ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Α ναι ξεχασα το wifi ειναι τραγικο, εχω ενα iphone 5 πιο μακρια απο το switch με τερμα σημα και το switch εχει μια μπαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ναι το κοντρολλερ ειναι σαν μινιατουρα αλλα δεν αγοραζω με τιποτα το προ.80 ευρω ειναι κοροιδια θα βολευτω με αυτο που εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εμένα μου κάτσανε μια χαρά τα πάντα. Πολυ κοντα στην αισθηση του xbox one θα ελεγα. Καλα για ps4 δεν το συζητάω το πιο άβολο χειριστήριο ever.edit.Το 3ds ή το psvita πως το παιζατε ρε παιδια; Οεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Χθες παίξαμε ενα παιχνιδάκι με τη δικιά μου διπλό με τα joycons.Εχοντας βαλει και τα straps μου έκατσε μία χαρά στο χέρι.Δε το περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδια δινω το dock + το joycon grip για οποιον ενδιαφερεται. Ως φορητο το χρησιμοποιω μονο ,οποτε μου ναι αχρηστα. Pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδιά αν πάρει κανείς το Iam setsuna ας γράψει εντυπώσεις. Ναι το κοντρολλερ ειναι σαν μινιατουρα αλλα δεν αγοραζω με τιποτα το προ.80 ευρω ειναι κοροιδια θα βολευτω με αυτο που εχει. Εντάξει Pro δεν είναι αλλά μια χαρά παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι φορτιστή μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μην βάζω βγάζω συνέχεια αυτόν στο dock; Γιατί θέλω όταν πχ είμαι στο κρεβάτι και παίζω να το έχω στην πρίζα χρειαζεσαι εναν με 15V και 2.6A - τρεχα γυρευε δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 χρειαζεσαι εναν με 15V και 2.6A - τρεχα γυρευε δηλαδη Τι λες; είσαι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι λες; είσαι λάθος. https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5vy9wt/psa_do_not_charge_your_switch_with_a_powerbank_or/ Παιδια δινω το dock + το joycon grip για οποιον ενδιαφερεται. Ως φορητο το χρησιμοποιω μονο ,οποτε μου ναι αχρηστα. Pm me. μια χαρα ειναι το grip αμα θες να παιζεις zelda (πχ) σε table top mode, αμα πουλησεις το dock πως θα φορτιζεις τα joyconn μετα ? θες 35 ευρω για charging grip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι λες; είσαι λάθος.όχι έχει δίκιο http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/23/14715566/nintendo-switch-best-battery-pack-charging-cables Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 μια χαρα ειναι το grip αμα θες να παιζεις zelda (πχ) σε table top mode, αμα πουλησεις το dock πως θα φορτιζεις τα joyconn μετα ? θες 35 ευρω για charging grip Θα κρατήσει τον φορτιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 διαβαζω οτι γινεται χαμος με το Switch, λετε να κανει η ΝΙΝ το θαυμα της για δευτερη φορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς;Με πωλήσεις εννοείς;Δεν έχω ακούσει το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγώ ακούω ότι είναι sold out σε Ιαπωνία και βόρεια Αμερική αλλά όχι σε Ευρώπη και λοιπές περιοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Λογικό για την Ευρώπη, οι τιμές είναι απαράδεκτες. Δεν δικαιολογείται το πρόσθετο των 30 ευρώ (40 για Ελλάδα). Η κίνηση της Ν να μην ανακοινώσει μια προτεινόμενη τιμή άφησε τα κοράκια ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις