσχετος με αυτό που συζητούσαμε. Εγώ προσωπικά το πήρα επειδή ήθελα να παίξω την έκδοση του gamecube. (Κρίμα που δεν έχει hero mode σε αυτή την έκδοση!)

Τέλος, δε γνωρίζω τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κάποιος για να τον χαρακτηρίσεις εσύ gamer αλλά εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου gamer κάθε άλλο παρά τη μίσησα την ταμπλέτα. Δε λέω ότι δε θα προτιμούσα να έχει μεγαλύτερη αυτονομία, απλά δεν είναι λόγος απόρριψης για μένα.

Τωρα πλακα μας κανεις ετσι ;Απο το '90 εχω δει πολλα  χειριστηρια τετοια μαλακια χειρισμος δεν συνηθιζεται . Εχω δωσει 60 για wii remote+nunchuck  και αλλα 60 για το pro controller και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω παρα επιλεκτικα  , αυτο είναι σοβαρος λόγος απόρριψης .

Καμία πλάκα. Να καταλάβω το ότι δε μπορεις να συνηθίσεις το wii remote + nunchuck λόγω των motion controls και του διαφορετικου layout αλλά το pro controller έχει μια χαρά button layout. Τι σε δυσκολεύει ακριβώς στο χειρισμό;

Αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Ας ελπίσουμε το ΝΧ να έχει 1 και μοναδικό χειριστήριο και όλα τα προηγούμενα , αν είναι συμβατά, να χρησιμοποιούνται για bc αν υποστηρίζεται. Στο wii u πρέπει να αγοράσεις κυριολεκτικά 13 χειριστηρια και εναν ανταπτορα για μπορεις να παιζεις όλα τα παιχνίδια με φουλ ρόστερ.

Προφανώς και δε συνηθίζεται εύκολα ένα τόσο ιδιαίτερο χειριστήριο. Και προφανώς 1 ώρα δεν είναι αρκετή. Για να συνηθίσουν οι μύες των χεριών σου το βάρος του gamepad θέλουν (όπως και στη γυμναστική) χρόνο και επανάληψη. Κι εγώ στην αρχή έτσι ένιωθα. Μετά από τρία χρόνια όμως παίζω άνετα 10 ώρες XCX χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Όσον αφορά το δεύτερο, είναι λίγο άκυρο το σχόλιο, αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, καθώς είναι διαφορετικό να συγκρίνουμε gamepad με pro controller και διαφορετικό να συγκρίνουμε gamepad/pro controller με wii remote+nunchuck+forced motion controls. Πολύ διαφορετικός χειρισμός. Συμφωνώ ότι είναι από τους κύριους λόγους αγοράς αλλά άσχετος με αυτό που συζητούσαμε. Εγώ προσωπικά το πήρα επειδή ήθελα να παίξω την έκδοση του gamecube. (Κρίμα που δεν έχει hero mode σε αυτή την έκδοση!)

Τέλος, δε γνωρίζω τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κάποιος για να τον χαρακτηρίσεις εσύ gamer αλλά εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου gamer κάθε άλλο παρά τη μίσησα την ταμπλέτα. Δε λέω ότι δε θα προτιμούσα να έχει μεγαλύτερη αυτονομία, απλά δεν είναι λόγος απόρριψης για μένα.

Για το πρωτο ας εδινε ενα Wii U pro controller(εστω στην ακριβοτερη premium εκδοση)να σου ελεγα οκ(οπως σε μερικα bundle που τα σταματησε μετα,δηλαδη του ZombiU και του Monster Hunter).

Για το δευτερο μην κοροιδευομαστε.Παιχνιδαρα το Twilight princess και το Amiibo ομορφο αλλα κυριως λογω χειρισμου και λογω αναμονης του Zelda U θα πουλησει.Θυμαμαι οτι διαβαζα και για το metroid prime trilogy πως ξενερωσε κοσμος που δεν μπορουσε να το παιξει με Wii U pro controller.

Για το τελευταιο που λες εννοω οτι η ταμπλετα δεν ειναι καθολου εργονομικη. Οκ αν χρησιμοποιεις πολυ την οθονη της ναι καλη ειναι βεβαια η εργονομια και η αυτονομια μπαταριας ειναι βασικοτατα πραγματα που μπορει να ζητησει καποιος(αυτο εννοω και σαν gamer).Αλλωστε και το Dualshock 4 γιαυτο εφαγε χοντρο κραξιμο.Γιατι ναι μεν βελτιωσε την εργονομια απο του 3 αλλα επεσε σε ποιοτητα κατασκευης και κυριως σε αυτονομια.

Οσο για το Wii U pro controller,παρολο που η θεση των αναλογικων ειναι διαφορετικη απο αυτη των Dualshock 4 και XboxOne controller παρολα αυτα δεν ειχα κανενα θεμα και το βρηκα πολυ καλο.

Η ταμπλέτα είναι καλή, όχι τέλεια. Τα δύο βασικά αρνητικά της είναι η μπαταρία και η απαίσια οθόνη της. Δηλαδή εν έτη 2012 έβαλε resistive οθόνη με ανάλυση 854x480 (υποτίθεται για να κρατήσει χαμηλά το κόστος, μεγάλη συζήτηση αυτό).

Επίσης είναι εργονομική. Κάθετε πολύ καλά στα χέρια παρά το μεγάλο μέγεθος της και βάρος (490 γραμμάρια αν δεν κάνω λάθος).

Δεν τα ακουνε μονο για τη ταμπλετα ,  τα ακουνε για το χαλι των τοσων χειριστηριων που τελικα δε σε αφηνουν να χρησιμοποιεις αντι να εχουν ενα κωλο controller και ενα γαμιδι σκληρο δισκο μεσα που να χωραει πανω απο 2 games.

Και το κυριοτερο οταν λενε οτι θα εχουν ιδια λογικη και στο NX .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...